מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- שנה טובה והגשמהשולה זק15/09/2012
שנה של אושר ואהבה
שנה של בריאות וברכה
שנה של גיל וגאולה
שנה של דבש
שנה של הידברות והצלחה
שנה של ויתור
שנה של זוהר
שנה של חברות וחוזק
שנה של טוב
שנה של יושר
שנה של כבוד
שנה של לכידות
שנה של מנהיגות
שנה של נתינה
שנה של סובלנות
שנה של עושר ועוצמה
שנה של פריחה ופינוק
שנה של צחוק וצמיחה
שנה של קשב
שנה של רוגע
שנה של שלום ושמחת חיים
שנה של תשומת לב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שנה טובה ומאושרת
avivit5916/09/2012בהצלחה לכל מי שרק מתחיל בתהליך
ומי שכבר בדרך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שנה טובה,בריאה ורזהשלמה מסאסא15/09/2012
לשולה,רופאים, דיאטניות ולחברי הפורום שנה טובה ומבורכת.
ראש השנה זהו רגע שבו עושים חשבון של כל מה שעבר עלינו בשנה שעברה,כמה משקל ירד,האם אנחנו עמדנו במיעדים ומשימות שלנו. הקדשנו את כל תשומת לב רק לדבר אחד לשמור על משקל שהיגענו אליו.
זה היום שבו אנחנו מבצעים התחדשות והופכים את הגלגל ושינוי.זה היום שבו מסמנים לעצמינו שעברנו דרך מסויימת וחושבים מה וכמה הלכנו בה.
השנה נסתכל קדימה, לעתיד הלא ידוע,רצוף בחששות,סימני שאלה ותקוות.
שבשנה זו נדע להיסתקל מחדש על חיינו ובריאותינו ולראות את האור הטוב שבחיים חדשים.
שתהיה לכלנו אחלה של שנה.
שלמה הדוגמן 68.5 ק"ג
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר WOW- תגובה
שולה זק15/09/2012שלמה אתה באמת דוגמן. למה לא צרפת תמונה. אתה שוקל כמעט כמוני.....לא מאמינה! כל הכבוד. ממש הישג כביר
מאחלת לך שנת בריאות והגשמת כל השאיפות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קבוצת תמיכהללי15/09/2012
שלום, האם מישהו מכיר קבוצת תמיכה לאחר ניתוח שרוול (לא באסותא)?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קבוצת תמיכה
ללי15/09/2012שכחתי - באזור המרכז
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקבוצת תמיכה - תגובה
שולה זק15/09/2012ידוע לי על קבוצות באזור חיפה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עצירות לאחר ניתוח שרוולtuko14/09/2012
שלום לכולם,
עברתי ניתוח לפני 3 ימים.
סובל מעצירות כבר מלפני הניתוח ועדיין המצב קשה.
מה יכול לעזור בשלב הזה שאוכלים רק נוזלים ויוגורטים.
שבת שלום
ושנה טובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עצירות לאחר ניתוח שרוול - תגובה
שולה זק15/09/2012שלום רב,
בשעה טובה והחלמה מהירה.
ממליצה להשרות שזיפים במים ולשתות את המים.
כדאי להתיעץ עם רופא המשפחה לגבי העצירות, מאחר וזה עוד לפני הניתוח. אולי כדאי להשתמש כמה ימים בנרות גליצרין.
שנה טובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תחילתה של דרך חדשה....גלי14/09/2012
שלום לכולם....
בעוד שבוע וקצת (יום ראשון 23/9/12) אני עושה את זה!!! הולכת לעבור ניתוח שרוול. לשמחתי מרגע ההחלטה ועד מועד הניתוח עברו רק שבועיים, לא יודעת איך הייתי מתמודדת אם הייתי צריכה לחכות עוד כמה חודשים. אני מרגישה שהחיים שלי "בהולד" ואני רק מחכה ליום המיוחל...
אבל הרופא המנתח שלי נמצא בחו"ל ונפגשתי איתו רק פעם אחת ופתאום אני מרגישה שאולי אין לי מידע על כמה דברים חשובים בייחוד אחרי שקראתי כאן בפורום חלק מהפניות.
לא הונחתי על דיאטת פחמימות לפני הניתוח, בינתיים אני מרשה לעצמי לזלול מתוקים ללא הגבלה. האם הכרחי? אם כן מה עושים, נותרו לי רק כמה ימים ובאמצע עוד ארוחת ראש השנה...
לכמה זמן מתאשפזים? האם יש תרופות או מזון שכדאי שיהיו בבית לקראת החזרה?
האם ריאלי לחזור לעבודה (מרביתה בסביבת עבודה משרדית) לאחר שבוע?
תודה ושנה טובה לכולם, אין ספק שעבור רובכם זו אכן שנה חדשה וטובה יותר.....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טעות,עברו כמובן חודשיים ולא שבועיים
גלי14/09/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתחילתה של דרך חדשה.... - תגובה
שולה זק15/09/2012את אכן בתחילתה של דרך חדשה.
לא כולם נכנסים לדיאטת חלבונים לפני הניתוח. הדיאטה נועדה להקטין את הכבד השומני וגם להכניס את המנותח למשמעת לקראת השינוי בהרגלי האכילה.
חברה שלי חזרה לעבודה אחרי 5 ימים והרגישה נפלא. תלוי במה את עוסקת (היא ספרית ובת 65). בדרך כלל לוקחים החלמה והתאוששות עד שבועיים. הכל תלוי בך.
שנה טובה ובהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יום הולדת שנה לניתוח שרוולPAZIT13/09/2012
אני חייבת לשתף אותכם, בעקבות פגישה שהצתרפתי (למי שזוכר אצל לילך במושב) קיבלתי חיזוקים והחלטתי ללכת על הניתוח אחרי חודשיים מאז אותה פגישה הייתי אצל דק' רובין והוא ניתוח אותי 13.9.11 היום אחרי 38 קילו פחות אני חושבת שזה הדבר הכי חכם שעשיתי פעם ,כל חיי נאבקתי בשומן בדיאטות שאת שמם דף זה לא יכול להכיל רק מי שבאמת סובל מהשמנת יתר יבין אותי.
אני ממליצה בחום לכל מי שטרם עשה חושב או פוחד שאין על מה רוצו תעשו חבל על הזמן שלכם שאתם מבזבזים , כל יום שעובר מיותר לסבול. ולגבי הפחדנים שמפחדים מניתוחים אפשר למות בכל רגע נתון גם בחציה מהכביש וגם בשינה ואין ספור דרכים
החיים כשמן הם נוראיים ונראים לפעמיים כמו מוות אז מה עדיף?.
נשאר לי 3 קילו ליעד וסיימתי רק לשמור על המשקל .
שנה טובה
פזית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מזל טוב - תגובה
שולה זק13/09/2012כל הכבוד פזית.
התרגשתי לקרוא את דבריך.
שמחה שאת הצלחת כל כך יפה.
מפרסמת את הפוסט שלך בשאלות נפוצות.
שתהיה לך שנה טובה ומאושרת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכמה כיף לקרוא דברים כאלה!
מורי14/09/2012עשית לי את הסופ"ש.
אני משתרוולת בסוף נובמבר בעזרת השם וקוראת בשקיקה את הדברים שכותבים כאן, ההודעה שלך בהחלט מחזקת!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהצלחה - תגובה
שולה זק14/09/2012אנחנו תמיד כאן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח שרוולתמי13/09/2012
שלום,
אני בת 32. שוקלת 99 קילו והגובה שלי 161 ס"מ ואני מעוניינת לעבור ניתוח שרוול. בנוסף לכך, מגיל 10 אני מטופלת באלטרוקסין בשל תת פעילות של בלוטת התריס. מה לדעתכם הסיכויים שלי לקבל אישור לניתוח?.
תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוח שרוול - תגובה
שולה זק13/09/2012ה- BMI שלך 38.1 .
הקריטריונים לניתוח שקבע אירגון הבריאות העולמי הם:
BMI 35-40 עם מחלות רגע נילוות כמו לחץ דם גבוה, כולסטרול, טריגליצרידים, סוכרת, דום נשימה בשינה. (בלוטת התריס לא בקריטריונים)
BMI 40 ומעלה כל אחד.
לאור האמור, אם את בריאה ואני מקווה שכך - על פניו לא נראה לי שהקופה לא תאשר לך ניתוח.
שנה טובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשאירי נייד ואומר לך ..
קאריו16/09/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשאירי נייד ואומר לך
קאריו16/09/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מנתחים באסותא בהסכם כם מכבי זהבנוני12/09/2012
שלום! אני רוצה לעשות ניתוח שרוול באסותא דרך המגן זהב.
התקשרתי לאסותא לשאול איזה מנתחים יש בהסדר
(הכוונה שלי היא לא מנתח פרטי עם תשלום פרטי, אלא לשלם עבור ההשתתפות העצמית והאביזרים הנלווים בלבד)
האם דר מחאגנה הוא מנתח שבהסכם?
באסותא לא יודעים לענות. אמרו שההסכמים כל הזמן משתנים ושעלי לברר מול המנתחים!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מנתחים באסותא בהסכם כם מכבי זהב - תגובה
שולה זק12/09/2012האם את מדברת על אסותא לב הצפרץ?
אם כן - אז עד כמה שידוע לי דר' מחג'נה עובד עם מכבי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לוסקטניה11/09/2012
שלום לכולם. אחרי שיחרור לקחתי לוסק , פעמים ביום , עד שהתרופה נגמרה. במכתב שיחרור לא כתוב במפורט כמה זמן צריך לקחת את התרופה (למשל לגבי זריקות כתוב במשך 30 יום). האם אני צריכה לקנות עוד או שקופסה אחת זה מספיק ? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לוסק - תגובה
ד``ר דוד גויטיין11/09/2012משך לקיחת לוסק לא מוגדר ומשתנה בין מנתח למנתח (לפי נטיית ליבו...) אני נותן ל- 3 ח' אבל יש כאלה שלא נותנים כלל, לחודש, 3 או 6.
ההגיון מאחורי התרופה הינו להקטין את הפרשת החומצה בקיבה המנותחת בכדי לאפשר ריפוי בתנאים יותר "נוחים". (אין לזה דווקא קשר לצרבות, למרות שעוזר אם יש).
תתיעצי עם מנתח שלך או שתמשיכי לקחת התרופה לעוד כמה שבועות.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
טניה11/09/2012תודה לך על התשובה , אני אפנה למנתח שלי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לא יורדת במשקל כבר יומיים..קאריו10/09/2012
אני שבוע וחצי לאחר ניתוח... וביומיים האחרונים לא יורדת... עדיין בבית ולא יותאת החוצה כל היום בסלון שוכבת...
יש לי תחושה מתחת לחזה סוג של לחץ.. כאילו יש לי משהו..
השאלה האם קרה לכם שלא ירדתם..? לאחר שבוע וחצי יש עצירה.
ושאלה נוספת התחושה של לחץ כאב מתחת לחזה..
ודבר נוסף מוזר יש לי מילמול הרגל שמאל...
אשמח לתשובתכם אני אחרי ניתוח שרוול.
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא יורדת במשקל כבר יומיים.. - תגובה
שולה זק11/09/2012שלום רב,
מומלץ להישקל פעם בשבוע ולא כל יום.
לא ציינת איזה ניתוח עברת אבל שבוע וחצי אחרי ניתוח הגוף עדיין בהתאוששות מההרדמה והסטרס שעבר.
הנימול ברגל יכול להיות מההרדמה והלחץ בחזה מהגז שנפחו את הבטן בניתוח.אם התחושות הלא נוחות ימשיכו ממליצה לפנות לרופא המשפחה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם יתכן שעליתי 200 גר' מאוד מפחי
קאריו12/09/2012יתכן שהניתוח לא יעבוד עליי...
האמת אני אוכלת כמויות שרשום.. אל או לא אוכל שעות כי לא יצא .. ואוכלת בערב....
או משהו מוזר שעליתי..
אודה מאוד על תגובתך.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם יתכן שעליתי 200 גר' מאוד מפחי - תגובה
שולה זק12/09/2012קארין ערב טוב,
אני מקווה שאחרי שיחתנו הטלפונית נרגעת.200 גרם זה לא עליה במשקל. גם קילו זה לא עליה במשקל.
לעיתים הגוף אוגר נוזלים או המשקל מזייף.....חחחחח
לפי מה שהבנתי ממך את ממש מקפידה על תזונה נכונה וחשוב לשנות הרגלי אכילה (כמובן לא לאכול כל חצי שעה).
כפי שסיכמנו גשי לדיאטנית ותראי שאת תרדי יפה במשקל, באופן נכון ובריא.
שנה טובה ובהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הילה דיאתניתשרה10/09/2012
שלום הילה אני אחרי ניתוח שרוול כימת שנתיים ירדתי 45 קילו עכשו אני התחלתי לאלות במשקל אני מתה מי פחד מה לעשות .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הילה בופשה- תגובה
שולה זק10/09/2012שלום לך,
הילה בחופשה עד אחרי יום כיפור.
מה שעליך לעשות זהנ לפנות לדיאטנית ולקבל תפריט ממנה. לא ללאכול שטויות
לאכול ארוחות מסודרות כל 3 שעות
בין הארוחות להרבות בשתיה.
תיכנסי לסדר חיים מסודר עם הרגלי אכילה נכונים, כך לא תעלי במשקל וגם תרדי אוךי.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צום יום כיפור לאחר שרוולליאת10/09/2012
שלום,
בעלי עבר לפני שנה וחודש ניתוח שרוול ולא יכול להסתדר ללא שתיה ואוכל כל שלוש שעות. גורם לכאבי בטן וחולשה קשה. האם נפוץ בניתוח שכזה? או שבכלל אסור למשרוולים לצום? ומה יכול לעשות מי שבכל זאת רוצה לצום?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צום יום כיפור לאחר שרוול - תגובה
שולה זק10/09/2012רבות דובר בנושא ויש בשאלות נפוצות התייחסות של הרופאים ושל הילה הדיאטנית.
אם חשוב לבעליך לצום - שינסה.
אם ירגיש טוב, ללא התכווצויות בקיבה, ללא כאבי בטן, חולשה, סחרחורת שימשיך עם הצום.
אם הוא רואה שאינו חש בטוב, לפחות שישתה. לא להגיע למצב שלא מרגישים טוב וסובלים.
שנה טובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גסטרוסקופיהמורי09/09/2012
היי,
ברצוני לדעת מתי מבצעים בדיקה זו למנותחי שרוול.
ברשימת הבדיקות המקדימות שקיבלתי מהמנתח הבדיקה לא הופיעה ברשימה.
למה עושים אותה והאם כל מנותח עתידי צריך לעבור אותה? ואם כן, מתי? ביום האישפוז המקדים לניתוח?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גסטרוסקופיה - תגובה
ד``ר דוד גויטיין10/09/2012כחלק מההערכה הטרום ניתוחית, חלק מהמנתחים דורשים הסתכלות ישירה לקיבה העומדת להיות מנותחת. ההסתכלות הישירה מבוצעת בגסטרוסקופיה המאפשרת, במידת הצורך, לקיחת דגימות ממקומות חשודים לדלקת, גידול וכו'. חלק אחר של המנתחים מבקשים צילום רנטגן דינמי ("שיקוף בריום") בכדי להעריך את האנטומיה של האיזור ולבדוק נושאי רפלוקס ובקע סרעפתי.
אין הכרח לבצע אף אחת מהבדיקות ולעיתים הדבר מוכתב מהנחיות הקופה המאשרת את הניתוח.
