הפסקתי לעשן!!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפסקתי לעשן!!!
    יוסי ש
    24/12/2007

כבר שבועיים וחצי אני נקי מניקוטין ואני מתחיל להרגיש את ההשפעות החיוביות חזרו אליי חוש הטעם והריח לרמה נורמלית אני נהנה מזה שאני לא מעשן...עברתי כבר את שלב הצרבות ועכשיו מה שמטריד אותי זה בעיקר זהו תחושת הרעב ..התיאבון שלי נפתח ובגדול ורציתי לבקש עצות וטיפים איך להמשיך ולהתמודד עם הפסקת העישון,מה רצויי לאכול או להוסיף לתפריט המזון כדי להימנע מתחושת רעב ?.....תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הפסקתי לעשן!!!

הוספת תגובה

• תאבון

רמי רומנובסקי
    24/12/2007

יוסי שלום,

מזל טוב על היותך לא מעשן.

השינוי בתאבון אופייני לשבועיים הראשונים מרגע ההפסקה, כמו כן מכיוון שחוש הטעם והריח חזרו אליך אכילה הופכת ליותר מהנה.
    מעבר לכך אין שום סיבה לרעב יוצא דופן אלא אם כן אתה חש שיש צורך להחליף את הסיגריות באוכל. חשוב להבין שעישון הוא מחלה, לאחר שאתה מבריא משפעת אינך מחפש דבר מה שיחליף אותה. בחיפוש אחר תחליף בצורת אוכל או בכל צורה אחרת אתה מחזק את התפיסה שויתרת על משהו.

אם אתה מבין שלא ויתרת על כלום אלא הבראת ממחלה אין שום צורך בתחליף, שאל את עצמך לפני שאתה אוכל האם היית אוכל את אותו הדבר בזמן שעישנת, אם לא אז אין סיבה שתעשה זאת עכשיו.
    אין צורך לשנות את התזונה בעקבות הפסקת העישון אלא אם כן ברצונך לעשות זאת ללא קשר.

אם אתה מבין את מלכודת הניקוטין במלואה אזי אין שום סיבה שתאכל יותר או תעלה במשקל.

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו