מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מתי יורד הכמיהה הזאת לסיגריהרונית11/01/2011
אני רוצה להפסיק טוב אתמול עישנתי סיגריה אחרונה והחלטתי שאני לא קונה יותר
כבר יום שלם עבר השעה ארבע , טוב אני בעבודה אז אין בעיה אבל אני יוצאת ורגילה לעשן סיגריה שמגיעה הביתה ואני כבר בלחץ איך אני אעבור את הערב, כל היום אני לא מעשנת אין לי בעיה כי אני בעבודה אז אני מעשנת עוד 4 סיגריות בערב
בשישי שבת שאני בבית זה כבר יותר ,
השאלה שלי אחרי כמה זמן מתחיל לרדת הכמיהה הזאת לסיגריה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מתי יורד הכמיהה הזאת לסיגריה - תגובה
רמי רומנובסקי12/01/2011רונית שלום
הכמיהה לסיגריות נובעת משני דברים:
א. התמכרות לניקוטין - עוברת תוך כמה ימים
ב. הרצון לעשן - הקטע המורכב יותר יכול להעלם מהרגע הראשון או להשאר לעד
הכל תלוי בתפיסה, אם את מרגישה שאת מוותרת על משהו הרצון לא נעלם, אם לא תרצי לעשן ההפסקה תהיה הרבה יותר קלה
ממליץ לך לקרוא את הדרך הקלה להפסיק לעשן - הספר והשיטה בכלל שמים דגש על שחרור המעשן מהרצון
אשמח לעזור בכל דבר.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)