מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אני הצלחתי להפסיקירדן04/12/2010
קוראים לי ירדן ועישנתי 7 שנים עד לפני חודש, זה היה בתקופות- לפעמים קופסא ביום ואפילו יותר, לפעמים כמה בודדות. לפני חודש קיבלתי משימה במסגרת לימודי במרכז הבינתחומי לפתוח בלוג, והחלטתי להפסיק לעשן ולתאר את כל הקשיים הנפילות וההצלחות. ואני שמחה להגיד לכם שהצלחתי ואני כבר לא נוגעת בסיגריות ולא חושבת עליהם. עכשיו שאני לא מעשנת אני רוצה לפעול למען אכיפת החוק של איסור לעשן במקומות ציבוריים- כי זה מפריע לכולנו להינות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני הצלחתי להפסיק - תגובה
טליה (מזל) המאירי ישי16/12/2010ירדן כל הכבוד על הכוחות שמצאת בעצמך, המשיכי בדרך בה בחרת ועלי והצליחי בה.
באהבה טליה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיפה שהצלחת להגמל מעישון
דינה20/12/2010אבל למה לחוקק חוק שבכל זאת פוגע במעשנים?! כתבת ש"כולם יהנו". לא, יקירתי המצליחנית (אני, המעשנת עדיין, מקנאה בך באמת), לא כולם יהנו. המעשנים יסבלו! אולי תזכרי בימים שבהם עישנת ולא יכולת להשיג סיגריה. כיצד הרגשת? לא זו הדרך לעזור לאנשים לוותר על סיגריות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)