מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- תמונות לפנישרית24/02/2011
היי,
היום ראיתם אותי אחרי ורבים מכם בקשו לראות תמונות לפני
אז בבקשה 30 ק"ג יותר....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ועוד אחת
שרית24/02/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהועוד האחת
שרית24/02/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשריתתתת
רוזי25/02/2011לא יאומןןןןאההההה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהואייי איזה הבדלללללללל
ריקי26/02/2011והיום את ניראת מדהימה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי שרית
ציפיטפוט27/02/2011אני רוצה להגיד לך שראיתי את התמונה שלך אחריי ואת ניראת מדהים
אבל אם זאת - גם פה את ניראת לא רע בכלל :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הגעה למפגיש - טלפון למקוםשולה זק24/02/2011
למי שמתקשה למצוא את המקום להלן טלפון ונייד לקבלת הסבר מדוייק
09-8825460
054-5636344
להתראות בערב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האמת-קל מאד להגיע
מקס ברנר24/02/2011למגיעים מדרום בכביש החוף:תחנת דלק סונול מימין,מעט לפני הפניה לכיוון כפר יונה
למגיעים מצפון בכביש החוף:יורדים במחלף נתניה,שמאלה ברמזור לכיוון כפר יונה וסמוך לאחר מכן ימינה לכיוון תחנת הרכבת.הכניסה לתחנת הדלק מימין מול תחנת הרכבת
למגיעים מכיוון צומת בית ליד:אחרי איזור התעשיה לחפש פניה שמאלה ברמזור לכיוון תחנת הרכבת.
ואם בכל זאת תתעו בדרך-צלצלו אלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יש מישהו מאיזור אשקלון-אשדוד שנוסע.נטלי23/02/2011
מחר למפגש עם רכב?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני ואישתי יוצאים מגן יבנה
דניאל24/02/2011052-5634777
יש שתיים שביקשו ממני טרמפ , אבל לא תיאמו איתי עדיין,
בכל מקרה יש לי עוד מקום אחד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחכה בקוצר רוח למחר למפגשאפרת23/02/2011

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כמה את יפה אפרתיייייייי
ריקי24/02/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דליפה אחרי ניתוח שאלה לרופאיםדוד23/02/2011
עברתי השבוע את הניתוח והבנתי שדליפה עלולה להתגלות גם אחרי מספר שבועות .
עד כמה זה שכיח ומה מרגישים אם חס וחלילה זה קורה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עד שהרופאים יענו לך - תגובה
שולה זק24/02/2011בוקר טוב דוד,
עד שרופאים יענו לך אתן לך מדע מידע אישי.
סיבוך של דליפה אחרי כמה שבועות הוא די נדיר. חשים כאבים. אי אפשר לאכול, יש בחילות והקאות ואף חום.
במקרה ואתה חש בשינוי בהרגשה/תנהלות רצוי לפנות לרופא להתיעצות.
האם אתה אחרי ניתוח?לפני? בשלבי התעניינות?
יום טוב
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשולינקה הוא אחרי
לילך.פ24/02/2011גם אני שבוע אחרי ניתוח ואני רוצה להגיד לך שאל תחשוב על זה.... הסיכוי שזה יקרה קטן מן הסיכוי שתדרוס אותך משאית זבל... תחשוב חיובי ותהנה מהתהליך....בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמהתרגשות לילוש לא שמתי לב
שולה זק24/02/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תחילת דרך לניתוח שרוולטובה23/02/2011
היום פעם ראשונה נכנסתי לפורום ששפך לי אור על הניתוח שאני מאוד רוצה לעבור
קבעתי פגישת ייעוץ אצל אוסנת
לפי מה שהבנתי לא אמרו לי לבוא עם בדיקות ובפורום הבנתי שצריך להגיע עם בדיקות
אולי מישהו מכם יכול לתת לי את השלבים שעלי לעבור
אני מפעילה את הביטוח הפרטי שיש לי
תודה
טובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ברוכה הבאה
שולה זק23/02/2011מומלץ להגיע עם מכתב מהרופא המטפל בו מפורטת ההיסטוריה הרפואית שלך, מחלות, ניתוחים, תרופות וכו'.
את רשימת הבדיקות הנדרשת דר' רזיאל תיתן לך.
האם את עומדת בקריטריונים לניתוח? לאיזה קופה את שייכת ? יש לך ביטוח פרטי?
בהצלחה
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפחד מניתוח
טובה24/02/2011היי
תודה על התגובה המהירה
אני חברת קופ"ח מכבי
יש לי ביטוח פרטי
ואני כמובן עומדת בקריטריונים
עדיין אני מתבשלת עם רעיון הניתוח מקווה שד"ר אוסנת תתן לי עוד פרטיים
פשוט מפחדת אבל הסבל שלי היום נרא לי יותר גדול
תודה
טובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפחד זה לגיטימי
שולה זק24/02/2011היי טובה
את בהחלט אנושית ומפגינה רגשות אמיתיים ולגיטימיים.
אני משוכנעת שתרגישי אחרת לאחר המפגש עם הרופאה.
את שוב מוזמנת להגיע הערב למפגש בנתניה - שממש מיועד גם לאנשים שלפני וחוששים. מפגש עם אנשים אחרי, נותן את החיזוק ואת הכח להבין שזו הדרך הנכונה.
את מוזמנת להתקשר בכל עת ואשמח לעזור
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קיצור קיבהתהילה23/02/2011
שלום!
אני בת 24 נשואה+2.
אני שוקלת נכון להיום100 קילו והמטר שלי הוא 1.69
אני לא מצליחה לרדת במישקל בכוחות עצמי אני כבר ממש מתוסכלת מהמצב הזה..
האים יאשרו לי לעשות קיצור קיבה?
האים אני מתאימה?אים כן מה התהליך והפרוצדורה?
תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קריטריונים לניתוח
שולה זק23/02/2011שלום תהילה,
לפי המידע שמסרת ה- BMI שלך הינו 35 - מסת הגוף. בגיל 24 אני מניחה שאת בחורה בריאה, ללא מחלות רקע נילוות כמו סוכרת, לחץ דם גבוה, כולסטרול - כך שאינך עומדת בקריטריונים לניתוח.
אני ממליצה להרשם לקבוצת תמיכה. לפנות לדיאטנית ולקבל תפריט מתאים. לשלב פעילות גופנית ולהתנהג כאילו עברת ניתוח. אחרי ניתוח זו בדיוק הדרך להרזיה.
תתחדשי - עברת ניתוח "וירטואלי". תאמיני לי שתצליחי במשימה ותהיי גאה בעצמך.
את מוזמנת להתקשר אלי בכל עת.
בהצלחה
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חברים יקרים שאלה חשובה לי מאודשלומי23/02/2011
האם יש מישהו שניסה או הולך לשיחות עם פסיכולוג בעקבות הניתוח ?
העיניין הוא שאימי עובדת בבריאות הנפש (פסיכייטרייה) ובגלל שמצביי הרוח שלי ישתנו להם בעקבות הניתוח היא מאוד ממליצה ללכת לשיחות עם פפסיכולוג .
לפני הניתוח הייתי אדם עם מלא שמחת חיים שאוהב לצחוק ולהשתולל הייתי מאוד היפרקטיבי לאחר הניתוח מצבי הרוח שלי משתנים בתדירות מאוד גבוהה פעם אני צוחק פעם בדיכאון פעם עצבני פעם רגוע ממש אני אישית לא מכיר את עצמי גם בשינוי הגופני שזה מעולה וגם בשינוי הנפשי האם לדעתכם זה נכון ללכת לשיחות כאלו ?
והאם באמת יש עוד אנשים שאחרי הניתוח היו במצבים כאלו ?
אשמח לקרוא דעות וניסיונות שלכם
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלומי אמא שלך צודקת
לילך.פ23/02/2011ואיזה כיף לך שאתה יכול ללכת לפסיכיאטר או פסיכולוג בחינם...
שמעתי על הרבה מצבים כאלה ולכן מאד מאד חשוב ללכת לטיפול אחרי הכל השינוי אמנם נעשה בפיזי אבל הנפש שלנו עברה שינוי לא פחות חזק...
אני מציעה שתלך בכיף אני חושבת שזה מאד יעזור לך...
ובנוסף תעשה בדיקות דם לראות מה חסר לך ותיקח ויטמינים...
בהצלחה נשיקות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלומי
ריקי23/02/2011אמא שלך צודקת. אני היום 10 חודש מאז הניתוח והמצבי רוח שלי השתנו פעם ככה ופעם ככה. והתאבון ניפתח יותר יש לציין מעניין למה אשמח לשאול את הרופא למה קורה שלאחר 10 חודשים מהניתוח זה קורה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה בנות
שלומי23/02/2011קצת מביך ללכת למקומות כאלו אבל כנראה שאין ברירה .
ננסה ללכת ולשתף פעולה מקווה שזה יעזור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חברים יקרים מחכה ומצפה למחררררררררראורנה LVIAA23/02/2011
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חברים יקרים מחכה ומצפה למחררררררררר - תגובה
שולה זק23/02/2011גם אני ונורא מתרגשת. יותר ויותר ככל שמתקרב.
גל הבן הודיע שלא יוכל להגיע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתמונה על הגמל בשולי הסהרה
מקס ברנר23/02/2011והתמונה בביתו של הרמב"ם קבורות כאן במורד האתר.אני מניח שהוותיקים זוכרים. בכל מקרה אני עוד רחוק מתמונות "לפני ואחרי" בסגנון מרזי מורית הזכורים לא לטוב.כשאתה יורד מ-148 בתחילת התהליך ל-132 בערך אתה עדיין מאד שמן! זה בערך הזמן שזרים מתחילים להבחין שמשהו השתנה,והבגדים קצת תלויים עליך (אין לי ממש חדווה לשלוף מהארון בגדים יותר קטנים בשני מספרים ולראות איך הם מונחים ).שולה בסוף תאמין שבגדים מעולם לא עניינו אותי...
אלה שיפגשו בי מחר לראשונה וודאי ימלמלו: "היהודי המרושל הזה בהחלט זקוק לניתוח אם בריאותו יקרה לו" כך שאני מתכבד לעדכן שאני כבר חמישים וכמה ימים אחרי !
תמונה חייכנית,על רקע חוף ים זה או אחר,בג'ינס מיושן שנקנה לפני שנים הרבה בחנות מידות גדולות,תופיע (אם בכלל ) בקיץ.אולי לקראת יום הולדתה של לילך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם הגיל משפיע על בחירת הניתוח המתארותי23/02/2011
גיל 65 מתאים לניתוח? מהם הקריטריונים להעדפה של "שרוול" או טבעת??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ככל הידוע לי אחרי גיל 60
מקס ברנר23/02/2011עושים רק טבעת-אלא באישור מיוחד.שולה שלנו וגם נעמי וצנובר יוכלו אולי להרחיב ולהשלים מידיעתם ומנסיונם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתאמת ניתוח
שולה זק23/02/2011בגיל 65 מנתחים. צריך לעמוד בקריטריונים. להגיע לרופא המנתח עם ההסטוריה הרפואית שלך מרופא המשפחה.
את סוג הניתוח מתאימים על פי הרגלי האכילה, הפרעות אכילה ומצבך הכללי.
בהצלחה
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אני מציע להעלות כאן תמונות של לפני.דניאל23/02/2011
ככה שבמפגש תראו את ההבדלים:
אני, דני מנותח מ- 1.11.2010 משקל בהתחלה: 125 ק"ג
אלונה אישתי מנותחת מאמצע ספטמבר 2010 - משקל התחלתי: 114 ק"ג
אני ואלונה כמובן בצדדים:
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תמונה נוספת שלי...
דניאל23/02/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא הצליח
דניאל23/02/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדניאל תביא גם את התמונה
לילך.פ23/02/2011מחר.... לא ידעתי שהההיתה כזה גורילה ... אני זוכרת שכשהייתה אצלי בבית ההיתה שמנמוד... אתה בטח מכין לנו הפתעה מה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאתם פשוט מדהימים. אין מילים
שולה זק23/02/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תהנו במיפגש.ריקי23/02/2011
אני שולחת לכם ממני נשיקות אני מצטערת ממש שלא אוכל להגיע למיפגש אבל אני מאמינה שיהיו עוד מפגשים. תודה לכל האנשים המקסימים שצילצלו אלי אבל מצטערת בפעם הבא אני אגיע. מאחלת לכולם בהצלחה. וכמו שאני אומרת תמיד תלכו בראש מורם תמיד כי מגיע לכם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא פייר ... אז תרשמי את התאריך הבא.
לילך.פ23/02/20114/7/11 שזהו תאריך יום ההולדת שלי ואני אזמין את כולכם אלי הביתה לערב סוער.... שלא היה ולא יהיה כמוהו... ב"ה אז דיר באלק....תרשמי מעכשיו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלילך
ריקי23/02/2011רשמתי חח מתוקה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקבענו שחוגגות יחד..זוכרת?
שולה זק23/02/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מאחלת לכולם להנות בכייף במפגש!!
נעמי23/02/2011אני כל כך מצטערת שאני לא אהיה אתכם, כל כך רציתי, אבל לא הולך, לא הצלחתי עדיין להשיג לאמי פילילפינית, איזה בעייה קשה, ואמא אצלי, ומאד חולה, כל כך רציתי להנות אתכם בחיים החדשים ו -45 קג פחות, אפילו קניתי בגדים חדשים לארוע, מה לעשות next time , אז שוב אני מאחלת לכולם בריאות, ורק בשמחות, אוהבת אותכם, נעמי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מאחלת לכולם להנות בכייף במפגש!! - תגובה
שולה זק23/02/2011עצוב לי נעמי.אני עדיין בתקווה שתוכלי להגיע אפילו לזמן קצר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנעמי נשמה
לילך.פ24/02/2011אם את רוצה אני נוסעת ואוכל לקחת אותך גם אם זה לשעה... רוצה ? אם כן צלצלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנעמי היקרה
רוזי24/02/2011שיהיה לך בהצלחה מאוד רציתי לפגוש אותך ואולי תיהיה הפתעה ותיסדרי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלריקי היפההה
רוזי24/02/2011חבל שאת לא איתנו נאחל לך נסיעה טובה המון הצלחה בריאות ואושררררררררררררר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלרוזי
ריקי24/02/2011תודה מאמיי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הסיפור שלי ... חלק אחרוןלילך.פ23/02/2011
באותו היום של הניתוח התעוררתי ונרדמתי עשרות פעמים תוך כדי שאני מנסה להשאר עירנית, אמא הגיעה נישקה אותי ושוב נרדמתי, התעוררתי וניסיתי להכנס לפורום דרך המסך שהיה לי מול העיניים אך מצאתי את עצמי נרדמת באמצע חיפוש האותיות במקשים, שוב מתעוררת ושוב נרדמת. כך עבר חלף לו יום רביעי יום הניתוח, למחרת הסיפור היה כבר שונה מאד, התחלתי להרגיש את הכאבים, הבחילות, הלחץ בבטן ושאר "כולירע" היה יום סיוט במחינתי האחיות בבית חולים אסותא תפקדו בצורה יוצאת מן הכלל ודאגו עד כמה שניתן שלא יכאב. ויהיא בוקר ויהיא ערב יום שישי , ביום שישי אמרו לי שאני חייבת להתחיל לשתות ואז הבנתי עד כמה הקיבה שלי פצפונת ...
הימים חלפו , היו כאבים לא אגיד שלו אבל היתה תיקווה, היתה שמחה בלב, היתה אופטימיות (לפעמים נעלמה לכמה שעות ושאלתי את עצמי איך עשיתי את זה לעצמי?)
אבל בתוך תוכי ידעתי שזה הדבר הכי טוב שעשיתי לעצמי.....
ואת השאר אתם יודעים.... זהו סיפרתי הכל אוהבת מאד לילך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ללילך
נטלי א23/02/2011איזה כייף שאת משתפת.. את נותנת לי אופטימיות... והכל בהומור ובחן... כל הכבוד והמון הצלחה.. (אני בתחילתו של התהליך...)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנטלי ברוכה הבאה
לילך.פ23/02/2011וקחי הרבה אויר כי המסע הזה ארוך ומייגע אבל שווה כל רגע.... ובכל התהליך יש כך כך הרבה דברים שאנחנו לא עוברות סתם.... תכנסי לשאלות נפוצות או שתעשי חיפוש תחת השם לילך ותקראי את כל השאלות/והחפירות הארכיאולוגיות שאני עושה כאן כבר חצי שנה ותקבלי את כל האנפורמציה הדרושה... מעבר לכך מחר יש מפגש של כל שמני ורזי הפורום, של אלה שהשתרוולו ושל אלה לעדיין לא, של המתלבטים המפחדים ושל האמיצים שלא רואים בעניים תגיעי יהיה מעניין תחפרי כאן למטה ותראי בדיוק לאן צריך להגיע רק תתאמי הכל מול שולה בטלפון יש לך למעלה . אשמח לפגוש אותך מחר...
המשך יום נפלא לילך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלילך..
נטלי א23/02/2011לצערי למפגש מחר לא אוכל להגיע... כבר קיבלתי הזמנה מרבים וטובים כאן בפורום...
תגידי, הייתי אצל רופא משפחה, קיבלתי הפנייה וקבעתי פגישת יעוץ עם הרופא שבחרתי, (זה יקרה עוד שבועיים) אני עושה זאת דרך הביטוח מושלם, באופן פרטי...
מה הלאה??? יתחילו הבדיקות?? איזה בדיקות אם את זוכרת...? וכמה זמן זה לוקח??? יש לך מושג.?? את יכולה לתת לי מידע מניסיונך? והתור לניתוח? כמה זמן בערך???... לילך, תודה על הכל... והחלמה מהירה לך... (אני מבינה שזה משתפר מיום ליום )* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה המסתוריות
שולה זק23/02/2011אם רוצים לקבל פרטים, צריך לתת פרטים. כל ביטוח, כל קופה, כל מרכז רפואי וכל כירורג - עובדים אחרת מבחינה מנהלתית
את מבוטחת בכללית והדרך שלהם שונה ממכבי ומביטוח פרטי.
בדרך כלל המנתח נותן לך את רשימת הבדיקות. עם הרשימה את הולכת לרופא המשפחה שנותן לך את ההפניות לבדיקות. את הזימון לניתוח עליך לקבל מהמנתח או המרכז הרפואי בו תנותחי . את מעבירה את הזימון למשרד בקופה שלך והם שולחים את הכל לקבלת אישור והתחייבות (טופס 17). את משלמת את ההשתתפות העצמית במרכז הרפואי.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנטלי
לילך.פ24/02/2011תקחי משולה את הטלפון שלי ותצלצלי אלי אשמח ללוות אותך עד ליום המיוחל....
ואם את רוצה תעשי חיפוש תחת השם לילך.פ ותקראי ברוורס את כל מה שעברתי כאן ועברתי במשך חצי שנה.... כך תוכלי לדלות אנפורמציה רבה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשולה
נטלי א24/02/2011היי שולה, תודה על התשובה... על איזו מסתוריות את מדברת?? אני ממש לא מסתורית.. (קצת ביישנית חח ..), אין לי בעיה לספר ולשתף אותך בכל מה שתבקשי..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשולה - תגובה
שולה זק24/02/2011צלצלי. אולי אוכל לעזור.
אצלנו לא מתביישים. אנחנו פתוחים ועוזרים לכל אחד. מידע הוא מאגר. ורק כך אפשר לעזור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליאתוש לאט...לא מצליחה לעקוב
שולה זק23/02/2011נשמה תשאירי איזה סיפור עסיסי למחר בערב
חיבוק
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הסיפור שלי ...חלק 2לילך.פ23/02/2011
כשהגיע הסניטר בעל שיני הזהב לקחת אותי לחדר הניתוח הוא נתן לאחותי ולחגי ללוות אותי עד ללובי (אחותי השמיע צלילים מהפלאפון שלה בכדי להפיג את המתח) ואז ההינו צריכים להפרד, ביקשתי מהנסיטר שאני רוצה שחגי יחזיק לי את היד עד שארדם אז הוא ענה שאסור ועכשיו יאלה נפרדים ניפרדתי מחגי אחותי והבטחתי לעצמי לא לבכות אך יכולתי לשמוע את דפיקות הלב של עצמי. ירדנו במעלית והגענו לחדר ענקי בו כול הנשים מחכות לניתוח התיישבתי על המיטה והחזקתי את ספר הפנחס שלי, כשהגיע האחות ואמרה שאי אפשר להכניס את ספר הפנחס הזה לחדר הניתוח אמרתי לה קודם כל קחי אחד לעצמך זה ספר ששומר וזה נהדר ושנית אני עם הספר הזה מתנתחת ואין בכלל שאלה. היא נסתה לשכנע אותי שזה יכול ללכת לאיבוד אך אמרתי לה שלא תדאג לספר וזה בסדר. השעה היתה עברה לה חצי שעה ואני מחכה, פתאום ראיתי את ד"ר רזיאל שאמרה לי שהרגע היא סיימה את הניתוח הראשון והכל מצויין ותכיף גם אני נכנסת אמרתי לד"ר רזיאל על הספר ושהיא יכולה לקחת אותו אח"כ אליה וכך בכל ניתוח שיהיה איתה והיא שמחה מאד וכך באמת היה. אחרי כמה דקות הגיע אחות לקחת אותי לחדר הניתוח שמה היה זוהר אמרתי לה הי זוהר אני מחזיקה את ספר הזוהר ביד כרגע, זוהר אמרה לי שהיא יודעת שזה מהמרכז לקבלה ושהיא הולכת לשם, אמרתי לה הי זוהר אולי את מכירה את אחותי היא גרה במרכז לקבלה, אחרי בירור של שניות מסתבר שהיא חברה מאד מאד מאד טובה של אחותי ואכן מכירה אותה ומיד הרימה טלפון לחגי ולאחותי ונתנה לי לדבר איתם ולהרגיע אותם שאני בידים טובות. ואף נכנסה איתי לחדר הניתוח החזיקה לי את היד ואמרה שהיא שם עד הסוף ושאני יכולה להרדם בשקט.
נכנסתי לחדר הניתוח העבירו אותי למיטה פיצית מברזל , ישרו לי את הרגלים ואת הידים כמו שקושרים (משוגעים למיטתם) ונתנו לי את מסכת החמצן התחלתי לשאוף אויר ואמרתי לעצמי לא נרדמת, לא נרדמת, לא נרדמת ו.... התעוררתי כשחגי מעליי ואני פוקחת את העיניים ואומרת זהו תודה לאל אני אחרי....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לילך
ריקי23/02/2011לא יודעת למה אבל גרמת לי לבכי ודמעות מאושר .ניזכרתי בעצמי. אני מאחלת לך בהצלחה מאמיי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הי. אני חדשה. שאלה דחופה!יהלי22/02/2011
הי לכולם! אני בת 25. אמא לבן ובת. גובה: 1.65 משקל: 106 ק'. הייתי תמיד מאד מאד רזה (עד גיל 22 שקלתי 47 ק'!) אחרי הלידה הראשונה התחלתי לעלות במשקל בטרוף!! כיום אני יותר מפי שתיים ממשקלי. ואני מרגישה נורא נורא נורא. אנשים לא מזהים אותי ברחוב. חברים ומשפחה שלא ראו אותי תקופה ממש אבל ממש בטראומה ולא יודעים איך להגיב. בקיצור - מצב ממש מביך ולא נעים.
ניסיתי את כל הדיאטות האפשריות כולל דיאטות נוזלים ואבקות. ה כ ל !!!(כולל ניתוח הקטנת חזה ושאיבות שומן שעזרו למספר חודשים בלבד והכל חזר שוב) ולא עזר.
אתמול הרופאה שמלווה אותי ואת שומני התחילה לרמוז לי שעוד חודש אם שום דבר לא יזוז היא תפנה אותי לניתוח קיצור קיבה.
אני התלהבתי בהתחלה מהרעיון עד ששיתפתי את אבא שלי והוא התחיל להלחיץ אותי נורא!
אני נורא נורא רוצה לשמוע ממכם אנשים יקרים שעברו את זה עד כמה זה משנה את החיים ולאו דווקא לתקופת ההתחלה אלא לאחר שנים... עדין מגביל? ועד כמה זה כואב ומשאיר צלקות?
מחכה מאד לתשובות....
תודה,
יהלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ברוכה הבאה
שולה זק22/02/2011לפי הנתונים שרשמת ה- BMI שלך הוא 38.9, את לא ממש באינדיקציות אלא אם את סובלת ממחלת קרע נילוות כמו לחץ דם גבוה, סוכרת, כולסטרול, דום נשימה בשינה.
לעניין הניתוח. כדאי לך לקרוא את השאלות הנפוצות כאן וכן לדפדף בשאלות חברי הפורום ובתשובות ולחשוף את אביך גם למידע הזה.
הפתרון שיש לרפואה היום להציע להשמנה חולנית, לאחר שכל הניסיונות לרדת במשקל כשלו - זה ניתוח. ופעלה נכון רופאת המשפחה לך שהפנתה אותך ללמוד ולהחשף לפן הניתוחי.
ביום חמישי הקרוב יש מפגש פורום, את מוזמנת להשתתף, בטוחני שמפגש כזה יתרום לך מכל הבחינות.
את מוזמנת להתקשר בכל עת. אשמח לעזור
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה שולה.
יהלי24/02/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)