מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סיגריה אלקטרוניתנידי07/03/2011
שלום,
אני חושב הרבה זמן להפסיק לעשן קבל מרגיש שלא יכול להפסיק לגמרי בפעם אחת ובלי איזה תחליף לסיגריה. אז חשבתי על סיגריה אלקטרונית. האם היא כדאית ואיזה מותגים מומלצים?
תודה מראש,
נידי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סיגריה אלקטרונית - תגובה
כנרת טריפון07/03/2011שלום נידי
סיגריה אלקטרונית כמו תחליפים אחרים לא יעילה בגמילה מעישון, כמו כל תחליף זה רק מגביר את תחושת הוויתור על הסיגריה ומעלה ספקות וסבל. הפחד שלך להפסיק נובע מחוסר הבנה של מלכודת העישון. הרבה יותר קל להפסיק בבת אחת ממה שאתה מעלה על דעתך, אם עושים את זה בדרך נכונה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני כן ממליצה על סיגריה אלקטרונית
אורית08/03/2011אני רכשתי סיגריה אלקטרונית ובאמת שלא דמיינתי שבכזה קלות אפשר להפסיק לעשן !
הסיגריה מחליפה לך את הסיגריה ואף מעניקה לך סיפוק של סיגריה ,במשך
הזמן שאת כבר נקייה מניקוטין עטרן וכו את לא תעשני כלל !
כמו כן החברה שרכשתי ממנה מספקת הדגמות ללקוחות
מגיעים עד אלייך הבית ורק במידה ומתאים לך את רוכשת ללא התחייבות
אל תתפשרי על מחיר וחשוב מאוד לבדוק אישורים של מדינת ישראל
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסיגריה אלקטרונית - תגובה
כנרת טריפון10/03/2011נידי שלום
בשביל לקבל קצת יותר רקע על המוצר הנ"ל אני ממליץ לך לשאול את עצמך 2 שאלות פשוטות:
א. מתי לאחרונה ראיתם מישהו ברחוב עם סיגריה על אלקטרונית? המוצר הזה קיים בשוק כבר קרוב ל5 שנים עם הוא היה כ"כ מוצלח היית רואה הרבה מעשנים לשעבר משתמשים בה.
ב. האם את מכירה מישהו שנגמל מעישון באמצעות מוצר זה?
אני פוגש כל שבוע בסדנה אנשים שקנו את המוצר והוא עבר מהר מאוד למגירה.
מלבד משווקים של תוכניות שותפים באינטרנט לא ראיתי אף אחד ממליץ על זה
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)