טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אני מעשן כבר שנתיים בין 5 ל10 סיגריות ביום, אני יודע שזה לא הרבה אבל אני לא יכול להפסיק את זה. לפני שנתיים ההורים שלי יתגרשו וחברים שלי הציעו לי סיגריה בטענה שזה "ירגיע אותי ויוריד לי קצת לחץ". איך אני יכול להפסיק בלי שיהיה לי עוד פעם לחץ? כי זה כבר הרגל אצלי לעשן בעת עצבים או לחצים... תודה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
רצון לעשן נובע מההתמכרות לניקוטין העישון אינו מרגיע לחץ אלא גורם לו כדי להבין יותר טוב את מנגנון ההתמכרות אני ממליץ לך לקרוא את הדרך הקלה להפסיק לעשן של אלן קאר, זה גם ייתן את ההסברים כיצד להפסיק אם יש שאלות נוספות אשמח לענות
כל טוב
רמי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן ל... קרא עוד