מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הצילו ,משגעים אותיליאור17/11/2010
שלום
אחרי כ 16 שנה של בערך 15 סיגריות ביום הפסקתי לעשן
כבר 5 ימים ו 8 שעות
אבל נדמה כאילו ביומיים האחרונים העולם מנסה לעצבן אותי בכח
בעבודה נדמה כאילו מנסים לעצבן אותי בכוונה
ואשתי כאילו מנסה לבחון את הגבולות שלי
אני מתחרפן
אני שונא להתעצבן
למה פתאום כולם עושים נגדי יד אחת
ומתי זה יפסק
ארררר...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הצילו ,משגעים אותי - תגובה
רמי רומנובסקי17/11/2010ליאור שלום,
אנשים שמשתמשים בשיטות כוח רצון להפסקת עישון נוטים להיות עצבניים בתקופה הראשונה לאחר ההפסקה, לאורך זמן זה נרגע.
כדי להקל על העצבים אני מציע לך לקרוא את הדרך הקלה להפסיק לעשן של אלן קאר
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקראתי תספר אפילו ראיתי תסרט
ליאור17/11/2010אבל עדיין
פתאום בעבודה מוציאים איזה ציקמוק לקורס נחשק שהיה אמור להות שלי
האשה מהבוקר עושה פרנציפים
ואני שובר כל מה שבא לי ליד
ומעשן קיסם
לא עוזר
מה עושים מתי שפעם הייתי לוקח 5 דק' סיגריה ונרגע
אני לוקח 5 דק'
לא נרגע
שותה מים
לא נרגע
שובר משו
לא נרגע
רק רוצה ליצרוח ולקלל [ שזה בעיה כי לא אשתי ולא הבוס יקבלו את זה יפה}
ארררר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקראתי תספר אפילו ראיתי תסרט - תגובה
רמי רומנובסקי17/11/2010אם אתה עצבני כנראה שפיספסת משהו
נסה לקרוא שוב
סיגריות לא מקלות על עצבים הן יוצרות אותן
אם אתה מעשו קיסם או משתמש בכל סוג של תחליף אז זה רק מקשה על ההפסקה
סיגריה הרגיעה לך את תופעות הגמילה מניקוטין אחרי מספר ימים ללא עישון אינך סובל מתופעות לוואי
עם זאת נראה שאתה עדיין מאמין שאתה מוותר על משהו ושלסיגריה יש ערך כלשהו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההצילו
ריקי17/11/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההצילו ,משגעים אותי - תגובה
טליה (מזל) המאירי ישי17/11/2010הי ליאור
זו ההרגשה שלך דרך איתותי הגוף.
אתה זקוק לרגיעה, שלווה ותמיכה בימים אלה.
קודם כל פרגן לעצמך על ההצלחה שלך.
תבין שכרגע אתה יותר מתוח כי אתה עובר תהליך.
אם יש לך אפשרות לשמוע מדיטציה, ללכת לאימון או לחבר שיחזק אות, עשה זאת.
אתל תשאר לבד.
אתה עשית צעד נכון והנך בדרך הנכונה. תן לעצמך זמן להסתגל לשינוי. הייה סלחן לעצמך.
בהצלחה ואהבה טליה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההצילו ,משגעים אותי - תגובה - תגובה
טליה (מזל) המאירי ישי17/11/2010קראתי את דבריך הנוספים.
הגוף מתנגד לשינוי.
הגוף מותנה במשהו, בהרגל שיצרת.
זה טבעי. זו דרכו להגן עלינו.
תת לגופך ותת המודע שלך זמן להתרגל לשינוי.
השינוי כנראה גורם לך לראות דברים בזכוכית מגדלת.
עצם הפעולה של העישון הרגיעה אותך. אולי עיסוק אחר גם יכול להרגיעך.
אשמח לעזור לך בגמילה ותהליכי שינוי הרגלים.
כשהגוף יבין שאתה עושה למענו משהו חיובי, הוא גם יאמין בתהליך ואז יהיה לך יותר קל.
קח נשימה ארוכה. אפילו תקח לך כמה דקות ופשוט תעצום עיניים וקח נשימות עמוקות. לאט, לאט תרגע.
בהצלחה, זכור עשית את המעשה הנכון. יש לך כח רצון והוא ינצח.
באהבה טליה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטליה היקרה שלי
ליאור17/11/2010אני משחק את המשחק לפי כל החוקים
שותה הרבה מים [ לא לוקח תרופות כי אני קצת אנטי כימיכליים ]
יוצא לריצות
אבל בקשר לחיזוקים
כל החברים שלי או מעשנים או שמעשנים כבד
ואשתי בהריון שזה לא תורם בכלל [אני בעצבים והיא בהורמונים שישו ושימחו
עדיין מחפש מה לישבור
אבל תמיכתך עשתה לי חיוך
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש זרם שיוצא מהמח עד לאצבעות
ליאור17/11/2010מרגיש רועד
ומעצבים
בחיים לא הייתי כך
אני אדם רגוע רגוע
ואני שונא את עצמי ככה
[כן אני גם שונא את עצמי שאני מעשן]
סתם כנראה מחפש מקום לפורקן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטליה היקרה שלי - תגובה
טליה (מזל) המאירי ישי22/11/2010אשמח לסייע לך בתהליך :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכנסי
ריטה30/11/2010גמילה הדרגתית תוך כדי עישון, תוך 7-14 ימים.
ממשיכים לעשן, כמות הסיגריות פוחתת מיום ליום, לאחר מספר ימים מפסיקים לעשן
התחייבות להצלחה ואחריות מלאה בכתב ל - 3 שנים
שרות ותמיכה 24 שעות בכל רחבי הארץ
אני משווקת עכשיו את המוצר שלהם לאחר שהפסקתי לעשן בעזרתו.
אם את מוכנה להיכנס לתהליך ויש לך מספיק מוטיבציה לא תחזרי לעשן יותר!
לפרטים תצרי איתי קשר ואסביר לך הכל
0522609695* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטליה היקרה שלי - תגובה
טליה (מזל) המאירי ישי25/12/2010בכל פעם מחדש תחשוב על הילד שבדרך ושהוא יוולד בריא בזכות אבא אחראי.
אתה יודע יש גם בובות כאלה שניתן להתעצבן עליהן או שק אגרוף אם זה מה שיעשה לך טוב ולאו דווקא מדיטציה.
בהצלחה טליה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאהלן ליאור...
משה אדרי24/11/2010נראה שהסיגריה הייתה איזה שהיא פולחן שעזר לך להתמודד עם מצבי לחץ.
מין מקום כזה בתוך עצמך שאתה נהנה לברוח אליו מפעם לפעם.
אם זה המצב אז יכול להיות שמה שאתה צריך זה תמיכה יותר אישית של איש מקצוע מנוסה...
אני לא מנסה למכור לך שום דבר אני לא איש מכירות או פרסום אבל הייתי במצב שלך ואני יודע מה אתה מרגיש.
יש הרבה חברות שמציעות שירות שכזה.
בחברה שאצלה נגמלתי הם גם נותנים אחריות ל3 שנים עם כתב התחייבות להחזר כספי מלא, ככה שאין לך בעצם מה להפסיד.
אם תרצה אני ישמח להפנות אותך אליהם, אני מעדיף שלא לציין את שמם כי זה סתם ישמע כמו פרסומת סמויה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליאור,
דינה20/12/2010לי אין בעיה של פרסומת לחברה זו או אחרת מפני שאני לא אינטרסנטית של אף אחת מהן. בסך הכל הייתי לקוחה שניסתה להיגמל. לצערי, ללא הצלחה. אבל זה עניין פרטי שלי (אני במיעוט). אני יודעת - ראיתי ושמעתי - שהרבה אנשים נגמלו בעזרת סדנאות "אלן קאר". לא הספר. הסדנאות והתמיכה האישית של המדריכים. לדעתי, זו התמיכה שאתה זקוק לה כרגע. ליאור, מה שנראה לך עכשיו שחור ומורט עצבים יעבור בימים הקרובים. אתה בדרך הנכונה!!! אל תכנע!!! תשבור עוד כמה צלחות אם זה עושה לך טוב כרגע. לא נורא. אפשר לקנות אחרות. (-: מאחלת לך הצלחה, ולאשתך - לידה קלה וללא "ריחות" הגועל של סיגריות בסביבתה ובסביבת התינוק/ת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)