מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מיואשתחסויה26/11/2010
אח איזה שטות לאחר 9 חודשים שהפסקתי חזרתי לסיגריה ועד 5- 6 ליום ואני כועסת על עצמי אבל איך אני מפסיקה שוב איך קשה לי יותר עכשיו אפילו שהכמות קטנה יש לי הצורך לעשן מה להתחיל ???.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיואשת - תגובה
רמי רומנובסקי27/11/2010לא נורא
הרבה מעשנים לשעבר נופלים בטעות אחרי זמן מה מתוך המחשבה ש"רק סיגריה אחת" לא תעשה כלום, כך חוזרים לעשן את אותה כמות שעישנו לפני שהפסקנו.
כשאנשים מתקשרים אלינו ואומרים שנפלו אנחנו בד"כ ממליצים להם לא להלחם עם עצמם לעשן כמה שבא להם ואז לבוא לסדנה. במקרה מנסיוני צמצום אינו עוזר ואינו מחזיק מעמד לאורך זמן.
הפסקת עישון זה שחור ולבן או שמעשנים או שלא.
הגדירי לעמך תאריך יעד ואז תפסיקי, אני ממליץ להעזר בתמיכה מקצועית או מסגרת כלשהי כי הרבה יותר קל להפסיק בדרך זו מאשר בכוחות עצמנו.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיואשת - תגובה
טליה (מזל) המאירי ישי29/11/2010כמו שכתבתי לחן, פשוט לא להכות על חטא ,אלא להמשיך ולהתקדם לעבר המטרה.
כל טעות היא משוב לצמיחה. כולנו בני אנוש.
חפשי לך את הדרך שאפשרה לך להאמין בעצמך ולכי איתה.
העזרי באנשים שאוהבים אותך, שיפרגנו לך.
אמרי לעצמך, שקל לך ואת מסוגלת ותתארי עצמך ללא הסיגריה, רק מחשבות חיוביות יובילו לתוצאות שאת רוצה.
בהצלחה טליה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההכי
ריטה30/11/2010גמילה הדרגתית תוך כדי עישון, תוך 7-14 ימים.
ממשיכים לעשן, כמות הסיגריות פוחתת מיום ליום, לאחר מספר ימים מפסיקים לעשן
התחייבות להצלחה ואחריות מלאה בכתב ל - 3 שנים
שרות ותמיכה 24 שעות בכל רחבי הארץ
אני משווקת עכשיו את המוצר שלהם לאחר שהפסקתי לעשן בעזרתו.
אם את מוכנה להיכנס לתהליך ויש לך מספיק מוטיבציה לא תחזרי לעשן יותר!
לפרטים תצרי איתי קשר ואסביר לך הכל
0522609695* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)