מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- ממש ממש בתחילת התהליךLady D01/03/2011
שלום לכולכם,
הייתי שמחה מאוד לשמוע חוות דעת מאנשים ובעיקר נשים שעברו את ניתוח השרוול..
אני בת 31 ושוקלת כ- 110 ק"ג ומתעניינת בניתוח שרוול.
העניין הוא שאני רוצה להכנס להריון בשנה הקרובה, יש למישהו מושג האם ישנה הגבלה כלשהי לאחר הניתוח??
ובכלל, אשמח לקבל חוות דעת לאלה שאחרי ולאלה שממש בתהליך..
כפי שציינתי אני ממש בתחילתו של התהליך.
תודה רבה ובהצלחה לכווווולם!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ממש ממש בתחילת התהליך - תגובה
שולה זק01/03/2011שלום רב לך
אני ממליצה להכנס לשאלות נפוצות ולקרוא השאלות והתשובות. כמו כן תעייני בדפי הפורום - אני משוכנעת שתמצאי תשובות לכל שאלותיך.
ציינת משקל אך לא גובה....חשוב לדעת מה ה- BMI שלך אם את בקריטריונים לניתוח.
נשמח להיות לך לעזר בכל עת.
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי שולה לשאלתך
Lady D01/03/2011גובהי 1.69 סובלת מבעיות פוריות כלשהן כנראה בעקבות השומן.
חשוב לי לציין שמאז שהחלטתי שאני עוברת את הניתוח יש לי יותר ויותר חששות.
במידה ואני רוצה לעבור את הניתוח בבי"ח ציבורי מהו הזמן הממוצע שבדר"כ ממתינים?
האם ישנה מגבלה כלשהי אשר תלווה אותי כל החיים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקריטריונים
שולה זק01/03/2011לפי הנתונים שמסרת ה- BMI שלך הינו 38.5 ואינך עומדת בקריטריונים לניתוח.
אין לי תשובה לגבי זמן ההמתנה לניתוח בבית חולים ציבורי. זה שונה מאחד למשנהו. יש בתי חולים שההמתנה היא רק חודש וחצי עד חודשיים.
לגבי מגבלה לכל החיים. יש מגבלה של אכילת כמויות. גם תלוי בסוג הניתוח. בכל מקרה המגבלות לא פוגעות באיכות החיים. נהםפוך הוא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היי חברים - כמה שאלות ובשורה סודיתליל01/03/2011
יש לי אבנים בכיס המרה ואני יודעת שצריך להוציאו ושנוהגים לבצע זאת יחד, איך אדע אם המנתח שלי מוציא גם את כיס המרה בניתוח או לא, מה שאני יודעת זה שהוא אמר שאם לא ידוע לי על אבנים בכיס המרה שאעשה את האולטרסאונד כך שיכול להיות שיש, מזה אני מסיקה שכן נוהג להוציא באותו הניתוח....
האם לניתוח שרוול עם הוצאת כיס המרה יש קוד שונה מאשר לניתוח השרוול בלעדיו?
בנוסף, אשמח לדעת איך קובעים תור לדיאטנית בריאטרית, איזו עובדת עם מאוחדת
וכמה זה עולה?
ולגבי מולטיויטמינים, מה מומלץ, מה אמור לעבור? לקנות בסופר פארם או בקופה? ומה זו ערכת הויטמינים שדיברו שמקבלים?
והנה סוד....יש לי תאריך!!!
בינתיים שומרת אותו בסוד :)
מקווה שאתם מבינים...
נשיקות,
ליל :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאט לאט
דניאל01/03/2011ליל שלום
לגבי אבנים בכיס מרה - אם אכן יש לך, נוהגים להוציא את כיס המרה בהזדמנות חגיגית זו שכבר "מחרצים" אותך לטובת הקטנת הקיבה. זה נעשה באותה שיטה (לפרוסקופיה), ואין עם זה שום בעיה, לאחרונה , לילך שלנו עברה את ההליך הזה.
לגבי דיאטנית, כל מרכז רפואי שמבצע ניתוחים, מבצע גם מעקב של דיאטנית למנותח,
אני לא יודע מהיכן את בארץ אבל בוולפסון יש גם דיאטניות וגם קבוצות תמיכה, ולחברי קופת חולים מאוחדת זה עולה רק 27 ש"ח השתתפות בטופס 17.
בלי שום קשר, יש לנו דיאטנית בפורום, ונכון להיום - לא צריך להציג כרטיס מגנטי שפונים אליה מעל דפי הפורום.
לגבי ויטמינים - סבלנות, אבל את יכולה לקנות אותם בכל בית מרקחת, זה יעלה לך יותר זול לקנות בקופ"ח דרך מרשם רופא המשפחה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדניאל
ליל01/03/2011תודה על התשובה
לגבי הדיאטנית, הבנתי שמומלץ לקבוע תור לדיאטנית בריאטרית מבעוד מועד
אני מתנתחת בתל השומר, אני יודעת שיש שם מערך שכזה
אבל לא בטוחה שאפשרי לקבוע לפני הניתוח...
אתה סבור שהייעוץ של הילה כאן יספיק לי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת רצה לפני העגלה ועוד בירידה
עפרה01/03/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכלומר?
ליל02/03/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההכוונה - תגובה
שולה זק02/03/2011שלא להיכנס לאטרף של "סידורים והכנות".
דיאטנית בריאטרית תקבלי אחרי הניתוח. לפני למה את צריכה?הרי את אוכלת הכל וכל כמות. לפני הניתוח שבועיים שלושה רצוי לשמור על דיאטת חלבונים, על מנת להקטין את הכבד השומני. זאת דיאטנה שאת יכולה לקבל אצל כל דיאטנית בקופה. לגבי הויטמינים והתוספים לאחר ניתוח - תקבלי הסבר מפורט לפני השחרור מהדיאטנית המלווה במחלקה . אנחנו כאן נלווה אותך בכל שלב ותמיד נמלא לך את החסר.
לגבי "מי עובד עם מי ומי נגד מי" זאת עליך לברר בהנהלת הקופה שלך - לאן את מקבלת התחייבויות ומה העלויות.
בהצלחה
שולב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
ליל02/03/2011אני שואלת לגבי הדיאטנית כי אמרו לי לדאוג לזה מראש....
דבר שני, אם הניתוח שלי כולל הסרת כיס מרה, עליי להגיד זאת לקופת החולים אם יש צורך בקוד מיוחד לשם כך...אולי יש פה מנוחים של ד"ר גויטיין שיודעים...
שלישית, אני שמחה מאוד שיש לי אתכם :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה - תגובה
שולה זק02/03/2011דר' גוייטן בהזמנה לאישפוז עם תאריך הניתוח ירשום מה הוא מבצע ובהתאם יתנו לך התחייבות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהביררתי עם הפקידה של ד"ר גוייטין
ליל02/03/2011וטוב ששמתי לב לזה
כי הקוד שונה
הנטיה של ד"ר גוייטין להסיר את כיס המרה
ויעשה זאת עקרונית אלא אם כן יהיה סיבוך או משהו, חס וחלילה
אז הסתדר לי :)
תודה בכל אופן שולה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התלבטות קשה...cfirg01/03/2011
שלום לכולם.
אני בן 33 114 ק"ג. BMI 41 בערך.יש לי כללית פלטינום.
מתלבט קשות האם לבצע ניתוח שרוול ואם כן היכן.
בשר"פ הר הצופים אצל ד"ר נחום בגלייבטר??
או בהרצליה מדיקל סנטר אצל רובין משה, אבו-עביד סובחי או איטין לב?
עדיף פרטי או דרך קופ"ח?? הפרטי לא עולה הרבה לפלטינום.
1500 ש"ח בערך ובהרצליה צריך לשלם את הסיכות (כ-12,000 ש"ח) ומקבלים 90%החזר.
בשר"פ זה רק 1500 ש" בערך.
מצטער על ההפצצה של השאלות אבל אני מבולבל בטירוף.
תודה
כפיר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מבינה אותך
נטלי א01/03/2011שלום לך, אני נמצאת בדיוק באותה התלבטות שלך.. גם לי יש כללית פלטיניום ובינתיים קבעתי תור לפרופ' רובין במדיקל סנטר... אני אצלו בשבוע הבא, פשוט חשבתי שפרטי זה יותר בטוח ויותר מהיר, אבל לא לקחתי בחשבון את הסיכות שעוד צריך לשלם עליהן!! אתה יודע אם בבית חולים ציבורי גם צריך לשלם עליהן???
באיזה שלב אתה נמצא? עדיין באוויר, בהתלבטות??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן
cfirg01/03/2011עדיין כן לצערי.
מחכה בקוצר רוח לתשובות מפורטות של חכמים ומנוסים ממני בפורום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני עשיתי בציבורי ולא משלמים כלום
ליאתול01/03/2011בציבורי הכל בחינם!!!!!!!!!!!
לכן חישבו מה משתלם לכם ופעלו בנושא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא מתלבט - מבולבל ומבלבל היוצרות
שולה זק01/03/2011שלום רב,
אתה מבולבל ומתבלבל ומערבב ס"לט פירות עם סלט ירקות".
אז - בוא נעשה סדר בבלגן.
1. לפי מה שרשמת אתה עומד בקריטריונים.
2. זה שיש לך ביטוח פלטיניום זה מעולה. עדיין אתה צריך לפנות לרופא המשפחה ולקופה על מנת לקבל התחייבות לניתוח - אתה משלם בבית חולים פרטי את ההשתתפות העצמית.
3. בבית חולים ציבורי אתה לא משלם כלום. הניתוח נמצא בסל הבריאות והוא ללא עלות כספית לעומדים בקריטריונים.
4. את סוג הניתוח רצוי להתאים יחד עם המנתח וזאת על פי ההיסטוריה הרפואית שלך, הרגלי האכילה שלך, הפרעות האכילה.
5. כל המנתחים הם מנתחים בכירים ומנוסים בתחום. המנתחים העובדים בבתי חולים הציבוריים, הם גם המנתחים במרכזים הרפואיים הפרטיים.
6. עליך להחליט איפה נוח לעבור את הניתוח. איפה התור קצר יותר. לתאם יעוץ עם מנתח או יותרמאחד (איך שמתאים לך), לקבל את האינפורמציה מהם ואת רשימת הבדיקות.
ממליצה לך לקרוא א השאלות הנפוצות - יעזור לך להתקדם.
בהצלחה
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהולגביי המנתח?
cfirg02/03/2011בגלייבטר, רובין או סובחי?
וותק, ניסיון, איכפתיות,מקצועיות??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההגזמת!!!
שולה זק02/03/2011כפי שכתבתי כל המנתחים הם בכירים מהשורה הראשונה של הכירורגים בארץ במיוחד בתחום קיצורי קיבה.
תבחר ברופא לפי מה שהקופה תיתן לך התחייבות - אין הפורום ממליץ על רופא זה או אחר.
מטבע הדברים, כל מנותח ימליץ על מנתחו. ואצלנו בפורום כולם מרוצים ונותחו אצל מנתחים שונים בכל חלקי הארץ.
כפי שציינתי - המנתחים עובדים בציבורי ובפרטי כאחד
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריוןטל01/03/2011
היי, אני 8 חודשים אחרי ניתוח שרוולו ירדתי כ 30 קילו , אחרי שנים של ניסיונות נכנסתי להריון...
בזמנו שמעתי שיש איזה בעיה עם הריון אחרי הניתוח...
האם שמעתם על זה?
יש סיכונים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון
אפרת01/03/2011שיהייה המון המון מזל טוב איזה בשורה משמחת
תהני מההריון ...........* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמזל טוב
שולה זק01/03/2011אין שום סיכון להכנס להריון לאחר ניתוח. נהפוך הוא - ניתוח פותר בעיות פוריות למי שסובלת מהשמנה חולנית.
עליך לפנות לרופא נשים ולבצע את כל הבדיקות הנדרשות.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלב קטן נוסף עברavivit5901/03/2011
רופא המשפחה מאד בעד
נתן לי הפניות לכלללללללל הבדיקות שצריך (פשוט לא להאמין כמה)
קבעתי תורים
זה מתחיל להיות "אמיתי"
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בהצלחה
שולה זק01/03/2011אנחנו כאן ונשמח לעזור ולעודד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה14 מבחנות דם.... לא נשאר לי כלום
avivit5902/03/201114 מבחנות,
אפילו זו שלקחה לי דם אמרה שלא זכור לה ...............14 מבחנות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאצלי זה הסתכם ב - 8 מבחנות
ליאתול02/03/2011מקווה שלא עשו לך סתם בדיקות אבל מצד שני כך מגבים מעוד כיוונים את הבריאות שלך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עכשיו אני מבין מה הכי קשה...רוני01/03/2011
הניתוח בשלוש וחצי- אני בצום
ואני רררעעעעבבבב!
מקווה שלא אוכל איזה אחות בחדר הניתוח...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אתה חמוד!!!! דווקא נשמע "טעים"!חהחה
ליאתול01/03/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשתה מיצים
לילך.פ01/03/2011וארטיקים,יוגורט ויעבור עוד שעה וחצי....ב ה צ ל ח ה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הנה זה מתחילציפיטפוט01/03/2011
היום סוף סוףףףף אני מתחילה את התהליך לקראת הניתוח! יש לי תור לרופאת משפחה שלי... הולכת לבשר לה על ההחלטה :) בהצלחה לי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בהצלחה!!!
ליאתול01/03/2011המון סבלנות, לא להתייאש = להיות חזקה!!!!
מקווה שירוץ מהר ותהיי אחרי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשמעתם על פרופ' רובין מבלינסון?
ציפיטפוט01/03/2011תודה ליאתול!!!
הייתי אצל הרופאה נתנה לי לעשות כמה בדיקות,
מישהו מכיר את פרופ' רובין?
(אגב גם אני שיניתי עכשיו את שמי מציפי לציפיטפוט :))))* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופ' רובין
נטלי א01/03/2011שלום לך, האמת שיש לי תור אליו ליעוץ ביום שני לאחר שקיבלתי עליו המון המון המלצות... אני אמורה להתנתח במדיקל סנטר... עוד אין תאריך אבל הבנתי שבאופן פרטי זה יותר מהיר... שיהיה בהצלחה... אם תירצי, אכתוב לך חוות דעת אחרי הפגישה איתו...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני אשמח
ציפיטפוט01/03/2011ובהצלחה!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופ רובין
אפרת01/03/2011לפני 4 חודשים נותחתי שרוול אצל פרופ רבין זה לא הניתוח הראשון שלי אצלו
לפני שלוש שנים הוא ניתח אותי הוצאת כי מרה.
פרופ מעולה אחד הטובים בארץ .
נכון שהוא לא הכי אנושי ונחמד אבל מבחינה מקצועית הוא מספר אחד.
בלב שלם אני ממליצה עליו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכבר לא בבילינסון
שולה זק01/03/2011פרופ' רובין עובד בבית חולים תל השומר.
מנתח בבכיר ומומחה בתחום ניתוחי קיצור קיבה.
הבחירה בידך לגשת לכל מנתח שאת חושבת לנכון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחר זה קורהרוני28/02/2011
היי אנשים מדהימים
מחר זה קורה- וסוף סוף התחלתי קצת לחשוב על זה (העבודה לא ממש מאפשרת את ההפסקה הנדרשת). בעצת לילך - מורתי הרוחנית להכנה והתמודדות בניתוח - עשיתי ארוחה "מפסקת" באסאדו יקום- שם - אני מעריך- חיסלתי עדר פרות ממוצע... כמובן שנרשתי "לטעום, את החומוס והסלטים הנלווים.
למה שיקרה מחר אני קורא "יום ההולדת השני שלי" - סליחה על רגשנות היתר- אבל בכל הפגישות ה"נוזפות" עם רופאת המשפחה שלי הובהר לי כיצד יפגעו אורח ואורך חיי נוכח הסוכרת, לחץ הדם, הכולסטרול ובעיות הכבד ההולכים וגדלים אצלי. אני מביט על שלושת ילדי המקסימים ויודע שמה שאעשה מחר יאפשר לי לראות מהם את הנכדים- עד כדי כך.
ולכם אנשים טובים אני חוזר ואומר- הפורום והמפגש ביום חמישי חיזק ותמך באופן שקשה לתאר- יותר מהשיחות עם הרופא והדיאטנית וכל קבוצת תמיכה שהייתי הולך אליה- הרצון לשתף ולעודד ו"שותפות התהליך" הפך את הניתוח של מחר למשהו שאני מחכה לו בלב שלם לצד החששות הברורים.
תודה לכם ונשתמע
רוני
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בהצלחה רוני
שלומי28/02/2011צא לדרך החדשה בשמחה והמון הצלחה
שמחתי להכיר אותך במפגש והצלחתי להבין ולראות דרכך שאתה לא איש שמוותר בקלות ולוקח את החיים בכלל ואת הניתוח בפרט בצורה מאוד רצינית.
סבי תמיד אמר לי ועכשיו אני אומר זאת לך "לך לשלום וחזור בשלום" מחזיקים לך אצבעות
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרוני אני גאה בך
לילך.פ28/02/2011על הארוחה המפסקת.... ומחזיקה לך אצבעות .... באיזה שעה הניתוח ? אשמח להדליק נר .... ומה שם אמך ....
אם אתה רוצה תתקשר אלי מחר לפני הניתוח אשמח להרגיע אותך.... יש את הטלפון שלי בדף קשר.....
שמור על קור רוח מקוה שאתה ביום נוזלים היום ואל תלחץ תחשוב שאתה הולך לישון קם קצת מסטול אח"כ יומים שלושה דראק ואז אתה מקבל נחשול ענק של אושר ותקווה.... בכל פעם שתתבאס, תפחד, תדאג, תכאב תחשוב על הנחשול הענק הזה שבדרך אליך.... אני כבר נסחפת ומשתכשכת במימיו בימים אלו.... וזה תענוג לקום כל בוקר ולראות אך הגוף הולך ומצטמק.... יאלה נשמה בהצלחה תתקשר אם מתחשק לך .... בכיייייייייייייייף* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמדיקל, שלוש וחצי, קים...
רוני28/02/2011הניתוח בשלוש וחצי בצהריים. שם אימי- קים (כן כן מה לעשות - התרגלנו...)
אני כל כך עסוק בלסגור את כל הקצוות בעבודה שהחששות מחכים לרגע האחרון... אבל בהחלט איעזר בכם אם אראה שאני ממש בפאניקה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהצלחה
שולה זק28/02/2011מתחילה להתרגש יחד איתך.
תבקש שיעדכנו אותנו אחרי ודש כמובן למנתח
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמון המון הצלחה בניתוח
יארא28/02/2011וכמובן החלמה טובה ומהירה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמון המון הצלחה
ציפיטפוט01/03/2011זה מדהים - כל אחד שכותב פה לקראת ניתוח אני ממש מתרגשת יחד איתכם... כאילו זאת אני שעוברת את זה (ב"ה)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהריגשת...
דניאל01/03/2011מה שכתבת - מרגש,
אבל אל תשכח שקודם לכל - אתה עושה את זה בשבילך,
איכות חייך עם פחות אחוזי שומן ומשקל עודף ועם הקלה ניכרת בסכרת, תהיה כל כך איכותית, שלא רק תזכה לראות את נכדיך, אלא תזכה גם לשחק איתם כדורגל!!!
אז תתחיל להתאמן, כי כשזה יקרה - אני אעמוד בשער לוודא שאתה לא חוטף גולים,
בהצלחה גבר - אתה נראה גבר לעניין ואבא מדהים - זה מגיע לך!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמנתח
יעל28/02/2011ד"ר מחאג'נה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הניתוח מתקרב...יעל28/02/2011
שלום לכולם
אני אמורה לעבור ניתוח שרוול ביום רביעי הקרוב באסותא חיפה.
אני קצת לחוצה ומקווה שזה הצעד הנכון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בהצלחה יעל
שולה זק28/02/2011אני ביום ריעי הקרוב בשעה 17:00 באסותא לב המפרץ. מביאה חברה לכירורג. אולי אצליח לבקר אותך.
את בידיים טובות. עוד מעט את משלנו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על העידוד
יעל28/02/2011תודה על העידוד.
אני עוקבת אחר הפורום כבר זמן רב.
אשמח לפגוש אותך ביום רביעי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבניית ציפרניים
יעל28/02/2011מה הסיבה שצריך להוריד בניית ציפרניים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבניית ציפרניים - תגובה
הילה כהן28/02/2011הסיבה שבחלק מבתי החולים מבקשים להוריד לק או בניה היא שעל אחת האצבעות ישימו מד ריווי חמצן במהלך הניתוח
למיטב ידיעתי המכשירים היום קוראים גם דרך בניה או לק בהיר ובמקרה שלא אפשר לשים את המכשיר על תנוך האוזן ,כך ששוה לך לברר את זה עם המנתח שלך לפני שאת מורידה בנייה
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמי אמר לך?
אלינור28/02/2011ממש לא חייבת ..אני הייתי עם ציפורניים בניתוח אולי בלי לקקקקקקק אבל ציפורניים....ועברתי ניתוח באסותא חיפה..אגב מי המתנתח שלך???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבניית ציפורניים
שולה זק28/02/2011בציפורן יש מעקב אם הכל בסדר מבחינת זרימת דם. אם הציפורן לא מכחילה לדוגמא.
תשאלי טלפונית לפני האישפוז ויגידו לך כיצד להערך.
שוב בהצלחה
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלהילה כהן
אלינור28/02/2011ברוכה הבאה לפורום ...השאלה היא אני אחרי חודש ניתוח שרוול ועדיין לא מממש יודעת מתי רעבה ומתי לא יש כאבי קיבה הנקודה של הכאב זאת התחושת רעב? ומה עדיף לעשות לאכול כל 3 שעות כמו שעון..או לחכות לכאבי קיבה..אני מממש מבולבלת תודה על העזרה..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההחלטה נבונה
אלינור28/02/2011היי שמי שרית עברתי נתוח לפני חודש הורדתי כבר 10 קילו לא אומר שמצב קלללל אין כבר בליסות אין אכילה בלי מחשבה והפרדה מה כן מה לא..{משקלי היה114 בת 41} כל עודדד החלטת בנושא לא לחשוב פעמיים...רק להסתכל קדימה למטרה הכי בריאה...מאחלת בהצלחה בניתוח. הכל עובר ככה אומרים ברוכה הבאה לעולם האמיתי.....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מקס אתה מעצבן אותי ורונילילך.פ28/02/2011
מקס ראשית אני יודעת שסוף העולם זה גם סרט מצויין שמאד נהנתי לראות אותו אז אל תזלזל .... וסוף העולם שמאלה נדמה לי שאתה קראתה למקום בו אני חייה מאחר וזה באמצע השדות.... להזכירך בפעם הקודמת היו אצלי בסביבות 30 איש אם לא יותר.... ולדעתי היה הרבה יותר אנטימי ושקט מאשר במפגש האחרון שהיה חסר שם שקט וסידור השולחנות לא ממש קירב בנינו.... אבל אם אתה כל כך רוצה אפשר לעשות אצלך בבית.
ולרוני יקירי.... קודם כל בחרתה ביום שלישי שזה פעמים כי טוב.... מחר זה קורה ואני מתחילה להזכר בהתרגשות שלי של יום לפני.... היום אתה גם ביום נוזלים ... קח בחשבון שאתה יכול לאכול גם קרטיבים... אבל לא סיפרתה לנו מה היתה הארוחה המפסקת שלך ?
מה , רק אני תקעתי 5 המבורגרים ? שיהיה לך המון המון המון בהצלחה... ושיעבור לך בקלות... אמן!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לילך-שלומי-דני
מקס ברנר28/02/2011לילך-אני לא מצליח להרגיע אותך !כמה פעמים עוד אגיד לך שאני בעד אירועים אצלך?ברור לי גם שבתי קפה זה סוג של פשרה שטעמיה עמה.אצלי, מכל מקום,אין מה לחשוב אפילו על מפגש-בדירת השיכון התל אביבית שלי אי אפשר להכניס לסלון אפילו את הגרעין הקשה של זקני הפורום ! (אצל ההורים של עופר בטח יותר מרווח )חוץ מזה בתל-אביב גם אין חניה-רק חסרונות יש בעיר הזו !
"דרך פטרולים" ו"חממות נטושות" אלה ביטויים שלי.את שם סרטו של אבי נשר העלה מישהו אחר.נסכם בכך שאם יהיה מפגש ב-חוות בודדים בנגב (סוף שבוע עם אקטימל וטיולי אופניים במדבר )אני לא אבוא לעצבן את הנוכחים.
שלומי-כנראה קצת אצה לו הדרך,אבל ככה זה כשצעירים-קשה לאכול מונוטוני לאורך זמן.אני יכול להגיד-ממבט של קרוב לחודשיים-שדי אבדה לי חדוות האכילה.למרות שאני מקפיד על הכללים אני נתקף כל יום בבחילות וגרעפצים,והאמונה שזה יעבור יום אחד,לא פותרת את העובדה שבשלב זה של חיי אין לי כמעט כיף מאוכל!זה אגב לא מפתיע אותי שיש מחירים לשיפור הבריאות,אבל זו תחושה משונה שאתה כל הזמן צריך לתכנן איך להמנע מבחילות.פעם היתה לי "קיבת ברזל" שעיכלה הכל בלי תלונות.
ודני-הבעיה עם המתחזה שהוא הוריד בערך כמוך,ושוקל בערך כמוך,ונותח בערך איתך.אולי גם הוא גדל על אלפחורס?!נכון שהטון שלו היה סובל ורשמי,אבל הסדק העיקרי בגניבת הזהות שלו היה שלא כתב שלמרות כל המיחושים והבעיות-הסקס עדיין נפלא !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לגבי שרווליארא28/02/2011
עוד שבוע אני עוברת שרוול בהדסה לגבי קטטר שתן האם לכולם שמים ?
והאם צריך להוריד בניית ציפורוניים ולק לפני הניתוח ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לעוברת עוד שבוע
עפרה28/02/2011קודם כל בהצלחה
וכן, לכולם שמים וצריך להוריד לק... נראה לי גם בניה
ולמה את מודאגת מזה ששמים קטטר...? גם ככה את רדומה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא לכולם
ורד28/02/2011לי לא שמו קטטר
זה תלוי במנתח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהצלחה
שולה זק28/02/2011לגבי קטטר כמו שכתבו לך - את ישנה מה אכפת לך. אחרי זה אין לך.
לדבע הבניה תשאלי אולי יסתפקו בהורדת ציפורן אחת - חשיפה של הציפורן שלך.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלי לא שמו קטטר!!!! בסורוקה
ליאתול28/02/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- להילה ולמבינים מביננושלומי27/02/2011
למרות שהבטחתי במפגש לא לשגע בשאלות אני לא עומד בזה :)
חודש לאחר הניתוח האם מותר לי סלט כרוב?
האם מותר לי סושי? (אני מאוד אוהב)
מתי אני יכול לחזור לאכול מטוגן כגון : שניצל/סיגרים (אחד או שתיים מקסימום)?
תודה לכל העונים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא יודע מה תגיד הילה אבל להשקפתי
מקס ברנר27/02/2011כרוב חי-קשה לעיכול ואתה עוד לא שם.ייקדמו לו ירקות אחרים שתתבקש לאכול-תחילה מקולפים
סושי-ככלל אפשר בלי האצה שעוטפת אותו.מה יש בתוך הסושי שלך?
שניצל קטן ולעוס היטב-אפשר לדעתי
עדכן אותנו מה אומרת הדיאטנית הכעסנית שלך מ-"רבקה זיו"* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחחחחח מקס
שלומי28/02/2011את הדיאטנית מרבקה זיו אני אפגוש רק בעוד חודש.
ולצערי הרב בקופת חולים "כללית" שאני נמצא בא אין איש מקצוע בתחום
אז מה שנשאר לי זה לסמוך עליך ועל החברים בפורום עליך אפשר להגיד "מורי ורבי" (סתם מילה טובה על התשובות)
מקווה שהילה גם תיתן את דעתה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגבי הסושי
שלומי28/02/2011יש בסושי :
דג מלפפון/גזר אורז ואת האצה שאני מאוד אוהב שכנראה נצטרך לוותר עליה לפי הדברים שלך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההילה אנא התיחסותך
לילך.פ28/02/2011לאן אתה ממהר כפרה ? שים לנגד עניך את המטרה וכל החשקים יתמוססו.....
תחשוב תמיד שבעוד חודשיים תוכל לאכול הכל.... זה לא פרידה מהאוכל לתמיד
לפי מה שהבנתי אסור ירקות עם קליפה וירקות עם סיבים כך שכל ירק "קשה" בכל אופן בלתי אפשרי בפרק זה של חיינו ...אז מה תאכל את הסושי בלי האצה ובלי הגזר ? בכלל ההיתי ממליצה לך לחכות עם הסושי לא נראה לי נעים לקבל קלקול קיבה מדג חי עם קיבה רגישה כמו שלנו... אבל תרביץ שקשוקה... זה הרבה יותר טעים....
אווווווופס עלה לי רעיון מה דעתכם להכין תפריט כזה כמו במסעדות שהתפריט יכלול את כל מה שמותר לאכול בשבוע הראשון, אח"כ בשני וכן הלאה.... כך יהיו רעיונות למשורוולים הטריים כמונו עם מה אפשר לגוון.....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי שלומי ולילך
הילה כהן28/02/2011כרוב ניתן לאכול ששה שבועות לאחר הניתוח ולפני שתאכל אותו תצטרך לתרגל ולהרגיל את הקיבה לירקות מקולפים -- ירקות עם קליפה ובסוף ירקות סיביים כמו כרוב ,ברובית וברוקולי .אז....סבלנות
סושי בלי אצה (סשימי או ניגירי) אפשר להתחיל לאכול בעוד שבוע (בכמות קטנה) אם זה עובר טוב אחרי 3 ימים בערך אפשר עם אצה
שלומי - שאלות בפורום זה בסדר גמור , בפלאפון זה בעייתי מבחינתי . אז תרגיש בנח שיהיה בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההילה תודה רבה וגם ללילך רק ש...
שלומי28/02/2011לעיניין המטוגן לא קיבלתי תשובה חוץ ממקס כמובן
שניצל/סיגרים עם בשר האם מותר או לא ואם לא אז מתי כן ?
תודה ענקית על התשובות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלומי למה מטוגן?????
לילך.פ28/02/2011לא חבל !!!! זאת הזדמנות לשנות הרגלים .... אפשר לאפות את הסיגרים ואם תלעס טוב נראה לי שזה יעבור... אבל בעצם זה בצקים אז אולי אסור... בקיצור תחכה....ואל תהיה דאב....ה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחחחחחחחחח לילך יקרועה
שלומי28/02/2011פעם הייתי דאב....ה היום אני דביבון קטן
מת לטעום את האוכל של פעם
טוב נתאפק עוד קצת :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשכחתי את המטוגנים
הילה כהן28/02/2011לגבי המטוגנים מלבד זה שרצוי להפחית מטוגנים לפעם בחודש
חכה עוד שבועיים ..
ס-ב-ל-נ-ו-ת
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה הילה
שלומי28/02/2011עזרת לי מאוד :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מבקש עזרהקפה דניל27/02/2011
שלום
רופאים ומנותחים ,עברתי לפני 3 חודשים שרוול קיבה וכבר ירדתי 34 קילו היום אני שוקל 88 ק"ג בהתחלה הרגשתי מצויין אבל עכשיו אני מתחיל לסבול מחוסר תחושה ,נימול ,חוסר איזון ןחולשה בגפיים בעיקר ברגליים שלפעמים מחמיר עד כדי אובדן איזון וקושי בהליכה , ,וקושי בהנעת אצבעות הרגליים לאחר בדיקות דם תקינות חוץ מויטמין Dנמוך יחסית , אנא תרגיעו אותי אם למישהו היה תופעה זהה ... מודה לכם מאוד אני מתחיל להיכנס לפניקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תיגש לרופא המשפחה
שולה זק27/02/2011איך אתה רוצה שאנחנו נרגיע אותך? אנחנו "פשדוטו" לא מבינים בתופעות שאתה מציין וגם הרופאים לא יוכלו לתת לך עצה וירטואלית ללא בדיקה ובדיקות.
הכי חכם ללכת לרופא ולבדוק מה קורה
בהצלחה ותרגיש טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
קפה דניל01/03/2011תודה שולה על דאגתך הנני ניגש מייד לרופא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמבקש עזרה - תגובה
פרופ` אחמד מחג`נה27/02/2011תופעות אלו יכולות להעיד על חוסר בויטמיןB1 B12. תיגש לרופא לקבל VIT B COMPLEX ובדיקת ויטמינים בדם בהקדם האפשרי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
קפה דניל01/03/2011שלום דר
זהו אני דניאל המנותח שלך ,אני חייב ביקור אצלך אבל לפי בקשתך אז זה יהיה עוד חודש עד אז אני מאוד מודה לך על כיוון חקירת הנושא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהידידי - אנא החלף הכינוי
דניאל27/02/2011כפי שאתה רואה, כבר יש לנו דניאל בפורום,
לשם נוחיות החברים - אנא תן לעצמך כינוי שיבדיל ביני לבינך,
בנוגע לתחושותיך, תעשה בדיקות, ורופא יאבחן מה חסר אצלך,
תיקח בלי היסוס, עשית את הניתוח כדי להיות בריא - תתחזק את עצמך.
דניאל המקורי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהואני לא הבנתי מה קורה ?
לילך.פ28/02/2011מה יש לדניאל שהוא לא סיפר לנו מלפני כמה ימים ולמה הוא כותב כל כך רשמי....
גם אני שניתי את השם שלי מלילך ללילך .פ בגלל איזה לילך ששיגעה אותי כאן....
אתה צודק זה מבהיל לראות שמשהו כותב בשמך....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם אני שיניתי מליאת לליאתול מאותה ה
ליאתול28/02/2011סיבה....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדניאל המקורי
קפה דניל01/03/2011היי דניאל שיניתי לפי בקשתך ועל הדרך פרסומת לעסק שלי אתך הסליחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכל הכבוד.....
דניאל02/03/2011כל מה שנשאר עכשיו, זה לקבוע את גובה הפיצוי,
אח"כ לקבל את כתובת בית הקפה שלך,
ובסוף, לתת לחברי הפורום הנבחרים - מנוי שנתי לקפוצ'ינו חופשי.
ועכשיו ברצינות, אל תזניח - קח מה שצריך כדי להיות חזק
דניאל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי קפהה
רוזי02/03/2011ברוך הבא ובהצלחההה בהמשךך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמבקש עזרה - תגובה
הילה כהן28/02/2011הי דניאל
המצב שאתה מתאר נשמע כמו חסר בויטמין B1 אני מציעה לך לפנות בהקדם למיון לקבל זריקה לפני שבודקים חסר מאחר והבדיקה לוקחת זמן רב מדי , הזריקה לא קיימת בקופות בד"כ וגם אם אין חסר לא נגרם נזק ממתן הויטמין .
אחרי הטבה ,שאמורה להתרחש די מהר (בין זריקה אחת של מאה מ"ג למספר זריקות במקרים החמורים ) ניתן ליטול קומפלקס ויטמיני B דרך הפה
תרגיש טוב ותעדכן לגבי מצבך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשלמת את החוליה החסרה
קפה דניל01/03/2011תודה הילה כל הזמן שסבלתי חקרתי את הנושא באינטרנט וכנראה שהשלמת לי את החוליה החסרה למרות שהרופא שלי חושד בעודף של אינזים CBK שצריך לברר אותו אבל עכשיו לדעתי האבחון שלך נראה לי הכי סביר אני אגש בקרוב מאוד לקבל את הזריקה ואעדכן אותך במתרחש תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אבנים בכיס המרה לפני ניתוחשרית27/02/2011
אני רוצה ומתאימה לניתוח טבעת או שרוול, עוד לא החלטתי
בכל מקרה, עשיתי אולטראסאונד בטן וגילו לי אבנים בכיס המרה (1.8 ס"מ) וגזים בקיבה. האם זה יכול להפריע לניתוח?
האם צריך קודם לטפל בזה?
אני לא מרגישה שום הפרעה בעקבות הממצאים הללופתח בחלון חדש הדפסת ההודעה
בהזדמנות זו אשמח לשמוע איך החיים אחרי שני הניתוחים? הבנתי שקשה יותר להתנהל עם הטבעת כל החיים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אבנים בכיס המרה לפני ניתוח - תגובה
שולה זק27/02/2011שלום שרית,
הרבה מנותחי קיצור קיבה , עברו ניתוח משולב של קיצור קיבה וכריתת כיס מרה בניתוח אחד.
לגבי שאר שאלותיך - תעייני בשאלות הנפוצות - בטוחני שתקבלי מענה לשאלותיך
מה ה- BMI שלך? התיעצת כבר עם כרורג?
בהצלחה
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי שרית אני עברתי
לילך.פ27/02/2011ניתוח שרוול וכיס מרה יחד לפני כשבוע ... יש רופאים שלא רוצים לקחת אחריות ולעשות את זה יחד אבל אני מאד מאד ממליצה לעמוד על כך ולדרוש לעשות את 2 הניתוחים יחד מאחר ותקיפה של אבנים של כיס מרה מתרחשת לעיתים קרובות אחרי ירידה מאסיבית של משקל וחבל להכנס אח"כ שוב לניתוח... חוץ מזה ממליצה לך לא לחשוב על טבעת לרגע...\אם כבר לכי על שרוול ... בטבעת את מוגבלת בהמון מזונות לכל החיים, וצריך לפתוח ולסגור כל החיים פשוט התעסקות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבנים בכיס מרה
יעל הצפונית27/02/2011אני עברתי לפני 3 שבועות שרוול = הוצאת כיס מרה לפי המלצת המנתחת.
החלמה קלה והכל בסדר. גם אני לא סבלתי מכיס המרה אך נאמר לי שבעקבות ההרזיה צפויות להתווסף אבנים או לחילופין לקבל התקף.
אם תרצי לדבר כתבי לי למייל ואתן לך טלפון.
yael_levit10@walla/co/il* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבנים בכיס המרה לפני ניתוח - תגובה
פרופ` אחמד מחג`נה27/02/2011אין מניעה לבצע ניתוח בריאטרי בנוכחות אבני מרירה. במעקף יש הוראה להוציא את הכיס באותו ניתוח ובניתוחים אחרים לא חובה
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום לחבורה המופלאה-רופא המשפחהרותי27/02/2011
1)קבלתי ממנו הפנייה
2)טוען שיש 2 דיאטניות במחוז להן זכות לאשר התהליך הניתוחי -(קבעתי תור לשבוע הבא)
3) ספר שלקוחה שלו נותחה באיכילוב ע"י הכנסת צינורית דרך הפה -משהו מכיר.שמע עח שיטה זו???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר השיטה הזו חדשה והייתה בתוכניות
ליאתול27/02/2011הבוקר לא מזמן . הבנתי שרק 2-3 מנתחים יודעים לעשות בשיטה הזו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלתי את ד"ר רזיאל בעבר
לילך.פ27/02/2011בנוגע לשיטה הזאת, היות והיא ניתחה את הניתוח הזה מדובר על ניתוח של 20 דקות שמקצרים בו את הקיבה ב 30 אחוז כששאלתי למה לא עושים את זה ענתה הד"ר שהניתוח הזה עדיין לא מתומכר לחברות הביטוח בטלויזיה אמרו שהוא עולה כ 100,000 ש"ח והד"ר אומרת שעוד לא יודעים עד כמה הוא יעיל ועבור מי.... כך שזה עדיין בחיתולים אבל אין ספק שזה הדבר הבא....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה שעושים בניתוח הזה
מקס ברנר27/02/2011שהוא אכן פרטי ויקר שלא כדרך הטבע
הוא לא שמקצרים את הקיבה אלא מכווצים אותה.מכניסים צבת דרך הוושט,תופסים את דפנות הקיבה ויוצרים בה "קפלים" (כמו חצאית קפלים) וע"י כך מקטינים את נפחה האפקטיבי.למיטב ידיעתי אין עדיין נסיון ארוך טווח בשיטה הזו,ולא ברור לי גם אם היא מתאימה ל-BMI גבוה במיוחד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההניתוח החדש
רוזי28/02/2011לא ניראה שהצליח כמו השארול באיזור שלי מישהו עשה ולא מרוצה אחרי חודש ירד 5 קילו ותקוע אוכל לחמניות בורקס זה נישמע מוזר יחסית לשאראול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)