טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום רב, לפני קצת יותר משבועיים הפסקתי לעשן אחרי 12 שנים של עישון (קופסה ביום). כמה ימים אחרי שהפסקתי התחלתי להשתעל ויש לי הרגשה של ליחה בגרון שאני לא מצליחה להתפטר ממנה. השיעול די קבוע. ביצעתי צילום רנטגן - תקין לחלוטין ביקרתי אצל רופא מחלות ריאה- בדיקה תקינה. אני מרגישה כאבים בבית החזה ולפעמין הרגשה של חוסר אויר. האם תופעות אלו מוכרות או שאני צריכה להמשיך לבדוק? תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אחרי שמפסיקים לעשן הגוף מתנקה וזה נהדר, בד"כ התופעות הנ"ל עוברות תוך כמה שבועות, לדעתי זה יסתדר אם זה לא עובר אחרי חודש כדאי ללכת שוב לרופא לבדיקה אבל מניסיוני אין סיבה שזה לא ייעלם.
מזל טוב על ההפסקה :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן ל... קרא עוד