היי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• היי
    שרון
    02/03/2011

היי אני ואישתי רוצים להפסיק לעשן מהי הדרך הקלה להפסיק לעשן והמהירה אודה לכם מאד שתיעצו לי תודה שרון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    היי

הוספת תגובה

• היי - תגובה

רמי רומנובסקי
    03/03/2011

שרון שלום,

יש כיום אינספור שיטות גמילה, האמת היא שהשוק הזה גם מלא בגימיקים ומוצרים חסרי תועלת.

ישנן סדנאות בקופת חולים הכוללות טיפול תרופתי ותחליפי ניקוטין, הסדנאות מבוססות על מפגשים שבועיים קבועים ואורכות כחודשיים.

ישנם טיפולים אלטרנטיבים למיניהם, אך קשה להבין מה בדיוק עושים שם, כך שאין לי יכולת לפרט.

אני חייב לציין שאני משוחד, בעיני יש דרך אחת. כמעשן לשעבר שהפסיק בדרך זו וכיום כמדריך בשיטת אלן קאר "הדרך הקלה להפסיק לעשן". מטרת השיטה היא הפסקת עישון מיידית, קלה, ללא תופעות לוואי או השמנה. אנו כיום הרשת הגדולה בתחומה בעולם וכמעט היחידים בתחומנו שמתחייבים לאחריות מלאה לתוצאות או החזר כספי מלא. זו גם השיטה היחידה שמתמקדת בשחרור המעשן מהרצון לעשן וכאן ייחודה.

מאחל לך הצלחה בכל דרך בה תבחר, אשמח לענות על כל שאלה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו