הפסקתי לפני שנה וחצי...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפסקתי לפני שנה וחצי...
    מריה
    23/03/2011

לפני כשנה וחצי קראתי את "אלן קאר הקלה להפסיק לעשן".והפסקתי.(אחרי 4 שנים של עישון-חצי קופסא ליום) עברתי את כל אותן התופעות לוואי עליתי 15 קילו במשקל.באמת טוב לי. הקטע שעדיין יש לי איזשהי תלות פסיכולוגית שעדיין תוקפת אותי..ואני חושבת לעצמי..אוליי לחזור? משהו חסר? זה יעלם מתישהו?

תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הפסקתי לפני שנה וחצי...

הוספת תגובה

• לאאאאא

רונן
    24/03/2011

אל תעשי את זה
    זאת לא עצה מקצועית אבל את תתחרטי על זה כל כך,תעבור חצי שנה או שנה ואת שוב תרגישי שאת רוצה להפסיק ואז תתחילי להתייסר ותגידי לעצמך אני כבר שנה וחצי לא עישנתי ועכשיו להתחיל את כל התהליך מהתחלה זה סתם חבל מכל הבחינות
    גם לי קשה מאוד אבל יש כל כך הרבה מעלות להפסקת העישון שכל השאר מתגמד
    חזרתי להרגיש מהו חוש טעם,אין ריח בבגדים איו ריח פה
    כל הסיבות מראות על זה שהחיים פשוט טובים יותר בלי הסיגריות
    ואל תשכחי שכל מה שאת מרגישה עכשיו לא ישתנה כשתעשני שוב כל תחשות החסך באה בגלל הסיגירות ולא בגלל ההפסקה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הפסקתי לפני שנה וחצי... - תגובה

רמי רומנובסקי
    27/03/2011

מסכים עם יוסי

נראה שהספר עזר לך למרות שעלית במשקל (כשהשיטה עובדת כמו שצריך אין עלייה במשקל)
    אם את מתגעגעת לסיגריות קראי אותו שוב ובנוסף נסי להזכר איך הרגשת בתקופה שעישנת חפיסה וחצי ביום, מה הפריע לך? מה גרם לך לרצות להפסיק.
    היום כל אותם דברים רחוקים מהעין וגם מהלב...אם תעשני סיגריה אחת תחזרי לאותה כמות וחבל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו