אני הצלחתי להפסיק

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אני הצלחתי להפסיק
    ירדן
    04/12/2010

קוראים לי ירדן ועישנתי 7 שנים עד לפני חודש, זה היה בתקופות- לפעמים קופסא ביום ואפילו יותר, לפעמים כמה בודדות. לפני חודש קיבלתי משימה במסגרת לימודי במרכז הבינתחומי לפתוח בלוג, והחלטתי להפסיק לעשן ולתאר את כל הקשיים הנפילות וההצלחות. ואני שמחה להגיד לכם שהצלחתי ואני כבר לא נוגעת בסיגריות ולא חושבת עליהם. עכשיו שאני לא מעשנת אני רוצה לפעול למען אכיפת החוק של איסור לעשן במקומות ציבוריים- כי זה מפריע לכולנו להינות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אני הצלחתי להפסיק

הוספת תגובה

• אני הצלחתי להפסיק - תגובה

טליה (מזל) המאירי ישי
    16/12/2010

ירדן כל הכבוד על הכוחות שמצאת בעצמך, המשיכי בדרך בה בחרת ועלי והצליחי בה.
    באהבה טליה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יפה שהצלחת להגמל מעישון

דינה
    20/12/2010

אבל למה לחוקק חוק שבכל זאת פוגע במעשנים?! כתבת ש"כולם יהנו". לא, יקירתי המצליחנית (אני, המעשנת עדיין, מקנאה בך באמת), לא כולם יהנו. המעשנים יסבלו! אולי תזכרי בימים שבהם עישנת ולא יכולת להשיג סיגריה. כיצד הרגשת? לא זו הדרך לעזור לאנשים לוותר על סיגריות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו