מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תמשיכו לעשן - מכתב מחאה!!!!!!אוהד02/04/2011
שטויות במיץ!!
מכל דבר אפשר לקבל סרטן,אנו חשופים לכל: מיקרוגל במטבח,עןש מכוניות ואוטובוסים ומשאיות, אלכוהול,כדורים,תרופות,ויטמינים,בשמים שמסרטנים את העור,איפור לא בריא לעור,ירקות לא בריא לאכלו כי זהמ רוסס,בעופות יש אנטיביוטיקה,ובבשר מלא רעל,
אנו מכניסים לריאותיינו למוחיינו לקבתנו ולכל גופנו למעלה מ50% רעלים סביבתים,
פחמן דו חמצני וכו' של מכוניות כל יום נכנס לראותנו. ותמיד למי נטפלים ? למי הT?
לסיגריה הכל כך מסכנה...שלאחרונה נהפכה לחברה טובה שלי ומנחמת אותי ברגי משבר ועושה לי רק טוב למרות שיש י אחכ קצת בחילות וכאבי בטן ומקווה שזה יעבור.
וכולם להיגמל להיגמל בוקר טוב,תתעוררו,כל דבר מזיק!!!!!!!!!! כל דברררר מסרטן
היום!!!!!!!!!! צריך להנות מהחיים. במיצים יש חומרים של צבעי מאכל,בכל מוצר שני יש צבע מאכל מסרטן,שקדי מרק,כל דבר שני גורם נזק לכבד,וגם לחצות כביש ולטוס זה מסוכן
ושוב למי נטפלים?לסיגריה כמובן.תמשיכו לקנא בחברות הסיגריות שעושות מליונים
מה יש לכן נגדן בכלל ????? אני יכול להראות לכם מלא אנשים שמעשנים 50 שנה ובריאים,ומלא אנשים שלא מעשנים 50 שנה ולא נגעו בסיגריה שחולים בכל דבר שבא לכם..מה זה השטויות האלה גמילה מעישון ????? מה עם אלכוהול? תרופות?
ירקות?בשמים?עופות עם אנטיביוטיקה?אולי בכלל כדאי שנשב בחדר סגור בבית או בצפון הארץ וננשום אויר ריאות נקי ונאכל רק חסה כל היום.
הכי כיף לעןש,זה קול,זה גיזעי,זה פוזה וכל הצעירים מעשנים.
לדעתי המבוגרים מעל 40 צריכים להפסיק לעשן בכלל ולא לגעת בסיגריות.
בכל מקרה,אני הפסקתי עם האלכוהול זה לא עשה לי טוב.
תמשיכו לעשן, ולעשן ,ועוד ועוד בכוח!! גם אם אתם לא רוצים!! זה בריא!! זה טוב!!
זה מרגיע!! ותמיד תזכרו רבותיי היקרים::כמה שיותר קופסאות ביום יותר טוב!!!!!
נו בוודאי....
אוהב אתכם ותעשנו..
אוהד :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא קראתי דברים מפגרים כאלה הרבה זמן
אלי06/10/2011רוב האנשים כאן הם אנשים שרוצים להפסיק לעשן, שהפסיקו להינות מהסיגריה ומפריעה להם העובדה שהם מכורים (כלומר לא יכולים בלי לקחת את הסיגריה לכל מקום ולדאוג לעשן במקום לעשות דברים חשובים יותר). גם נמאס להם להוציא הון תועפות על התענוג המפוקפק הזה.
האמת, כל שיקולי הבריאות כמובן חשובים, אבל למפסיקים זה הפך לעיניין משני (להוצאות, ריח, כושר, זמן, תדמית, חינוך, וכד').* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוהד...הפסקת עישון ואיכות חיים
מישהו07/10/2011איכות החיים שלי אחרי שהפסקתי לעשן עלתה כל כך...שאני לא מסוגל בכלל להבין איך הייתי מסוגל לעשן כל כך הרבה שנים, ומה זה נתן לי. בגלל העישון לא עסקתי בספורט הרבה מאד שנים. אחרי הפסקת העישון..חזרתי לעסוק בספורט. הורדתי הרבה קילוגרמים ואני מרגיש טוב מאי פעם..
