מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תופעות לוואירותם27/04/2007
ערב טוב!
בעלי הפסיק לעשן לפני שבועיים. אך עדיין מתלונן על סחרחורות, קוצר נשימה ובחילות.
האם זה תופעות לוואי של גמילה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש פיתרון למבי הרוח
גילי31/05/2007אני לא מומחית אך הפסקתי לעשן לפני 5 וחצי שנים וחיי בהחלט השתנו. אני נעזרתי בכדור שנקרא זייבן (חייב מרשם רופא) לא יקר כל כך ושווה כל אגורה. על כ% 70 מהאנשים הוא אכן משפיע והכי חשוב שהוא משפיע נהדר על מצב הרוח. זהו כדור שגורם לך להרגיש רגוע לא עצבני, עוזר לשמור על המשקל ובקיצור אני הפקתי ממנו תועלת רבה מאד. דבר נוסף- ההרגשה הרעה של חסר עוברת תוך חודש מקסימום חודש וחצי. תאמין לי זה שווה כי בלי הסיגריות החיים ניראים הרבה יותר טובים. וגם ההרגל של לעשן עם הקפה ואחרי הארוחות פשוט עובר ולאט לאט שוכחים מזה. בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מצאתי פתרון בסיגריה אלקטרונית
ברוך07/06/2009גם אני הרגשתי חוסר וסחרחורות והשפעות לוואי לא נעימות..מצאתי פתרון בסיגריה אלקטרונית מצויינת אחרי בדיקת שוק מעמיקה.
אני ממליץ לבעלך שלא לוותר ולהמשיך במאבק... אולי הפתרון שאני מצאתי יעזור לו.
אני אשמח לייעץ..
ברוך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתופעות לוואי
ד''ר ניר פלד29/04/2007אינני משוכנע שמדובר בתועופת הקשורותלהפסקת העישון. עם זאת יש צורך בפרטים נוספים אודות כיצד הפסיק, מחלות רקע (אם יש) ופרטים נוספים. אנא פרטי אותם. במקביל תוכל י להוועץ עם רופא המבין בהפסקת עישון על מנת לנצל את הצלחתו עד כה ולהמשיכה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתופעות לוואי
רותם01/05/2007תודה על התשובה.
בעלי הפסיק לעשן כי רצה אין לו שום בעיות מיוחדות.
אך עדיין קיימים תופעות של קוצר נשימה, בחילה (בזמן שמישהו מעשן).
הוא מאוד רוצה לדעת מתי זה יסתתים (תופעות)
שוב תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמעוניינת בתשובה לאותה שאלה
אורה28/05/2007גם אני הפסקתי לעשן ויש לי סחרחורות ובחילות ואין לי רקע של מחלות למיניהן. האם יש סיכוי שאלו תופעות לוואי להפסקת העישון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשכחתי לציין....
אורה28/05/2007הפסקתי בבת אחת, עם כוח רצון בלבד אחרי שלוש וחצי שנים של עישון קבוע ואני בת 20. יש קשר?...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)