מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הפסקת עישוןאני05/03/2011
שלום. אני מעשן כבד מאוד. 2-3 קופסאות ביום. מעוניין להפסיק לעשן, אך כל פעם שאני חושב על זה שצריך להפסיק אני מיד מדליק סיגריה.. כנראה שלבד איני מסוגל וביום א' ארשם לסדנא.
בינתיים בימים האחרונים יש לי תופעה מוזרה:
לאחר עישון של כמה סיגריות אני חש שהראש שלי בוער. כאילו יצא מהתנור. ניתן לראות זאת גם חיצונית - הפנים שלי אדומות. אם אני לא מעשן איזה שעה הכל טוב.
כלומר - אם נגיד עישנתי איזה 5-6 סיגריות בשעה הפנים מאדימות ונהיות חמות - כאילו יש לי חום או שיצאתי מסאונה.
האם יש לך השערה מזה יכול להיות. אני קצת מפחד שאין לי אספקת חמצן למח או משהו אחר.
שמעת פעם על תופעה כזו?!?
אודה על תגובתך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפסקת עישון - תגובה
רמי רומנובסקי06/03/2011הי
שמח שהחלטת להפסיק לעשן
צר לי אך מעולם לא שמעתי על תופעה כזו, אבל אני בטוח שבעקבות ההפסקה תרגיש שיפור משמעותי מכל הבחינות, בטח בכמות הסיגריות שאתה מעשן.
בהצלחה בסדנה
אנחנו כאן אם יש לך שאלה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)