הפסקת עישון עקב אישפוז.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפסקת עישון עקב אישפוז.
    לינדה
    02/11/2010

שלום לכולם...
    אני מעשנת מעל 40 סיגריות ליום (מעל 30 שנה)עקב אישפוז בבית החולים.
    מחלקת חזה לב..היתי יומים עשו לי צילום ומצאו לי בועה בריאה..טוב לא חסרים מחלות.

שאלתי היא האם אני יחזור לעישון (אני לא מעשנת מיום שבת )כלומר 4ימים.
    מידי פעם אני רצה לחפש את הסיגריות ...הבעיה אני נימצאת רוב הזמן בבית ,עובדת גם בבית..
    אשמח לישמוע מה ניתן לעשות רק לא סדנאות ושיחות ..אין לי זמן וכוחות לזה.

אני פוחדת להשמין ..(בעלי אומר לי תמותי מעישון רק לא להשמין....)
    תודה מראש.
    אשמח לישמוע.
    לינדה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הפסקת עישון עקב אישפוז.

הוספת תגובה

• הפסקת עישון עקב אישפוז. - תגובה

רמי רומנובסקי
    03/11/2010

לינדה שלום,

השאלה אם תחזרי לעשן או לא תלויה רק בך.
    אני יודע מניסיון שכאשר אדם מחליט שהוא לא יעשן ואינו מטיל ספק בהחלטה ההפסקה היא הרבה יותר קלה.

אני מבין את הסקפטיות וחוסר הסבלנות שלך כלפי סדנאות או מפגשים מקצועיים, אך קחי בחשבון שעישון היא בעייה די מורכבת וכאשר אנו מנסים לפתור אותה לבד הקושי הוא הרבה יותר גדול והתוצאות פחות טובות לאורך זמן. זה כמו לנסות לתקן לבד את המחשב או את הרכב אם אין לך רקע טכני - ברוב המקרים זה מבזבז המון זמן, יוצר תסכולים וקשיים ולפעמים יותר נזק מתועלת.

שלא תביני אותי לא נכון, כבר הפסקת לעשן וחשוב שתתמידי בכך, סיגריה אחת תחזיר אותך לשתי חפיסות ליום וחבל. אך אם תשמתמשי בידע מקצועי שנצבר על ידי מומחים מנוסים בתחום יש סיכוי טוב מאוד שההפסקה תהיה קלה יותר ואפקטיבית יותר ומלבד זאת גם תביני לקראת מה את הולכת ואיך מתמודדים עם הקשיים שבדרך.

אני ממליץ לך לקרואב את הספר או לראות את הסרט של אלן קאר - הדרך הקלה להפסיק לעשן. שניהם נמכרים בחנויות הספרים והם רק יכולים לעזור.

אם יש שאלות ספציפיות נוספות נשמח לעזור.

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הפסקת עישון עקב אישפוז. - תגובה

טליה (מזל) המאירי ישי
    04/11/2010

הי לינדה
    עד כמה את רוצה להפסיק ?
    מה את מוכנה לעשות כדי להפסיק ?
    האם את מוכנה נפשית לעשות זאת לבד ?
    אולי את זקוקה לליווי ?
    האם יש לך תמיכה סביבתית ?
    מה יעזור לך להתמיד ?
    אשמח לעזור בהצלחה טליה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו