מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- היום ה- 14 קשה לי.פלג08/02/2011
שלום
אני שבועיים לאחר הסדנא של אלן קאר ומרגיש רע מאוד באופן כללי.
לא רוצה לתרץ ולשקר סיגריה לא תעזור בכלום אבל אני יותר ויותר מרגיש שהמחשבות האלה שרצות לי בראש על סיגריות לא משתחררות וזה פשוט עושה רע מאוד
אין לי ציפיות לא לחשוב על סיגריות אחרי שהייתי רגיל לעשות 14 שנה (מינוס 3 חודשים הצלחה חלקית עם הספר) לעשן אותן.
אבל אני מרגיש יותר ויותר שאני עובד על אדים של כח רצון ובעצם זה מה שנשאר.
אלה שמצליחים וקל להם מבסוטים וכו.. פשוט יש להם כח רצון יותר חזק
אני יודע שזה מנוגד לתפיסה של אלן קאר אבל אני די מתחיל לקלוט שזה כל העניין.
כי זה לא יכול להיות שאני מבין את הכל כל כך טוב בצורה עמוקה,מבין את המלכודת ואת כל הדברים אבל עדיין סובל מהעניין בצורה קשה מאוד.
אני הולך להגיד דבר קשה פה - יש פה איזה תבנית שהיא כנראה מתאימה להמון אנשים אבל לא לכולם יש את ה 10 % שחוזרים ואני לא רוצה לחזור מצד שני
אני מרגיש דיכאון אמיתי לכל דבר ועניין (הולך לטפל בזה תרופתית לפני שאני מתפרק)
ואולי כל זה לא שווה את זה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היום ה- 14 קשה לי. - תגובה
רמי רומנובסקי09/02/2011פלג שלום
אם אתה לקוח שלנו וזקוק לתמיכה אנא פנה למשרדנו אתה זכאי לכך כחלק מהאחריות שאנו נותנים ללקוחותינו
יש הבדל בין הבנה לבין תובנה והלכה למעשה המטרה היא שיהיה לך קל להיות לא מעשן, כנראה שיש עוד עבודה לעשות.
פנה למשרדנו ונשמח לעזור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רמי..
פלג09/02/2011אמנם דיברתי עם אורית כבר השבוע אבל אעשה זאת אם ארגיש במצוקה גדולה
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכל הכבוד
אנה11/02/201114 יום???? הלוואי עליי להחזיק מעמד כל-כך הרבה זמן :)) אני מבינה את תחושותיך, אך אתה באמת צריך להיות גאה בעצמך שהצלחת להחזיק כל-כך הרבה זמן, אני אחרי 6 שעות ובא לי לחפור בור... או לחלופין לצאת ולקנות. אבל.. אחרי שבועיים, לפחות תן לעצמך את האפשרות להמשיך עד שאולי זה יהיה קל יותר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)