הפסקתי לשנה... אבל....!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפסקתי לשנה... אבל....!
    צ'ומפיקס
    26/12/2010

היי. לפני כשנה הפסקתי לעשן סיגריות.

מדי פעם אני מעשן מריחואנה במרשם.
    לפעמים זה גורם לי לרצות לעשן סיגריות רגילות (או שאם לא עישנתי תקופה אני מרגיש קריז מאד מאד לייט של הגוף לטבק. מן תחושה מוכרת מהגמילה מסיגריות, רק הרבה יותר קלה).

אציין שמאז הגמילה לא עישנתי סיגריה רגילה ו/או סיגריה מגולגלת ללא "תוספות",
    וכי איני רוצה לחזור לעשן סיגריות!

לפיכך השאלה: ברצוני לגלגל את הירוק עם משהו שהוא ל-א טבק ולא מזיק כמו טבק.
    המליצו לי לקנות BaliShag (סוג של דראם) שנחשב למאד "נקי" יחסית. לא יודע אם יש
    אמת בדבר, אך יש לי הרגשה שזה כמו כל טבק לכל דבר ועניין.

חשבתי על עישון בבאנג אך יש לי סלידה מסוימת מבאנגים. איני אוהב את ההשפעה.

מה הייתם ממליצים לי לעשות?

תודה,
    יוסי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הפסקתי לשנה... אבל....!

הוספת תגובה

• הפסקתי לשנה... אבל....! - תגובה

רמי רומנובסקי
    30/12/2010

יוסי שלום,

אני ממליץ לך לא לערבב שום סוג של טבק או ניקוטין בסיגריות המגולגלות שלך, זה יחזיר אותך לעשן וחבל, אין כזה דבר טבק נקי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תקסס עם דמיאנה

דמיאנה
    02/01/2011

זה סוג של תה, נראה מאוד דומה לירוק, ריח גם קצת בכיוון, לדעתי תחליף מצוין לטבק, קצת כבד אז אולי לא יתאים לכולם אבל לא צריך לשים הרבה וגם יש לו השפעה משלו (די מרגיע)
    יש את זה בכל חנות טבע וזה עולה גרושים, איזה 20 שקל לחמישים גרם שיספיקו להמון זמן

ובלי קשר, תעשן נקי מה הקטע בשביל מה לערבב בכלל לא חבל? מקטרת קטנה עושה את העבודה יופי, אמנם צריך קצת להתרגל לקטע אבל בסופו של דבר, הראש זה מה שאתה מחפש וזה מה שתקבל, עדינות של גוינט

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו