מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ניקוטיןסיגל26/12/2007
היי האם יש אביזרים שידוע לך שהם יעילים בהפסקת עישון? כמו מדבקות, מסטיקים וכדומה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כל הכבוד..
אורי29/12/2007אני גם כבר "יומיים" לא מעשנת (הימים הכי קשים..) מקווה לעבור כבר את החודש הזה ואין לי בעיה שירדימו אותי לחודש כדי לא לעבור את הייסורים הללו... הייתי עכשיו אצל חברה ועישנתי סיגריה לצערי... אני מתנחמת בזה שאני רק יומיים לא מעשנת אז זה בסדר ושאני שוב יכולה להתחיל מ-0 מעכשיו! אני גם ברמנית ובבר שאני עובדת החוק לא ממש תופס אז כל הזמן יש לידי סיגריות וזה בכלל משגע אותי! איפה אפשר לקנות את הספר??? אני צריכה עזרה!! אני צריכה משהו שייחזק אותי כי חוץ מהפורום הזה, ממש אין מי שיתמוך, כי זה לא פעם ראשונה שאני מנסה להפסיק ואני תמיד מפשלת,אז כבר לא ממש מאמינים לי, אף פעם לא הצלחתי להחזיק יותר מיומיים ותמיד היה לי תירוץ, אני בתקופה קשה... אני משמינה... אין חילוף חומרים.. אני משתגעת... משעמם... תמיד יש משהו! בקיצור.... כל הכבוד לך!! כל החלק הקשה כבר מאחוריך, הלוואי עלי... תחזיק מעמד!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאושרית
רמי רומנובסקי30/12/2007אושרית שלום
אני מבין שאת נתקלת בקשיים, נראה שהקושי האמיתי שלך הוא בדרך בה את מנסה להפסיק.
המלחמה אותה את מנהלת אבודה מראש אם אינך פועלת בדרך הנכונה, על מנת להפסיק לעשן צריך לא לעשן בכלל, לא רק קצת ולא רק סיגריה אחת.
כשמבינים את מלכודת הניקוטין במלואה אין צורך להלחם, להשתמש בכוח רצון, גם אין בעיה להיות בסביבה של מעשנים וגם לא משמינים, שיטת אלן קאר נותנת פתרונות לבעיות אלו.
לשאלתך הספר זמין בכל חנות ספרים, והסדנה אליה מגיעים חלק גדול מקוראי הספר מתקיימת ברחבי הארץ.
ברגע שתשתמשי בכלים הנכונים תגלי שקל להפסיק לעשן, יותר מזה תגלי שזה לתמיד.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתחליפי ניקוטין
רמי רומנובסקי30/12/2007כעקרון שיטת אלן קאר מתנגדת לשימוש בתחליפי ניקוטין, יעילותם מאוד מוגבלת, לראיה את מוזמנת לקרוא את הטבלה שמשווה אחוזי הצלחה באמצעות שיטות שונות.
כל מה שתחליפי ניקוטין עושים הוא להשאיר את הגוף מכור ואת המעשן כשהוא עדיין תקוע במעגל ההתמכרות. הבעיה האמיתית בהפסקת עישון איננה פיזית אלא מנטלית.
ברגע שמבינים את המלכודת אין צורך בתחליפים - לא תחליפי ניקוטין ולא אוכל כתחליף.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)