מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
רפואה פרטית > פורומים רפואיים > פורום גמילה מעישון, גמילה מאכילה רגשית >אני רוצה להפסיק אבל סבתי מתנגדת
- אני רוצה להפסיק אבל סבתי מתנגדתיוסי06/11/2010
הי רמי ומזל
אני בן 34 ומעשן כבר שלוש שנים. סבתי אומרת שאסור לי להפסיק כי זה לא בריא. היא אומרת שסבא שלי חי בזכות סגריות עד גיל 100. מה לעשות? אשתי רוצה להכנס להריון.
אשמח לעצתכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני רוצה להפסיק אבל סבתי מתנגדת - תגובה
רמי רומנובסקי07/11/2010הי יוסי
אתה רציני?
כל רופא יגיד לך שעישון הוא מזיק ושהפסקת עישון היא דבר שישפר באופן משמעותי לבריאותך.
אם סבא שלך חי עד גיל 100 זה לא בזכות הסיגריות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה עניין רציני מאד עישון
יוסי12/11/2010רמי,
אני מתפלא על שאלתך.
אישתי בהריון ושמעתי שהתינוק כבר יהיה מכור כי אני מעשן תוך כדי הריון.
מה לעשות?!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני רוצה להפסיק אבל סבתי מתנגדת - תגובה
טליה (מזל) המאירי ישי07/11/2010מי אמר שמה שסבתך אומרת זה נכון ?
מה הקשר בין גילו המופלג של סבך והסיגריות ? האם לא יתכן שהיו עוד גורמים ?
מי מנהל אותך אתה או אחרים ?
חשוב על כך בהצלחה טליה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסליחה?
יוסי12/11/2010מזל,
אני מדבר איתך על עישון ואת מדברת איתי על סבתא שלי? סבתה שלי המציאה פטנט שמאריך חיים של סבא שלי תוך כדי שינה.
מה אני צריך לעשות? אני לא מצליח להפסיק!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
בחן את עצמך:
האם אתם טובים במיטה?
האם אתם טובים במיטה?
מאמרים אחרונים
טובי פלד
| 13/09/2021
היועצים שלנו
פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן ל... קרא עוד
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)