מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- שלום רבדועא10/10/2012
אני בת 24 שוקלת 93 ואורך 156 יש לי בעיות בבלות תריס וגם ארותוקריה כרונית ומטופלת לשתי בעיות בתרופות
ואני מעוניינת מאד לעשות ניתוח האם קופת חולים מאשרת לי על חשבונה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קריטריונים - תגובה
שולה זק16/10/2012ה- BMI של 38.2 ללא מחלות נילוות המוכרות כמחלות הנגרמות מהשמנת יתר חולנית.
את לא עומדת בקריטריונית.
בגילך הצעיר, אני ממליצה לגשת לדיאטנית עם כל הבדיקות ולהחליט שאת משנה החרגלי אכילה ואורח חיים. קחי את הנושא ברצינות ותראי שתצליחי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם יש.....?שולמית10/10/2012
שלום,אני חמישה חודשים אחרי קיצוק קיבה ואחרי 35 ק"ג פחות אני מאושרת מאוד.
אני רשומה כבר חודש ימים לעיצוב וחיטוב והולכת לשם חישה ימים בשבוע לשעה.
אבל בכל זאת העור קצת רפוי ורציתי לשאול אולי משהו מכיר האם יש לזרועות הידים מחטב כמו שיש מחטבים מתחת למכנסים?אשמח לתגובה תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה לעור
נילי10/10/2012שלום שולמית. אני 11 חודשים אחרי ניתוח, אני מכירה את הבעיה. המלצה חמה - תתחילי להשתמש בקרם גוף טוב. למשל, בחברת קלרינס יש 2 תכשירים: שמן גוף וקרם גוף. חברו זאת יקרה, אבל יש מבצעים. יש עוד קרם מצויין - דר"פישר, סידרת אייג'ינג, אני משתמשת בו כעת. הצלחתי להשיג אותו ב-95 ש"ח ל-2 קרמים גדולים. מחיר מלא ללא מבצה כ-150 ש"ח. זה עובד. מרכך את העור מוסיף לחות ועוזר לעור להצתמק. התופעה היא ידועה, אבל אחרי שורידי את כל העודף המשקל, גוף צריך להתרגל למצב החדש. הכל תלוי בגיל ובמרקם של העור, אבל הכל יראה יותר טוב בסופו של דבר. לסיכום : תמרחי את קרם גוף ותעשי עיסוי עדין עד הספיגה במקומות הבעיתיים: זרועתיים, יריכיים, גב התחתון, ישבן, שוקיים, בטן.
לפנים תשתמשי בסרום ואחריו - קרם לחות, בהתאם לסוג העור שלך. אבל - כל יום. זה עוזר, בדקתי :). ספורט ומיים גם עוזרים מעוד ! בהצלחה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם יש.....? - תגובה
שולה זק16/10/2012צריך לשאול בחנויות הספורט
סבלנות, גם הידיים יצטמקו. נסי שחיה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שבוע לפני.....לאה09/10/2012
היי ,אני שבוע בדיוק לפני ניתוח שרוול +בקע טבורי ופשוט רועדת מפחד איך עוברים את השבוע לפני ,,,,בשפיות ?????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שבוע לפני..... - תגובה
שולה זק16/10/2012צר לי שלא הייתי לעודדך. גם אני בהייתי בניתוח ושתינו עברנו את השבוע
אשמח לשמוע כיצד את מרגישה ואיך עבר הניתוח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכבר אחרי ...
לאה18/10/2012היי אני שלושה ימים אחרי ניתוח שרוול +בקע תבורי כבר השתחררתי הביתה די מסתדרת בנתים נוזלים בלבד ,המקום עדין כואב ,ועדין לא בדיוק יודעת איך לדעת כמה לשתות???
אך בסך הכול מתחילה ברגל ימין דרך חדשה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבשעה טובה... - תגובה
שולה זק18/10/2012לאה השתיה מאוד חשובה. כמה שתצליחי לשתות יותר הרי זה משובח. לאט לאט ובלגימות קטנות עם הפסקות.
מקווה שקיבלת תפריט של דיאטנית עם שחרוריך מבית החולים לשבועות הראשונים.
החלמה מהירה ובהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמון תודה
לאה19/10/2012המון תודה על התמיכה אני ממש בסדר לומדת לחיות עם האני החדשה אני מקווה שגם את בסדר אחרי הניתוח בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לרופאים טרמדקסמיכלי09/10/2012
חודשיים אחרי שרוול קיבלתי מחזור מלווה בכאבים חזקיםםםםםםם יש לציין שעד כה עברתי 2 מחזורים קשים ביותר ולקחתי טיפות אופטלגין שזה ממש כוסות רוח... ולא עזר במיוחד אך מה לעשות זאת היתה הוראה של ד"ר............ וקיבלתי את ההוראה כי לא היתה לי ברירה הכאבים פשוט פפפפפפפפפפפפ ושאלתי היא.. האם מותר לי לקחת טיפות טרמדקס וכמה אם כן על מנת שלא יהיו לי השלכות לנתוח שרוול? (אני מקווה שטרמדקס טיפות זה באמת חזק יותר מאופטלגין?) מחכה למענה
חג שמח
מיכלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טרמדקס - תגובה
שולה זק16/10/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח חוזרשמוליק08/10/2012
שלום רב אני עשיתי שרוול לפני שנה ושמונה חודשים שקלתי
170 ק''ג והיום אני שוקל 110 ק''ג אך כבר כחודשיים וחצי איני
מוריד ממשקלי אפי' ק''ג אחד למרות שאני שומר ועושה ספורט
רציתי לדעת אם יש אפשרות לשרוול נוסף (אני מתאים
מבחינת bmi) ומה עוד אפשרויות כירורגיות שאפשר תודה. שאלתי לפני כמה ימים ורציתי לברר שוב כרגע הbmi שלי הוא 36, אך במשפחתי יש היסטוריה של סכרת חמורה (אמא שלי והוריה ואחיה) ולחץ דם הכולל צינתורים וניתוחים ומחלות לב (אבא שלי והוריו) האם גם זה כולל מחלות נלוות ( שקרוב לוודאי שאני בדרגת סיכון גבוהה) או כל זמן שאין מחלה זה לא נחשב? תודה רבה.
אשמח לתשובה במהרה אני קצת לחוץ...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוח חוזר - תגובה
שולה זק16/10/2012שמוליק ניתוח זה לא משהו פשוט.
אתה צריך לקבוע תור למנתח ולדיאטנית ולהתיעץ מה ההליך הנכון לגבי ההמשך.
נראה לי שאתה לא מקפיד על תזונה נכונה, כך שגם ניתוח נוסף לא יפתור את הבעיה. אתה צריך להפנים שינוי הרגלי אכילה ואורח חיים. ממליצה בדחיפות לתאם תור למנתח ובמקביל לדיאטנית.
אם יתברר שיש סיבה רפואית בגינה אתה לא יורד במשקל או עולה, ישקל המשך הטיפול שיכול להית גם ניתוח נוסף.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה להילה - שימוש בבנפייברגלי08/10/2012
שלום רב
עברתי ניתוח שרוול לפני שבועיים. לפני הניתוח נהגתי לאכול כמעט מדיי יום יוגורט בצירוף כף אבקת בנפייבר, שימוש קבוע בבנפייבר סייע לי מאד ביציאות סדירות בעיקר בתקופות של דיאטה.
להבנתי לא מומלץ לעשות שימוש בבנפייבר לאחר הניתוח, אשמח לדעת האם הדבר נכון ומדוע? והאם יש המלצה אחרת שתסייע ביציאות סדירות בתקופה זו.
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לדעתי...
מורי08/10/2012השימוש בסיבים התזונתיים אסור מכיוון שמטרתם, בין היתר, הוא ליצור תחושת שובע ע"י כך שהם מתנפחים בקיבה.
כל העניין בניתוח השרוול הוא לאכול קצת ולשבוע, זאת לאחר שהוקטן משמעותית נפח הקיבה. מבחינה הגיונית, נשמע לא מומלץ, כי זה סותר בעצם את כל עניין הניתוח.
מיץ שזיפים עוזר ליציאות סדירות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה להילה - שימוש בבנפייבר - תגובה
שולה זק16/10/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח בראטרי לחילתאיריס07/10/2012
בתי בת 20 עוד חודשים משתחררת יש לה לחץ דם והשמנת יתר רצתי לדעת איזה קופה הכי פחות עושה בעיות לקבל את אחד הניתוחים הבראטרים ?
אני עשתי לפני שנתיים ניתוח מעקף קיבה ירדתי 50 קילו אני מאוד מאושרת האם כדאי שהיא תעשה שרוול או מעקף בגלל שהיא מאוד צעירה מעקף קיבה כידוע ניתוח מאוד מסובך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוח בראטרי לחילת - תגובה
פרופ` אחמד מחג`נה09/10/2012אם הבת שלך עומדת בקריטריונים לניתוח לא תהיה בעיה לקבל את אישור הקופה. לא משנה איזו קופה.
לגבי שרוול או מעקף זה יקבע לאחר יעוץ של הרופא המנתח.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה מטרידהג׳׳06/10/2012
התחלתי את התהליך אני עם bmi40.1 הייתי אצל כירורג והפנה אותי לכל הבדיקות השאלה שלי האם יאשרו לי בסוף כי הבנתי שזה עובר ועדה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קריטריונים- תגובה
שולה זק16/10/2012עם BMI 40.1 יאשרו לך את הניתוח.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הייייי.... על סף יאוש.....יושי04/10/2012
כתבתי גם בקהילה.. ואני מעתיקה לפה את אותה הודעה:
מלא זמן לא הייתי פה - אני שנה וחצי אחרי ניתוח שרוול עם ירידה מהממת של 49 קילו(!) , נראית נפלא ומרגישה עוד יותר נפלא... ופתאום בחודש האחרון "נפרץ לי הסכר"... התחלתי לאכול.. ואין גבולות... אני מרגישה שזה לא בסדר וכל יום מנסה לשכנע את עצמי מחדש לקחת את עצמי בידיים ולהפסיק, אבל זה לא הולך- אני לא מפסיקה עם עוגות ועוגיות ומתוקים,
אז נכון - אני יכולה למצוא אלף ואחת סיבות למה זה התחיל... הבן שלי היה בבית חולים ומתוך מצב רוח רע פשוט התחלתי לאכול- זה השמֵנה שבי... אבל זה רק תירוצים...
אז כבר עליתי 3 קילו ואני מתה מפחד שאעלה עוד... אף אחד בסביבתי לא מבין אותי......
ממש הצילו!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה למיואשת
שגיא05/10/2012האם את מבצעת פעילות ספורט ( ''משחקי דופק'')
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממש כן!
יושי10/10/2012אני די מכורה :)
בערך 5 פעמים בשבוע כל פעם שעה...
סבבה לא?!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעל סף יאוש
סוניה10/10/2012שלום לך, אני מאד מבינה אותך גם אני שנה וחצי אחרי ניתוח והיתה לי עליה קטנה.
אולם אל יאוש במקום להכנס למרה שחורה תבדקי איך את יכולה לחזור לשליטה ז"א הפסיקי לאכול מתוקים עוגות ועוגיות ותחזרי לתזונה הרגילה שלך. אני בטוחה שאם תקפידי ועם הספורט את תורידי מהר מאד הכל בחזרה וזה לא נורא. העיקר לא להתיאש החיים הם עליות וירידות ו3 ק"ג זה לא נורא העיקר לתפוס בזמן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה מעודד...
יושי10/10/2012אבל עדיין מטריד..
הגעתי לניתוח כי מעולם לא הצלחתי לשים לעצמי מעצורים בעינייני אוכל... וגם עכשיו אני לא מצליחה- ברגע שהמעצור הפיסיולוגי נפתח נהיה לי ממש בלגאן...
אני מנסה לשים גבול - תודה על העידוד,
אעדכן
:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיאוש לא בלקסיקון שלנו - תגובה
שולה זק16/10/2012אנחנו בסך הכל אנושיים ויש נפילות. תופעת ה""ריבאונד" ידועה.
את מודעת למצב אז אנא לגשת לדיאטנית לקבל תפריט חדש ולהכנס למסלול מחדש בשילוב הפעילות הגופנית.
ועיקר העיקרים - לא להחזיק אויבים בבית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים עזים חייבת תגובה דחוף!!זהבה03/10/2012
שלום,
עברתי ניתוח לפני חודש של שרוול קיבה,
אתמול והיום אני מרגישה כאבים עזים בבטן,
הייתי אצל רופא משפחה כיוון שהרופא שניתח אותי יהיה רק מחר.
רופא המשפחה אמר שזה כאבים שנגרמו כתוצאה מהרמת דברים כבדים ויש סדק בחיבורים,
מה יכול להיווצר מזה?
אני פשוט מאוד מאוד לחוצה לדעת מה קורה לי.
תודה ויום טוב!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני עשיתי עיסוי אך בזהירות
קאריו03/10/2012לפני יומיים.. וחשה מאתמול לאחר העיסוי תחושה של כאבים ולחץ בבטן...
והעיסוי לא היה על הבן.. וגם בגב בזהירות... יותר רגליים וגב תחתון...
ובאמת תחושה לא נעימה ..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקווה שפנית לרופא לבדיקה- תגובה
שולה זק16/10/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח אצל ד"ר מאחג'נהקטיה03/10/2012
ד"ר מחאגנה שלום
ראיתי שבפורום אותו מנהל ד"ר גרון הוא כתב שהוא משתמש בבוג'י 42f
וד"ר סקרן כתב שהוא משתמש ב36
אני מעוניינת להתנתח אצלך באסותא לב המפרץ
אשמח לדעת מה גודל הבוג'י שאתה משתמש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוח אצל ד"ר מאחג'נה - תגובה
פרופ` אחמד מחג`נה11/10/2012שלום קטיה
כול הכירורגים באסותא לב המפרץ משתמשים בבוג'י 42.
אשמח לעזור בהמשך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח שרוולדיקלה02/10/2012
שלום אני בת 16 ואני ממש רוצה לעשות ניתוח שרוול אני שוקלת 110.5 לצערי והגובהה שלי הוא 1.66 השאלה היא האם יאשרו לי אותו נסיתי מלא דיאטות , דיאטניות כושר , מאמנת כושר אישית שבזכותה ירדתי 20 קילו אבל העלתי הכול אני כבר נואשת אני לא יודעת אם אני יצליח להוריד את המשקל הזה לבדד לכן אני כ"כ רוצה את הניתח הזה
ויש לי חברים במשפחה שעשו את הניתוח והם ניראים נהדר כיום
אשמח לתשובה תודה !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוח שרוול - תגובה
שולה זק16/10/2012לפנות עם ההורים לרופא המשפחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הצילו אני משמינה!tי602/10/2012
אני 4 חודשים אחרי שרוול...נתקעתי לאחרונה במשקל ועכשיו עליתי 300 גרם שזה נוראי...הצילו...זקוקה לעזרה והכוונה...מה לאכול? מה לא לאכול? מה לעשות? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הצילו אני משמינה! - תגובה
ד``ר דוד גויטיין02/10/2012קודם כל להרגע בבקשה. הירידה אחרי ניתוחים איננה רציפה או לינארית. יש ירידות יותר מהירות, עצירות ואף עליות קלות (מה זה 300ג' מתוך סך המשקל שלך?).
לאכול לפי התכנית שהונחית לה ע"י צוות מטפל, הרבה פעמים, כמויות קטנות וכו'. לעשות פעילות גופנית ולתת לזה זמן וסבלנות.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח אצל דר מאחגנהקטיה02/10/2012
שלום דר
שמי קטיה אני מעוניינת לעבור אצלך ניתוח באסותא
רופא המשפחה שלי שגם הוא עבר את הניתוח ליפני שנה ביקש ממני לשאול אותך מה גודל הבוג׳י שאתה משתמש?
תודה רבה על תשובתך
קטיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עד שדר' מחג'נה יענה - תגובה
שולה זק02/10/2012בוקר טוב
עד שדר' מחג'נה יענה אני ממליצה לקבוע תור אליו להתיעצות ולהכין רשימת שאלות .
הטלפון באסותא לקביעת תור
048810663-4
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- 7 חודשים אחרי - שאלה לגבי לחץ דםנטלי30/09/2012
שלום לכולם,
ראשית שנה טובה, חג שמח לכולם.
אני שבעה חודשים אחרי הניתוח פחות 36 ק"ג, אני שוקלת היום 57 ק"ג והגובה שלי הוא 156.
אני מרגישה מצוין מעולם לא הרגשתי יותר טוב פשוט כיף לי.
רציתי לברר עם לחץ הדם שלי היה גבוה ואני לוקחת כדורים להורדת לחץ הדם ועכשיו לאחר בדיקה לחץ הדם הוא - 94 על 61, זה נחשב נמוך?
אפשר לחשוב על מעקב לחץ דם על מנת להפסיק את הכדורים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 7 חודשים אחרי - שאלה לגבי לחץ דם - תגובה
פרופ` אחמד מחג`נה30/09/2012שלום נטלי וכל הכבוד.
לגבי לחץ הדם 94/61 אינו מצריך לקיחת תרופות.
כידוע 80% מחולים שסבלו מלחץ דם יסתדר להם לאחר הניתוח.
מציע שתתיעצי עם הרופא שלך להורדת הכדורים באופן מבוקר
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהshapooo- תגובה
שולה זק01/10/2012כל הכבוד נטלי. שמחתי להכירך (בתמונה) ולשמוע שאת ממש ממש הצלחה.
תאמצי את המלצתו של דר' מחג'נה ותפני לרופא המטפל
חג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)