סוף סוף הפסקתי לעשן!!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סוף סוף הפסקתי לעשן!!!
    שימשי
    14/06/2011

שלום לכולם.
    זהו הניסיון ה-3 ולדעתי האחרון. מגיל 12 (בושה וחרפה לי!!!) עד עכשיו ואני בת 26.
    האמת שיש חלק גדול לבן זוגי בהחלטה שלי להפסיק. תמיד רציתי , אך הייתי בטוחה שאני לא יכולה ופחדתי להשמין. הוא פשוט אמר לי: "או אני או הסיגריות" . הוא לא מעשן ואני מאוד מבינה מה הוא הרגיש לצידי. עשיתי חשבון נפש ויש רק יתרונות בלהפסיק לעשן.
    אני נעזרת במסטיק ניקוטינל , כ-3 או 4 מסטיקים ביום. עם הקפה יש לי צורך באיזה עוגיה. אבל משתדלת לשמור על תזונה בריאה ונכונה. אנחנו מתחילים לעשות יחד ספורט. זה היום ה-4 שלי בלי סיגריות. אני כל כך שמחה ומרגישה נקיה שזה לא יאומן.
    נשבעתי בדבר חשוב לי מאוד שאני לעולם לא נוגעת בסיגריה ואין מצב שאפר שבועה זאת.
    זה אולי יישמע כזה אינפנטילי אבל זה בהחלט עוזר לי להתגבר על הרצון לעשן. כל יום שעובר הרצון הזה נחלש. מכניסים לראש , שהכל פסיכולוגי ואין דבר העומד בפני הרצון וזה לי אישית מאוד עוזר.
    בהצלחה לכולם בהמשך הדרך. שימשי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סוף סוף הפסקתי לעשן!!!

הוספת תגובה

• בהצלחה, כל הכבוד

ששש...
    14/06/2011

תחזרי מחר בערב, ספרי איך היה לך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו