מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אשמח לקבל תשובה הוגנת עד כמה שאפשר.אביאל02/01/2008
לאחר שקראתי את הספר של אלן קאר. אני כבר יומים לא מעשן . עישנתי 28 שנה .רציתי לדעת האם בכול זאת כדאי להגיע לסדנא שלכם על מנת לברר שאני הולך בדרך הנכונה? או להתחזק יותר?
האם יש לכם סדנא מקוצרת במחיר יותר נמוך?
אך אוכל לדעת שבסדנא שלכם אקבל יותר מימה שהבנתי בספר?
אני חושש שאבוא לסדנא ובעצם לא תחדשו לי כלום מימה שהבנתי בספר.
אשמח לקבל תשובה הוגנת עד כמה שאפשר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סדנת אלן קאר לקוראי הספר
רמי רומנובסקי02/01/2008אביאל שלום רב.
איחוליי על היותך לא מעשן מאושר.
בתשובה לשאלתך יש הבדל רב בין הסדנה לספר, כשם שיש הבדל בין קריאת ספר עזרה עצמית אל מול פגישה עם איש מקצוע. בסדנה אנו מסבירים את הנושא בדרך שהספר לא יכול להסביר, אנו מספקים תשובות לשאלות, תמיכה בעת הצורך וכמובן אחריות לתוצאות. סדנת אלן קאר היא הדרך האפקטיבית ביותר להפסיק לעשן על פי שיטת אלן קאר.
חלק גדול ממשתתפי הסדנה בארץ ובעולם הם קוראי הספר שלא הסתפקו בו או שנזקקו לעזרה נוספת.
אני מציע לך לראות איך אתה מסתדר בתקופה הקרובה, כרגע אם אינך מעשן ואם אינך סובל מקשיים יוצאי דופן אין טעם שתגיע לסדנה. אם בעתיד תרגיש שאתה חוזר לעשן או נתקל בקושי אתה מוזמן להתקשר להתייעץ איתנו ותחליט מה נכון עבורך באותה נקודה,, נוכל גם להפנות אותך לשוחח עם לקוחות שלנו שקראו את הספר לפני שהגיעו לסדנה,
אין לנו סדנה מקוצרת אך אנו מציעים הנחה סימלית במחיר הספר לכל קוראי הספר.
מאחל לך המון הצלחה בהפסקת העישון
רמי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)