מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- לשולהשני124/10/2012
ממתי אני צריכה לשתות תוספות של כדורים שרשמו לי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ויטמינים - תגובה
שולה זק25/10/2012אני מניחה שרשמו לך כדורי לוסק או תואמיו וכן ויטמינים. רצוי שתתחילי לקחת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לאסתישני124/10/2012
איך את מרגישה?אצלי יש עוד כאבים מהתפר של הניקוז ורק עוד שבועיים יורידו לי את הסיכות איך אצלך?ולמה שאלת אים אני הולכת לפזטרפיה אני מתחילה לשתות רק מים תה ירוק וכוס נס זה מה שאני יכולה מאז הניתוח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שני
אסתי24/10/2012אני עדיין בבית החולים אהיה אני מקווה עד מחר בע״ה מחר מורידים לי את הנקזים ואת הברזלים פה נהוג ככה אז זה דיי מעודד ויהיה נוח יותר ,לגבי פזיוטרפיה זה יותר של הריאות נשימתי עם כדוריםלהעלות אותם בנשיפה ושאיפה ,לגבי אוכל שתיתי מים תה פושר וג׳לי (גועל נפש)ובלילה אכלתי מרק וגיל מחר אני מקבלת גבינה לבנה וגיל וכו
אני מקווה שאת עושה בדיוק מה שאומרים לך אני באדיקות לא רוצה תקלות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לשולהשני124/10/2012
עשיתי את הניתוח 21.10 ואמרו לי להוציא את הסיכות רק עוד שבועיים אצל רופא מנתח ורופא דיטאנית שנקבע ל5.11 עד אז אני צריכה להיות עים תפר שתפרו איפה הניקוז וגם סיכות זה גורם לכאבים מה לעשות?התחלתי לשתות מים תה ירוק ונס קפה בכמות של כוס לפחות לא יכולה יותר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תנהגי לפי ההנחיות - תגובה
שולה זק25/10/2012את נוהגת נכון שאת שותה. את יכולה לאכול גם קצת גבינה לבנה ומעדנים.
לגבי התפרים והביקורת תנהגי כפי שהונחית.
החלמה מהירה ובהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קיצור המתנה לניתוח בריאטריצביקה24/10/2012
אני חבר בשרותי בריאות כללית.
עומד בקריטריונים BMI + סכרת + לחץ דם
בידי הפנייה לניתוח בריאטרי.
ביצעתי החודש את כל הבדיקות הנדרשות וכשהתקשרתי לתאם פגישה עם המנתח בבי"ח קפלן, התבשרתי שפגישה ניתן לתאם רק לעוד כחודשיים וניתוח יכול להתבצע רק בעוד כחצי שנה ???
כיצד ולהיכן ניתן לפנות לזרז את התהליך ולהקדים ככל שניתן את התור לניתוח ??
כולל אפשרות לבצעו שלא בבית חולים של הכללית - מה העלויות ומה ההשתתפות במקרה זה ?
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קיצור המתנה לניתוח בריאטרי - תגובה
שולה זק24/10/2012אם יש לך ביטוח פלטינום של הכללית אתה יכול לפנות למרכזים הפרטיים כמו אסותא, מדיקל סנטר, אלישע ותמורת השתתפות עצמית של בין 3.5 - 4 אלפים שקלים התור קצר בהרבה. אם יש לך רק מושלם העלות גבוהה כ- 15,000 ש"ח. את יכול לברר בבתי חולים שהכללית מפנה באזורך איפה התור קצר יותר. בדרך כלל כל בתי החולים עמוסים וההמתנה לתור ליעוץ ולניתוח ארוכים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתלבטתענת23/10/2012
שלום
אני בת 44 שוקלת 111 ק"ג גובה 1.70.
כמה אני יכולה לרדת באמצעות ניתוח שרוול?
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קריטריונים- תגובה
שולה זק24/10/2012בוקר טוב
לפי הנתונים שמסרת ה- BMI שלך 38.4 .
הקריטריונים שנקבעו על ידי ארגון הבריאות העולמי הן:
BMI 35-40 עם מחלות רקע נילוות כמו לחץ דם גבוה, סוכרת, כולסטרול, טריגליצרידים, דום נשימה בשינה.
BMI 40 ומעלה כל אחד.
על האמור לעיל, את צריכה לבחון אם את בקריטריונים.
הירידה במשקל היא אישית ויחסית למסת הגוף.
את סוג הניתוח מתאימים יחד עם המנתח על פי ההסטוריה הרפואית שלך, הרגלי אכילה, הפרעו אכילה, אורח חיים - וזאת על מנת להתאים את הניוח האפקטיבי ביותר לכל מטופל ומטופל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה השלב הבא אחרי הבדיקות?אני23/10/2012
הייתי אצל פרופסור רובין. נתן לי בדיקות לבצע . מה השלב הבא?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חוזרים עם הבדיקות - תגובה
שולה זק23/10/2012מצלצלים למנתח וקובעים טרום ניתוח, אחרי שיש את כל הבדיקות. לאחר מכן מקבלים תאריך לניתוח
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי שולה
אני23/10/2012תודה על התגובה המהירה.
אם ככה מה זו הוועדה שכולם מדברים עליה.
אני עושה בדיקות נפגשת שוב עם המנתח לאחר מכן ואז קובעים תאריך, לא?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהועדה - תגובה
שולה זק23/10/2012אם את חברת מכבי יזמנו אותך לועדה. בשאר הקופות אין ועדה. מגישים את המכתב של המנתח הממליץ על הניתוח ומקבלים התחייבות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מנתחשני123/10/2012
יש לצין שנותחתי בתאריך21.10 אצל דר הדר ספיבק בתל השומר הוא רופא מצוין ורציתי להודות לאורך כל הדרך יש קצת כאבים אבל מקוה שיעבור מאחלת לכולם שעברו שרוול רפואה שלמה וצאו לחיים חדשים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הכאבים יעבורו- תגובה
שולה זק23/10/2012אכן מנתח טוב וחביב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לאסתישני123/10/2012
אני עברתי את הניתוח ביום ראשון 21.10 אחרי יומים השתחררתי ירדתי רק שני קילו מתברר שהיה לי בקע סרעפתי שגם הוא תוקן יש קצת כאבים במקום של הניקוז מקוה שזה יעבור.רציתי לשאול כמה את הורדת אחרי הניתוח ואיך את מרגישה.התחלתי לשתות מרק צח ותה ואני מרגישה וחא רעבה אשמח להיות איתך בקשר בזמן הההחלמה שתהיי בריאה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בהצלחה שני - תגובה
שולה זק23/10/2012להרבות בשתיה זה טוב
מקווה שקיבלת תפריט מהדיאטנית
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי שני
אסתי23/10/2012עברתי כמוך ב21 מעקף קיבה אני עדיין בבית החולים התחלתי לשתות תה פושר ומים,גם אצלי היה בקע ותיקנו אותו והוציאו את הטבעת הקודמת יש כאבים עדיין כנראה שמחר אתחיל לאכול מרק וג׳לי(יהההה)ביום ה׳ אצא כנראה את עושה פיזיוטרפיה?זהו אני שמחה שעברנו את זה מתחילים חיים חדשים בהצלחה!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עברתי את הניתוחשני123/10/2012
הי שולה עברתי את הניתוח ביום ראשון יש לי קצת כאבים כמו אחרי כל ניתוח אקוה בהמשך זה יפחת.אני פותחת בחיים חדשים ומתחילה לשתות רק מים ומרק צח לחות הימים הראשוניםץחשבתי שאחרי הניתוח ארד יותר משני קילו אבל זה מה שהורדתי המשקל היה 82.נקוה לטוב ואיך אני ממשיכה בסדר היום.האים רצוי כבר עכשו ללכת לרופא משפחה.יש לי תפריט דיאני שלפי אני אלך תודה אשמח לקבל יעוץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ברוכה הבאה שני - תגובה
שולה זק23/10/2012אני שמחה שאת אחרי. אסתי מאוד דאגה לך והנה את איתנו והכל בסדר.הירידה במשקל היא מאוד אישית ויחסית למשקל הגוף. לכל אחד קצב ירידה שונה. אף אחד לא נמצא בתחרות. העיקר להישמע להוראות הרטפא והדיאטנית ולשנות הרגלי אכילה ואורח חיים.
רצוי לגשת לרופא המשפחה ולתת את מכתב השחרור והמלצות המנתח. כמו כן לרכוש את הויטמינים שעליך לקחת 3 חודשים לפחות.
. את צריכה ללכת לאחות להוציא תפרים לפי הרשום במכתב השחרור.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כן, בבקשה עזרהחן 223/10/2012
שלום שולה, עברתי שרוול לפני שנתיים וירדתי מעט מאוד, הרופא המליץ על ניתוח מעקף, והייתי רוצה לדעת מחן ( הבנתי שהיא עברה מעקף אחרי שרוול) איך היא עוברת את זה.
אם תוכלי לעזור בקשר בינינו, אני מאוד מודה לך. חן 2
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך- תגובה
שולה זק23/10/2012אין לי מושג מי זאת חן.
כל מקרה הוא גם שונה.
אני ממליצה לך להכין רשימת שאלות ולשאול את המנתח. אני משוכנעת שתקבלי תשובות מלאות.
אל תשכחי שניתוח זה ניתוח ...הרדמה....התאוששות.ההחלמה היא כמו אחרי שרוול. קחי בחשבון אשפוז ארוך יותר. כמו כן תצטרכי לקחת כל חייך תוספי מזון.
את מוזמנת להתקשר אלי בכל עת ואשמח לעזור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נא לקרוא תהודעה זה חשוב לי תודהמשה22/10/2012
יש לי כלייה אחת ועודף משקל רציתי לדעת עם יאשרו לי לעשות ניתוח שרוול כי יש לי לחץ דם גבוה ואני בן 21
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום משה - תגובה
שולה זק22/10/2012עליך לפנות לרופא מנתח, עם מכתב מהרופא המטפל שלך, הכולל את כל ההיסטוריה הרפואית שלך, מחלות בעבר ובהווה, טיפולים וכמובן בדיקות מהתקופה האחרונה. לפי נתונים אלו המנתח יוכל לבחון אפשרות לניתוח.
בהצלחה והרבה בריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עברתיאסתי22/10/2012
היי שולה וכולם זהו זה עברתי אני אחרי משאית עברה עלי ככה אני מרגישה אגב תיקנו גם בקע שהיה מסתבר יום טוב אעדכן אחכ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ברוכה המצטרפת - תגובה
שולה זק22/10/2012לאנשי הכי הכי בעולם
החלמה מהירה ובהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מנתחשני120/10/2012
רציתי לשאול אים משיהו נותח על ידי דר הדר ספיבק או דר משה רובין איך המנתחים .ואיך מרגישים לאחר הניתוח כמה מורידים לאחר זה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין ממה לפחד
לאה20/10/2012השבוע עברתי ניתוח שרוול הפחדים שהיו לי לפני היו מטורפים , הניתוח ערך כשעה וחצי והתעוררתי לחיים אחרים , לא רעבים ,אין את החיפוש המתמיד למשהו ,הכאבים הם ניסבלים והכי חשוב היום נשקלתי וירדתי 8 ק"ג שזה מטורף,הרגשה מדהימה לכו על זה והמון המון בהצלחה ,באמת פשוט מתרגשת שבוע טוב ומוצלח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני נותחתי אצל דר ספיבק
שני21/10/2012רופא מדהים מקצוען עם לב של זהב בשבועיים הורדתי 9 קילו ניתוח הוצאת טבעת ומעקף קיבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לאסתישני120/10/2012
תודה על העידוד אני עושה בתל השומר שרוול שיהיה לך בהצלחה בניתוח ומקוה שהכל לטובה תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זהו עברתי
אסתי22/10/2012שני מענין איך את? אני מרגישה כאילו משאית דרסה אותי, כל הבטן כואבת אבל מסתבר שהיה בקע אז הם סידרו אותו אני עשיתי בפוריה אצל ד׳ר גירון אחד הטובים אני כמובן לא יכולה לאמר נהנתי אבל הטיפול פה נהדר צמוד מאד וכל מה שצריך או רוצה אני מקבלת שלא ניזדקק אבל באמת טוב המשפחה שלי הביאה את האייפד שלי ואני כותבת בבית החוליםאני אהיה כאן לפחות עד יום ה אז תרגישי טוב ותעדכני
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבשעה טובה אסתי - תגובה
שולה זק22/10/2012אני שמחה שאת אחרי...תחשבי על הימים המאושרים שבדרך....מבטיחה לך שהכאב כמעט ויעלם.
מקווה שנשמע גם משני בקרוב.
החלמה מהירה ובהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חוגגת שנה לשרוולתמר נהריה20/10/2012
אני שנה אחרי שרוול ירדתי 40 ק"ג מרגישה נהדר. אין מה להשוות את החיים של לפניי ואחריי, ממליצה לכולם בחום. תודה לד"ר מחג'נה הקוסם כך אני קוראת לו. הוא ניתח גם אותי וגם את בעלי. תודה לשולה הנפלאה על העצות הרעיונות והתמיכה. אבל רק דבר אחד מטריד אותי, נשירת שיער בלתי פוסק. חצי מכמות השיער שעל ראשי נשר נשארתי עם שיער דליל וחסר חיים. מה שלא עשיתי לא הועיל. מה לעשות? זה יגמר מתי שהוא אני כבר מיואשת ופוחדת להשאר בלי שיער.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מזל טוב- תגובה
שולה זק20/10/2012את נהדרת ובעלך מקסים (חחחחח). כייף שיצא לנו להכיר.
לגבי נשירת השיער זה יפסק. תתקשרי אלי ואגיד לך מה לקנות ומה לעשות.
אגב, פרופסור מחג'נה - מגיע לו כל הקרדיט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשולה !!המלצותייך יתקבלו בברכה
אסתי26/10/2012שולה בוקר טוב
ם אני כמו תמר סובלת מנשירת שיער
ואפילו גם אני כמוהה מנותחת של פרופסור מאחג'נה ....
ביקשת מתמר להתקשר אלייך להמלצות למניעת נשירה (טיפול)
האם תוכלי לכתוב אותן גם פה
רובנו סובלים מנשירה
ונשמח להמלצותייך
תודה ושבת שלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשולה !!המלצותייך יתקבלו בברכה - תגובה
שולה זק26/10/2012בוקר טוב בנות
ראשית לקחת כדורי אבץ
הדבר הנוסף לגשת לקופת חולים ולרכוש כדורי רוטס HR. טיפול לשלושה חודים ומאוד עוזר מחזק ומעבה את השיער.
כמו כן ניתן לרכוש ערכה (די יקרה אבל מאוד יעילה) שכחתי את שמה, גם בקופת חולים - הרוקחים יודעים. זה טיפול למניעת נשירת שיער . זה נוזל שמורחים על הקרקפת והטיפול יעיל. שתי לברות שלי משתמשות עם זה (לא עברו ניתוח) ומאוד מרוצות. יש תוצאו טובות.
שבת שלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה שולינקה ושבת שלום
אסתי26/10/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחוגגת שנה לשרוול - תגובה
פרופ` אחמד מחג`נה24/10/2012שמחתי לקרוא. תודה רבה הכל לזכותך.
לגבי הנשירה כפי ששולה אמרה - אין דאגה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)