חשוב לי לדעת..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חשוב לי לדעת..
    מנסה לברר
    04/04/2011

שלום לכם,
    אני מעשן כבר 10 שנים פחות או יותר, בין 5 ל 10 סיגריות ביום, קורה לי דבר דיי מוזר, כאשר אני מעשן סיגריה אני נכנס לפחדים וחרדות, מחשבות מטרידות ומפחידות, זה עובר כבור 15 דקות עד חצי שעה, וזה כבר כמה שנים..
    שאלתי התעניינתי ולא מצאתי מישהו שחווה את הדבר הזה כמוני.
    אני מניח שהדבר נגרם כתוצאה מהכימיקלים הנמצאים בסיגריה, או שלא!!

מישהו יודע ממה זה נובע?

בכל מקרה אני חייב להפסיק לעשן ולא מצליח..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חשוב לי לדעת..

הוספת תגובה

• חשוב לי לדעת.. - תגובה

רמי רומנובסקי
    05/04/2011

שלום רב,

ניקוטין שקיים בסיגריות הוא סם שמשפיע על מערכת העצבים, הוא גורם בין השאר לאי נוחות, מתח ועצבנות.
    מה שאתה חווה הוא אמנם לא שכיח אך אפשר לקשר אותו לעישון בעיקר אם אתה רואה קשר חווייתי ישיר.

ההתמכרות לעישון היא בעיה מורכבת יש לה היבטים גופניים ונפשיים, מי שמכיר את מנגנון ההתמכרות ידע לצאת ממנו בקלות. זה כמו לנסות לתקן בעיה במחשב כשאין לכם שום רקע טכני, מה שלכם ייקח שעות ולרוב יגרום יותר נזק מתועלת ייקח לטכנאי מיומן זמן קצר והתוצאה תהיה הרבה יותר טובה.

לכן אני ממליץ לך להעזר במסגרת מקצועית ובאנשי מקצוע מיומנים שיוכלו לסייע לך לפתור את הבעיה בקלות.

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו