אני מפסיק לעשן.. שלום חברים....

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אני מפסיק לעשן.. שלום חברים....
    דניאל
    19/05/2011

שלום, חברים, אחרי כשנתיים של עישון הגעתי למסכנה אחת ברורה שסיגריות שווה ל "רעל", וכך החלטתי להפסיק היום קניתי מסטיק ניקוטין, בתור התחלה ומקווה להצלחה, אשמח לעצאות, לתמיכה. תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• עצות...

שרוני צעירי
    20/05/2011

הי דניאל.
    ברכות על ההחלטה הנכונה שלך להפסיק לעשן. סיגריות זה בהחלט רעל. יש לי רק שאלה אחת:
    למה אתה מחליף את הרעל באותו רעל בדיוק?
    אתה אומר שהפסקת לעשן, נהדר.
    מצד שני אתה אומר שאתה הולך לקחת בדיוק את אותו רעל בצורה של מסטיקים.
    זה נשמע לך הגיוני?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הניקוטין זה לא רעל..!!

דניאל
    21/05/2011

יש המון חומרים בסיגריה מלבד הניקוטין שהם רעל,
    הניקוטין לא נראה לי שהוא רעל.
    בכל מקרה זה רק לכמה ימים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ניקוטין הוא רעל

שרוני צעירי
    22/05/2011

"ניקוטין הוא אלקלואיד רעיל וסם פסיכואקטיבי מעורר, המצוי בצמח הטבק ומהווה את החומר הפעיל במוצריו, כגון סיגריות, סיגרים ונרגילה." (מתוך ויקיפדיה ע"ע: ניקוטין.)

ניקוטין הוא בהחלט רעל. אתה מוזמן לטייל ברשת ולבדוק זאת בעצמך.

מה שכן, אשמח לשמוע אם באמת עזרו לך התחליפים, והפסקת לעשן...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ניקוטין הוא רעל - תגובה

רמי רומנובסקי
    22/05/2011

ניקוטין הוא בהחלט רעיל הוא משמש אגב להדברת חרקים
    מנה אחת של כמות הניקוטין הקיימת בסיגריה שתוזרק כנוזל לגוף תגרום למוות מיידי
    אגב אם אחת הבעיות בגמילה היא התמכרות לניקוטין אז שינוי הדרך שבה צורכים את הסם לא יעזור - זה כמו לתת לנרקומן מסטיק מהירואין

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לגביי תחליפים לעישון

שימשי
    14/06/2011

זה לא מאוד מדוייק מה שנכתב לגביי ניקוטין.
    הניקוטין הוא סם , זה נכון. בהתייעצות עם רופא , נאמר לי שאין אפשרות להפסיק את העישון בבת אחת. וזאת למה? בגוף קיים הניקוטין שהוא סם וכאשר מפסיקים "במכה" יש נפילת ניקוטין ואז הגוף מייצר תופעות פיזיולוגיות איתם קשה להתמודד (תחושת דיכאון,
    עצבות, דופק מהיר, חום פנימי, עירנות יתר, נדודי שינה וכיו"ב). גם לאנשים שצורכים סמים אחרים לא מפסיקים בבת אחת אלא נותנים תחליפים (להבדיל אלף הבדלות ויחי ההבדל הקטן) ובהדרגה מורידים את כמות התחליף עד שמגיעים למצב בו לא צורכים כלום.
    לכן, אני בעד להיעזר בתחליפים המכילים ניקוטין אך בעדינות ובהדרגה ולאט לאט גם מהם להיפטר. לימים הראשונים זה מאוד עוזר.
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ברכותיי

ששש...
    14/06/2011

בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מזל טוב!!

איילת בן ארי
    20/05/2011

כל הכבוד על ההחלטה להפסיק לעשן. אני טוענת שלהחליט להפסיק יותר קל מלהפסיק.
    רציתי ליידע אותך שלהתמכרות לעישון סיגריות יש שני פנים: גופני ונפשי. הגופני הוא הצורך של הגוף בניקוטין והנפשי הוא ההרגל לעשן סיגריה במצבים ריגשיים שונים (מתח, שיעמום וכו') וכן יחד עם מגוום פעולות (קפה, לאחר ארוחה וכו').
    הפן הפיסי הוא הפן הקל יותר ובכל מקרה תוך שלשוה ימים הגוף כבר נקי מניקוטין ואינו זקוק לו יותר.
    מה שיותר קשה זה ההרגל. שם כבר צריך לעשות עבודת עומק כדי לנתק את התלות.
    ניקורט נותן מענה לפן הגופני בלבד (אספקה של ניקוטין) ולכן גמילה באמצעות ניקורט הינה כמעט בלתי אפשרית.

בכל מקרה, כל הכבוד ומחזיקה לך אצבעות. זה אפשרי ותחושת הגאווה שתחווה לאחר הגמילה אינה ניתנת להבעה במילים!
    איילת בן ארי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהצלחה

שימשי
    14/06/2011

טיפ קטן: לקרוא טוב את העלון לצרכן של המסטיקים.
    ללעוס את המסטיק בעדינות כ- 10 לעיסות כשמרגישים את טעם הניקוטין לשים את המסטיק בחלל הפה בין הלחי לחניכיים למשך דקה או שתיים. ככה להמשיך כ-30 דקות.
    אם תלעס את המסטיק בלעיסות חזקות ותתנהג איתו כמו מסטיק רגיל זה יהיה נורא.
    תרגיש חריפות נוראית בגרון ותרצה להיפטר מהמסטיק. זאת השיטה הנכונה , עובד מניסיון.
    בהצלחה כל הכבוד!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מסטיק

דני
    15/06/2011

לא צריך שום תחליף לניקוטין לא בצורת מסטיק ולא בשום צורה אחרת.יום יומיים אתה אחרי הגמילה,היום יומיים הראשונים הם הכי קשים,אני כבר שלושה ימים לא מעשן ואתמול הייתי סמרטוט ריצפה במיטה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו