מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שכחתי 2 גלולותאורית20/03/2011
החודש שכחתי 2 גלולות האחרונה בשבוע שלפני הווסת. בשבוע של המחזור הדימום היה מאוד חלש ויום אחד הפסיק אך המשיך למחרת ממש ממש חלש. אני לוקחת גלולות כבר 10 שנים. האם יש סיבה לבצע בדיקת הריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מציעה לך
תמר21/03/2011להעזר בשירות "מזכירונט" (זה של הגלולות שאני לוקחת-פמינט) זה בעצם שירות כזה שכל יום את תקבלי sms לפלאפון שלך עם תזכורת לבלוע גלולה ככה אין סיכוי שתשכחי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי יש לי תשובה בשבילך
קריני21/03/2011אני לפני שבועעיים שכחתי 2 גלולות ברצף
סופר סופר נבהלתי והתקשרתי למוקד של המרפאה שלי ודיברתי עם הרופא שאמר לי שאחרי 3 שנים ברציפות שאני לוקחת את הגלולות הסיכוי להריון הוא אפסי.
זה היה קצת מאוחר כי כשהתקשרתי אליו זה היה אחרי שכבר קניתי נורלבו הגלולה הזו לשעת חירום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשכחתי 2 גלולות - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב22/03/2011ברגע ששכחת שתי גלולות אינך מוגנת מהריון ואם קיימת יחסי מין כדאי לעשות בדיקה להריון. אם קשה לך לזכור לקחת גלולות יומיומית יש מדבקה פעם בשבוע או טבעת נרתיקית כל 3 שבועות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוףלי20/03/2011
הפסקתי לקחת גלולות באמצע חבילה. אני לוקחת גלולות במשך שלוש שנים אני כבר במשך חודש לא מקבלת מחזור עשיתי 2 בדיקות הריון ויצאו שליליות מה זה אומר ומה עלי לעשות?? אני עדין מקיימת יחסי מין ללא אמצעי הגנה מה הסיכונים בכך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דחוף - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן20/03/2011להבדק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קונדילומהנילי20/03/2011
רופא נשים איבחן אצלי היום קונדילומה ופטריה. קיבלתי כטיפול קונדילוקס ואגיסטן (נרות), האם אני יכולה להתחיל שימוש גם אם אני אמורה לקבל את המחזור החודשי שלי מחר?
שאלה נוספת- יש לי כמה קונדילומות בפתח הנרתיק, האם ניתן להשתמש בקונדילוקס גם במקום כל כך פנימי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קונדילומה - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן20/03/2011יש להפסיק את הטיפול בזמן המחזור. לגבי השאלה השניה -תיפני לרופא המטפל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור בעת נטילת גלולותמ20/03/2011
שלום.
מהו התהליך המתרחש בזמן קבלת הווסת בעת נטילת גלולות ובמה הוא שונה מהתהליך הטבעי במתרחש בגוף האישה בעת קבלת מחזור טבעי, ללא תוספת ההורמונים שבגלולות?
האם קבלת המחזור בזמן בתקופה של נטילת גלולות היא אינדיקציה כי איני בהיריון?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחזור בעת נטילת גלולות - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן20/03/2011על מנת לתת לך תשובה אני זקוק לשלושה דפי פוליו.
תפני לרופא המטפל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אנטיביוטיקה לדלקת וגינלית דחוףמורן20/03/2011
שלום,לאחר טיפול ללא הועיל בגירוד חיצוני של נרות וכדור ומשחה הופיעו כאבים בצד ימין בעת קיום יחסי המין.
הגניקולוגית קבעה שיש דלקת וגינלית.
היא רשמה לי אוגמנטין 500 שלוש פעמים ביום ובנוסף דוקסילין 100 פעמיים ביום לעשרה ימים.
השאלה היא האם לפי התסמינים של כאבים אכן מדובר בדלקת (אין הפרשות ואין ריח) ,האם כמות גדולה כזו של אנטיביוטיקה אכן הכרחית ומה עליי לקחת בנוסף בכדי להעלות את החיידקים הידידותיים?
(ישנה שפורפרת של פמינה לוקטל או פרוביוטיק פמינה של אלטמן מה מומלץ יותר?)
אודה על התשובה הדחופה כי אני כל כך פוחדת מכמות כזו של אנטיביוטיקה (ביחד 1700 מ"ג ביום!!! לעשרה ימים)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנטיביוטיקה לדלקת וגינלית דחוף - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן20/03/2011לר ניתן לתת לך תשובה ללא בדיקה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוף - שאלה על הנוברינגשירה20/03/2011
שלום, אני בת בריאה ובת 23 ומשתמשת בנוברינג מזה שבועיים. לא השתמשתי לפני כן בגלולות או כל סוג של הורמונים.
מאז השימוש ממש קשה לי לתפקד כרגיל... אני מאד רגשנית
האם נכון להפסיק ולעבור להרמונט? מה ההשלכות של הוצאה מוקדמת של הטבעת?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דחוף - שאלה על הנוברינג - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן20/03/2011נכון לפנות לרופא המטפל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחופה מ. שכחתי לקחת גלולה אחת.סיון20/03/2011
שלום,
אני נוטלת גלולות יסמין באופן קבוע וביום שישי האחרון שכחתי לקחת גלולה וכמה שעות לאחר מכן קיימתי יחסי מין לא מוגנים. שהו השבוע השלישי של החפיסה. ביום שבת (לאחר 24 שעות) גיליתי שלא לקחתי את הגלולה ולקחתי שתי גלולות באותו היום. האם יש סיכוי שאני בהריון ואני צריכה לקחת פוסטינור ?
כמו כן התקשרתי לרופא נשים היום בבוקר (לא הקבוע שמטפל בי כי הוא לא נמצא) והוא אמר לי שזה לא טוב שלקחתי שתי גלולות אתמול ושיכול להיות שאני בהריון אבל אין מה לעשות עם זה. לקחת פוסטינור לא יהיה יעיל.
זה נשמע לי לא הגיוני מאחר וכתוב באתר של פוסטינור שאפשר לקחת עד 72 שעות מקיום יחסי המין, והן לא עברו עדיין.
אודה על מענה מהיר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה דחופה מ. שכחתי לקחת גלולה אחת. - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב20/03/2011את יכולה לקחת פוסטינור ולהשתמש בקונדומים בשבועיים הקרובים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בבקשה עזרה!!אנונימי20/03/2011
אני באמצע חפיסת הגלולות, וכבר יומיים שיש לי הפרשות חומות , אני אמורה לקבל מחזור רק שבוע הבא כך שזה לא דימום חום לפני המחזור.
מה זה יכול להיות?? האם עלי להיות מודאגת?
תודה על העזרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בבקשה עזרה!! - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן20/03/2011לא לדאוג ולהמשיך את הגלולות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם ייתכן הריון?לאה20/03/2011
אני מנסה להיכנס להריון יותר משנה, בשל שחלות פוליציסטיות. אני מטופלת כ - 3 חודשים בדיקור סיני. בשבועיים האחרונים יש לי כאבי בטן תחתונה וצדדיים לאורך רוב שעות היממה, כאבי חזה, צרבת, סחרחורת ועייפות. ביצעתי בדיקת הריון ביתית - יצא שלילי. האם ייתכן בכל זאת שאני בהריון?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם ייתכן הריון? - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב20/03/2011הבדיקה להריון הביתית תהיה חיובית רק שבועיים לאחר הביוץ,שזה בערך בזמן שצריך להגיע המחזור
אם היא מבוצעת בזמן הנכון היא אבחנתית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תענו לי בבקשה! אני ממש עזרה-חןחן20/03/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
תענו לי בבקשה! אני ממש עזרה-חן - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב20/03/2011מה השאלה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימוםאניטה20/03/2011
שלום
אני בת 20 לוקחת גלולות לסידור המחזור כבר 7 חודש
לא מקיימת יחסי מין
לפני כמה ימים שכחתי גלולה 1
והיום פתאום ראיתי דימום ממש ממש מעט ושניגבתי ההיה חד פעמי ולא ראיתי יותר
מזה יכול להיות?!?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב20/03/2011כנראה בגלל ששכחת גלולה אחת. יכול לקרות.....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימומים מהביוץ עד קבלת המחזורשירה19/03/2011
שלום אני בת 26, כ4 שנים אני סובלת מדימומים מרגע הביוץ עד קבלת המחזור, הדימום מופיע גם בקיום יחסי מין, ניסיתי במהלך השנים מספר רב של גלולות כגון מרסילון, פמינט, יסמין, סרזט, אורטוציקלון, מדבקה, וכדומה ללא הצלחה, עשיתי בדיקות היסטרוסקופיה אבחנתית- תקינה, paps- תקין, קולפוסקופיה- תקינה, עדין לא נמצא פיתרון לבעיה שלי, לאחרונה נטלתי בלארה ומרגע הביוץ תוספת של פרוגינובה גם ללא הצלחה, מה עוד עליי לעשות? אודה לתשובתכם מאחר והתיאשתי מלמצוא פתרון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימומים מהביוץ עד קבלת המחזור - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב20/03/2011אין ביוץ תחת גלולות. האם את מתכוונת שיש לך דימום בשבוע האחרון של הגלולות?
נסי להפסיק גלולות ולראות אם יהיה לך דמום גם ללא גלולות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדימום מהביוץ עד קבלת המחזור- המשך
שירה22/03/2011תודה רבה על המענה,
הדימום מתחיל מהיום ה-12 בערך מרגע קבלת המחזור מתי שאמור להיות ביוץ ללא גלולות, את הגלולות התחלתי לקחת כטיפול על מנת להפסיק את הדימומים, הם קיימים גם ללא גלולות. הרופאים אומרים שמדובר במשהו הורמונלי אך עדין לא נמצא פתרון..
אולי אוכל לקבל עזרה כאן
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעדין לא קיבלתי תשובה זה ממש דחוף!
שירה24/03/2011היי בהמשך לשאלה הקודמת הדימום מופיע גם ללא גלולות, אני לקחתי גלולות לפי עצתם של הרופאים שלדעתם מדובר בבעיה הורמונלית לכן גם כשאר הפסקתי את הגלולות דממתי בעיקר ביחסי מין... אודה לעזרה בדחיפות. מה עוד עליי לנסות..?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעדין לא קיבלתי תשובה זה ממש דחוף! - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב25/03/2011אם כל הברור תקין נשארה רק אפשרות של הערכה הורמונלית ונסיונות שונים לטיפול הורמונלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היימיגל19/03/2011
אני לוקחת אנדרוקור עם דיאנה ורוצה להחליף את הדחאנה לגלולה אחרת
מתי אפשר לבצע החלפה רק בסוף הגלולות של הדיאנה?
או ניתן באמצע? איני מקיימת יחסי מין כרגע כלומר הגלולה היא לאזן אותי מבחינת עור הפנים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב20/03/2011החלפה בסוף החפיסה של הדיאנה כדי לא לגרום לדימומים חריגים באמצע החודש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פספסתי גלולה- דחוףאנונימית19/03/2011
שלום
אני לוקחת גלולות פמינט ושכחתי ליטול גלולה אחת. יום למחרת, כאשר נזכרתי, המשכתי את הסדר כרגיל, והגלולה ששכחתי נותרה בחפיסה.
מה עלי לעשות כשאגיע לגלולה ה-21 והאחרונה? האם עלי לקחת גם את זאת ששכחתי, ואז זה יוצא 22 ימי גלולה?
או לזרוק אותה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פספסתי גלולה- דחוף - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב20/03/2011תזרקי אותה, אם את מקיימת יחסי מין את צריכה לזכור שאינך מוגנת וזקוקה להוסיף קונדומים בשבועיים הקרובים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צריבה וגרד בין פתח הנרתיק לפי הבעתחן19/03/2011
לפני שלושה ימים הופיע לי גרד לא מוסבר באיזור שבין פי הטבעת לפתח הנרתיק, הוא מלווה בתחושת צריבה חזקה כשאני עושה פיפי ומנגבת,קניתי מגבונים של טחורים כדי להקל על כאב הניגוב. ההרגשה היא כמו שריטה, ממש papar cut
הרופא שלי יכול לקבל אותי רק ביום שלישי,והרוקח בסופרפארם אמר לי למרוח בינתיים אגיסטן אלוורה
(אם זה עוזר,אני בת 22 מקיימת יחסי מין עם אותו בחור כבר 4 שנים, שניינו שומרים על הגייינה, הגרד לא הופיע כתוצאה מבעיות במעיים או בנרתיק, פשוט הופיע לבדו)
אשמח אם תעזרו לי, זה ממש לא נעים,כואב לי לשבת והיום אפילו ללכת ועד יום שלישי לא אוכל לקבל חוות דעת מקצועית
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צריבה וגרד בין פתח הנרתיק לפי הבעת - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב20/03/2011אי אפשר לדעת מבלי לבדוק אותך,
נסי את משחת האגיסטן אם זה לא יעזור נסי ויטאמרפן אולי פצעת את עצמך מרוב גרד?
אמבטית ישיבה עם שמן אמון יכולה להקל על אי נוחות מקומית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)