מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כמה זמן עובר עד שניקוטין יוצא מהדםאריאל09/05/2011
ומהשתן? אני מעשנת 15 שנים וצריכה לתרום ביצית לחברה עליי להפסיק לעשן מייד אני יודעת אבל מתי זה כבר לא יהיה במחזור הדם ואו השתן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אם קשה לך ואת חייבת להיגמל מהר
דלית30/06/2016לכי לאברהמסון. נגמלים מסיגריות תוך טיפול אחד שהוא לא פולשני ולא פסיכולוגי.
ככה הפסקתי לעשן לפני שלוש שנים ומאז לא עישנתי אפילו סיגריה אחת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכמה זמן עובר עד שניקוטין יוצא מהדם - תגובה
רמי רומנובסקי11/05/2011כשלושה שבועות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלושה ימים
איילת בן ארי23/05/2011לגוף לוקח שלושה ימים לנקות את הניקוטין מהגוף וזו בשורה טובה למעשנים!
מה שאומר שהאתגר היותר גדול הוא לא ההתמכרות הגופנית, אלא דוקא הנפשית, ההרגל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלושה ימים - תגובה
רמי רומנובסקי25/05/2011לא מדוייק
ניקוטין מתנקה מהגוף תוך שלושה שבועות
אך תופעות הלוואי שלו נעלמות תוך כמה ימים מרגע הפסקת העישון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהומתי הוא נעלם מהביציות?
גולי22/11/2012ומתי הוא נעלם מהביציות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההגוף מתנקה מניקוטין תוך 24 שעות
ימית חבה26/05/2011תיקון : מהרגע שמפסיקים לעשן הגוף מתנקה מניקוטין תוך 24 שעות !- הרבה אנשים
מופתעים מהמידע הזה בפעם הראשונה .
עד 3 ימים רמת הפחמן החד חמצני חוזרת לרמה תקינה ורירית מערכת הנשימה מתנקה
ביום השלישי רמות האנרגיה של הגוף גבוהות יותר וחוש הריח והטעם מתחדדים.
אז לא להיבהל אם נפתח קצת התיאבון... :)
תסמיני הגמילה יכולים להימשך עד 3 שבועות .
שיהיה המון בהצלחה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמי עלי להאמין?
ששש...10/06/2011כמה זמן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמי עלי להאמין? - תגובה
רמי רומנובסקי12/06/2011למי שתרצה
אני מנהל הפורום ומדריך מוסמך ומקצועי לגמילה מעישון מטעם רשת אלן קאר העולמית.
עד היום סייעתי לאלפי אנשים להפסיק לעשן וזה מה שאני עושה למחייתי.
יש הרבה יועצים ואנשים שתורמים מרצון טוב את דעתם.
לא תמיד המידע שהם מספקים הוא נכון.
מלבד זאת אתה יכול לבדוק את הנושא באינטרנט.
מבחינה מדעית לניקוטין לוקח כשלושה שבועות לעזוב את הגוף, אך תסמיני הגמילה נעלמים לאחר 3-4 ימים מרגע ההפסקה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהומתי הוא נעלם מהביציות?
גולי22/11/2012ומתי הוא נעלם מהביציות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניקוטין
גמילה מעישון19/11/2015רמי שלום. המידע שאתה כותב הוא לא נכון!!! הניקוטין יוצא מהגוף תוך 48 שעות, אך ההתמכרות של הגוף נמשכת מס׳ שבועות כיוון שעדין קיימים רצפטורים לניקוטין ופיזית הגוף עדין מכור. תסמיני הגמילה לא נעלמים אחרי 3-4 ימים. יש תסמיני גמילה שנמשכים עד חודש ויותר.
בתור אחד שמציג עצמו כמנחה לגמילה מעישון הייתי מצפה שיהיה מקצועי יותר במידע שהינו מפרסם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניקוטין - תגובה
רמי רומנובסקי19/11/2015שלום רב,
קודם אל תעכס אני כאן רק כדי לעזור :) ואני מביא מניסיוני כמעשן לשעבר ומהידע שצברתי במהלך עבודתי עם אלפי מעשנים וממה שלמדתי מהקולגות שלי באלן קאר בעולם ומהרבה מקורות אחרים.
כדי לחדד את מה שאמרתי
ניקוטין עוזב את הגוף תוך 48 שעות
תסמיני הגמילה הפיזין מניקוטין מורגשים במשך 3-4 ימים והם יחסית קלים
הניקוטין יוצא לחלוטין ממחזור הדם תוך שבוע
ואחרי 3 שבועות הוא יוצא גם מהרקמות.
מה שאנשים סובלים ממנו כשהם מפסיקים לעשן כמו: עצבים, תסכול, אי שקט וכיו"ב לא קשור במרבית המקרים לניקוטין אלא לתסכול שהם חווים בגלל שהם עדיין רוצים לעשן התסכול והעצבים מעוררים את המערכת הסימפטטית שמעלה את לחץ הדם, הדופק, משחררת אדרנלין ולכן אנשים מרגישים את זה גם פיזית לעיתים חודשים אחרי שהם הפסיקו לעשן, האי הסכמה בינינו היא לא על איך עובד ניקוטין אלא על מה הגורם לקושי שאנשים חווים כשהם מפסיקים לעשן. לעומת זאת כשאנשים משתחררים מהרצון לעשן התסמינים נחווים ברוב המקרים בצורה הרבה יותר קלה ויש אנשים שאפילו לא מרגישים דבר. לכן לדעתי! הדבר הכי חשוב שצריך לטפל בו זה לבטל את הרצון לעשן.
מכאן שכל אחד יבחר את הגישה שהכי מסייעת לו, בהצלחה לכולם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאלן קאר
דני28/06/2016היינו בסדנא של אלן קאר בן זוגי ואני לאחר 35 שנות עישון נגמלנו די בקלות מומלץ בחום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההגברת שאלה על היעלמות ניקוטין מהביצ
עידית14/07/2016הגברת שאלה על היעלמות ניקוטין מהביצית ועניתם על הכל רק לא על מה שהיא שאלה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההגברת שאלה על היעלמות ניקוטין מהביצ - תגובה
רמי רומנובסקי14/07/2016אחרי שלושה שבועות כל הניקוטין יצא מכל האזורים בגוף כולל הרקמות
אין לי מושג ספציפית לגבי הביציות אבל אני מניח שזה אותו הדבר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)