החברה ללא תנאי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• החברה ללא תנאי
    עזרא
    08/06/2011

היא תמיד היתה שם , בכל מצב :רעב צמא עיפות , רוגז שמחה תמיד לצידך ,לא תמיד הרגשתי בה לפעמים זלזלתי בה קיללתי אותה ,וגם לפעמים בגדתי בה ,,והיא תמיד שם לצידי ללא שאלות לפעמים התחלקתי עם חברים והיא הלכה מרצון וגם חזרה ,,לפעמים רטובה ,לפעמים יבשה ,מתיבשת בשמש וללא מילה תמיד לצידך,, כאשר היתה חסרה יכולתי להרוג רק בשביל מציצה,,עברו יותר מ45 שנה מאז שניפגשנו לראשונה , הרבה פעמים אמרתי דיי ,, אבל תמיד חזרנו בשמחה ,, הפעם זה היה שונה כמעט שלושה חודשים עברו ואני עדיין בודק בכיסים אם את עדיין כאן ,,, מתגעגע ללא סוף ,,יש רגעים קשים שחבר מציע לי את שלו ,, ואני כמעט נופל בפח ,, 45 שנים זאת דרך ארוכה ,, אין לי כמעט עידוד היום מסביבי אני במיעוט ללא פירגון ,, אבל כרגע עדיין מחזיק מעמד חברי מחכים לי בפינה אם חיוך ערמומי "מחכים לך שתחזור "אבל לא עוד חברה יקרה עדיין אוהב אותך עדיין את איתי עדיין מת למצוצ אותך ואולי בגלגול הבא שלך באהבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    החברה ללא תנאי

הוספת תגובה

• החברה ללא תנאי - תגובה

רמי רומנובסקי
    09/06/2011

מה שכתבת מקסים
    אבל הוא מעיד שלמרות שהפסקת לעשן לא הפסקת לרצות לעשן
    זה לדעתי מצב נורא (הוא עדיין עדיף על עישון)
    אם תרצה להשתחרר מהרצון אני ממליץ לך לקרוא את הדרך הקלה להפסיק לעשן של אלן קאר.
    למרות שאני מדריך בשיטה אין לי רווח ממכירת הספר, אני באמת חושב שהוא יכול לשחרר אותך מהגעגועים.

ישר כוח

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו