מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- את צודקתavivit5916/02/2011
את צודק אברר עם BEOK בבוקר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נעלם לגמרי שרשור ההודעה שלי - תגובה
שולה זק16/02/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנעלם לגמרי שרשור ההודעה שלי - תגובה
שולה זק16/02/2011תצטרכי לכתוב שוב. אני אפילו שיניתי את הכותרת לשאלת רופא ודיברתי עם דר' מחג'נה על המקרה שלך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המפגשאיריס16/02/2011
רצתי לדעת אם יש משהו מאשדוד שמגיע למפגש השמח להצטרף .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המפגש - תגובה
שולה זק16/02/2011תגיעי עם הרכבת מאשדוד לנתניה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני ואישתי יוצאים מגן יבנה
דניאל16/02/2011אם את יכולה להגיע לתחנת הדלק בכניסה לגן יבנה - אאסוף אותך
052-5634777* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדניאל סליחה אם אני חצופה
ליאתול16/02/2011אבל יש סיכוי שאני מצטרפת אליכם (אני בלי רישיון ובעלי הוא הבייביסיטר שלי) אם כן אז תודיע לי שאוכל להרשם.
בכל אופן תודה וגם אם זה לא מסתדר זה בסדר
תודה רבה , ליאת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני בלחץ של זמנים באותו היום..
דניאל16/02/2011אם את מגיעה אלי או לאותה תחנת דלק - אין בעיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני לא מכירה את התחנה תן לי בבקשה כ
ליאתול16/02/2011כתובת או סימן שבעלי יוכל לזהות
ליאת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזו שקרובה לכביש ת"א אשדוד?
ליאתול16/02/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזאת שנמצאת בכניסה לגן יבנה
דניאל17/02/2011ליד הכניסה הדרומית לאשדוד , (על הכביש לאשקלון)
תחנה של דור אלון, נמצאת ממש על הכביש הראשי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדניאל שלחתי לך הודעה בפייס בוק -
ליאתול17/02/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליאותול מהייכן את מגיעה
רוזי17/02/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרוזי אני מגיעה מגדרה
ליאתול17/02/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמצטרף לשאלה או בקשה
שלומי16/02/2011אם יש מישהו שיוצא מאיזור הצפון אשמח להצטרף ולהשתתף בדלק אני מצפת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשתדל לברר
שולה זק16/02/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה שולה
שלומי16/02/2011:)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשלומי דבר איתי
רוזי18/02/20110503337236 רוזי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמעוניינת להגיע למפגש אני מאיזור
יארא16/02/2011כרמיאל בצפון .האם מישהו יודע איך אפשר להגיע?? ברכבת או באוטובוס ובאיזה קו??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם יש רכבת בסביבתך-זה פשוט
מקס ברנר16/02/2011לוקחים רכבת לנתניה-יש תחנה אחת.
יוצאים מהתחנה,חוצים את החניון ואת הכביש שאחריו, ונכנסים למתחם של תחנת הדלק.יש שם מתקן רחצת מכוניות,פלאפל ועוד מסעדה.בית הקפה מימין והוא מואר.
4 דקות הליכה רגועה מהיציאה של תחנת הרכבת לדלת מקום המפגש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהברכבת
שולה זק17/02/2011את יכולה לנסוע עד בנימינה ושם להחליף.
לגבי אוטובוס תבררי באגד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לשולה זקאפרת16/02/2011
היי אני לא יודעת איפה נרשמים למפגש יש אפשרות להירשם דרכך?
אני יגיע עם 2 חברות שהן גם אחרי שרוול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הטלפון של שולה
מקס ברנר16/02/2011050-6233250
והמייל של העמותה מופיע ב"פרטים נוספים" ליד התמונה שלה.שני האמצעים כוחם יפה להרשם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההרשמה
שולה זק16/02/2011רושמת אפרת
אך תרשמי גם במייל
[email protected]
ותשאירי פרטים מלאים שלך ושל החברות כולל כתובת מייל וניידים
תודה
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עדכון חם מלילך.פמקס ברנר16/02/2011
דיברתי עם אמה.יצאה מהניתוח וכעת המחלקה,ישנה.עברה שרוול +הוצאת אבני מרה.זהו לפי שעה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ברוך שהחינו... גם היא כבר שלנו
שולה זק16/02/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשמחה רבה ואושר
ליאתול16/02/2011שמחה לשמוע המון בריאות ואושר......
נשיקות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח שרוול אחרי ניתוח קיצור קיבהילנה16/02/2011
שלום רב,עברתי ניתוח לקיצור קיבה 3 שנים לפני,אחרי הניתוח היתה ירידה במשקל. לאחר מכן המשקל חזר ,הייתי פעמיים בטיפולים לניפוח טבעת ולא הייתה הצלחה,עכשיו אני עומדת באותו מצב ולא יורדת במשקל.השאלה שלי האם לאחר ניתוח של קיצור קיבה יש אפשרות לבצע ניתוח שרוול? ומה הסיכונים?וסיכויי הצלחה?
תודה מראש,
ילנה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קיצור קיבה מונח לכל הניתוחים
שולה זק16/02/2011שלום ילנה,
ניתוח קיצור קיבה כולל ניתוח טבעת, מעקף, שרוול ומעקף תריסריון.
צריך לבדוק מה הסיבה שאת לא יורדת במשקל. האם את במעקב של דיאטנית? עושה פעילות גופנית? על כמה את סגורה? מה ה- BMI שלך וגם ירדת במשקל?
לאחר ניתוח (מכל סוג) אין הוקוס פוקוס - בשביל לרדת במשקת צריך לשמור על דיאטה ולשנות הרגלי אכילה ואורח חיים.
את צריכה לגשת לרופא מנתח שעושה את כל סוגי הניתוחים. להתיעץ איתו. לבדוק מה מצב הטבעת. ורק אם יש בעיה תפקודית עם הטבעת - החליקה, עושה דלקת - יוציאו אותה ויעשו לך ניתוח חוזר.
בכל מקרה צריך המלצה של כירורג
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניתוח שרוול אחרי ניתוח קיצור קיבה - תגובה
פרופ` אחמד מחג`נה17/02/2011ניתן לעשות ניתוח אחר אם ניתוח אחד נכשל. לצערי הרב, חלק לא מבוטל ממנותחי הטבעת נבחרו לא בצורה הנכונה ובסופו של דבר הניתוח נכשל.
יש חשיבות רבה לתפירת סוג הניתוח למנותח. מועמדים שמכורים לממתקים חייבים לעבור ניתוח מעקף אחרת שרוול לא יענה על הדרישה והם לא ירדו במשקל. מועמדים עם בעיות GERD וצרבות קשות, ניתוח שרוול יכול להחמיר את המצב. בסופו של דבר כ 50% ממנותחי טבעת נהנים מהניתוח והשאר לא. אלו שלא יורדים או איכות החיים שלהם לא טובה ניתן לנתח אותם שוב ולבצע או מעקף או שרוול לפי הצורך
שיהיה בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אשמח לעצה טובהדוב16/02/2011
אני בן 34 שוקל 152 גובה 180,ניסיתי הכל הכל הכל כדי להרזות.
אין ספק שההשמנה משפיעה על איכות חיי ואני מאוד רוצה להיות רזה יותר.
אני בחשש גדול מהניתוח,מההרדמה ובעיקר מהאחרי הניתוח,ההחלמה וחיי התזונה החדשים.
עוד עניין הוא התחושה שהפסדתי את המאבק במשקל ושאני חלש אופי.
חשוב לי לציין שאני מצליח מאוד בעבודתי,יש לי משפחה מקסימה ויחד עם זאת יש המון דברים שאני רוצה לעשות ולא יכול כשמן.
דוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ברוך הבא
יניב16/02/2011שלום דב
קודם כל אתה לא לבד ולא חלש אופי ולא מסכן
אתה סובל מהשמנת ייתר חולנית שהיא המחלה בה הידיעה של המאות שאנו חיים בהם
חפש ערך הורמון גרילין ותבין מזה שאתה לא ממש אשם ככה נולדת ויש דרך לטיפול
דיאטות נועדו לכישלון בהשמנה חולנית ותסמונת האקורדיאון וודאי מוכרת לך
מוריד 20 מעלה 40
ממליץ לך לשבת ולקרוא פה זה ייתן לך שעות של תעסוקה וים של כח
הסיפורים פה אמיתיים וגם אני
חפש יומן מסע בפורום זה או את השם שלי יניב
תמצא שרובנו עברנו הרגשנו וחווינו את מה שאתה חווה
הניתוח פשוט ומבוצע מאות פעמים ביום ברחבי הארץ על ידי מומחים
הסכנות כמו של כל הרדמה או טיפול שיניים וההחלמה מהירה כלכך כשבועיים עד 3 מלא
התוצאות לא משקרות ומגמדות את הסיכונים והפחדים
כנס גם לאתר מלב"י וראה וידאו וקא מידע נוסף
כנס כאן לשאלות נפוצות
ואל תהסס לשאול הכל
בהצלחה במסע אל המשך החיים הארוכים והטובים שאתה מחפש עבור עצמך ומשפחתך
יניב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהועוד עצה-בוא למפגש הקרוב
מקס ברנר16/02/2011ביום חמישי הבא.פגוש את האנשים,שאל שאלות,שמע את הסיפורים.אולי תרצה לקבוע מפגש על כוס קפה עם מישהו מהוותיקים כדי לשמוע באריכות על התהליך,הדילמות,התחושות.לי לפחות המפגשים האלה עזרו להגיע להחלטה מושכלת.נותחתי רק לפני חודש וחצי,כך שאינני מ-"זקני העדה",אבל מה שאתה מתאר מוכר לי היטב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההנה עצה טוב
שולה זק16/02/20111. תגיע למפגש של הפורום ב 24.2 - תכיר אנשים נפלאים ומהם תקבל את מלוא העידוד והאינפורמציה. כמו מקס ברנר למשל , במפגש הקודם היה לפני ניתוח ועכשיו אחרי.
