מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קשר בין חדש של הכלב לדלקות חוזרותמיטל30/03/2011
שלום רב,
אני בתחילת ההריון (שבוע 4) ובחודשים האחרונים אני סובלת מדלקות ופטריות בנרתיק בצורה חוזרת. בשבוע האחרון החלו לי אך כאבים בבטן התחתונה.
יש לנו בבית כלב אשר הרגיש לא טוב (הקאות, שילשולים וצואה עם דם) ולפני יומיים הסתבר כי יש לו חידק- קמפילובקטר.
האם יכול להיות קשר בין החידק של הכלב (אשר הובהר לנו לפני יומיים כי הוא מאוד מדבק) לעובדה כי אני סובלת מדלקות ופטריות חוזרות ולכאבי הבטן?
האם יש קשר בין כניסה להריון לפטריות ודלקות חוזרות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אודה לקבלת תשובה. מיטל
מיטל31/03/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקשר בין חדש של הכלב לדלקות חוזרות - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב31/03/2011לא קשדור לפטריות נרתיקיות אבל יכול להיות קשור לכאבי בטן אם הוא עובר מכלב לבן אדם - בררי אצל הוטרינר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהמיכל29/03/2011
אז ככה אולי זאת שאלה מוזרה,אבל אני רוצה לדעת האם ניתן לעכב מחזור ע"י גלולות בעיקרון המחזור שלי מאחר כבר בשבוע וחצי, ולא ידעתי שזה יקרה כי בד"כ הוא מאוד סדיר,בכל מקרה אני וחבר שלי יוצאים שבוע הבא לחופשה שתוכננה מראש, אך בגלל השיבושים במחזור אני פוחדת שאני אקבל מחזור בדיוק בחופשה. אני מרגישה שאני צריכה לקבל בשבוע הקרוב(בגלל הכאבים בחזה שמגיעים בדרך כלל בסמוך למחזור) אני בת 24 וזאת תהיה הפעם הראשונה שלי, לפני כמה שבועות קיבלתי גלולות מהרופא ועדיין לא התחלתי לקחת היות וחיכיתי למחזור עכשיו השאלה שלי,אם אני אקח עכשיו גלולות למרות שעוד לא קיבלתי מחזור האם זה יעכב לי את המחזור? מצטערת על החפירה, תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה אף אחד לא עונה
מיכל31/03/2011למה אף אחד לא עונה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לקיחת 4 כדורי פלוקנולעדי29/03/2011
לאחר לקיחת מקרודנטין למשך שבוע התחיל לי גרד בנרתיק, קיבלתי מהרופא אגיסטן אך לאחר הטיפול הנרתיק הרגיש יבש מאוד וצורב. קיבלתי שוב אגיסטן וההרגשה נשארה. כעת הרופא אמר לי לקחת פלוקנול במשך שלושה ימים ועוד אחד שבוע הבא. במקביל החלו לי כאבים בבטן התחתונה. האם לקחת את הכדורים כפי שהרופא אמר? אציין כי הוא לא עשה לי שום בדיקה ואני עם הסימפטומים שמחמירים כבר 3 שבועות..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לקיחת 4 כדורי פלוקנול - תגובה
ד''ר יואב פלד30/03/2011לא ניתן להתיחס ללא בדיקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גוש שומן שהופיע לפני שנהיונה29/03/2011
לפני שומן הופיע לי גוש שומן בשפתיים לאחרונה הגוש גדל והחל לכאוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גוש שומן שהופיע לפני שנה - תגובה
ד''ר יואב פלד30/03/2011ניתן להסיר את ההממצא ללא קושי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פחד מהפעם הראשונהרחל29/03/2011
אני נשואה יחסית הרבה זמן ועדיין לא קיימתי יחסי מין מלאים בגלל פחד מהפעם הראשונה. כל פעם שאנחנו מנסים אני מרחיקה פיזית את בעלי (מלחץ ולא מכאב) בתנועות לא רצוניות והוא מפסיק לנסות כי הוא נלחץ ממני ולא רוצה להכאיב. האם יש איזה שהוא פתרון כמו כדורי הרגעה שיתאימו לסיטואציה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פחד מהפעם הראשונה - תגובה
ד''ר יואב פלד30/03/2011פני בדחיפות לסקסולוג/ית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי ראש אחרי התקנת התקןספיר29/03/2011
שלום,
אני בת 30 לאחר ניתוח קיסרי (לפני 6 חודשים).
לפני 3 ימים הותקן התקן תוך רחמי (רגיל) ומאז אני סובלת מכאבי ראש חזקים, עייפות, רעב, סחרחורות וראייה מטושטשת. זאת בנוסף לדימום קל חום בצורת ריר.
אציין כי נטלתי 2 כדורי דוקסילין (אחד בכל יום, לאחר ארוחה, בעמידה..)
האם התופעות יעברו (אינני מסוגלת לתפקד) או שעלי להוציא את ההתקן. אני פשוט מרגישה תשושה וחולה עם כאבי ראש.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי ראש אחרי התקנת התקן - תגובה
ד''ר יואב פלד30/03/2011הפסיקי דוקסילין
אין צורך להוציא ההתקן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוחים קיסריים וכאבים לאחר ניתוחנטע29/03/2011
עברתי את הניתוח הקיסרי הרביעי האחרון שלי לפני 17 שנה. ב13 שנה האחרונות הופיעו לי כאבים בצידי הבטן, לפעמים באמצע הבטן, וזה כאב כמו דקירת מחט שמתווסף לזה כאב מוזר.
הגניקולוג שלל כל דבר אבל הוא אמר שיכול להיות שזה הידבקויות או בקע.
האם הידבקויות כתוצאה מניתוח גורמת גם לכאבים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוחים קיסריים וכאבים לאחר ניתוח - תגובה
ד''ר יואב פלד30/03/2011בוודאי !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור חודשיליאת29/03/2011
היי,
אני בת 21 , גובה 1.50 ושוקלת 40 קילו.
המחזור החודשי אינו סדיר ואיני מקבלת כל חודש מחזור.
קיבלתי החודש מחזור בתאריך 19.03.11 ועד לתאריך 23.03.11 כמעט ולא היה דימום.
באותו שבוע בדיוק התחלתי לבצע פעילות ספורטיבית ובין התאריכים 20.03-23.03 עשיתי כל יום הליכה. (יש לציין שהיו גם שינויים בהרגלי אכילה)
מתאריך 23.03 התחיל דימום יותר רציני ואינו נפסק עד היום.
האם לחכות עוד יום יומיים לראות מה קורה ?
מה עליי לעשות ?
יש לציין שאני לא נוטלת גלולות.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה
ליאת31/03/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יום שלישי ברצף ללא תשובה לשאלה..מילה29/03/2011
שלום.ילדתי לפני כחודשיים וחצי,לא מניקה.לפני כשבועיים קיבלתי מחזור והתחלתי לקחת גלולות.המחזור עדיין נמשך האם זה תקין?במשך כמה זמן בערך אמור להיות מחזור לאחר לידה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יום שלישי ברצף ללא תשובה לשאלה.. - תגובה
ד''ר יואב פלד30/03/2011תלוי בסוג הגוללוות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לחזור אחרי לידה..
מילה31/03/2011יאסמין.זה תקין?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- duphastonענת29/03/2011
שלום,
אני בת 43, ויש לי דימומים בזמן מחזור של גושים. הרופאה המליצה לי על כדורי duphaston לקחת 10 ימים כל חודש. שאלתי אותה האם כדורים אלה לא מסרטנים. היא אמרה שלא זה לא הורמון. אם זה לא הורמון אז מה זה ?
כוונתי שאני לא רוצה לטפל בבעיה מסויימת וליצור לי בעיה אחרת.
מה הסכנות לנטילת כדור זה ? שמעתי שהוא משפיע וגורם לסרטן שד.
וכמה זמן מותר ליטול כדורים אלה בינתיים אני לוקחת אותם 5 חודשים.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר duphaston - תגובה
ד''ר יואב פלד30/03/2011דופסטון זה הורמון
יש מספר שיטות ודרכים יותר ממולצים לטפל בבעיה שלך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סוגי התקנים תוך רחמייםתמרה29/03/2011
שלום רב,
רציתי לדעת אם יש הבדלים מבחינת סיבוכים או סיכונים לטווח הארוך בין התקן תוך רחמי רגיל ובין התקן 'מירנה'. כמו כן, רציתי לשאול מהו התקן "ג'ינה פיקס".
האם יש התקן אחד שהוא המומלץ ביותר מכולם (בהנחה שכסף הוא לא שיקול וכן שאני לא סובלת ממחזורים ארוכים או קשים במיוחד, אבל שבעבר סבלתי מאנמיה קלה).
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אה, שכחתי -
תמרה29/03/2011רקלהוסיף שאני מניקה (אם זה בכלל שיקול). תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחכה לתשובה... תודה
תמרה30/03/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתי היה הביוץחן29/03/2011
ביצעתי בדיקת דם כדי לבדוק האם אני מפספסת את הביוץ בגלל המקווה.
עשיתי את הבדיקה במכבי בשעות הבוקר ביום הטבילה ולמחרת.
הערכים ביום א(יום מחזור 11, יום הטבילה):
E2 540 ,Prog 4.7 , LH 20.7
הערכים ביום ב (יום מחזור 12):
E2<200 , Prog 7.5 , LH 7.2
מתי היה הביוץ?
האם פספסתי אותו בגלל הטבילה? (קיימנו יחסים ביום א בלילה וביום ב בלילה)
האם במקרה כזה יש לקחת כדורים לדחיית הביוץ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מתי היה הביוץ - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב29/03/2011נראה על פניו שלא פספסת, יותר מדויק יהיה לעקוב עם אולטראסאונד ולראות מתי הזקיק יבייץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- משחקים עם גלולותאנונימי29/03/2011
שלום אני נוטלת יסמין כבר שלוש שנים ברציפות ולפני חודשיים ניסיתי לדלג על המחזור כי הייתי בטיול ולכן המשכתי רצוף בחבילה נוספת זה לא עזר המחזור הגיע בכל מקרה. בעוד 4 חודשים אני מתחתנת ושוב לפי החישוב אמורה להיות במחזור.מה לעשות? האם אני יכולה כל פעם להתחיל את החפיסה יום לפני שאני אמורה לחדש ולדלג על גלולה\ שתיים אחרונות מהחפיסה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר משחקים עם גלולות - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב29/03/2011כן, כל עוד תשמרי לא להפסיק יותר מ7 ימים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך...
אנונימי29/03/2011תודה רבה על התגובה המהירה.
כלומר אני יכולה לקצר את ההפסקה מ 7 ימים, אך לא להאריכה מעבר ל 7 ימים?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היידנה29/03/2011
גלולות דיאן יכולות לגרום לוולודיניה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב29/03/2011פחות מאשר גלולות עם מינון נמוך יותר, אבל לא הוכח קשר ישיר בין גלולות לוולוודיניה וצריך לשלול עוד גורמים.
במידה ויש חשש שזה מהגלולות הדרך הטובה ביותר היא להפסיק גלולות למספר חודשים ולראות אם יחול שיפור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם זה שינוים הורמונלים???אופיר29/03/2011
אני בת 20 לאחרונה צצו לי הרבה פצעי בגרות על הפנים( לאחר שתקופה ארוכה כמעט ולא היו לי) כמוכן שמתי לב לשינויים בגופי רזיתי למרות שאני אוכלת יותר והיה לי חזה מאוד מלא ולאחרונה הצטמק גם הוא מזה אומר? מה עלי לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם זה שינוים הורמונלים??? - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב29/03/2011פני להערכה הורמונלית אצל רופא מטפל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)