נגמלת כבר שנים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נגמלת כבר שנים
    איילת
    19/01/2011

שלום.

אני מנסה להיגמל כבר 10 שנים! ניסיתי כמעט כל שיטה .הנסיונות גורמים לי לעצבנות שגובלת בטירוף ולחולי בלתי נסבל ממש קריסה גופנית.

אני סובלת מפיברומיאלגיה ולאחרונה הבנתי שהמחלה הזאת גורמת בין היתר לרמות נמוכות של סרוטונין, כך שזו כנראה הסיבה שנסיונות הגמילה שלי היו לי בלתי נסבלים ובלתי אפשריים עד כה..

גם את הספר של אלן קאר קראתי.(כבר שנתיים מכורה למסטיקים).

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נגמלת כבר שנים

הוספת תגובה

• נגמלת כבר שנים - תגובה

כנרת טריפון
    19/01/2011

שלום איילת
    מכיון שתופעות הגמילה הפיזיות מניקוטין הן קלות ונמשכות רק כמה ימים, נראה לי כי מחלתך לא קשורה לקשיים בגמילה. החלק המהותי בשחרור מסיגריות הוא היכולת למחוק את השקרים שאת שטופה בהם לגבי סיגריות ועישון (יתרונות, הנאה ומיתוסים שונים ומשונים) אם קראת את הספר של אלן קאר ולא הפסקת לעשן בקלות סביר להניח שלא הטמעת או הפנמת את הכתוב. יש אנשים שלוקח להם יותר מקריאת ספר כדי להיפטר מכל שטיפת המוח השיקרית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גמילות חוזרות

איילת
    19/01/2011

תודה על תגובתך, אני מסכימה עם החלק הראשון אבל לא נתת מענה לרמות הנמוכות ממילא של הסרוטונין שקיימות אצלי. איך פותרים את זה?כי הגוף ממשיך בסבל נוראי גם אחרי שהניקוטין מתפנה מהגוף ולא בגלל סיבות התניה/הרגל או שאר מיני "שטיפות מוח ושקרים.".ממש סבל פיזי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו