כאבים וסיגריות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים וסיגריות
    אבי
    24/11/2010

שלום. אני סובל מספר שנים מכאב גב תחתון. בחודשים האחרונים החלו גם כאבי רגליים באיזור השוק ובחלק הקדמי (מהברך ומטה). תחושה של מין שריפה.בימים האחרונים החלו גם כאבים בקרסול.
    אני מעשן 1-2 קופסאות ביום. אני לא בטוח אבל נדמה לי שבימים שאני מעשן יותר עוצמת הכאב עולה. (בעיקר בחלק שבין הברך לכף הרגל, מקדימה, לאורך כל העצם מרגיש שריפה).
    האם יתכן קשר בין העישון לבין הכאבים? האם אתם מכירים תופעה כזו?
    ***יכול להיות שלא מגיע חמצן לאיזור הגב התחתון והרגליים?*** - אציין שנשימותיי מאוד קצרות ואיני נושם מהבטן אלא ממש מהגרון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבים וסיגריות

הוספת תגובה

• כאבים וסיגריות - תגובה

רמי רומנובסקי
    24/11/2010

אבי שלום

עישון פוגע בזרימת הדם ובדלילותו, אי לכך מעשנים רבים סובלים מבעיות בזרימת דם והסתיידות עורקים.
    מעשנים רבים שמגיעים לסדנא מדווחים על כאבים ברגליים כתוצאה מאותן סיבות.
    זו הסיבה שמעשנים רבים מגיעים למצב שהרופא מזהיר אותם שאם לא יפסיקו לעשן ייתכן וכף הרגל תהפוך לנמק וההמשך הוא...לא נעים בלשון המעטה.
    החדשות הטובות הן שהנזק הזה הוא הפיך, הפסקת עישון מביאה לשיפור משמעותי בזרימת הדם ולהקלה או העלמות הכאבים.

ממליץ לך להפסיק

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו