מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
הי
אירית08/11/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עישון מהחלוןטל01/11/2010
שלום כולם,
אני טל ואני גר בגבעתיים ויש לי בעיה
אני מעולם לא עישנתי ואייני מסוגל לסבול את הריח של הסיגריות
שכנתי בדירה הצמודה מעשנת דרך חלון ביתה
כן, אני מודע לזה שזה הבית שלה ומותר לה לעשן שם.
הבעיה היא שהיא בוחרת תמיד לעשן מול החלון הגדול שלה שפונה לרחוב
וזה גורם לה לעשן לי לתוך הסלון.
היא לא מוכנה להתחשב
היא לא מוכנה ללכת לחלון אחר או לרדת למטה.
ואני נאלץ לסגור את החלון
יקיריי, אם היה מדובר בעניין של פעם ביום לא הייתי מטריד אתכם
אבל כשהשכנה מעשנת בקצב של סיגריה לחצי שעה - שעה
המצב נהיה בעייתי.
מה אני יכול לעשות עם העניין (כמובן, בלי לעבור על החוק)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכנים
חנה02/11/2010אני מאוד מבינה את מצבך. לפני שנים היתה לי שכנה כזו. לצערי גם אנחנו לא הצלחנו להגיע לפתרון והחלון נשאר סגור תמידית...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעישון מהחלון - תגובה
טליה (מזל) המאירי ישי04/11/2010אנחנו לא עורכי דין או האגודה להגנת הדייר.
אנחנו מאמנים או מטפלים.
בהצלחה טליה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטליה,
טל04/11/2010ברור לי שזו מטרת הפורום אבל בגלל שבפורם הזה מקובצים אנשים מעשנים לשעבר או אנשים עם בעיות עישון כאלה ואחרות חשבתי שאוכל לקבל פה עזרה
והתגובה שלך של "זה לא המקום"
דוחה אותי מהפורום הזה ובמקום להמליץ עליו לטובה (שזה משהו שאני משתכר ממנו)
אני אתעלם ממנו כי חוקי פורם נועדו למנוע הצפות ואלימות ברמה כזאת או אחרת
לתשומת ליבך והמשך ניהול נעים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטל צודק
יוסי06/11/2010מסתבר שמזל טליה או איך שלא קוראים לה ירתה לעצמה ברגל עם תגובתה האגרסיבית. מנהלי פורום צריכים לנהוג בסובלנות עם אנשים. גם אני לא חוזר לפה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני חושב שבאופן כללי התגובות שלה
מישהו07/11/2010לא ממש לעיניין ומראות על חוסר ידע ובעיקר חוסר מחשבה...(והרבה אגו ואמונה עיוורת בשטויות שכנראה למדה) רמי לעומתה בסדר גמור ויותר מזה, אני חושב שכדאי למי שאחראי פה לשקול להוריד אותה מצוות היועצים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההזדעזעתי מתגובתה של טליה
דינה20/12/2010כן, בפירוש! כך לא נוהגים בפורום, במיוחד כשאדם מציג בעיה אמיתית שמטרידה אותו. הבוטות של טליה מקוממת ביותר. גם לדעתי אין לה מקום בפורום הזה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש לי רעיון
אירית08/11/2010איך אני יכולה לצור עמך קשר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעישון בחלון
דני08/12/2010תימצא משהו שיעשה גם לה את המוות ויפריע לה...יש אין ספור דרכים.כשהיא תפנה אליך בכדי שתפסיק תתנה את זה בכך שהיא תפסיק לעשן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)