מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הפסקת עישון סוכרתמני18/10/2010
אני בן 42 מעשן מגיל צעיר ומעט בעיקר לפעמים כשאני מחפש תחליף לאוכל
יש לי סוכרת 2 ולאחרונה עברתי גם להזריק אינסולין לנטוס שלא גרם לי לעליה במשקל ואני רוצה כעת לשפר את איכות חיי. אני חושב לעשות דיאטה ולהפסיק לעשן אבל ההרגל כל כך בפנים לעשן במקום אוכל לפעמים שאני מפחד להשמין
האם יש עצות בשבילי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפסקת עישון סוכרת - תגובה
רמי רומנובסקי21/10/2010מני שלום,
הייתי ממליץ להפריד בין הדיאטה לבין הפסקת העישון.
הקושי העיקרי בהפסקת עישון הוא הפחד, לכל אחד פחדים שונים, אחדים מפחדים שלא ייהנו מהחיים בלי סיגריות, אחדים מתופעות הגמילה ורבים מפחדים להשמין.
אפשר להפסיק לעשן בלי לעלות במשקל ואפילו לרדת.
עיקר ההשמנה נובע לאו דווקא מהפן הגופני אלא מהצורך הנפשי בתחליף ופיצוי. אם מטפלים בראש בפן הנפשי אז אין צורך לפצות וניתן להפסיק לעשן ביתר קלות.
אלן קאר מתמקד בפן זה וחלק גדול מהאנשים שהפסיקו בדרך זו לא עלו במשקל.
אשמח לענות על עוד שאלות
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפסקת עישון סוכרת - תגובה
טליה (מזל) המאירי ישי24/10/2010הי מני
שיפור איכות חייך, זו מטרה נפלאה.
אם אינך יכול לעשות זאת לבד, אדם מקצועי יסייע בידך.
הרבה אמונה, רצון חזק, חיפוש תחליף אחר לסיגריה פרט לאוכל הכוונה לתחליף לעצם העיסוק בסיגריה.
הרבה העצמה,תמיכה ואהבה מהסביבה.
טליה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)