מקוה שעזרתי, בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה ד"ר!
מורי14/09/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח מעקףrm342508/09/2012
שלום רב,
לפני כשנה הייתי אמורה לעשות ניתוח שרוול כבר הייתי בחדר ניתוח מורדמת, אך הניתוח הופסק באמצע בשל כבד שומני וגדול. אציין כי הינני סובלת מתת פיעלות בלוטת התריס ומתופע שנקראת תנגודת לאינסולין.
הרופא שהיה אמור לנתח אותי אמר שעלי לעשות דיאטה ללא פחממות החזקי כך כחצי שנה וירדתי 17 קילו אך כאשר חזרתי לאוכל פחממות מורכבות עם תפריט דיאטתי מאוזן החלתי לעלות שוב במשקל אני מנסה את כל השיטות אך כנראה שהשיטה הכי טובה שה לסגור את הפה איך אפשר לחיות ככה. אני כבר כבר נואשת המשקל שלי 125 קילו גובה 174 מפריע לי בכניסה להריון (ואין לי ילדים) אני גם בת 36 כך ששעון מתתקתק. אומלץ לי ע"י רופא גסטרו לעבור ניתוח מעקף שהכי מתאים לבבעיה שלי אוצלץ לי על ד"ר ספיבק הדר. אני קצת פוחדת מהתהליך . האם זה באמת הניתוח שיעזור לי? מה הסיכונים שלו? והאם מישהו מכיר את ד"ר ספיבק? אודה על תשובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רק על עצמי לספר ידעתי...
שני09/09/2012שלום אני שני גם 1.74 לצערי כבר קרובה ל140 קילו מיועדת לעבור מעקף אצל דר' הדר ספיבק (שנחשב לאחד המומחים גם בארץ וגם בארה"ב) ואצלי זה מעקף אחרי הוצאת טבעת באותו ניתוח בהצלחה!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרופא מדהים מקצועי ביותר וסובלני.
קאריו16/09/2012זה רופא מעל שכמו ומעלה, נדיר ביותר להיתקל בו, והמתאמת שלו טלי, פשוט מדהימה.. בכל שעה ניתן לשאול אותה מייד בודקת ועונה , וגם לרוב דר' ספיבק זמין במידה ואינו בניתוח.
לאחר שבדקתי, אין לי ספק שהו הרופא המוביל בתחום בארץ.
בהצלחה לך.
את בידיים הכי טובות שיכולה לאחל לעצמך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניתוח מעקף - תגובה
שולה זק10/09/2012ניתוח מעקף הוא הניתוח הותיק ביותר עם הניסיון הרב ביותר. עליך להיות מודעת שאחרי ניתוח לפחות שנה עד שנה וחצי מומלץ לא להכנס להריון מכמה סיבות. ראשית להשיג את המטרה לשמה נותחת - לרדת במשקל. לתת לגוף להתאושש מהטראומה שעבר. להכנס להרגלי אכילה נכונים ולכמויות מתאימות. כך שככל שתקבלי את ההחלטה מהר יותר לעבור ניתוח - כן ייטב. דר' ספיבק הוא מנתח בכיר כמו כל המנתחים בתחום. עליך לפנות למנתח שהקופה שלך עובדת איתו ושאת מקבלת התחייבות כספית לניתוח.
בהצלחה ושנה טובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כתוב למעלה שניתן לדבר כאן על טבעתמוריה07/09/2012
אז למה אין התייחסות מצידכם לדבר ולמה אין בשום מקום התייחסות לטבעת? (גם בשאלות נפוצות..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כתוב למעלה שניתן לדבר כאן על טבעת - תגובה
שולה זק10/09/2012מוריה מה את רוצה לדעת על טבעת?
תיכנסי לאתר wecan תמצאי שם את מלוא האינפורמציה
כמו כן אם תכתבי בגוגל ניתוח קיצור קיבה טבעת. תקבלי הרבה חומר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)