מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הפסקתי היוםאנה11/02/2011
שלום- אני בת 32 , מעשנת מגיל 18, מעולם לא הפסקתי- כולל 3 הריונות. השבוע, היה ביקור רפואי , לאחר ברור מעמיק (MRI ו CT)- הודיעו לי באופן חד משמעי שאינו משתמע לשום כיוון- כי במידה ואפסיק לעשן, חיי ינצלו במהל השבועיים הקרובים ובמידה ולא- אני צפויה לשבץ מוחי וודאי!!! מסתבר שיש לי קרישי דם בראש והיה עליי לקבל החלטה ולהפסיק. מהרגע שיצאתי מהרופאים הדלקתי סיגריה ו..התקשרתי למכונים השונים ואף נרשמתי לסדנה הקרובה... אך היום הבנתי שאין לי ברירה והתהליך חייב להתחיל אצלי... אז אני לא מעשנת כבר 6 שעות- מבולבלת, עצבנית, חסרת שקט ובעיקר... מנסה :))) מקווה שאצליח ואחזיק מעמד - לפחות עד הסדנה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המון בהצלחה..
פלג11/02/2011אני בטוח שתצליחי זכרי כולם מרגישים אותו דבר בקשר לזה
הכל בסדר (:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפסקתי היום - תגובה
רמי רומנובסקי13/02/2011אנה שלום
קודם כל מאחל לך המון בריאות
אם נרשמת לסדנה אצלנו עדיף שעד הסדנה תעשני כרגיל
אין בכוונתי לרפות את ידיך אלא לסייע לך להפסיק לצמיתות
אם יש לך שאלות בנושא זה את מוזמנת לפנות למשרדנו
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)