2. תעיין בשאלות נפוצות ותלקט אינפורמציה.
וחוץ מזה אנחנו כאן לעזור ולכוון.
אתה יכול לצלצל אלי בכל עת
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת דם כמעט שנה-המסע נמשךיניב16/02/2011
לרופאים ולחברי הפורום שלום
קיבלתי את תוצאות בדיקת הדם התקופתיות שביקשתי לעשות על מנת לדעת מדוע אני עייף ותשוש ומסוחרר לעיתים בעיקר כשאני קם מישיבה נמוכה או משינה.
אציין כי אלו תופעות שהרגשתי כשהייתי שמן מאוד 165 ק"ג ואף יותר
היום עם 103 ק"ג שלא זזים כבר כמה שבועות .
ובכן להלן תוצאות הבדיקה שמתחת לנורמה לעיונכם הרופאים ולעצתכם אודה.
RBC-4.43
HB-13.3
HCT-40.3
VITAMIN D -49.1
CREATININ 0.57
ALK.PHOSFHATASE-154 מעל הנורמה 30-120
LDH-215
קיבלתי ויטמין d לחודש 4 טיפות על ביס לחם פעמיים ביום
וברזל עדין לחודש קפסולה אחת פעמיים ביום
בנוסף הפנייה לדיאטנית והפעם מבטיח ללכת .
והמלצה לכושר לחיזוק היציבה והשרירים.
כמו כן הרופאה שלי מתנגדת להמשך ירידה למשקל שמתחת ל 80 ק"ג בגובה 176
מחשש לפגיעה בלב ואיבוד שומנים חיוניים
עוד היא רוצה להאט את הקצב משמעותית
האם זה נכון?
האם תוכלו לשפוך אור על תוצאות הבדיקות?
האם הטיפול ויטמינים וכושר הוא מספיק בשילוב דיאטנית או שיש שם ערכים נוספים מדאיגים?
ושאלה אחרונה
האם אתם מכירים דיאטנית מקצועית מומחית לניתוחים באיזור כרמיאל שאפשר לסמוך שלא תפציץ אותי באוכל שאני לא יכול לאכול כמותית ורעיונית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך מעודד
יניב16/02/2011שאר התוצאות לרבות כולסטרול ולחץ דם וסוכר תקינות
עוד מתחת לנורמה
COLESTEROL HDL-37
COLESTEROL LDL CALC -104.5 גבוה מ100
triglycerides -72
NON HDL CHOLESTEROL 119* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיניב- כרמיאל לא רחוקה מלב המפרץ שם
עדי17/02/2011יש דיאטנית מעולה!!!!
איפה עברת את הניתוח?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם הופנית לבדיקות המשך
מקס ברנר16/02/2011בעקבות תוצאות בדיקות הדם?
האם נבדקו אצלך רמות חומצה פולית וויטמין B-12 בדם?זה מקובל כשמסתמנת אנמיה כלשהי?
הרושם שלי שרופאת המשפחה שלך (ורופאים פנימאים בכלל ) הם היום בעלי המיומנות העודפת לנטר את מצבך הכללי,כי הבדיקות שאזכרת הן בתחום עיסוקם .
בשאר העניינים -אתה מכיר את השקפתי העקרונית ביחס ללחץ לשקול פעם בחיים כמו ה"רזים הטבעיים".מסתבר שהרופאה שלך ואני באותו מחנה.
קרא את ספרה של איילת קלטר:"כמה שוקל האושר".אתה עשוי למצוא בו תובנות מרגיעות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיניב
יניב16/02/2011לא נשלחתי לבדיקות המשך כיוון שאמרה לי תודה לאל שמה שמתחת לנורמה הוא כזה ומבחינתה למעט ברזל וויטמין D אין היא רואה צורך בבירור נוסף
כבר קבעתי תור לדיאטן בעכו ליום א הקרוב ג'ובראן רוברט
האם משהו מכר אותו או עבד אתו?
אני עדיין רוצה להיות רזה אבל חשוב לי להיות בריא לאזן בין הרצון לבריאות
בהחלט אקרא את הספר
תודה לך איש
עדיין ממתין לרופאים :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמקס ברנר היקר
יניב16/02/2011ציפור קטנה לחשה לי...
שאתה נטורופט
אם כך האם תוכל לייעץ לי על בסיס הנתונים הללו או נוספים כיצד אוכל לשפר את תחושת העייפות ולהעלות לרמת הסביר את החוסרים מלבד העצות שקיבלתי מרופאת המשפחה שלי
אשמח לקבל התייחסות
יניב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיניב שלום
ליאתול16/02/2011אני בעברי הלא כל כך רחוק (4 שנים בערך) ולפני השרוול עברתי דיאטה אצל דיאטנית = דיאטה מאוזנת בה ירדתי 55-60 קילו (לאחר מיכן עליתי חלק ולכן שורוולתי) . מה ששבר אותי בדיאטה זה שפתאום לאחר שירדתי יפה והייתי נמרצת הפכתי אט אט לסוג של צב או חילזון שלא יכול לזוז, ומהליכה לשרותים הייתי חוזרת ונשכבת על הספה להרגעת הגוף בקיצור ללא יכולת תזוזה ואפילו חדר כושר שהייתי מנויה אליו והתעמלתי בו יותר משנה לא יכולתי לזוז בו.
מה שגילו לאחר שצעקתי בכל הכוח שמשהו קורה ולא לטובה זה חוסר חריף בויטמין b12 וחוסר ברזל כולל כל מחסני הברזל למיניהם.
לאחר טיפול לקח לי כ - 3 חודשים רק להרגיש טוב ולא מעולה (זה כלל זריקות של הויטמין)
תבדוק ותתעקש שיעשו בדיקות נוספות זה ממש מומלץ בחום.
מקווה שתרגיש יותר טוב בקרוב מאוד ליאת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבדיקות שקיבלת נועדו לברר תפקוד
מקס ברנר16/02/2011של כל מיני מערכות ,ובין השאר גם כבד וכליות,ולברר קיומם של מצבים דלקתיים בגוף.בכל אלה אמורה רופאת המשפחה להשלים הבירור, או להחליט שהחריגות הן לא מהותיות (וגם זה בסמכותה ).חוץ מזה אמרתי לך שמסתמנת אנמיה,והשאלה מאיזה סוג היא (יש מספר סוגים של אנמיה ).
חשוב לדעת -כמו שרמזתי קודם-אם האנמיה קשורה במחסורים בברזל,חומצה פולית או B-12 ולכן שאלתי אם נושאים אלה נבדקו.צריך שיהיו לך ממצאים סופיים של הרופאה בכל העניינים.
בשלב זה של ייעוץ מרחוק עפ"י נתונים חלקיים בלבד הייתי מציע לך לנסות תוסף שנקרא "גרין מגמה".זו מין אבקה של עשבים ירוקים עם כל מיני רכיבי מזון נוספים.מערבבים כפית במים או מיץ ושותים.קנה קופסה ראשונה בבית טבע,תזמין את הבאות מאמריקה (זה יקר בארץ).וקח חודש וחצי רצוף.
בכל מקרה תשלים את הבירור בקופ"ח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמקס וליאתול
יניב16/02/2011עד כמה שהבנתי היא רוצה לנסות חודש את הברזל והויטמין D ולראות כיצד זה משפיע בשילוב עבודה עם דיאטנית וחזרה לכושר שלטענתה יוציא את החומרים הדרושים מהשרירים במקום לאבד עוד מסת שריר.
ולאחר חודש של זה לשוב ולבדוק אם המצב השתפר ולאן הולכים
נראה לי מוקדם לברר על סוג אנמייה מה אתה אומר.?
כחובש לשעבר במד"א אני מוצא עצמי חסר יידע ויכולת להתמודד עם משהו שהוא לא פרץ של דם החוצה וצריך לעצור אותו עד שבמיון יתפרו :)
אשמח לדעת בדיוק מה לדרוש מה לבקש ועל מה להתעקש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדוק חומצה פולית ו-B-12
מקס ברנר16/02/2011אם לא נבדקו עד כה.שאל אותה אם החריגות האחרות בבדיקות הדם מצריכות טיפול.
חשיפה לאור יום ופעילות גופנית עשויים בהחלט להיטיב איתך וגם לשפר רמות HDL שאינן אופטימליות.ההמלצה ביחס לתוסף בעינה עומדת.אני מניח שיש בכרמיאל בית טבע מצוייד היטב?!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני חושבת בדיוק כמו מקס
ליאתול16/02/2011עד היום כשאני מרגישה חלשה ללא סיבה יותר משבועיים שלושה אני רצה לרופא והוא לא מתווקח לאור עברנו המשותף ומייד נענה לי ונותן בדיקות לפי הצורך (או יותר נכון לפי בקשתי) ולרוב אני ממש צודקת.
אני חושבת שצריך לבדוק כדי לא לסבול סתם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז ככה
יניב16/02/2011B 12 תקין בטווח הנורמה 272 (160-670(
חומצה פולית לא נבדק
האם כדאי לקחת בכל מקרה?
ומה קורה לרופאים היום?
מחג'נה אשמח לדעתך
ואשמח לכל מי שיכול לעזור ולהגיד לי מה בדיוק לבקש מהרופאה ואיזה עוד בדיקות ניתן לבצע מלבד אלו שעשיתי
יניב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמקס
יניב17/02/2011מחר אני הולך לקנות את הגרין מגמה
פה עולה 165 ש"ח ל 150 גר'
אמרת להזמין מחו"ל
יש איזה אתר מומלץ שאתה מכיר להזמנה ?
יניב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאחד האתרים שאני אוהב לויטמינים
מקס ברנר17/02/2011הוא VITACOST בבעלות רופא יהודי אמריקאי.המחירים שם מצויינים וגם השירות טוב.בדוק אם הם שולחים בדואר אוויר רגיל או רק בפדקס ודומיו (מה שמייקר את כל העניין)
אם מישהו שאתה מכיר נוסע לאמריקה,אפשר למצוא את המוצר בכל בית טבע רציני.המיכלים לא כבדים כך שאפשר לבקש שיביאו כמה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה מקס
יניב17/02/2011\
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא הייתי נדקר פעם נוספת
מקס ברנר17/02/2011רק כדי לברר רמות חומצה פולית.מה שכן-תוסיף לתזונה שלך כמה שאתה יכול עלים ירוקים כהים (לא חסה ):תרד,עלי סלק,עלי בייבי מהזנים הכהים.באלה יש לא מעט חומצה פולית.באשר ל-בי 12:תמשיך לעקוב אחרי הרמות.פורמלית אתה בסדר,אבל מוריי בלימודי הנטורופאטיה טענו שהנורמה היא "סלחנית" מדי ומוטב להיות ברמות ה 300-400 לפחות.
מקווה שגם התוסף ישפר את הרגשתך הכללית,ואז את מומלץ להמשיך ליטול אותו כל כמה שתרצה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה איש קניתי את התוסף
יניב17/02/2011בטעם פירות יער וגם תרכיז טבעי ללא סוכר של מיץ תפוחים בבית טבע בכרמיאל
המליצו לי להתחיל מכפית אחת ליום על קיבה ריקה
אחרים אומרים 2 כפות ביום
,ואחרים אומרים שסבלו מכאבי בטן ושילשולים
נראה לי שנתחיל שבוע כפית ליום ונראה איך אני מרגיש ולאט לאט נעלה
מה דעתך?
יניב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאכן כדאי להתחיל בהדרגה
מקס ברנר17/02/2011כי הגוף שלך לא מכיר את החומר,והקיבה שלך מיניאטורית.ככלל התגובה לתוסף טובה מאד,ובד"כ הוא מתעכל בקלות ונספג במהירות.אני בחשתי היום 2 כפיות גדושות לתוך צלוחית רסק תפוחים אורגני לא ממותק ולא היתה שום בעיה.זה לא נדיר גם שאנשים תשושים לוקחים כמה פעמים ביום כפית בכוס נוזל (כף זה שווה ערך ל-3 כפיות) אבל זה ממש לא מחוייב,ומוטב להתחיל במתינות ולהעלות מינון בהמשך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לכל החברים שלי...לילך.פ15/02/2011
חייבת לציין שהיה יום משוגע היום... לא היה אדם שההיתי אליו נחמדה... לקראת הצהרים הגעתי לשיא ואז הבנתי שלא כולם מפגרים היום אלה שאני עושה מכל עכבר הר... אבל זהו גם היום הזה הגיע לקיצו ואני פורשת למיטה... רעבה מתמיד....
אבל מחר יום חדש, יום של תיקווה, יום של הצלחה, יום של אושר, יום של סיום תקופה...
תודה לכווווווווווולם שכתבו ותמכו, חיזקו ושלחו ברכה... מקסי נשמה סורי שלא חזרתי אליך פשוט מהרגע שהבנתי שאני לא ממש שפויה היום הפסקתי לענות לטלפונים ונכנסתי "למוד" של שאנטי....
אני מקוה שאספיק לעדכן על "הסובח" איך עבר הלילה ... ולשלוח נשיקות אחרונות של לפני.... מחר אני צריכה לצאת מהבית בשש וחצי בבוקר ...
אני לא מאמינה שאני כותבת לכם שמחר בבוקר הניתוח...
יאלה פורשת בשיא לישון כל כך רוצה להיות כבר אחרי... אוטוטוטוטוטוטוטוט
נשיקות שלכם לילך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ב-ה-צ-ל-ח-ה
שלומי15/02/2011כולנו עברנו את הלחץ והעצבים לפני יש כאלה שיותר יש כאלה שפחות אבל הכי חשוב לא לשכוח המטרה מקדשת את האמצעים
מחזיקים לך אצבעות בידיים וברגליים תעברי את זה ותחזרי מהר לבעל והילדים וכמובן אלינו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהצלחההה בניתוח..
יארא15/02/2011מאחלת לך החלמה מהירה וקלה והרבה הרבה בריאות..תרגישי טוב וחזרי מהר ובשלום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה תודה תודה...
לילך.פ16/02/2011זהו עוד כמה שעות זה נגמר.... ומתחילה תקופה חדשה... הלילה עברתי סביר...כל פעם שהתעוררתי אמרתי לעצמי לילך זה עוד לא בוקר חזרי לישון... וזהו עכשיו אני עושה סידורים אחרונים ויוצאת מהבית... לדרך חדשה... תודה לכם על כל התמיכה אוהבת באמת בכל הלב... חגי לא מבין למה אני שורצת על המחשב כל היום ובמיוחד היום שעוד לא צחצחתי שיניים אבל זה בכדי להגיד לכם תודה תודה תודה....
זהו לא מפסיקה לחפור לכם היום... אלה אם כן אתפוס קשרים עם איזה אחות במחלקה ואתיישב על המחשב שלה... אחזור אליכם הכי מהר שאפשר... ואתם אל תשכחו להחזיק אצבעות בסביבות 10 בבוקר...
יוווווווווווווווווווווווואאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאוווו אני בשוק, אני בהלם אני המומה
אבל לפחות אני יודעת שאני בחרתי את הרופאה... ד"ר רזיאל אוסנת.... הכוהנת הגדולה אם לא ההההההה................
ביוש נשיקות לילך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עוד אחת לפני הניתוחאפרת15/02/2011

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מדהים. תמיד מתפלאת מחדש
שולה זק16/02/2011מאחר ואני יודעת שאין אפס - התוצאות מדהימות - תמיד נפעמת ומתרגשת מחדש.
תמשיכי ותצליחי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לפני הניתוחאפרת15/02/2011
אין לי תמונות מלפני הניתוח כי שנים לא הסכמתי להצטלם אלה היחידות שיש לי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איך שהעלת את התמונה בזמן...
לילך.פ15/02/2011כל הכבוד.... ולא יאומן גם יחד... כשמסתכלים על התמונה הרזה אומרים טוב הבחורה נראת נפלא אבל אין סיכוי שהיתה "דבה".... בטח בקטנה... אבל כשרואים את ההבדל פשוט מדהים!!!!!!! לא יאומן מה שאנחנו עושים לעצמנו עם השומנים האלה...
עזרת לי מאד ונתת לי כוח להמשיך עם כל הכוח למחר.... תודה על השיתוף !
באהבה לילך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלילך
אפרת15/02/2011בהצלחה ,ההרגשה מדהימה ושמחתי לעזור נשיקות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ממתינה להתיעצות וחולמת...רוזה15/02/2011
יש לי תור להתיעצות בהדסה הר הצופים בעוד 6 שבועות, ובימים האלה אני אוהבת לקרא את ההתכתבויות פה
אני מזדהה עם כל כך הרבה דברים שנכתבים פה
גם אני רוצה ללכת לים בקיץ הזה...
וגם אני רוצה לסבול קצת מקור... ולשכוח מהימים של אמצע הקיץ שאי אפשר להוציא את הראש החוצה
גם אני רוצה לעשות משהו שביל עצמי- כדי לחיות טוב יותר
חולמת להיות אחרי.......................
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר את בדרך הנכונה
שולה זק16/02/2011כל הכבוד רוזה....הקייץ לא רחוק ואני מקווה שעד אז תהיי אחרי.
ראי את אפרת כמה שהיא מדהימה.
ממליצה לך בחוף להגיע למפגש.הרבה מחברי הפורום היו במפגשים לפני וזה חזק אותם והיום הם אחרי- כמו עופר, לביאה, מקס ברנר ולילך שלנו.
תזכי להכיר אנשים נפלאים ותקבלי המון טיפים להווה ולעתיד ולהתנהלות מול הביוקרטיה עד הניתוח.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מבקשת עזרה מבעלי הנסיון למציאת רופארותי15/02/2011
אדיב,סבלני,זמין.
כמה זמן עובר מתחילת הטיפול הבירוקרטי ועד הניתוח הפרטי?
אני מאזור ת"א
חן חן לעונים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המלצה לרופא
איריס15/02/2011אני נותחתי אצל ד":ר אניה פייגין רופאה מקסימה ואנושית. מנתחת בתל השומר ובאסותא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנדרשים כמה פרטים מקדמיים
מקס ברנר15/02/2011מאחר שהדברים הללו נדונו כאן לא מעט (יש גם חומר בשאלות נפוצות).תקלי מאד על אנשי האתר-הלבביים והידענים-אם תצייני:
מהם הגובה והמשקל?מה ה-BMI שלך והאם קיימות מחלות רקע רלבנטיות?
האם את מתכוונת לעבור את הניתוח ע"ח הביטוח המשלים (שב"ן) ביטוח פרטי בחברת ביטוח או במימון עצמי (תתפלאי-יש כאלה שקודם כל משלמים 80,000 ש"ח, ואח"כ מבררים אם יש מי שיחזיר משהו ).
לעצם העניין:יש מנתחים טובים רבים.אם אני זוכר נכון רק ב"אסותא" יש 22 מנתחים שעושים שרוול,ו-8 מתוכם מבצעים גם מעקפים.גם ב-"מדיקל סנטר יש לא מעט.
בבי"ח ציבורי זה פשוט ייקח הרבה יותר זמן,אבל טובי המנתחים עובדים גם שם.
האם את יודעת מהו הניתוח המתוכנן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמבקשת עזרה מבעלי הנסיון למציאת רופא - תגובה
שולה זק15/02/2011שלום
ראשית אני שמחה שהודעת שתגיעי למפגש.
כל הרופאים עונים לקריטריונים שביקשת וכולם כירורגים מעולים ומיומנים.
האם את עומדת בקריטריונים ניתוח?
המתנה ממוצעת מתחילת התהליך ועד הניתוח במרכז רפואי פרטי נע עד 3 חודשים.לאיזה קפה את שייכת ואיזה ביטוח יש לך?
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרופא
לין15/02/2011נותחתי השבוע אצל דר רזיאל באסותא רמת החייל
עדיין לא מאמינה שיש אנשים ורפאים איכפתיים כל כך
מדהימה
מומלץ
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חייב זריקת עידוד... למה קשה לי ככה?שלומי15/02/2011
להזכירכם חברים עברתי את ניתוח השרוול ב 25.1 ירדתי נכון לשקילה האחרונה 15 קילו שזה מדהים!!!!
הבעיה הגדולה היא :
לא מצליח להקפיד על 6 ארוחות ביום
כל דבר שאני אוכל גורם לי לכאבים פנימיים בקיבה אני מרגיש כאילו הקיבה מתכווצת לי וזה גורם לכאבים חזקים.
אני אוכל 2-4 ביסים קטנים מכל דבר ואז מרגיש תחושת מחנק וכאב שקשה לי עם זה.
אתמול למשל אכלתי חזה עוף ו3 ביסים קטנים של פירה ופיתאום הרגשתי חלש וחנוק
האם זה טיבעי וזה בסדר?
זה ממש קשה לי וקצת מייאש אותי אפילו קצת מדכא (אמרו לי שיחות פסיכולוג יעזרו)
ב24.2 יש לי ביקורת אצל הדיאטיטנית והרופא ואז אני ישקל שוב
אשמח לקצת תשובות בעיניין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חייב זריקת עידוד... למה קשה לי ככה? - תגובה
שולה זק15/02/2011שלומי, קבל זריקה.....כאב??? ברור שלא!!!
ועכשיו לפן הרציני.
אנחנו מאוד נשמח אם תגיע למפגש. מבטיחה לך שזה יתרום לך המון, מעבר לכך שתכיר אנשים נחמדים, תצא עם המון טיפים.
יתכן ואתה אוכל מהר מידי. לא לועס מספיק, אוכל ביסים גדולים. ונקודה חשובה. לא להגיע לרעב. תאכול כל 3 שעות זה מרגיע את הקיבה ולא גורם לכאבים והתכווצויות. האם אתה לוקח לוסק או תואמיו?
טוב שאתה הולך לדיאטנית. המעקב אצלה חשוב ביותר.
אתה נמצא עדיין בשלב של לימוד "הדדי". אתה לומד את השרוול ואיך להתנהג איתו והגוף לומד להכיר את מצבו החדש ולהתאים את עצמו.
חשוב שתקפיד על ארוחות כל 3 שעות - ולאכול נכון, לאט, ללעוס היטב ולא לערבב שתיה ואוכל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלי זה עזר
יצחק15/02/2011היי שלומי,אם הכאבים התחילו בשבוע האחרון הייתי ממליץ לך לחזור ליומיים נוזלים בלבד שלאחריהם 4
ימים יוגורט ודומיו.תתיעץ עם הכירורג כמובן
טלפון שלי 0509861770* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיצחק אתה מגיע למפגש?
שולה זק15/02/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי שלומי
ריקי15/02/2011האלו שלומיי מה קורה איתך ?אני רק אחרי 9 חודשים מהניתוח הרגשתי בחרדה פתאומית ועברתי את זהבסוף. אתה לא חייב לאכול 6 ארוחות ביום אני אכלתי מתי שהייתי רעבה. ולשתות כמובן אתה חייב והרבה. שתלך לדיאטנית תדבר איתה על זה ויהיה בסדר. אני לאחר חודש מהניתוח הייתי הולכת לעשות קניות והייתי מסתכלת על האוכל והייתי מתוסבכת עם עצמי מה אני יאכל זה אני לא יכולה ומהעגבניה נהייתה לי צרבת ואת זה לא. היום אני המון זמן מהניתוח ואני אוכלת הכל ומהכל לא בכמויות גדולות כמובן. זה יעבור לך כולנו עוברים את זה באיזשהו שלב. חיובי יהיה בסדר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגבי הכאבים שלומי
ריקי15/02/2011לגבי הכאבים אם העמסתי על עצמי אז התחילו לי כאבים ככה זה היה אצלי תבדוק את זה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלומי חמוד אני עשיתי שרוול
ליאתול15/02/2011חודש לפניך וגם לי היו התופעות האלו וזה עבר היום זה יותר מתון ועדיין כמויות קטנות אך 5 ארוחות מסודרות .
היום מפריע לי יותר הריפלוקס והצרבות.
בכל מצב זה עובר ומתאזן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לכולם על העידוד...
שלומי15/02/2011מקווה להצליח להגיע למפגש (לא מבטיח כלום)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עדכון וגם שאלהאהובה15/02/2011
מזמן לא כתבתי. להזכירכם, עברתי מעקף קיבה לפני כ 4 חודשים. היום אני 25 ק"ג פחות ומרגישה כ"כ טוב שעוד לא מאמינה שזה קורה. קודם כל רוצה לאחל ללילך בהצלחה מחר, מחכה כמו כולם לשמוע חוויות מזווית הראיה המשעשעת שלך - כשאת אחרי. לצערי לא יכולה להגיע למפגש למרות שמאוד מאוד רציתי לפגוש אתכם. תהנו בקפה קפה ותשאירו טיפ יפה כי לאכול הרבה אתם לא יכולים............
הבעיה הגדולה שלי עכשיו זה נשירת שיער שהתחילה לפני כחודש וזה ממש מפחיד. לוקחת מולטיויטמין וויטמין D בקביעות. למישהו יש עצה בעניין? כמה זמן זה נמשך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאפו אהובה
שולה זק15/02/2011כל הכבוד לך ואת מהווה זריקת עידוד לשלומי.
לגבי נשירת שיער תקראי בשאלות נפוצות . זו תופעה חולפת וניתנת לטיפול.
את יכולה להתקשר ואתן לך את הטלפון של לי, שטפלה בנשירה בהצלחה.
אכן חבל שלא תגיעי למפגש
בהצלחה בהמשך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאהובה החמודה
ריקי15/02/2011היי אהובה אני ריקי וירדתי 45 קילו יש פה תמונות שלי לפני ואחרי תראי.גם לי הייתה נשירת שיער והיא עברה לבד חבל סתם לזרוק כסף על מוצרים לפי דעתי.זה עובר לאחר תקופה.בהצלחה מתוקה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהריקי ראיתי את
אהובה15/02/2011התמונות ואת נראית מדהים!!! תודה על העידוד, מקווה שזה יעבור לפני שאשאר קרחת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבכיף אהובה
ריקי15/02/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאהובה היקרה
רוזי15/02/2011לי זה גם היה תקופה קצרה אחרי הניתוח בהמשך זה יעבור תסירי דאגה מלבך משרואלתת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ד"ר לנדאו עופר-האם הוא מבצע ניתוחיגלית15/02/2011
שרוול? ואם כן מי נותח/ה אצלו. רציתי חוות דעת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ד"ר לנדאו עופר-האם הוא מבצע ניתוחי - תגובה
שולה זק15/02/2011לי לא מוכר
הכי נכון לפנות לרופא או לבית חולים בו עובד ותבררי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשולה זק-תודה על תשובתך.
גלית15/02/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)