מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- השתתפתי בסדנאהייתי שם03/01/2008
שלום לך,
השתתפתי בסדנא של אלן קאר ולא הפסקתי בכלל. האמת היא, שעל פי התרשמותי מכל משתתפי הסדנא (7 או שישה) אולי אחת הפסיקה והיא כבר הגיעה טעונה ממילא. כעת אני עומדת בפני הסדנא השניה והאמת - לפי מהלך הסדנא הראשונה התחושה שלי היא של "אין מצב". אני הרי יודעת מה הם הקשיים ומה הן הסכנות - אין בזה כל חדש. ותאמינו או לא, אני גם יודעת שאני מכורה. לא השליתי את עצמי אפילו לשניה.
אם יורשה לי להעביר ביקורת על הסדנא - לקרוא מנייר גם אני יודעת. ציפיתי - ואני עדיין מצפה - לתגלית שהרי זו התחושה המלווה את ההבטחה החגיגית שלכם.
הלוואי ואפסיק כעת...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סבלנות משתלמת
רמי רומנובסקי05/01/2008שלום רב,
תודה על פנייתך.
מרבית האנשים שמשתתפים בסדנת אלן קאר מסתפקים במפגש אחד, סטטסיטית 80% מהמשתתפים.
אל נא תמהרי להגיע למסקנות לגבי משתתפים אחרים, אי אפשר לדעת בסוף הסדנה מי יצלח אותה ומי יצטרך להגיע לפגישות נוספות, בכל סדנאות אלן קאר שהתקיימו בישראל מרבית המשתתפים הפסיקו לאחר הפגישה הראשונה ואלו שלא הפסיקו או שנתקלו בקושי הוזמנו למפגש חיזוק ללא תוספת תשלום. מן הסתם כך גם המצב בסדנה בה את השתתפת, מכיוון שלא שוחחת עם אף אחד מן המשתתפים האחרים לאחר זמן המסקנה שהגעת אליה אינה מבוססת על עובדות בשטח.
כפי שאמרנו יש אנשים שצריכים יותר ממפגש אחד וזאת בדיוק מטרת מפגש החיזוק.מטרת מפגשי החיזוק היא לסייע לאנשים שניתקלו בקושי. אחוזי ההצלחה לאחר סיום התהליך עומדים על 90%, ואני עדייו בטוח ביכולתנו ובנכונותנו לעזור לך להפסיק.
אני מעריך את הביקורת שלך לגבי הסדנה ואופן העברתה אך אני ממליץ לך לשמור אותה עד סוף התהליך, בסופו השאלה היחידה שתצטרכי לשאול את עצמך היא האם זה עבד עבורך או לא. אם לאחר פגישת החיזוק השנייה את עדיין תישארי מעשנת נחזיר את כל כספך ללא התניות.
אם יש לך טענות או השגות אחרות את תמיד מוזמנת לפנות אלינו באופן ישיר.
בהצלחה.
רמי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמלצה מניסיון לכי לפגישה השניה
אהובה05/01/2008הייתי בסדנה מטעם העבודה ולא הפסקתי לעשן אחרי הפעם הראשונה. רוב האנשים שהיו איתי הפסיקו והרגשתי קצת דפוקה, גם מאוד כעסתי על עצמי ובעיקר על המנחה בסדנה.
למרות שהתכוונתי להרים ידיים החברים בעבודה ואנשי הצוות של אלן קאר עודדו אותי להגיע למפגש החיזוק. היו שם אנשים נוספים כמוני מה שכבר עודד אותי, המפגש גם היה שונה מהראשון והרגשתי שמתייחסים באופן יותר נקודתי לבעיה שלי.
יצאתי מהמפגש וקשה לי להסביר איך ומה קרה אבל היום חודשיים אחרי אני לא מעשנת מאושרת ובכלל קשה לי להבין איך עישנתי במשך כל כך הרבה שנים.
אל תתייאשי או תרימי ידיים אם המפגש הראשון לא עזר לך, לכי למפגש החיזוק ותשתמשי בעזרה שהם מציעים, אני בטוחה שתצליחי.
אהובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)