מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבים וסיגריותאבי24/11/2010
שלום. אני סובל מספר שנים מכאב גב תחתון. בחודשים האחרונים החלו גם כאבי רגליים באיזור השוק ובחלק הקדמי (מהברך ומטה). תחושה של מין שריפה.בימים האחרונים החלו גם כאבים בקרסול.
אני מעשן 1-2 קופסאות ביום. אני לא בטוח אבל נדמה לי שבימים שאני מעשן יותר עוצמת הכאב עולה. (בעיקר בחלק שבין הברך לכף הרגל, מקדימה, לאורך כל העצם מרגיש שריפה).
האם יתכן קשר בין העישון לבין הכאבים? האם אתם מכירים תופעה כזו?
***יכול להיות שלא מגיע חמצן לאיזור הגב התחתון והרגליים?*** - אציין שנשימותיי מאוד קצרות ואיני נושם מהבטן אלא ממש מהגרון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים וסיגריות - תגובה
רמי רומנובסקי24/11/2010אבי שלום
עישון פוגע בזרימת הדם ובדלילותו, אי לכך מעשנים רבים סובלים מבעיות בזרימת דם והסתיידות עורקים.
מעשנים רבים שמגיעים לסדנא מדווחים על כאבים ברגליים כתוצאה מאותן סיבות.
זו הסיבה שמעשנים רבים מגיעים למצב שהרופא מזהיר אותם שאם לא יפסיקו לעשן ייתכן וכף הרגל תהפוך לנמק וההמשך הוא...לא נעים בלשון המעטה.
החדשות הטובות הן שהנזק הזה הוא הפיך, הפסקת עישון מביאה לשיפור משמעותי בזרימת הדם ולהקלה או העלמות הכאבים.
ממליץ לך להפסיק
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)