מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תופעות בגמילה מעישון.יפעת30/10/2010
עישנתי 12 שנים 2 קופסאות ליום, לראשונה בחיי לפני 4 ימים אחרי שבועיים זייבן הפסקתי לעשן. משתמשת במסטיקים כרגע לחיוק. קשה מאוד אבל לא נשברת.
יום לאחר שהפסקתי החלה אצלי תופעה של גרד בכל הגוף, ללא סיבהף משהו ממש בלתי נסבל ולא הגיוני, האם יש קשר בין זה ובין נקיון הגוף בזמן תהליך הגמילה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תופעות בגמילה מעישון. - תגובה
רמי רומנובסקי31/10/2010יפעת שלום
מזל טוב על ההפסקה
לי לא ידוע על קשר ישיר בין גרד לבין הפסקת עישון למרות שאני כל יום שומע על תופעת לוואי חדשה :) חשוב לזכור שמה שזה לא יהיה זה זמני ועובר.
כמו כן ידוע שלתרופות הגמילה כמו זייבן יש תופעות לוואי שונות וכך גם לתחליפי ניקוטין.
התמידי כך ואני בטוח שתרגישי שיפור משמעותי תוך זמן קצר
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתופאת לואי קשה
שיר14/12/2012שלום אני לוקחת צימפקס והיה לי בעבר שנטלתי גלולות ~סבלתי מכאבי רגליים , לאחר נטילת הצימםקס הכאבים החמירו מאוד מאוד וזה מחמיר עד כדי שהרגליים משתתקות וזה מחמיר עד כדי שהרגליים מתנפחות לי מאוד מאוד ולא יכולה לעמוד ,, כל הרגליים השוקיים ממש עד כדי שלפעמים הבגדים במצב של נפיחות לא עולים עלי בכלל ?! מה עושים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתופאת לואי קשה - תגובה
רמי רומנובסקי16/12/2012ממליץ לך לפנות לרופא שנתן לך את הכדור ולשאול אותו
ככלל אני לא מאמין שצריך תרופות כדי להגמל מעישון
אלא להבין את מנגנון ההתמכרות וכך לנצח אותו
תרגישי טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגמילה מעישון.
מרים23/12/201240שנה של עישון 2 קופסאות ביום ,שנה וחצי לא מעשנת הייתי בסדנה של גמילה מעשון שלושה חודשים לקחתי כדורים ,שנה אחרי אני סובלת מתופאות קשות ,גירודים ,בחילות ,סחרחורות, אין קיצורי דרך ,גמלה לתמיד זה ככה, בהצלחה לכל הניגמלים, והמנסים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגמילה מעישון. - תגובה
רמי רומנובסקי24/12/2012מרים
קודם כל מזל טוב, שמח לשמוע שאת לא מעשנת
אחת הבעיות העיקריות בהפסקת עישון היא הפחד שהחיים בלי סיגריות לא יהיו מהנים, הפחד לסבול מתופעות לוואי ושזה לא יגמר לעולם.
מה שאת מתארת עלול לגרום לרתיעה בקרב חלק מהמעשנים שחושבים להפסיק.
אני שמח שהסדנה של קופת חולים עזרה לך אך אני רוצה לומר כאן לכולם שיש דרך אחרת, לא חייבים לסבול וגם לא לקחת תרופות.
האמת היא ש 75% מהאנשים שנגמלו עשו זאת ללא טיפול תרופתי שלעיתים גורם לתופעות לוואי נוראיות.
לסיכום אל תאבדו תקווה זה לא חייב להיות מלווה בסבל או געגוע זה יכול להיות גם קל, אני אומר זאת מניסיוני כמעשן לשעבר שעישן 19 שנה חפיסה וחצי ביום וגם אחרי שראיתי אלפי אנשים מפסיקים בלי לעבור את מה שתיארת.
בהצלחה בכל דרך שבה תבחרו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתופעות בגמילה מעישון. - תגובה
טליה (מזל) המאירי ישי04/11/2010איני רואה הקשר.
מציעה לך לגשת לרופא. אולי זה במקרה ואת אלרגית למשהו, שדווקא צץ עכשיו בחייך.
אגב הרבה פעמים אלרגיה נוצרת בגלל משהו שקורה לנו.
אולי גופך מתנגד לשינוי.
בררי מה האלרגן.
בהצלחה טליה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתופעןת לואיי.
אייל12/11/2010עישנתי במשך למעלה מ 30 שנה,יותר מ 2 חפיסות ליום..הפסקתי, ללא כל במכה אחת בתחילת השנה האזרחית 1.1.2010...כיום ,אני עדיין מצויי בתחושתדיכאון מסויים( עליות וירידות ) ואכן,גרדת בעוקר בקרקפת...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאלרגיה לזייבן
אלמה16/11/2010גרד או/ו פריחה היא תופעת לוואי ידוע של זייבן, יש להפסיק מייד את הטיפול
את יכולה לבקש מהרופא המטפל להתאים לך תרופה הרבה יותר יעילה שתחסוך לך את הצורך בשילוב זייבן עם תחליפי ניקוטין,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאלרגיה לזייבן - תגובה
רמי רומנובסקי16/11/2010את יכולה גם לנסות הפסקת עישון בשיטות שאינן עושות שימוש בטיפול תרופתי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)