תופעות לוואי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תופעות לוואי
    רותם
    27/04/2007

ערב טוב!
    בעלי הפסיק לעשן לפני שבועיים. אך עדיין מתלונן על סחרחורות, קוצר נשימה ובחילות.
    האם זה תופעות לוואי של גמילה?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תופעות לוואי

הוספת תגובה

• יש פיתרון למבי הרוח

גילי
    31/05/2007

אני לא מומחית אך הפסקתי לעשן לפני 5 וחצי שנים וחיי בהחלט השתנו. אני נעזרתי בכדור שנקרא זייבן (חייב מרשם רופא) לא יקר כל כך ושווה כל אגורה. על כ% 70 מהאנשים הוא אכן משפיע והכי חשוב שהוא משפיע נהדר על מצב הרוח. זהו כדור שגורם לך להרגיש רגוע לא עצבני, עוזר לשמור על המשקל ובקיצור אני הפקתי ממנו תועלת רבה מאד. דבר נוסף- ההרגשה הרעה של חסר עוברת תוך חודש מקסימום חודש וחצי. תאמין לי זה שווה כי בלי הסיגריות החיים ניראים הרבה יותר טובים. וגם ההרגל של לעשן עם הקפה ואחרי הארוחות פשוט עובר ולאט לאט שוכחים מזה. בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני מצאתי פתרון בסיגריה אלקטרונית

ברוך
    07/06/2009

גם אני הרגשתי חוסר וסחרחורות והשפעות לוואי לא נעימות..מצאתי פתרון בסיגריה אלקטרונית מצויינת אחרי בדיקת שוק מעמיקה.
    אני ממליץ לבעלך שלא לוותר ולהמשיך במאבק... אולי הפתרון שאני מצאתי יעזור לו.
    אני אשמח לייעץ..
    ברוך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תופעות לוואי

ד''ר ניר פלד
    29/04/2007

אינני משוכנע שמדובר בתועופת הקשורותלהפסקת העישון. עם זאת יש צורך בפרטים נוספים אודות כיצד הפסיק, מחלות רקע (אם יש) ופרטים נוספים. אנא פרטי אותם. במקביל תוכל י להוועץ עם רופא המבין בהפסקת עישון על מנת לנצל את הצלחתו עד כה ולהמשיכה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תופעות לוואי

רותם
    01/05/2007

תודה על התשובה.
    בעלי הפסיק לעשן כי רצה אין לו שום בעיות מיוחדות.
    אך עדיין קיימים תופעות של קוצר נשימה, בחילה (בזמן שמישהו מעשן).
    הוא מאוד רוצה לדעת מתי זה יסתתים (תופעות)
    שוב תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מעוניינת בתשובה לאותה שאלה

אורה
    28/05/2007

גם אני הפסקתי לעשן ויש לי סחרחורות ובחילות ואין לי רקע של מחלות למיניהן. האם יש סיכוי שאלו תופעות לוואי להפסקת העישון?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שכחתי לציין....

אורה
    28/05/2007

הפסקתי בבת אחת, עם כוח רצון בלבד אחרי שלוש וחצי שנים של עישון קבוע ואני בת 20. יש קשר?...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו