מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- זהו מחר מחר מחר...לילך.פ15/02/2011
מחר זה קורה סופית ואני מאד מתרגשת ומאחלת לעצמי שיעבור לי במהרה ושהניתוח יצליח כמו בספרים... היום אני בדיאטת נוזלים ... רציתי לדעת אם מותר לשתות נס קפה ? לא שזה קריטי אבל אם אפשר למה לא ?!
אם יש למשהו רעיון איך עוד אפשר "לנקות" את הקיבה אשמח לדעת... לא בא לי שיראו מחר שאריות :) מקס האם חליטת הצמחים תעזור במשהו ב 24 שעות האחרונות ? האם מותר לשתות ממנה היום ?
טוב בטח אכתוב לכם גם מחר על הבוקר לפני היציאה לביה"ח... כאמור אני צריכה להיות שם בשבע בבוקר והניתוח בשעה 10:00 ... ביקשתי מאחותי להביא לי איפוד עם כל השירים שאני אוהבת ... שאוכל להפיג את המתח... ולרקוד להם קצת במחלקה ולפני חדר הניתוח...
זהו חברים היום זה יום אחרון לסידורים ... למלא את המקרר בשביל הילדים שלא יחסר להם כלום, ללכת לעשות פדיקור למקרה שרגלי יהיו חשופות בזמן הניתוח ... פן בכדי שלא אצטרך להתעסק עם השיער ...מכתב לבן הגדול שלי (בן 11) שלא יודע שאמא שלו מתנתחת מחר... ביקשתי מחגי שיודיע לו רק כשאני אחרי... הוא יודע שאני אמורה לעבור ניתוח רק שהוא לא יודע מתי... כשהודעתי לו על הניתוח עשה לי קולות של מפחד ולחוץ לכן החלטתי לחסוך זאת ממנו... בזמן אמת...
המשך יום טוב חברים טובים שלי...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לילך שיהיה בהצלחה רבה
יעל הצפונית15/02/2011גם אני בשבוע שעבר נותחתי ביו ראשון ע"י ד"ר רזיאל. לפי מה ששאלתי אותה מותר קצת נס קפה. אני שתיתי המון נוזלים צלוליםכמו תה מיץ תפוח דיאט, לימונענע,וגם מרק עוף צח. אני מאמינה שמותר גם חליתות צמחים. כמו כן אפשר קרטיבים.
שיהיה לך בהצלחה ויעבור בקלות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחדש בפורום ועומד להיות מנותח
רוני15/02/2011לילך
שיהיה לך בהצלחה - כמי שעומד להיות מנותח - אשתה בצמא כל תיאור של לפני ואחרי. אגב אני פשוט נהנה לקרוא את הדברים שאת כותבת ומת על חוש ההומור (חלקו הומור שרק שמנים כמונו יכולים לפתח...)
המון בהצלחה בהכל!
רוני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהצלחה לילך!
עופר15/02/2011כולנו מחכים לשמוע שאת אחרי!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהצלחה!!! אני בשלב ההתעניינות
רותי15/02/2011אשמח לקרוא את הודעותיך - התובנות שלך וההתמודדות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהצלחה לילך
שלומי15/02/2011מחזיקים לך אצבעות יאלה לדרך חדשה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמנסה להתקשר אלייך
מקס ברנר15/02/2011אבל "מנוי הסלקום שלך אינו זמין..." רוב הזמן
אז בין המניקיור לפדיקיור
או בין החופפת לצובעת
תרימי טלפון
ולשאלותייך:נס קפה-מעט.לחלב לוקח זמן להתעכל
חליטת הצמחים שלי:בכיף-עד הערב בשעה 20:00
אח"כ תשתי משקאות צלולים.אני שתיתי ספרייט כי ידעתי שהרבה זמן לא אחזור לזה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהללילך - ב ה צ ל ח ה !
ליל15/02/2011שיהיה בהצלחה בניתוח! :)
אני מחכה לתאריך
ומתה כבר להצטרף אליכם...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלילך בהצלחה יפיפיהה
ריקי15/02/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלילך בהצלחה
איריס15/02/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיאללה - לתת להם בראש......
דניאל15/02/2011בהצלחה נשמאמי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתסמני וי על השמות שלנו...
דניאל16/02/2011אין מצב שלא נבוא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיאללה - לתת להם בראש...... - תגובה
שולה זק15/02/2011"נשמה שלנו" מחר בשע זו כבר מצחיקה את כל המחלקה.
עלם חמודות....לא ראיתי שנרשמת לכנס עם עלמת החן. השכחת שחיכינו שתחזור לארצנו הקטנטונת....
התראות בשבוע הבא
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוואוו בהצלחה
ציפיטפוט15/02/2011אני קצת חדשה פה בפורום... מתעניינת לגבי הניתוח
מרגש לקרוא את ההודעה שלך, שיהיה לך המון הצלחה!
מחכה בקוצר רוח להודעה של "אחריי".... :)))* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלילךך היפההההה
רוזי15/02/2011המון הצלחה חשיבה חיובית וסוף סוף את הולכת עלזה בגדוללללללללללל מחכים לך באהבה רוזי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהצלחה לך אל תדאגי הכל עובר
אלמונית15/02/2011תחשבי חיובי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלילך
ורד15/02/2011שיהיה לך בהצלחה מחר ביום הגדול והמשמעותי!
תמיד פה בשבילך לכל דבר שתזדקקי
אני נותחתי בשעה 3 אחה"צ אז את היום לפני הניתוח חגגנו במסעדה ושם גם נפרדתי מהדיאט קולה חחחח
מחכה לשמוע ממך ובקיץ את מגיעה ואנחנו הולכות לים!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהייאלה בהצלחה
אלינור15/02/2011מאחלת לך ההצלחה וזה יעבור מהר גם את נכנסת לדרך חדשה הכי בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלילך בהצלחה
צנובר15/02/2011שתעברי את הכל כמו גדולה (ואז קטנה).
מחכה כבר לפגוש אותך אחרי.
בהצלחה ולילה טוב...
דוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהצלחה מותק. בקרוב אצלנו
רחלי ב16/02/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקטן עליך!
גל (הבן)16/02/2011תאמיני לי , 15 דקות אחרי ופתאום כבר עברה חצי שנה , את הרבה קילוגרמים פחות והחיים יפים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהצלחה
טלטול17/02/2011עד שהגעתי לפה , את כבר אחרי , מאחלת הצלחה בכל התהליך , שתדעי להנות ממנו .
אני מאוד נהנית... בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- 30 קג פחותתתתתתתתתתתת איזה אושראפרת15/02/2011
איזה אושרררררררררררר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חברים שימו תמונה לפני
לילך.פ15/02/2011שנדע למה להשוות.... זה שאת נראת מדהים אין על זה חילוקי דעות אבל רוצים לראות את היחס....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפרתושש
ריקי15/02/2011מקסימה ומדהימה שכמוך. את ניראת מצויין יפה כתמיד. תצליחי מאמיי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפרתתתתתתתת
רוזי15/02/2011נשמה את ניראת מדהיםםםםםםםםםםםםם בהצלחה בהמשך נשיקות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרוזי
אפרת16/02/2011הי מותק מה קורה ? דברי איתי לגבי המפגש 054-9107552
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תזונה לאחר ניתוחמיה14/02/2011
שלום
בעלי עבר ניתוח קיצור קיבה שרוול לפני יומיים וברצוני לדעת מה בדיוק הוא יכוללאכול כרגע
הבנתי שחודש ראשון רק נוזלים ומאכלים "רכים" כמו מרקים מעוכים בבלנדר , מה בדיוק אפשר לאכול ומה דרגת הסמיכות של האוכל צריכה להיות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תזונה לאחר ניתוח - תגובה
שולה זק14/02/2011בשעה טובה לבעלך.
אני מניחה שתקבלו דף הנחיות מבית החולים.
בשבוע הראשון רק נוזלים. מים, תה, מרק צח.
בשבוע שני יוגורטים, מעדנים ללא חתיכות פרי, ג'לי, גבינה לבנה.
שבוע שלישי אפשר פירה קציצות בשר, קציצות דגים. מרק ירקות אפשר לשתות פרי שייק. להקפיד לאכול כל 3 שעות כמויות קטנות. לעשות הפסקה בין שתיה ואכילה של 20 דקות לפחות.
חשוב מאוד לקבוע פגישה אצל דיאטנית , לקבל ממנה תפריט ולהקפיד על מעקב קבוע שלה לפחות בשנה הראשונה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהR14/02/2011
החורף הזה אני ממש סובלת מקור, דבר שאני ממש לא רגילה עליו. חשבתי שאולי זה
בגלל שיש עלי פחות כיסוי של שומנים, אבל אתמול ראיתי פרק בסדרה שאני רואה (גדולה מהחיים) ושם ציינו שמנותחי קיבה סובלים יותר מקור.
ידוע לי שאנשים אחרי ניתוח סובלים מהקור והמקום המנותח כואב בגלל הקור, (בעלי סובל בקרסול בגלל ניתוח שם) אבל לא חשבתי בכיוון הזה עד אתמול.
זה באמת יכול להיות, יש עוד כמוני ומה עאת עושים בנידון.
תודה על כל תשובה שתבוא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קור/חום
שולה זק14/02/2011כששקלתי 133 קג' - היה לי כל הזמן חם בקיץ ובחורף. האנשים בסביבתי תמיד סבלו בגללי.
מאז שרזיתי - מודה ומתוודה שתמיד קר לי . היתרון הוא - שקל יותר למגן עצמך מפני קור מאשר מפני חום.
אם עשית בדיקות - והכל בסדר - אין מקום לדאגה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאמת שכבר יותר קר לי
מקס ברנר14/02/2011מה יקרה בעוד 30 קילו?! בטח יהיה עוד יותר קר!20 שנה לא נזקקתי לסוודרים.זה כנראה מאחוריי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאמת שכבר יותר קר לי - תגובה
שולה זק14/02/2011ליום הולדתך בדצמבר תקבל מתנה סוודר חדש מידה 44
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
R15/02/2011לתשובתכם, נרגעתי
אני אכן סורגת הרבה החורף הזה, זה גם סוגר את הפה, מרגיע ומחמם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם אני סובל יותר מקור
צנובר15/02/2011אף פעם לא סבלתי מקור, להיפך תמיד היה לי חם וסבלתי בקיץ נורא.
החורף הזה אני הרבה יותר סובל מקור. אני אמנם עדיין לא מחמם את הבית (אל תגזימו) אבל בחוץ ובעיקר בנסיעות ברכבת הרבה יותר קר לי. מאז הניתוח יש לי תמיד סוודר בתיק ובשבילי זה נשמע הזוי ברמות.
דוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכל כך מזדהה...
גל (הבן)15/02/2011בחיים לא היה לי קר. בחיים לא.
כנראה ש38 קילו פחות עושים את העבודה.
דרך אגב - השבוע הייתי בחתונה של בן משפחה קרוב מאוד - וזה אומר המון תמונות - פעם זה היה מאיים- הפעם זה היה מרגש ומדהים, ועד שלא ראיתי את התמונות האלה לא הבנתי עד כמה רזיתי. כי פתאום אתה שם תמונה ליד תמונה ואז אתה מקבל את הכאפה של כמה רזית...
איזה כייף, איפה הפוך החדש שלנו ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגל הבן .... התגעגעתי..
לילך.פ15/02/2011נלעמתה.... אשמח שתשים תמונה של לפני ואחרי... אני זוכרת את יום הניתוח שלך.... שיהיה באותו היום עם עדי אם אני לא טועה....שמחה לשמוע שירדתה כל כך נפלא... ובאמת תכניס קצת תמונה שיהיה למה להשוות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההייי
גל (הבן)15/02/2011קצת נעלמתי... אני כמו באטמן, אני מופיע רק כשמופיע הסימן בשמיים :P
תמונה שלי - תבואי למפגש ותראי את הסחורה בעצמך :) חחח
(אני לא מת על פרסום פרטים באינטרנט)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכל כך מזדהה... - תגובה
שולה זק15/02/2011בוקר טוב בן (גל)
שלחתי לך מייל עם הפרטים למפגש שעה ולינק לאתר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבוקר מצוין
גל (הבן)15/02/2011עניתי לך באותו היום ששלחת לי :)
עניתי שאני כמובן מגיע...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבפעם הראשונה בחיי
עופר15/02/2011אני מרגיש קור....
אני שגדלתי בשויץ, הייתי יוצא בשלג עם גופייה ...
אני שבחורף הירושלמי הייתי סוגר את החימום בחדר שלי ופותח חלונות...
אני שלא הייתי מסוגל להיות אפילו לא דקה בים בגלל שהייתי נשרף מחום!!!!
כל הזמן קר לי... אני לובש סוודרים עבים וגרביים עבות (מי היה מאמין).
זה נורמלי וזה הגיוני... איבדנו את הפרווה ! ברוך שפטרנו!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהצלחה ללילך! גם אתה הצחקת עופר...
מל15/02/2011נתראה במפגש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמזדהה לגמרי, הצלחת להעלות בי חיוך!
עדי15/02/2011אני זוכרת בחורף שעבר התהלכתי בבית עם חולצה קצרה, כאשר כולם קפאו מקור.
החורף הזה, אני קפואה!!! בעלי כל הזמן צוחק עליי.
איזה כיף:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם לי קר
ליאתול15/02/2011אני יחסית רק בתחילת הדרך וכבר קפואה מקור שכמו שכולם מספרים גם אני לא סבלתי שמחממים לי את הבית והיום אני כל הערב עם מזגן על חימום.
פעם הייתי הולכת גם כשיורד ברד עם חולצה קצרה....היום אין סיכוי ולהזכירכם ירדתי רק 17 קילו מתוך 70........
יהיה טוב זה בטוח ועדיף שיהיה קר ונהיה בריאים ולא שמנים שחם להם
ליאת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגדול! כתבת יפה..
גל (הבן)16/02/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שוב התקשרו מאסותא להקדים לילילך.פ14/02/2011
את הניתוח אבל הפעם בשעה.... אז יום רביעי בשעה 10 בבוקר ב"ה זה אמור לקרוא....
אני מקוה שאין להם יותר לאן להקדים כי נמאס לי מהמשחק מקדים הזה....
אני בללללללללללללללללללללחץ שעכשיו קפצתי עם חגוש לקניון ועצרנו במקדונאלד...ואל תשאלו מה קרה?!
אבל אם בכל זאת אתם שואלים מה קרה .... אז ככה... דפקתי מרוב לחץ 2 המבורגרים מיני דאבל + 1 רגיל + ציפס גדול.... כאילו ממממממממממממממממה ?
תוך כדי שאני אוכלת וחגי מנסה לעצור אותי אני אומרת לו תן לי לאכול ואל תעז להפריע לי... תוך כדי עוברת איזה כוסית (או אחת שחושבת שהיא כזאת כי היה לה גוף משגע, פן בלונדיני אבל פנים עקומות) ומתסכלת עליי ברחמים איך אני תוקפת... רציתי לצאת עליה ולהגיד לה את לא מבינה שזה ההמבורגר האחרון שאני מתכוונת לאכול בשנה הקרובה ? אני הולכת לשמור על הקיבה הקטנטנה שתהיה לי מכל משמר.... לא מתכוונת להכניס אליה זבל ובטח ובטח שלא להרחיב אותה יותר....
אבל אני בלחץ בלי סיגריות מה יכולתי לעשות חוץ מלהתנחם ב 5 מיני המבורגרים (זוכרים 2 דאבל ואחד רגיל....)
כפרות שלי זהו זה קרוב יותר באי פעם..... עכשיו רק נותר שתברכו אותי ביום רביעי בשעה 10 ותחזיקו לי אצבעות שאחזור אליכם בריאה ושלמה ללא כל פגע.... ב"ה
יוווווווווווווווווווווווווווווווווווווו כמה אני בלחץ בא לי לצעוווווווווווווווווק שתשמעו ברמקולים של המחשב כל אחד עד הבית....
יאלה אני לא מפסיקה לכתוב שטויות.... כבר מאבע בבוקר.... נשיקות נשיקות נשיקות לילך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר את ומקס תהרגו אותי מצחוק היום
שולה זק14/02/2011ממוש איזה יופי !!!! בסוף עוד יקדימו לך ככה את הניתוח שלא תספיקי אפילו לדווח לנו חחחח.
תאכלי כפרה....כאוות נפשך. יש לך את האישור חתום ממני. לא יעזור לך עכשיו דיאטת חלבונים ולא נווה תרצה של מקסח .סתם יוסיף תסכול. רוצה לאכול ....אכלי כפי יכולתך. נראה אותך ב- 24.2 !!!!
סגרתי סופית את המקום ב "CAFE CAFE"
מה שחשוב שאנחנו נהיה באוהל סגור ונוכל להשתולל כאוותנפשנו
בהצלחה
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלילך
רחלי14/02/2011בהצלחה ומקווה שעוד כמה חודשים תעלי תמונה כמו של ריקי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלילוש יקירתי מתי להגיע ?
אורנה LVIAA14/02/20119:00 בבקר יהיה בסדר ? קפה הפוך עלייך ובהמשך היום אני רוצה גם ארוחת צהריים
חחחחחחחחחחחחחחחח שיהיה לך בהצלחה כמובן שאני בע"ה אתן לך נשיקה וחיבוק לפני .להשתמע ביום רביעי בע"ה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלילך הרמקוללללל
רוזי14/02/2011הגיע אלי בהצלחההההההההההה יפה שלנו מחכים שתיהיה אחרי באהבה נשיקותתתתתתתתתתתת בהצלחהההההההההה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקווה שהמועד סופי
מקס ברנר14/02/2011שלא אתקשר מחר לאחל הצלחה ויגידו לי שאת כבר בניתוח כי הקדימו בעוד 24 שעות!חבל שיימצאו 5 המבורגרים בקיבה !!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקווה שהמועד סופי - תגובה
שולה זק14/02/2011מקס אתה תהיה אחראי לעלייתי במשקל. כל הזמן צוחקת ואומרים שהצחוק משמין חחחחחחחחחחחחחח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהצלחה לך. מי יתן וניפגש ב24.2
רחלי ב14/02/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהצלחה לך. מי יתן וניפגש ב24.2 - תגובה
שולה זק14/02/2011ברור שניפגש. אין מצב שהגברת לילך פרידמן לא תתיצב. חגי כבר מגוייס כנהג תורן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עוד שאלהמיכל14/02/2011
מותר לעשות אמבטיה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מותר
שולה זק14/02/2011למה חשבת שאסור?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזוכרת את הבדיחה על ההוא שסבל משלשול
מקס ברנר14/02/2011ושאל את הרופא אם "אפשר לעשות עם זה אמבטיה" ?
ענה לו הרופא:אם יש לך מספיק אני לא רואה מניעה רפואית..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאי אפשר בלעדיך מקסי
שולה זק14/02/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגדוווווווו
לילך.פ14/02/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אתם ראיתם אתמול לרדת בגדול ?לילך.פ14/02/2011
לא יאומן מה נהיה שם !
החברה הורידו 50 קילו כאילו הורידו 5 קילו.... והמנצח שלא זכה להכנס לשלישיה הוריד 82 קילו ?????????????????? זה מטורף!!!! הפיינליסטית הורידה רק 72 קילו!!!
וכל זה בפחות משנה....
מה שעצוב היה לי לראות זה שכולם היו נראים כאילו חטפו איזה מחלה בדרך... שלא נדע אבל ממש ... כולם היו מעוכים כאלה בפנים והיו חלק עם חניכיים בולטות ואף חסרי שיניים פה ושם ... כנראה מדיאטת הבזק.... אבל כולי תקווה שהם ישארו כך רזים ולא יחזרו להיות שמנים כמו רוב משתתפי התוכנית...
מה שכן כולם נראו הילדים של עצמם... היה אחד בשם יונתן שזה לא יאומן הוא נראה שם כמו נער בן 16 לעומת זאת כשהיה גדול היה נראה בן 40 ... איך שהשומן מבגר..........ומשום מה אנחנו משכילים לראות את זה רק בדיעבד....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אתם ראיתם אתמול לרדת בגדול ? - תגובה
שולה זק14/02/2011מגיע להם הלויה על העבודה הקשה שהשקיעו (בתנאי לחץ).
כל מה שכתבת חצוב אמת בסלע. כולם כאחד נראו על הפנים. בתחילה חשבתי שזה האיפור, אך מהר מאוד הבנתי שהאיפור אמור היה לעזור לטשטש את מה שראינו.
מה שאני ראיתי לפני זה אנשים רזים (חלקם) אך מאוד לחוצים (ואולי גם עצובים) וארשה לעצמי אפילו להגיד - קצת מפוחדים.
מה שהדהים אותי - שמדובר באנשים צעירים בשנות העשרים והשלושים לחייהם שהירידה במשקל ממש לא החמיאה למראה גופם (מיצוק ועיצוב הגוף).
מה שנותר, זה לאחל להם לשמור על ההישגים ושיצליחו להמשיך בפעילות המטורפת אליה הורגלו במהלך חצי השנה האחרונה על מנת לא להעלות כמו מטאור חזרה.
מעניין כמה מהמחזור הזה של "לרדת בגדול" יגיעו ל"עליה בגדול" ובסוף אלינו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההדיאטנית שלי תמיד אומרת...
ליאתול14/02/2011שירידה בתנאים שהם ירדו בה לא מומלצת בכלל כי הגוף מתקשה להתמודד איתה וגם כשהאורות כבים האנשים עדיין צריכים להתמודד עם כל מה שהדחיקו על מנת לנצח בשקילה או להיראות יפים בגמר....
תובנות אלו מזכירה לי הדיאטנית שלי במשך 5 השנים שאני אצלה ( להזכירכם ירדתי בעזרתה 55 קילו בדיאטה האחרונה לפני השרוול)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזאת הדרך לעלות בגדול
אלינור14/02/2011נכון שהכל"יפה" ומקסים וכמה הם רזו והם נראים חבלזזז אבל בוא נגיד שזה מממש הכל תחרות הרי הם היו בתחרות מי יורד יותר לדעתי הכל זה בול שיט רק לתת רטיינג נראה אותם בעוד שנה נחיה ונראה ומי ישאר בלרדת בגדול ו מי יעלה בגדוללללללללל אבל גדול שוב לרדת זאת לא הבעיההה הבעיה לשמור על משקל מי כמונו יודעים ויודעות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה3 אחוז - לא ככה מקס?
דניאל14/02/2011המשתתפים נראו לי אומללים - חוץ מהזוכה - שנראתה מהמם
כל היתר, ניכר עליהם שהתמידו בלאכול חסה ומוצרים נטולי שומנים(בכמויות מזעריות),
וכולם עסקו בספורט אירובי , אף אחד מהם חלילה לא עסק בבניית עצם ומסת שריר,
כדי לא לפגוע בסיכויים שלהם להגיע למקסימום ירידה במינימום זמן...
כואב לי על הניצול של האנשים שם, אני מרחם עליהם, לא רוצה להיות במקומם.
זה שזכה, מקרב המודחים, זכה ב- 40 אלף - ויוציא 100 אלף על טיפולי שיניים, ההכנסות מהספר שייחצנו לו בחינם - לא ייכסו את ההפרש!!!
תחשבו על אלה שלא זכו בכסף?
נכון , עכשיו , בלי טלויזיה, זה תלוי רק בהם - ב- 3% מהם.......* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלרדת בגדול...
עפרה14/02/2011כל הכבוד להם זה דבר ראשון...!
אבל.... כל המאמצים והדיאטת אינסטנט באמת לחלק מהמשתתפים לא עשתה טוב
יונתן נראה כמו חולה שכל השיניים שלו כנראה עומדות ליפול...
לארה נראית לי מוזר לחלוטין ונראתה בהלם טוטאלי שכן פניה המלאות היו הרבה יותר יפות... ונראה לי הגזימה עם הכושר כי היא עכשיו נראית כמו גבר בתחפושת אישה...
קרן ואפרת היו מהממות למרות ההלם והבהלה על פניהן...(נראה לי שהן היו רעבות...)
קטונתי מלהעביר ביקורת עליהם שכן אני רואה את עצמי אל מול המראה כל בוקר ובמבט לאחור התיאשתי מכל דיאטה ודיאטה עד שפניתי להליך קיצוני כירורגי...
אך... ניכר כי דיאטת כאסח מסוג זה מעוותת את הגוף במיוחד את מראה הפנים...
והלוואי שכולם יחזיקו מעמד במשקל זה , כי המטרה היא לשמר את התוצאה...
בהצלחה לכולנו...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלרדת בגדול
נטלי א14/02/2011אני עתידה להתנתח, לא ברור עדיין מתי, חייבת להודות שהתכנית אתמול, הבהילה אותי וגרמה לי לתהות אם כדאי.. מה זה??? איך הם נראים!! הלכתי לישון בתחושה שאולי עדיף להישאר שמנה ויפה.. תעודדו אותי ותגידו לי שאחרי ניתוח לא נראים כך.... אני זקוקה לזה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגיעי למפגש ותראי בעיניים שלך....
דניאל14/02/2011אנשים בלי מייק-אפ ומצלמה מעוותת.
איך נראו לפני ואיך נראים היום, זה ייקל עלייך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמזה אני חוששת
עפרה14/02/2011מה..? הקץ לשיניים היפות שלי...? הם באמת התכערו והכל כתוצאה של ירידה דרסטית במשקל...
איפה שמעת על מישהו שהוריד 71 ק"ג בשנה.... אבל... הניתוח שווה אם תדעי להתנהג איתו נכון...
לארה נראית ממש רע והכל בגלל שהיא מתאמנת 3 פעמים ביום...? למה...???? היא פיתחה מדלדלים והפנים שלה נפולות... אני מתנתחת ביום שני הקרוב ... חוששת מאוד אבל לא נראה לי שהגוף שלי יפרד מ- 71 ק"ג בשנה מה שגם לא מבטיחים לרדת את כל המשקל העודף אלא רק 60% ממנו....
בכל מצב שיהיה בהצלחה ואת בכיוון הנכון...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא צפיתי בסדרה-לא אוהב סדרות
מקס ברנר14/02/2011ריאליטי-במיוחד כאלה שמבוססות על ניצול ומניפולציה של שמנים .בעקבות השרשור הזה הסתכלתי באתר של התוכנית,ואכן לארה מזכירה את זוהר ארגוב לפני שתלה את עצמו-רק יותר רזה!עושה רושם שמרוב ספורט המוח קצת התייבש לה-שימו לב כמה פעמים אמרה "מדהים" בראיון הקצר איתה.היחסים שלה עם אמה "מטורפים" (האם הכוונה שהן מקבלות התקף פסיכוטי באותם ימים?!)
אם נחזור לנושא-ירידה מהירה וחריפה במשקל משאירה תמיד סימנים,ולא כ"כ משנה באיזה טכניקה.קמטים,עודפי עור,פגיעה בשיניים וציפורניים,נשירת שיער זמנית.לא נכון להכחיש את זה.אבל כשההורדה הדרגתית ומבוקרת,והתפריט שאוכלים בריא אפשר לנהל טוב יותר את הסיטואציה.גם גיל צעיר עוזר מאד בהתמודדות.
כשזה קורה במסגרת תחרותית ובלחץ זמן,עם תפריט אטקינס מאד דל פחמימות,וכמטילים על הגוף מעמסה פיזית קיצונית,אתם רואים את המראות שראיתם אמש.
יחד עם זאת הסכנה קיימת גם בקרב המנותחים.אלה שמנסים "לשפר את הניתוח" ולהמנע מאכילה בכלל,או מקיאים באופן סדיר, ומתמכרים לספורט במינון לא סביר-גם אצל אלה יש סיכונים-ולא רק אסתטיים.
בואו נזכור שיש הבדל בין "רזים טבעיים" שנולדו בגוף דקיק ומעולם לא יצאו ממנו,לבין מי ש"ניפח את האקורדיון" עד שהעור כמעט נקרע,ואז ירד 70-80-90 קילו.וועדת המומחים שעיצבה אותנו לא תכננה שנעשה דברים כאלה,ולא בנתה אותנו מספיק אלסטיים.בכל מקרה-מי שעומד בקריטריונים לניתוח, מספיק שמנ/ה כדי לעשות זאת קודם כל מטעמי בריאות,ורק אח"כ מטעמי אסתטיקה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגיעי למפגש - זה חשוב מאוד
שולה זק14/02/2011שלום נטלי
אני ממליצה לך בחום להגיע ב- 24.2 למפגש של הפורום. את תראי שם אנשים "בתקופות" שונות לפני הניתוח...כאלה שאך נותחו....כאלה שעברו את התהליך לפני חודשיים....חצי שנה...שנה....שנתיים ועשר (אני למשל) ואת תראי תמונה שונה לגמרי. אנשים בריאים, רזים ומאושרים.
אני בדעה איתך...נבהלתי אתמול כשראיתי את המתמודדים. גם כשנפתחה העונה וראיתי את התכנית הראשונה - כתבתי כאן את דעתי.
תעייני בפורום בתמונות של אנשים לפני ואחרי ואני בטוחה שתלכי לישון בתחושה טובה - במיוחד אם תכירי אותנו אישית
בהצלחה
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההרגשה שלך
אלינור14/02/2011מה שהיה ברדת בגדול זה תוכנית רטיינג לא להכנס לזה חזק נכון הם ירדו ושאפו להםםם באמת אבל מה הם באמת מרגישים בתוכםםם זה חשבת לרגע? אם את במשקל ויש לך תנאים לניתוח ושוב את באמת רוצה לזכות בדרך חיים ולא עוד דיאטה...לרדת לעלות לכי עם ההרגשה שלך תמיד הוא מנצח בסוף ולא עוד תוכנית טלויזיה בהצלחה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היימיכל14/02/2011
אני כמעט שבוע אחרי ניתוח,
ויש לי כמה שאלות...מה שאני אוכלת עכשיו זה שני מעדנים ביום, ומים, בטעמים וכאלה.
תהיתי אם..מותר לי גם מוס שוקולד? ואם מותר, מבחינתהקלוריות, ממש לא כדאי?
אגב, רק ביום שלישי זה יהיה שבוע, ורזיתי כבר 5 קילו...
מי אלופה?
(האלופה רוצה בורקסים. ועכשיו :( )
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הוסיפי חצי גביע גבינה לבנה
מקס ברנר14/02/20115% במהלך היום-2-3 כפיות כל פעם.
מוס שוקולד דומה למעדן חלב.כנראה יותר עשיר בקלוריות (מכיל שמנת מתוקה,שוקולד,ברנדי וכו').לא בטוח שזה רעיון מומלץ,אבל אם תאכלי 2 כפיות זה לא סוף העולם !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהישונה שמו של מקס לאלתר..
לילך.פ14/02/2011לאור העובדה שאתה נותן כאן יעוצים חכמים בכל הזדמנות אני מעניקה לך את התואר ד"ר מקס ברנר... ואני בטוחה ששולינקה וחבריי יסכימו איתי... ואם הדבר יבלבל עם הד"ר הנכבדים האחרים כאן....אז נשנה למומחה....
ד"ר מקס ברנר/ המומחה מקס ברנר...
אוי אני חושבת אני מתחילה להתשגע....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מציע שם אחר...
דניאל14/02/2011עכשיו , שמקס כבר אחרי, צריך להוריד משמו קלוריות.....
אולי - גבינת נפולאון - או פילדלפיה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחשבתי גם בכיוון...
לילך.פ15/02/2011אז מקס קידמה תעשה לנו הפתעה ותשנה את השם.... ונאמר אמן...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ד"ר שוורץרוני13/02/2011
חברים
אני אמור להיות מנותח אצל ד"ר שוורץ- קיבלתי עליו המלצות רבות (ועד עתה הוא בהחלט מקסים)
האם מישהו בפורום נותח אצלו או מכיר כאלו שנותחו אצלו?
איך המדיקל סנטר?
רוני
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ד"ר שוורץ - תגובה
שולה זק13/02/2011רוני, אני מנותחת שלך דר' שוורץ (לפני 9 וחצי שנים) נעמי המקסימה שלנו מנותחת שלו. ואולי ניפגש ביום חמישי בערב במפגש שעורכים במאיר..
בהצלחה
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רציתי לשתף אותכםתמר13/02/2011
אני כבר כמה חודשים בתהליך לקראת ניתוח שרוול קיבה, הרופא משפחה שלי שלח אותי לכרורג בקופת חולים (לא נזכיר שמות) הוא נתן לי רשימת בדיקות שביצעתי נפגשתי עם דיאטנית נהדרת מספר פעמים , הגעתי לשלבים האחרונים לקראת קביעת תאריך לניתוח.
היום הגעתי שוב לכרורג (שמנתח בבית חולים אנגלי בנצרת, ) והוא היה נחמד מאוד ושאל איך היו הבדיקות וכו' . ואז אמרתי לו שאני החלטתי בכול זאת לבצע את הניתוח ברמבם (לא הזכרתי שם של רופא מנתח)פתאום בבת אחת השתנו פניו , הוא כבר לא היה נחמד , הוא לא היה מוכן לתת לי בכתב המלצה כפי שהוא היה צריך לתת לי, ושלח אותי חזרה לרופא המטפל שהוא ישלח המלצה לרמבם שיזמנו אותי. הלכתי לרופא שלי , שבאמת רופא נהדר וטוב, הוא כול כך כעס על הכרורג ששלח אותי בידיים ריקות ללא מכתב , הרופא שלי שלח לרמבם בקשה לאשר לי ניתוח ברמבם ואני מחכה , מאוכזבת, הרי זאת זכותי המלאה לבחור בבית חולים שנוח לי להיות בו. ומה בגלל שהוא לא מנתח אותי הוא שלל ממני את הזכות ללכת לאן שאני רוצה?? ממש מכעיס , וזה רק מחזק אצלי את הרצון ללכת לרמבם, והרופא הזה צריך להתבייש לו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ברגעי כעס רצוי לשלוט במילים
שולה זק13/02/2011אבקש לשמור על תרבות דיבור . עם רגשות והרגשות קשה להתווכח - ברור לי שנפגעת , אך צריך גם לבדוק את העובדות.
האם בדקת שהקופה שלך תיתן לך התחייבות לרמב"ם?
אם את עומדת בקריטריונים לניתוח , את יכולה לקחת את הבדיקות שלך וללכת לכל כירורג שמנתח בתחום - לא ציינת לאיזה קופה את שייכת ואזור מגורייך - ושוב השאלה אם הקופה תיתן לך התחייבות לרמבם.
ברצוני לחזור ולציין שכל הכירורגים הם כירורגים בכירים ומנוסים שעובדים בבתי חולים ציבוריים וגם במרכזים הפרטיים.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשולינקה...
לילך.פ14/02/2011לא הבנתי מה הבעיה עם תרבות הכתיבה שלה או שמחקת קללות ?
אני אומרת שתכנס באממממאמשלו.... מה הם חושבים לעצמם הרופאים האלה שמוסיפים פוליטיקה בסיפור ? גם ככה אנחנו סובלים ויוצאת נשמתנו עד שאנחנו מחליטים לעשות את הניתוח... ועוד כל הספר בדיקות האלה שלא נגמר אף פעם...
מחר ז"א היום אני צריכה לטוס לקופ"ח לעשות בדיקת דם חוזרת... כי הקודמת התיישנה... כך רצה המרדים ואק"ג....
בחורה נחמדת ששכחתי את שמה... מאחלת לך הצלחה איפה שלא תעשי.... ותדעי לך שהכעס לפעמים הוא אחלה מנוע.... לדחוף, להתקדם, להזיז, לבעוט עד שמשיגים מה שרוצים... ושוב כנסי באממממממממממממממממממממשלו... אני מאחוריך...
בהצלחה לילך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לילך
תמר14/02/2011לא היו קללות וגם אני לא הבנתי שולה עם כול הכבוד מה לא בסדר במה שכתבתי,
אם רופא מחליט לא לתת לי מכתב בגלל שהחלטתי לא לעשות אצלו ניתוח אז כן הוא צריך להתבייש . זה לא אומר שהוא לא רופא טוב , אבל קודם צריך להיות בני אדם, ולהבין מי עומד מולו, אז במקום להקל הם רק מקשים. בכול אופן לילך תודה על העידוד, שיהיה לך בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההרופא לא צריך לתת לך מכתב
שולה זק14/02/2011את מוזמנת להתקשר אלי בכל עת ואשמח לעזור לקדם לך את הנושא . אני לא מאלה שמטרפדים.
המטרה שתגיעי לניתוח וכמה שיותר מהר.
תתקשרי ואשמח לעזור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתמר אני מבינה אותך כי
ליאתול14/02/2011כשהייתי בהריון האחרון שלי (לפני 6 שנים - הקטנטונת עכשיו בת 5 +) עברתי משהו דומה שזיעזע אותי מפני שרופא נשים מסויים שטופלתי אצלו וכמובן שהוא רופא מעולה ומומלץ בחום אך ברגע שהוא הבין שאני עושה בדיקות פרטיות אצל רופא שאיתי במשך 3 הריונות ואינני מוכנה לוותר עליו הוא התהפך והתחיל לצעוק עלי שאני לא ריווחית בשבילו.... מיותר לציין שהוא לא ראה אותי יותר מעולם והתלוננתי עליו בקופה.
חיזקי ואימצי שווה הכל אני חודש וחצי לאחר הניתוח (שרוול) וגם אני עברתי תלאות והינה אני אחרי ושווה הכל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלילך - ככה את מכירה אותי?
שולה זק14/02/2011מי כמוך יודע שתשובותי מאוד שקולות . אני קוראת כל הודעה בפורום פעמיים, על תגובתי עוברת 4-5 פעמים לפני שמשחררת אותה לפורום.
אני בהחלט מבינה את תמר, וכך גם כתבתי.
במקרה, אני מכירה את הנושא מקרוב, לא ספציפי של תמר - אלא בכללותו (שכחת איפה אני גרה?).
לטעמי לא היה מקום להשתלח ברופא - תקראי את ההודעה עד הסוף.
את ה"יסורים" שאת עברת זה מול הקופה והביטוח ולא מול הרופאים.
עוד יומיים ואת שלנו.....זה העיקר כרגע.
חיבוק ויום אהבה שמח
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- 4 חודשים למעקףאיריס13/02/2011
לפני 4 חודשים עברתי מעקף קיבה ירדתי עד עכשיו כ30 קילו אין מאושרת יותר ממני
רצתי לספר לכם קצת יותר . לפני 12 שנה עברתי ניתוח SVG טבעת קבועה . ירדתי 40 קילו . עברתי אחרי שנה שוב ניתוח להוצאת כיס מרה . שוב בפתיחת בטן מלאה . עם השנים עלתי שוב במשקל והייתי מאוד מתוסכלת . במשך שנים עלתי ועלתי ואף אחד לא רצה לנתח אותי בגלל הסיכון הרפואי בפתיחת בטן מלאה . לפני שנתיים אחרי תסכול רב שאני הולכת ומשמינה ללא הצלחה להוריד אפילו גרם. התגלתה אצלי תסמונת מאוד נדירה בשם תסמונת קושינג תסמונת שגורמת ליצור רב של קורטיזון . גורמת להשמנה מצד אחד פחדתי מאוד כי היו צרכים לנתח את הראש להוציא את הגוש שמיצר קורטיזול ומצד שני שמחתי שגלתי למה אני הולכת ומשמינה בלי סוף.אחרי שנתיים של ניתוח מהראש הלכתי לד"ר פייגין וד"ר גויטיין בבית חולים תל השומר ורק הם הסכימו לנתח אותי למרות הסיכון הניתוחי.הם ניתחו אותי מעקף קיבה שוב בפתיחת בטן מלאה. אני מאוד מודה להם שנתנו לי שוב הזדמנות לחיות חיים חדשים. את זה כתבתי לכול מי שמפחד נכון מפחיד אבל מפחיד ומתסכל לחיות כול החיים שמן .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר וואוו איריס, עבר הרבה
צנובר13/02/2011אבל כמו שאומרים, סוף טוב הכל טוב.
ירידה מאד משמעותית, ומקווה שהכל ימשיך וילך כשורה.
בהצלחה,
דוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיריס כל הכבוד....איזה
לילך.פ14/02/2011אומץ צריך... אני מאחלת לך מכל הלב שלא תראי יותר בתי חולים.... שתשמרי על המשקל לעולמים... ושתדעי רק שמחה... אני ב"ה עומדת להתנתח עוד יומים וביקשתי גם להוציא את כיס המרה על הדרך... בכדי להמנע מבלגן נוסף בעקבות הירידה...
כל הכבוד לך !!! יישר כוח!
לילך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לריקירחלי13/02/2011
אחרי התמונה של ריקי, זה עושה לי חשק ואני גם רוצה להיות במקום שלה.
אני גאה בך ברמות מטורפות.
ושוב אני מאחלת לעצמי להיות ככה.( אני מתארת לי את משקל שלך על גובה 1.76)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רחלי החמודה
ריקי13/02/2011תודה מתוקה ואני יכולה רק להגיד שאני ניצלתי בזכות הניתוח הזה. ותודה לכל הרופאים המופלאים שעושים את הניתוחים האלו.הייתי בתקופה מאד קשה של דיכאון וחרדות רבות מהמשקל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אני לא רוצה לחשובלילך.פ13/02/2011
איך בעלך מגיב לשינוי... אם אני יגיע לכזה שינוי חגי נועל אותי בחדר השינה :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טעות במיקום זאת הודעה לריקי
לילך.פ13/02/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא רוצה להגיב על זה אפילו חחחחחחחחח
ריקי13/02/2011תביני לבד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלילך היקרההההההההההה
רוזי13/02/2011כולנו באות מאותו מקום ריקי אני אורנה שרית שולה וכול גם הגברים שלנו דניאל אפי מקס צנובר עשינו ניתוח לנו להרשה שלנו בלבד כמובן שהנשים והגברים מפרגנים ובהלםםםםםםםםם ואת ילדה יפה בדרך גם מה שנותר שמחכים כולנו ובטוח חגי ינעל עליךךךךךךךךךך את המנעוללללללללללללללללללללללללללל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חברים יקרים עידכון !!!!!!!!!אורנה LVIAA13/02/2011
היום הייתי בביקורת סגרתי 20 ק"ג מאושרת ומרגישה מעולה !!!!!!!!!!!!!!!!!
במקביל נפגשתי עם לילך ואמא שלה ששאבו ממני כוחות ועידוד לקראת היום המיוחל
שמחתי לתרום את חלקי בנידון וכמובן בע"ה נפגש ביום הניתוח שלך.שיהיה לך בהצלחה
להשתמע חברים יקרים שלי .
נשיקות אורנה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה ליעל הצפונית
שלומי13/02/2011מה שלומך? מקווה שטוב מאד לגבי שאלתך אז ככה
חודש ימים אסור להרים כבד !!!!!!!!!!!!!!!!! לגבי עבודות בית תשתדלי לבצע בהדרגה
ולא להכביד על עצמך יותר מידי במיוחד לא אחרי שבועיים מהניתוח.
במידה ויש לך שאלות נוספות את יכולה להתקשר אליי אשמח לעזור
למקרה ששכחת מס' הנייד 0546-291157 .להשתמע אורנה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלומי יקירי גם אתה.........
אורנה LVIAA13/02/2011תרד בע"ה . אצלי הדרך גם ארוכה התחלתי במשקל גבוה
ומרוצה מאד ומרגישה מעולה ושמחה על ההחלטה שקיבלתי. וכמו-כן זה הזמן גם לשבח
את שולה יקירתינו ואת כל החברים הנפלאים בפורום זה שזכיתי להכיר וששאבתי ועדיין
שואבת מהם כוחות ועידוד לכל אורך הדרך אני לא מזכירה שמות בכדי לא לשכוח אף אחד חלילה חחחחחחחחחחחחחח
אוהבת ומחבקת את כולם ושיהיה בהצלחה לכולם
בהמשך הדרך לחיים טובים ובריאים ושמחים יותר
האמינו לי החזרתי לעצמי את שמחת החיים שהייתה כל-כך חסרה לי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהארנה
יעל הצפונית13/02/2011תודה על תשובתך.אני מרגישה מצוין מצליחה לשתות ולאכול מוצרי חלב כמה שמותר.
בינתיים אני עדין במרכז אצל אחותי עד לביקורת ביום רביעי אצל ד"ר רזיאל ואז אחזור הביתה. רשום לי הנייד שלך למקרה שאצטרך.
תודה וכל הכבוד על הירידה המרשימה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליעל הצפונית
אורנה LVIAA13/02/2011ביום רביעי אני אהיה באסותא בשעה 11:00 בבקר
מלווה את לילך שלנו בע"ה אני אשמח לראות אותך
תתקשרי אליי . אני שמחה שאת מרגישה טוב וחכי זאת רק ההתחלה.........* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאורנה
יעל הצפונית13/02/2011ביום רביעי בשעה 13.00 יש לי ביקורת אצל ד"ר רזיאל אולי נוכל להפגש.
אתקשר אליך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהואי אורנה 20
ריקי13/02/2011ואיי אורנה כל הכבוד ימדהימהה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאורנה חיים שלי...
לילך.פ13/02/2011אני מצ'וגעת עליך, מטורפת עליך... ימדהימה... תודה על הכל...
מאד שמחתי לראות איך "גבהת" לי פתאום .... להוריד 20 קילו בכל כך מעט זמן זה מצוין. יישר כוח ולהמשיך הלאה הלאה הלאה... לא להתלהב עכשיו ולתקוע.... הדרך ארוכה ומפותלת... איך אמא שלי אומרת כשאני אומרת לה שאני רוצה עוד מנה כי זה טעים לי... לילך טעים מגדיל את התאים.... אז קדימה להמשיך....
אוי אוי אוי.. ב"ה איך אני מחכה להיות אחרי........................
נשיקות נשמה נתראה יום רביעי... אוהבת מאד מאד מאד לילך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאורנלה' כל הכבוד
צנובר13/02/2011ירידה נהדרת, וזו כמובן רק ההתחלה.
נתראה בקרוב.
שיהיה רק טוב,
דוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ריקי לפני הניתוח.ריקי13/02/2011
כן כן זאת אני.לפני.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ועכשיו תגובות בבקשה חחחחחחח
ריקי13/02/2011לא להאמין אההה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני פשוט בהלם
רחלי13/02/2011ריקי זה לא אמיתי הדבר הזה!!!!
תוך כמה זמן זה קרה לך כל השינוי הזה????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההכל אמיתי חחחח
ריקי13/02/2011ביום של המימונה האחרון נותחתי תעשו חישוב כמה זמן עבר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבאמת וואוו
רחלי ב13/02/2011כמה שזה נותן מוטיבציה.
כל הכבוד.
כמה היית לפני הניתוח?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרחליי .
ריקי13/02/2011היי רחלי חמודה הייתי 107 קילו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכל הכבוד ריקי
ליל13/02/2011איזה כיף לראות שינוי מדהים כזה
את נראית מעולה!!!
תמשיכי בדרך הנפלאה שלך
ותשמרי על עצמך
ותודה שאת תומכת ומקשיבה לי
אוהבת,
לילך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבכיף מתי שתיצטרכי יפיפייה שלי
ריקי13/02/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהריקי לא יאומן...
לילך.פ13/02/2011זאת פעם ראשונה שראיתי איך ההית... בפייסבוק ראיתי רק את הפנים... מדהים מדהים מדהים... אבל כמה שההית שמנה ההית יפה בפנים שחבל על הזמן... ואווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו את חייבת לשלוח למנתח שלך את התמונות האלה.... חובה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההוא ראה והיה בהלםםםםםםםםםם
ריקי13/02/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהריקי גדולה מהחיים
רוזי13/02/2011פשוט אני לא בהלםםםםםםםםםםםם אנחנו התחלנו הפרש של שבוע ונותר לי לאחל לך בריאאות בריאות כוסית על
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לרוזי היפה והמקסימה.
ריקי13/02/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)