מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תשמעו...אני עומד להשבר משהו רע...ד"ר זליכה14/02/2011
לא מעשן כבר 8 ימים, שלשום לקחתי כמה שאחטות מסגירה
אולי 4... לא קל לי בכלל.
לא יודע מה לעשות, איך להוציא את הרעל מהראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשמעו...אני עומד להשבר משהו רע... - תגובה
רמי רומנובסקי14/02/2011מני שלום
מניסיוני ברגע שמדליקים סיגריה חוזרים לעשן והצורך בסיגריה רק עולה מרגע לרגע.
יש הבדל בין להוציא את הרעל מהגוף לבין להוציא את הרצון מהראש.
כדי באמת להפסיק לעשן צריך להפסיק לרצות, ממליץ לך לבדוק את הדרך הקלה להפסיק לעשן של אלן קאר - זה אמור לפתור את הבעיה
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההנסיון הטעה אותך
ד"ר זליכה16/02/2011עישנתי אתמול בלילה סיגריה אחת, אחריי שהרגשתי שאני עוד שנייה מעשן את הילד שלי.
קיצר, הרשתי אשמה נוראית, הלכתי לחדר, דפקתי את הראש בקיר מעצבים
עד עכשיו אני לא מעשן וחלפו כ24 שעות, תפרו לי את הראש במר"מ.
אני חושב שניצחתי את ההרגל.
כל מה שהייתי צריך לעשות זה לייצר קישור בין פתיחת הראש לבין העישון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי
אור גז10/03/2011כפי שכבר הסברתי כמה פעמים בפורום.
גמילה מעישון מחולקת ל 2 חלקים.
1. תלות פיזית בניקוטין.
2. תלות פסיכולוגית של הגוף והרגל.
חשוב לי לציין כי קריאת ספר , או הגעה לסדנא לא באמת תעזור לך להפסיק לעשן ולהחזיק את זה לטווח הארוך.
במידה ואתה באמת רוצה להפסיק לעשן מבלי לסבול ובאמת להינות מהתהליך כאילו הוא חלק ממך פנה אלי.
השיטה שלנו קיום מובילה בשוק העולמי, אנחנו היחידים בארץ כיום עם שיטה יחודית ובטוחה המספקים כתב התחייבות להפסקת עישון ותמיכה ושמירה לטווח הארוך של 4 שנות אחריות מלאות.
התכשיר שלנו הינו טבעי על בסיס צמחי, התהליך כולל יעוץ מקצועי ותמיכה 24 שעות.
בנוסף יש בידינו תכשיר הנמצא בערכה, תכשיר חירום.
במידה ואתה באמת מעוניין להפסיק לעשן ורוצה להוריד ממך את כל הסבל הזה, אני אשמח לעזור לך באופן אישי ,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשקרן רמאי גזלן כספים
ששש...12/03/2011את התרסיס אני מכיר ואתה מרמה פה את כולםץ
לך למקום אחר לחפש פתיונות.
הכי טוב הספר של אלן קאר,
שם הוא לא משקר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאלן קאר שקרנים
גילי08/02/2015אלן קאר עליו השלום מת בעצמו מסרטן ריאות. הוא בעצמו נגמל בהיפנוזה וזה מתועד באתר אלן קאר בארה"ב ובישראל הם פועלים באותה השיטה של היפנוזה אבל מסתירים זאת מעייני הציבור. רוב האנשים שאני מכיר שהלכו לאן קאר חזרו לעשן וגם לא קיבלו את כספם חזרה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלחגי
אור גז13/03/2011אני מאוד מקווה שלא דיברת אלי, כי זו קוצפה ואבקש ממך לקחת את המילים שלך בחזרה.
קרא קצת באינטרנט על השיטה של ד"ר אריקסון ואחרי זה תבוא ותגיד לי מה זה הספר של ד"ר קאר , כל אחד והשיטה והנסיון שלו אני לא פוסל אף אחד ולא משמיץ אף אחד אני רק טוען שיש מקומות יפים שניתן להגיע אליהם עם קצת השקעה ואמונה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטוב שאמרת אמונה
ששש...18/03/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה אתה ילד בן 5?
ששש...12/03/2011לא מקבל שוקולד אז רוקע ברגליים וצועק?
תרגע...
כולה רעל מסריח שבכל רגע שאתה לא נוגע בו חייך משתפרים.
איך אנשים שלא מעשנים רגועים ללא סיגריה?
תחשוב על זה, הכל בראש ואתה שקונה חפיסה ממן לממשלה את הכסאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)