העישון לא נתן לי כלום. העישון מענג כי הוא מספק את צורך ההתמכרות. אבל אם אתה לא מכור, אז אין לעישון שום הנאה..
אנשים יכולים לעשן לידי ואין לי שום דחף לחזור לעשן.. להפך, שאני חושב כיום על סיגריה עולות בי בעיקר תחושות מחנק.
מאחל לך להפסיק לעשן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההטעם למרוד למען לגיטימציה לעשן
רן גרינברג09/10/2011אוהד היקר זה לא העניין של הכסף אף אחד לא יודע מה צופן לו הגורל אבל חשבת לעצמך למה סיגריות עולות כסף הם לא עולות כסף כמו שהם עולות בבריאות ואז הכסף האמיתי שהולך הוא על תרופות שמגיעים אליהם מנזקי העישון אל תפחד לומר
א נ י ה ח ל ט ת י ש ע י ש ו ן ל א מ ס ו ו ר לי א ת ה פ ו ז ה ! ! ! ! ! ! ( ל ח 6 }---~>ְְֱֳִֵֶ<---~{ 9 ||||||||||||נובלס זה לא משהו שמשקיעים על פרלמנט||||||||||||| את האש תשאיר למדורה ואת הסיגריה תשאיר בלי לקנותה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה:)
רמי רומנובסקי03/04/2011אוהד שלום,
אנחנו לא כאן במטרה לשכנע אנשים להפסיק לעשן, אלא במטרה לעזור למי שמעוניין להפסיק וזקוק לעזרה או תמיכה.
אם אתה מעשן ואינך מעוניין להפסיק זה לבחירתך.
כל טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפעם אחת ולתמיד שאבין את זה..
נ.03/04/2011האם חייבים בבסיס הענין לתפיסת אלן קאר לרצות להפסיק!??
כי זה מה שענית לילד הזה עכשיו...
אני מחדד... אם אין לי כל רצון להפסיק
זה יהיה נכון לומר ש אין לי כל סיכוי להפסיק גם אם אני מבין את כל תאורית המלכודת וכו...
אגב 3 שבועות לא מעשן אחרי סדנא 2 סובל אימים ממש כאבים פייזים ולחצים בחזה לפחות 10 שעות ביום.
החזרה צפויה במצב הזה יעזור כן אבל אם אתה מרפה ממשהו וחוזר למצב הטבעי והמוכר יש רגיעה במוח כך כבר קרה לי בעבר..
אני ממש אבוד נכנסתי ללופ של של כן רוצה לא רוצה וזה ממש ממש ממש מוציא אותי מדעתי כבר..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפעם אחת ולתמיד שאבין את זה.. - תגובה
רמי רומנובסקי04/04/2011נ. שלום
א. אם אתה לקוח שלנו אני לא מבין למה את לא פונה למשרדנו לקבל תמיכה וסדנת חיזוק (נראה לי שזה מה שיכול לעזור לך) כדאי שתתקשר בהקדם כדי שלא תמעד
ב. אם תדליק סיגריה תחזור לחפיסה שתיים ביום האם זה מה שאתה רוצה? זוכר איך הרגשת בתקופה שעישנת, מה הפריע לך ולמה רצית להפסיק?
ג. לא צריך לרצות להפסיק אלא רק לבוא לנסות אבל... אם מישהו בשום פנים ואופן לא רוצה להפסיק ויוצא כנגד זה, אני לא אשכנע אותו, מעדיף להשקיע אנרגיה וזמן במי שצריך עזרה ומבקש אותה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמוותר על העזרה מכם.
נ.09/04/2011זה רק עושה לי רע יותר,
בנתיים אני סוחב לבד.
תודה רבה על הכל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמוותר על העזרה מכם. - תגובה
רמי רומנובסקי11/04/2011חבל מאוד
אני בטוח שנוכל לעזור
למה אתה לא פונה אלינו? אם אתה רוצה אשמח לשוחח איתך ישירות
תשאיר לי הודעה במשרד ואחזור אליך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רמי...
נ.11/04/2011אני אחשוב על זה אני כאילו מפחד להיות נתמך כל הזמן מאוד קשה לי עם זה.
