אני צריכה עזרה בלהפסיק לעשן...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לרמי..

ספיר
    08/11/2010

תודה רבה רבה:)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני צריכה עזרה בלהפסיק לעשן...
    ספיר
    07/11/2010

אווקי אני בת 15 אניי יוודעת זה נשמע מווזר מאווד, ישלי הרבה חחברים שמעשנים סיגריות ונרגילות, ההורים שלי לא יודעים שאני מעשנת זאת אומרת הם ידעו אבל אמרתי להם שהפסקתי כדאי לא לאכזב אותם עוד יותר, אני ממש צריכה עזרה.. אני באמת רוצה להפפססיק זה לא טוב לי ואני ילדה קטנה יחחסית וזה סתם שטיות ..
    אני מבקשת עעזרה!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אני צריכה עזרה בלהפסיק לעשן... - תגובה

טליה (מזל) המאירי ישי
    07/11/2010

איזו עזרה הייתה עוזרת לך ?
    האם את רוצה להפסיק בגלל הורייך או שזה רצונך ?
    מה יגרום לך להפסיק ?
    האם את מסוגלת לעשות זאת לבד ?
    מה חסר שם, שאם היה , זה היה מקל עליך ?
    בהצלחה טליה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תתגובה לטליי

ספיר
    07/11/2010

אני רוצה ללהפפייסק מרצוניי בלבד כי זה לא עושה ליי טוב בכלל!! אני לא יודעת מה יכול לעזור לי בגלל זה אני מבקשת עזרה שיסבירו לי ויעיצו ליי איך מה מו ומי..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תתגובה לטליי - תגובה

רמי רומנובסקי
    08/11/2010

הי ספיר

אם את רוצה להפסיק לעשן לבד אני ממליץ לך לקרוא את הספר "הדרך הקלה להפסיק לעשן" של אלן קאר
    הוא נותן הסבר מעשי ופשוט כיצד להפסיק לבד ובקלות

בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני צריכה עזרה בלהפסיק לעשן... - תגובה - תגובה

טליה (מזל) המאירי ישי
    09/11/2010

ספיר, תהליכים של התמכרות והפסקה מתחילים בראש. עליך באמת לרצות להפסיק. חשוב שתהיה לך סביבה תומכת. חשוב שתמצאי משהו אחר לעשות כשאת זקוקה לסיגריה, משהו אחר, שיכול לספק לך את הרווח שבסגיריה. מדובר בשינוי הרגלים וגמילה מהתמכרות. יש תהליכים אותם ניתן לעשות עמך באימון. כל ספר שיכול לעודד אותך הוא גם טוב. עודדי עצמך כל יום שאת מצליחה. צ'פרי עצמך. זה בהחלט תהליך. הסתכלי עליו כתהליך צמיחה בחייך ושדרי לעולם את הרצון שלך ולא את הקושי.
    אשמח לעמוד לרשותך.
    באהבה טליה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו