מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- תקפידו חברים...שירלי28/10/2012
שלום לכל חבריי הפורום היקרים.
אז אוטוטו שנה, בדיוק עוד חודש , ואפשר להגיד שאני כבר רזה, ירדתי 52 קילו, סידרתי את הציצי, התאמנתי הרבה בחדר כושר, ואני באמת נראית מעולה!!!!! רציתי באמת רק להגיד לכם , להקפיד על וויטמנים ועל תזונה בריאה, כי אני רזיתי, ואני באמת לובשת כל מה שבא לי, אני 1.76, שוקלת 64 קילו, אבל אני חלשה..... הבדיקות דם שלי הראו שאני סובלת מאנמיה, מוגלובין מאוד נמוך, אני עייפה , אז נכון ששתיתי וויטמנים, אבל לא הכי הקפדתי, ועכשיו רואים את זה, ויותר מזה, מרגישים את זה.... זה לא חוכמה להיות רזה, חשוב גם להרגיש טוב וחזק.... אז אין חכם כבעל ניסיון, והניסיון לימד אותי לא לזלזל, ולהקפיד.... בהצלחה לכולם, אני מקנאה בכל החדשים, אני מאוד נהנתי מהתהליך ומהדרך, תהנו גם אתם....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תודה- תגובה
שולה זק28/10/2012שירלי שלום
מברכת אותך על הצלחתך ומקווה שבמהרה יסתדר נושא החוסרים בויטמינים ותתחזקי.
העברתי את הפוסט שלך לשאלות הנפוצות למען אלו שבדרך ואלו שעוד לא הגיעו.
שבוע טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מי שיכול לענות אודה לו קצת דחוףג׳׳28/10/2012
בסוף השבוע יש לי ועדה וקראתי שחלק מהאנשים נתבקשו לעשות תפקוד ראות ואני לא קיבלתי הפנייה לכך, זה בסדר???? צילום חזה עשיתי יש לציין שאני לא מעשנת ואני מתחת לגיל 35 כל הבדיקות ברשותי ודי מבאס לחשוב שאולי פספסתי משהו ומאידך לא קיבלתי הפניייה מישהו יכול לענות לי בבקשה???!!
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מי שיכול לענות אודה לו קצת דחוף - תגובה
שולה זק28/10/2012לא כולם נדרשים לתפקוד ראות.
אני מניחה שאם יהיה צורך בבדיקות נוספות יתנו לך הפניה. באופן כללי בועדה בודקים אם את עומדת בקריטריונים לניתוח, אם את יודעת לקראת מה את הולכת .
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צרור שאלותאורנה28/10/2012
הי. אני לקראת ניתוח שרוול, והשאלות רצות... אשמח לקבל תשובות ( מן הסתם אז יצוצו שאלות נוספות )
1. עד כמה הניתוח/ההחלמה כואבים?
2. אני מתלבטת בין ניתוח בבי"ח "רגיל" לפרטי. נאמר לי שבמקרה של סיבוכים רצוי להיות בבי"ח רגיל, מצד שני - יש בו זמן המתנה ארוך ואני לא מעוניינת להמתין עוד.
3. אני קוראת על "התרחבות השרוול" - האם זו תופעה נפוצה ומה עושים אם זה קורה?
4. אני חוששת מהמראה של "אחרי"... שומעת הרבה על עור נפול, פנים מקומטות... מה יש לכם לספר לי על זה? ( אני יודעת שגם כרגע המראה לא מלבב... )
5. לאחר כמה זמן מהניתוח ניתן לחזור לעבודה?
כל שאלה מעוררת עוד כמה... אבל נתחיל עם אילו
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צרור תשובות - תגובה
שולה זק28/10/2012שלום אורנה
ברוכה הבאה לפורום.
אשתדל לענות לשאלותיך, אך הרשי לי להפנותך לשאלות הנפוצות ובטוחני שתשאבי שם אינפורמציה רבה שתעשיר אותך מבחינת ידע על לפני, במהלך, וכמובן אחרי הניתוח.
1. כאב הוא מאוד סוביקטיבי. יש כאלה שבכלל לא כאב להם....ויש שכאב יותר או פחות. ניתוח הוא ניתוח. לא נעים ולא נוח - אבל הכאב הוא לא בלתי נסבל וניתן לקבל משככי כאבים.
2. בחירת בית חולים - המנתחים בציבורי מנתחים גם בפרטי. הבחירה היא פונקציה של זמן וכסף. אם היית בסיכון רפואי גבוה לא היו מנתחים אותך במרכז פרטי. עליך לברר מה העלות הכספית שתצטרכי לשלם אם תחליטי על מרכז פרטי ולחילופין מה משך הזמן שעליך לחכות לקבל תור לבית חולים ציבורי ולברר עם הקופה לאן את מקבלת התחייבות.
3. אני רוצה לקוות שאחרי הניתוח תשני הרגלי אכילה ותאמצי אורח חיים בריא ותתמידי בפעילות גופנית. כך שלא תגיעי למצב של ניתוח נוסף. יש מקרים בהם עושים רה-שרוול. ניתוח שרוול נוסף או מעקף קיבה או צעקף תריסריון. התופעה בינתיים לא נפוצה.
4. את רותמת את העגלה לפני הסוסים - עוד לא עברת ניתוח וכבר את בתיקונים קוסמטיים. תאמיני לי.....שאלו צרות בריאות ופתירות. לא ציינת גיל, BMI. לא בהכרח יש עודפים. ניתן על ידי פעילות גופנית למצק את העור ולעצב את הגוף. אבל - דיה צרה בשעתה.
5. אני מניחה שאינך עובדת בבניין ולא בעבודה קשה - בדרך כלל רצוי לתת לגוף להתאושש במשך שבועיים. אני מכירה אנשים שכבר אחרי שבוע חזרו לשגרה. זה מאוד אישי.
מקווה שעזרתי במעט.
את מוזמנת לפנות בכל עת ואף להתקשר ואשמח לעזור.
שבוע טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוואהו!! תודה על כל האינפורמציה
אורנה28/10/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סיכוי לניתוח שרוול. שוש28/10/2012
. אני בעלת BMI. 29, יתר לחץ דם, כולסטרול והםרעות,שינה. מה הסיכוי שיאושר לי ניתוח שרוול?
מי מהמנתחים עובד עם קופת חולים מאוחדת?
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קריטריונים - תגובה
שולה זק28/10/2012בוקר טוב שוש
עם BMI 29 אין מצב שאת כולה לעבור ניתוח.
עליך לקבל החלטה שאת משנה הרגלי אכילה ואורח חיים. הולכת לזונאית ומקבלת תרפריט המותאם לך, משלבת פעילו גופנית ומומלץ גם קבוצת תמיכה. אני בטוחה שתגיעי מהר מאוד לתוצאות ותהיי גאה בעצמך.
הקריטריונים לניתוח בררים ביותר ונקבעו על ידי ארגון הבריאו העולמי.
BMI 35-40 עם מחלות רקע נילוות כמו סוכרת, יתר לחץ דם, כולסטרול.
BMI 40 ומעלה כל אחד.
ניתוח זה לא הוקוס פוקוס - נכנסים שמנים ויוצאים רזים. בשביל לרות צריך לעבוד - דיאטנית, שינוי הרגלי אכילה, ספורט, קבוצת תמיכה.
שבוע טוב ובהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
. שוש28/10/2012העניין שניסיתי את הכל, כולל תזונאית ותמיכה , כל מה שיש,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין דבר העומד בפני הרצון - תגובה
שולה זק28/10/2012ניתוח לקיצור קיבה - זה לא ניתוח קוסמטי ולא ניתוח כבקשתך. הוא נועד לאנשים הסובלים ממחלת השמנה חולנית.
תחליטי על "תוצאות ולא תירוצים". תשני הרגלי אכילה ואורח חיים וכפי שכתבתי לך מהר תראי תוצאות ותהיי אף גאה בעצמך.
אם תנסי ברצינות - תצליחי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקותמיקה27/10/2012
עשיתי את כל הבדיקות אבל שמעתי מהרבה אנשים שנתנו להם לעשות גם בדיקה של איסוף שתן (24 שעות). לי לא ניתנה הבדיקה הזו. האם היא נדרשת מכולם? או כל רופא מחליט על בדיקות קצת שונות .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקות - תגובה
שולה זק28/10/2012בדיקת איסוף השתן לקורטיזול - חיונית והכרחית לכל אחד. לא יודעת מי נתן לך את הבדיקות - רופא מטפל או כירורג בריאטרי - אבל את חייבת לעשות את הבדיקה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שבוע טוב...מורי27/10/2012
מהו נקז ומתי משתמשים בו ?
האם זה הכרחי? האם נתון לשיקול המנתח? תלוי בסוג הניתוח?
היכן הוא ממוקם פיזית?
תודה :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נקז - תגובה
שולה זק28/10/2012צינורית עם בקבוקון אליו מתנקזים כל הנוזלים וה"ג'יפה" אחרי הניתוח. בדרך כלל אחרי יומיים מוציאים אותו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח שרוולאבי27/10/2012
ב"ה ב 11/12 אני עובר את הניתוח אצל פרו' רובין במדיקל סנטר אשמח למשמוע תגובות מאנשים שכבר עברו איך ההחלמה תוך כמה זמן חזרה לעבודה תוך כמה זמן אוכלים רגיל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוח שרוול - תגובה
שולה זק27/10/2012שלום אבי,
שיהיה בשעה טובה.
ממליצה לך לקרוא בשאלות הנפוצות ותמצא שם את כל התשובות לשאלותיך.
בכללי...אישפוז של יומיים שלושה. החלמה בבית כשבועיים, תלוי גם בסוג העיסוק.
חזרה לשרה באופן הדרגתי. אתה תקבל תפריט והנחיות מהדיאטנית עם בחרורך מבית החולים.
אוכלים "רגיל" במונחים של מנותחים - שאוכלים מעט והכל - תוך 3 חודשים.
שבע טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לשולהשני127/10/2012
אני כבר שבוע לאחר ניתוח שרוול איך יש לי כאבים עוד באזור של הניקוז האים זה זה רגיל שיש כאבים וזה לוקח זמן או שצריך לפנות לרופא.יש לצין שעוד לא הורידו לי את הסיכות רק אחרי שבועיים מהניתוח.האים אחרי שבועיים אפשר להתחיל בהליכות לפחות חצי שעה ביום שבוע טוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים והליכה - תגובה
שולה זק27/10/2012שלום שני,
זה בהחלט טבעי ונורמלי שאת מרגישה עדיין כאבים במיוחד באזור שהיה הנקז. את יכולה לקחת משכך כאבים ולא לסבול. אם הכאב מתגבר ואינטנסיבי מומלץ לפנות לרופא המשפחה. אחרי שיוציאו לך את הסיכות תרגישי הקלה רבה.
אחרי שבועיים אפשר להתחיל בהליכה מתונה. להקפיד להרבות בשתיה.
שבוע טוב והחלמה מהירה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איזה ניתוח אעבור? השאלה לדר' מחג'נהאולגה27/10/2012
הי!!
אני אמורה לעבור ניתוח קיצור קיבה אצלך דר' מחג'נה ...
ב 8.11.2012 יש לי שאלה..אתה אמור להוציא לי טבעת...לפי הדברים שקראתי פה ובעוד פורומים אין אפשרות לעשות שרוול לאחר הוצאת טבעת...האם אעבור לבסוף את ניתוח המעקף?? אני פשוט כבר לא ככ מבינה את ההתחייבות לניתוח כבר שלחתי בפקס למזכירה..אני פשוט קצת בחוסר וודאות...האם תואיל בטובך לענות לי? זה ממש חשוב לי היות והניתוח המשולב עוד 10 ימים...
תודה רבה מראשש בכבוד רב
אולגה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עד שד' מחג'נה יענה- תגובה
שולה זק29/10/2012שלום אולגה
אם יש לך טבעת מתכווננת - עניות דעתי ניתן לעשות שרוול. אני ממליצה שתתקשרי לדר' מחג'נה ותשאלי אותו או לחילופין לשלוח לו SMS
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לשולה הנכבדת.
אולגה29/10/2012העניין הוא שהייתי מתקשרץ אליו בשמחה היות והניתוח אוטוטו...
אבל אין לי איך להשיג אותו אני מגיעה רק למזכירה שלו ולא מעבירים אותי הלאה...זה ככה כבר מספר רב של חודשים...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסוף טוב הכל טוב - תגובה
שולה זק29/10/2012דיברנו בטלפון והצלחת לדבר עם דר' מחג'נה ולקבוע תור . בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תפרים פתוחיםאסתי27/10/2012
שלום, אני כידוע עברתי מעקף קיבה יום א׳ ויצאתי יום ה׳ התפרים כולם הוצאו כולל כל הברזלים ומכוסים בפלסטר מחזק שאנחנו קוראים לו ״ פרפרים״ אחד מהם נפער הוא דיי פתוח לא מדמם או משהו מוציא מידי פעם לחות אבל נראה לא טוב (פתוח רחב מידי) השאלה שלי אם יש מקום לדאגה או שזה קורה והוא יסגר מעצמו ( אני שומרת על הגיינה נאותה וחבשתי אותו שלא יגע לי בבגדים ) ?אשמח אם אקבל איזשהי עזרה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תפרים פתוחים - תגובה
שולה זק27/10/2012ממליצה בבוקר לגשת לקופת חולים לאחות ולהתיעץ איתה.
שבוע טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחרי הניתוח-מה יהיה??אולגה27/10/2012
רציתי בנוסף לדעת...האם ייכאב? כמה זמן אני אשאר בבית חולים( אני מנותחת ברמב"ם)
הוצאת טבעת ושררול ומה אני צריכה לאכול בזמן הראשון? מקווה להיות איתכם הרבה תודה...מחככוה לתגובות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יהיה טוב - תגובה
שולה זק27/10/2012שיהיה בשעה טובה
ניתוח כמו כל ניתוח בהרדמה ואחרי זה קצת כואב....חותכים לא?
אבל תאמיני לי שזה כאב נסבל ואת מקבלת משככי כאבים.
את תחלימי כמו גדולה אחרי הניתוח כמו שכולם מחלימים.
ברמבם יש צוות מיומן שיטפל בך כראוי.
הסירי דאגה מליבך - תקבלי את כל המידע והאינפורמציה מה לאכול ואיך לאכול וכמה לאכול מהדיאטנית במחלקה.
שיהיה לך בשעה טובה ומוצלחת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ועדה רפואיתעדינה26/10/2012
בשבוע הבא אני מוזמנת לועדה , מה הסיכוי שיאשרו לי לבצע ניתוח שרוול בת 65.5
אשמח אם תענו לי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ועדה רפואית - תגובה
שולה זק26/10/2012אם את עומדת בקריטריונים לניתוח. יאשרו לך ואת תהיי מאושרת בחייך החדשים ובאיכות החיים. חברה שלי בת 65 עברה את הניתוח וירדה כבר 50 קילו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחרי ניתוח שרוולתהילה26/10/2012
לפני כשלושה חודשים עברתי בבית חולים רמב"ם ניתוח שרוול שקלתי לפני הניתוח 117 היום אני שוקלת 96 במשך חודש וחצי אני עומדת על אותו משקל זה מאוד מתסכל עושה כל מה שצריך לא יכולה קמעט לאכול כלום האים זה נורמלי אני פשוט יוצאת מדעתי אם תוכלו לתת לי כוון מה לעשות איך להתמודד מי שלא עבר את זה פשוט לא יודע כמה קשה לי מחקה לתשובות שלכם תודה תהילה:)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תופעה מוכרת- תגובה
שולה זק26/10/2012שלום תהילה
תופעת העצירה בירידה במשקל ידועה . אמנם מחוגי המשקל לא מראים שינוי, אך בטוחני שבהקפים את מרגישה שינוי. הגוף מעצב ומאזן את עצמו.
את כותבת שאת "עושה הכל". האם הכוונה שאת במעקב של דיאטנית ואוכלת על פי תפריט שהיא הרכיבה לך ושאת משלבת פעילות גופנית.
הגיע הזמן לגשת לרופא המטפל ואחרי 3 חודשים לעשות בדיקות דם מקיפות. האם את נוטלת ויטמינים?
מאחלת לך סופ"ש נעים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- למה להקשות?אני25/10/2012
נפגשתי עם ד"ר ספיבק בתל השומר (שילמתי על ההתייעצות כי לא אישרו לי להמשיך שם) להתייעצות ולאחר 4 ימים קיבלתי אישור לבצע את ההליך בקפלן או בבילינסון...מה הקטע? אין מבוטחי כללית שנותחו על ידי ספיבק? למה לטרטר את המועמד? הגשתי ערעור ,האם זה יועיל לי או שאני מבזבזת את הזמן?
קרה למישהו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אסביר לך - תגובה
שולה זק26/10/2012לקופות החולים יש תקציב. במסגרת תקציב זה הם חותמים על הסכמים עם בתי חולים ועם רופאים. על מנת לקבל התחייבות לניתוח בבית חולים זה או אחר את חייבת לקבל אישור של מיתר ועם אישור זה את מקבלת הנתחייבות. הכללית לא עובדת בתחום ניתוחי קיצור קיבה עם תל השומר, כך שקשה לי להאמין שיתנו לך התחייבות = כסף.
אם יש לך ביטוח פלטינום את יכולה לעבור את הניתוח אצל דר' ספיבק באסותא תל אביב.
ידוע לי שמונח חוק על שולחן הכנסת שיאפשר לכל מטופל לבחור כל רופא וכל בית חולים - אבל זה עדיין לא כך.
למשל חברי כללית בצפון לא יכולים לקבל התחייבות לרמבם.
מחזיקה לך אצבעות שתקבלי תשובה חיובית.
אני תמיד מפנה את תשומת הלב - לפנות למנתח שהקופה נותנת התחייבות - ככי לא כל אחד יכול להרשות לעצמו השתתפות עצמית בפרטי.
שבת שלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מלאת חששותג׳׳25/10/2012
בעוד כשבועיים יש לי ועדה, הבדיקות תקינות למעט שומנים בדם וה bmi 39.7
תהיה לי בעיה לעבור ועדה??? מרוב לחץ ירדתי ףףףףףף והיום קיבלתי תשובת קורטיזול תקינה יאושר לי לדעתכם ???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מלאת חששות - תגובה
שולה זק25/10/2012שלום אפרת
לחשוש זה טבעי....אבך חששותיך לשוא. עם BMI שלך ושומנים בדם יאשרו לך את הניתוח. טוב מאוד שבדיקת הקורטיזול תקינה....חלילה שלא - אז יש בעיה.
מאחלת לך בהצלחה בהמשך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)