שוב הרבה תודה וכמובן שאין שום כעס מצידי כלל, אני פשוט מקרה קשה מאוד (:
ובעיקר לא יודע לאמץ את הלך הרוח הנכון כי אני טיפוס כזה בלי קשר לסגריות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רמי... - תגובה
רמי רומנובסקי11/04/2011תתקשר אני במשרד עכשיו קשה לנהל דו שיח בצורה כזו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההעלית לי חיוך על הפנים אוהד
שרוני צעירי18/04/2011ממש התפקעתי מצחוק בהמשך, אחר כך כבר ירד לי החיוך כי התחלתי ממש לרחם עליך ובסוף... את הסוף אתה לא רוצה לשמוע.
כל מה שכתבת נכון!
כמעט כל דבר מסרטן היום: האוויר, המים, המזון, ועוד...
אבל עצרת לרגע לשאול את עצמך את השאלה הבאה?
למה שתלך עד לחנות, מיוזמתך האישית, אף אחד לא יכריח אותך לעשות את זה, תפתח את הארנק, תוציא ממנו את הכסף שעבדת עליו קשה, ותקנה בזה רעל מסרטן?
זה נשמע לך הגיוני לשלם עבור הרעל הזה? חשבת לרגע למה יש לך בחילות וסחרחורות אחרי שאתה מעשן? אתה פשוט מאוד מרעיל את עצמך בכוונה!
אתה צורך את הדבר שיהרוג אותך בייסורים ואתה גם משלם על זה מהכיס שלך!
ואם כבר אתה חושב שהסיגריה היא החברה שלך - היית יוצא עם בחורה שהולכת לצידך לאורך כל הדרך אבל תוקעת לך אולר בצלעות בכל צעד שאתם עושים ביחד?
אם תשאל למה חייכתי - תדע שזה בגלל שהשיטה של אלן קאר מתמחה בדיוק בזה! בלהראות לך עד כמה שאתה טועה בחשיבה שלך.
אני רק מקווה בשבילך שהגוף שלך מספיק חזק בשביל לעמוד ברעל האכזרי הזה שאתה מכניס לגוף ומאמין בכל ליבך בשקר - שזה מרגיע אותך.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוהד היקר
שרוני צעירי18/04/2011רק עכשיו קראתי את כל מה שכתבת עד עכשיו.
אתה מעשן צעיר והשאלה היחידה שלך הייתה - למה אתה מרגיש סחרחורות כשאתה מעשן?
אף אחד לא ענה לך, אז כתבת את ההודעה הזו - מכתב המחאה שלך.
אני צודקת או צודקת?
ובכן,
אני אולי לא רופאה אוהד, ואני יודעת שאתה רוצה תשובה ממישהו שיש לו תואר דוקטור, אבל אולי כדאי לך לקרוא את מה שאכתוב לך.
אני לא אגיד לך להפסיק לעשן - הבהרת את זה שאתה ממש לא מעוניין להפסיק.
אני רוצה לתת לך חומר למחשבה (אתה גם ככה חושב כל היום על הסיגריות):
תחשוב לרגע על אנשים שמתחילים לעשן, לוקחים שאכטה, חוטפים סחרחורת, משתעלים את עצמם למוות, וזורקים את הדבר הזה מהידיים שלהם.
תחשוב על האנשים האלה, שהגוף שלהם חלש מידי פיזית כדי להתמודד עם הרעל הזה.
המוח שלהם צורח: "בשום פנים ואופן אני לא ממשיך עם הדבר הזה כי זה יהרוג אותי יותר מידי מהר!"
האנשים האלה לא מעשנים אפילו סיגריה אחת נוספת בחיים שלהם.
תחשוב עכשיו על אוהד, עליך.
הגוף שלך צורח לך בסימני אזהרה ופעמוני-ענק: "הצילו! אני לא יכול להתרגל לרעל הזה, שמישהו יגיד לו להפסיק!"
אבל אתה לא רוצה להפסיק אוהד, נכון?
אתה חכם ומבין שזה מה שהגוף שלך אומר.
אתה רוצה שאיזה דוקטור יבוא ויגיד לך - "אוהד - אם לא תפסיק מיד זה יהרוג אותך, כי אתה אלרגי לניקוטין בצורה חמורה ומיוחדת, כי אתה לא כמו כולם."
אתה רוצה לדעת מה זה ניקוטין בכלל?
תעשה גוגל על המילה ניקוטין ותראה לבד.
אתה נשמע כמו בחור חכם מאוד וכמו אחד שנורא רוצה לדעת מה קורה מסביבו.
אז תטייל לך במחשב ותבדוק בעצמך.
מקווה שתפסיק להרעיל את עצמך בכוח.
יש המון דברים בחיים שיכולים לתת לך את מה שאתה מחפש.
הסיגריות הן לא הדבר הזה.
בהצלחה אוהד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחמוד אתה.
מני23/04/2011תגיד לי ...בסוף כולם מתים אה?
איכות החיים יותר חשובה מאריכות ימים בטח גם לא?
בדיוק. צודק
אבל אתה בטח לא חושב שאיכות החיים של אלכוהוליסט או של מכור להירואין טובה יותר מזו של אינו אלכוהוליסט או מכור להירואין. באמת אתה מאמין שאיכות החיים של המעשן טובה יותר מזו של הלא מעשן? המעשן מפסיד בשתי החזיתות - החיים שלו גם קצרים יותר וגם אומללים יותר.
הכל מסרטן בעולם הזה? גם את זה היה נכון, האם זו סיבה מספיק הגיונית להעניש את הריאות שלך עוד יותר? האם אתה יכול להעלות על דעתך מישהו שהוא מספיק אידיוט כדי להתחיל לנשום ישירות מתוך מפלטי מכוניות ולהכניס בכוונה תחילה את האדים שהמכוניות מוציאות ישר לתוך הריאות שלו? אם כן... אתה כבר לא חמוד, אלא מסכן :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכל הזכויות שמורות
מני23/04/2011אגב, מה שרשמתי לך מוצג מתוך הספר הדרך הקלה להפסיק לעשן על פי אלן קאר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסתם הערה
ליאור16/06/2011הפסקתי לעשן לפני שבוע , אני ממש צעיר , בן 20 , ואני ממש מסכים עם כל מה שכולם ענו ל"אוהד" , אבל בכל זאת חשבתי על העניין של ההנאה , נכון שלא נהנים מזה , אבל אי אפשר להשוות את זה לשאיפת אדים ממכונית בכוונה , כי הרי כולכם עישנתם בעבר , ואתם זוכרים שכשעישנתם , בהחלט נהניתם איכשהוא , אז יש בזה משהוא , רק צריך להבין שזה יותר מהנה לא לעשן , אני ממש לא מאחל או מעודד לאף אחד לעשן ולו סגריה אחת, אני מדבר רק בשביל הפילוסופיה , אני מקווה שחלק הבינו מה כתבתי , הצלחה זזתי לישון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניקוטין לא רק ממכר,הוא גם ממסטל
שירה06/10/2011וידוע גם שהוא משחרר דופמין במוח שגורם לתחושת עונג.
כך שלא צריך להכחיש שיש משהו בחרא הזה שעושה נעים.
נכון שכשנהיים מכורים כבר לא שמים לזה לב אלא רק צריך את המנה הבאה של הסם....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניקוטין לא רק ממכר,הוא גם ממסטל - תגובה
רמי רומנובסקי06/10/2011האמת היא שההתמכרות לניקוטין מורידה את רמת הדופמין וכשמדליקים סיגריה זה משחרר אותה חזרה.
זה קצת כמו המשל על הרבי והעז או ההקלה שמרגיש מישהו שנעל נעליים לוחוצות.
לסמים ממכרים יש שני סוגים של אפקט:
1. אפקט ההיי שמרגיש מישהו שמשתמש בסם
2. הקריז ותסמיני הגמילה שמופיעים לאחר אי שימוש בסם לפרק זמן מסויים וההקלה על התחושות הלא נעימות בכל פעם שמחזירים את הסם לגוף
הסיבה היחידה שבגללה אנשים מעשנים היא בגלל שהם מכורים לניקוטין
הסיבה העיקרית שבגללה למעשנים קשה להפסיק היא בגלל שהם מרגישים ומאמינים שהם מוותרים על משהו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)