תופעת לוואי או בעייה רפואית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תופעת לוואי או בעייה רפואית
    שירי
    16/11/2010

שלום,
    הפסקתי לעשן עצמאית לפני כשבוע וחצי ללא שום תחליפים עישנתי כ13 שנים כ15 סיגריות ביום, בשבוע הראשון סבלתי מנדודי שינה חמורים אך כעת חלפו.
    לפני כמה ימים הופיע אצלי תחושה מוזרה בגרון, כאילו תקוע לי משהו בגרון, תחושה שגורמת לי לעשות רפלקס של הוצאת אוויר (כמו גרפס) אך לא מקל על התחושה. כל זה לא גורם לי לתחושת מחנק או קשיי נשימה רק הרגשה כאילו עומד לי משהו בגרון. האם יכול להיות שמדובר בתופעת לוואי של הגמילה? או שעליי לראות רופא אף אוזן גרון?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תופעת לוואי או בעייה רפואית - תגובה

רמי רומנובסקי
    16/11/2010

שירי שלום

שמח לשמוע שהפסקת
    הפסקת עישון אמורה לגרום לשיפור משמעותי במצבך הבריאותי
    רוב הסיכויים שמה שאת מרגישה הוא זמני
    אם לא תרגישי שיפור משמעותי תוך שבוע ימים גשי לרופא, אך לדעתי זה יעבור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תופעת לוואי או בעייה רפואית - תגובה

טליה (מזל) המאירי ישי
    17/11/2010

חלק מהבראת הגוף גוררת גם ריאקציה. התנגדות של הגוף לשינוי ואת מרגישה זאת בגרון. תאמיני בדרכך ובקשי מגרונך להתנקות מהתחושה הזו. להערכתי היא תעבור תוך מס' ימים, אם לא פני לרופא.
    זה תהליך טבעי של הגוף.
    בהצלחה טליה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו