מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- משמעות של צוואר רחם פריךד``ר ליאורה אברמוב24/03/2011
חזרתי היום הבדיקה אצל רופאת נשים בעקבות דימומים קלים מידי פעם ולא צפויים והיא בישרה לי שיש לי צוואר רחם רגיש. מושג שלא שמעתי עליו בחיים. והיא לא פירטה לגבי מה זה אומר ורק שלחה אותי למרפאת צוואר הרחם. האים עלי לדאוג וזה יכול להיות משהו מסוכן, או שזו תופעה שכיחה ושתיפול הולם יכול לעזור. משגע אותי שאני לא יודעת מה זה אומר.
אשמח לדעת משהו בנושא
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צוואר רחם פריך - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין25/03/2011לא מכיר את ההגדרה
רצוי לחזור לרופאה המטפלת לצורך קבלת הסבר מפורט
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים בבטן התחתונהפ24/03/2011
שלום
יש לי מחזור סדיר בזמן האחרון מספר ימיי המחזור קטן (יומיים). בנוסף לפני הביוץ מתחיל לי כאב בבטן התחתונה צד ימין כאב שנמשך עד ל מחזור בערך. מה זה יכול להיות?
המון תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים בבטן התחתונה - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין25/03/2011שינויים במחזור כתוצאה משנויים הומרנאליים
מומלץ להבדק
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולות והקאה- פעם שניה!predator24/03/2011
שלום נטלתי גלולת מינס ב1:00 וב6:00 חטפתי הקאות, האם הגלולה נקלטה בפרק זמן זה , מה עליי לעשות?
תודה רבה על המענה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות והקאה- פעם שניה! - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב25/03/2011השלימי עוד גלולה אם לא עברו 12 שעות, ום עברו כבר הוסיפי קונדומים לשבועיים קרובים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- למה לא קיבלתי תשובה...יוכבד24/03/2011
שאלתי שאלה חשובה ולא קיבלתי תשובה בבקשה תענו חשוב לי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה לא קיבלתי תשובה... - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב25/03/2011חזרי על השאלה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פלוקונאזול 150g24/03/2011
שלום רב, יש לי בעיה של פטריה חוזרת והרופא רשם לי פלוקונאזול. תחילה הוא אמר שאם זה למניעה, אז לקחת פעם בחודש, אבל אם הפטרייה תחזור, לקחת לעיתים קרובות יותר. כמובן שהפטריה לא איחרה לבוא. לא ברור לי באיזה מינון עלי לקחת את הכדורים הנ"ל לטיפול בפטריה(יש ברשותי שלושה)
תודה מראש על העזרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פלוקונאזול 150 - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב25/03/2011פלוקנול למניעה ניתן בזמן מחזור ואילו פלוקנול לטיפול ניתן בהפרש של 3 ימים עוד כדור. את צריכ לבקש מהרופא שלך עוד מרשמים לכדור כדי שתוכלי לקחת שניים עכשיו לטיפול ואחר כך בזמן המחזור למניעה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על התשובה
g25/03/2011אני רק מוודא שהבנתי. לטיפול אני צריכה 3 כדורים ואז להמשיך למניעה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולות ודימוםטל24/03/2011
מזה כבר 3 שנים אני משתמשת בגלולות פליים והיום לראשונה קרה שנשארו לי עוד 8 גלולות לקחת עד שתיגמר החבילה וכבר החל דימום יחסית חזק.. זה מעולם לא קרה לי- יש לציין שאני בת 20 והכל תקין תודה לה' ולא עברתי עדיין לידות או כדומה.
האם זה עניין שכיח והאם להמשיך לקחת את הגלולות כרגיל?
תודה מראש,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות ודימום - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב25/03/2011המשיכי, אם הדימום יקרה גם בחודש הבא תפני לרופא נשים להחלפת גלולות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולות ומיגרנותרינת24/03/2011
שלום,
אני בת 24, בריאה אך סובלת ממיגרנות עם אאורה.
כרגע לוקחת גלולות יסמין אך רופא הנשים שלי המליץ לי לעבור לגלולות ללא אסטרוגן.
קראתי הרבה דעות מנוגדות בעניין, אך הדבר החמור ביותר שראיתי הוא שבאתר קופ"ח מכבי נאמר שגלולות מסוג זה דווקא עשויות לא להתאים לנשים שסובלות ממיגרנה עם אאורה!! מה נכון?? מה לעשות?
והאם נכון שלא תהיה לי וסת כלל אם אנטול אותן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות ומיגרנות - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב25/03/2011לא מומלץ גלולות לנשים הסובלות ממיגרנה עם אאורה. התעצי עם נוירולוג מטפל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבהרה בבקשה
רינת25/03/2011האם לא מומלץ לקחת גלולות כלל? או שהכוונה היא ספציפית לגלולות ללא אסטרוגן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום קליל עם גלולותמאי24/03/2011
שלום רב.
אני בחודש השני של גלולות פליים.זאת פעם ראשונה שאני לא עושה הפסקה בין חפיסות.
בימים האחרונים קורה לי בערך פעם ביום שכאשר אני עושה פיפי ומנגבת יש לי דימום על הנייר לפעם אחת.זה לא נוזל בצורה שמכתימה את התחתון.רציתי לדעת אם זו תופעה ידועה כאשר לא עושים הפסקה בין חפיסות? אם זה קשור אולי אפילו למצב נפשי ומתח? אולי גם לכיווץ של האיזור?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום קליל עם גלולות - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן25/03/2011זה קורה ואין עם זה כל בעיה. במידה והפשה דמית נמשכת אזי יש צורך בבדיקה גינקולוגית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום כבר שלוש שניםיעלי24/03/2011
שלום,
שם בדוי כמובן. אני במחזור כבר מזה שלוש שנים.
יש תקופות של שבוע עד חודש+ בהן הוא נפסק, אך הדימום הוא כל הזמן.
הסיפור התחיל כשנטלתי במשך 5 שנים גלולות מאד מאד חזקות. הפסקתי לאחר מכן את הגלולות ועכשיו עברתי לגלולות חדשות, ועדיין - הדימום ממשיך.
כמובן שהלכתי להמון רופאים, עשיתי בדיקת אולטראסאונד, ולאף אחד אין תשובה לתת לי... אני ממש בלחץ מכל הסיפור ואיך הוא ישפיע על האפשרות שאוכל ללדת, וכמובן שגם הלחץ מן הסתם לא תורם.
בשורה התחתונה - אני ממש מיואשת וכבר לא יודעת מה יכולה לעשות... הלכתי לשלושה רופאים גניקולוגים שונים, שהמליצו החלפת גלולות וכו... כמו שציינתי, הבדיקות יוצאות תקינות...
דוקטור, בבקשה... מה לעשות..??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום כבר שלוש שנים - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב25/03/2011עשי הפסקה לחודש חודשיים בגלולות, ותרא אם יהיו דימומים חריגים גם ללא גלולות. במידה ולא, צריך להתאים לך גלולות אחרות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם הפסקהגם
יעלי25/03/2011הפסקה בגלולות כבר ניסיתי לעשות,
הפסקתי לכמה חודשים, החלפתי גלולות, הפסקתי....
מה עוד אוכל לעשות ד"ר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה תעזרו לי..
יעלי27/03/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזורמורן24/03/2011
שלום, אני בת 22 משתמשת בגלולות מזה כ5 שנים . פספסתי החודש 4 גלולות אני וחבר שלי קיימנו יחסי מין ולאחר מכן באותו שבוע פספסתי 2 גלולות. קיבלתי מחזור בזמן שהייתי אמורה לקבל (יום א') ביום ב' בקושי דיממתי ומיום ג' לא יורד דם. האם יש סיכוי שאני בהריון? תודה, מורן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחזור - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב25/03/2011יכול להיות דימום קל בגלל הדימומים שהיו במהלך החודש אך מאחר ולא הי ית מוגנת החודש הזה מהריון עשי בדיקת שתן להריון
להבא , אם את שוכחת אפילו גלולה את הוסיפי קונדומים לשבועיים שאחרי זה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אי נוחות אחרי תפריםנילי24/03/2011
שבועים +אחרי לידה ,היו הרבה תפרים .
חלקם באזור פי הטבעת ,בימים האחרונים יש כאבים כמו זרמים חשמליים .
האם זה נורמלי או שצריכה להיבדק ?ובכלל המקום מאוד צורב ומגרד.
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה לא עונים דחוף!!!!!!!
נילי28/03/2011מאוד כואב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאי נוחות אחרי תפרים - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין28/03/2011לא ניתן לקבוע האם המצב תקין ללא בדיקת רופא
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולותמבקשת עצה24/03/2011
היי
אני חושבת להתחיל לקחת גלולות, אני בת 17 ורוצה לדעת אם יש גלולות שמתאימות לגיל הזה? או שכל גלולה מתאימה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות
הילה27/03/2011היי,
אני בת 16.5 ולוקחת "פליים" כי הבנתי שהמינון ההורמנלי נמוך, תתיעצי עם רופא קודם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות בדיקת דםלירן24/03/2011
עשיתי ספירת דם עפ"י בקשת הרופא שלי לאחר השלמת טיפול סיום להריון מחוץ לרחם.יצאו 3 ערכים מחוץ לסוגריים ואודה לכם אם תוכלו לעזור לי להבין מהם, מה זה אומר ואם זה בעייתי.
MCHC - 30.7
RDW-SD - 48.8
RDW-CV - 14.8
רק תוצאות אלו היו צבועות באדום.
תודה רבה מראש (-:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוצאות בדיקת דם - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב24/03/2011לא נראה בעיתי אבל פני עם התוצאות לרופא משפחה שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לידהרבקה24/03/2011
שלושה חודשים אחרי לידה ועדיין לא נעלם הפס השחור שחוצה את הבטן לאורכה...
מתי זה אמור לקרות?
האם זה תקין?
אגב לידה בניתוח קיסרי
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לידה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב24/03/2011יכול לקחת עוד מספר שבועות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיות הורמונליות ובלוטת התריסמיטל24/03/2011
שלום רב
לפני כשנה אובחנתי במחלת גרייבס בשל תפקוד הtsh מתחת ל0.01 וt3-t4 גבוהים מאוד.
התחלתי טיפול במרקפטיזול
בבדיקת הדם האחרונה תוצאות הבדיקה השתנו ורמת הtsh עלתה ל 7.69 ורמת הt3-t4 נכנסו לנורמה.
מאז החלו לי דימומים ווסתים רבים בתדירות של לפחות פעמיים בשבוע.
ולאחרונה הווסת נמשכת כבר כשבועיים רצוף
האם יש קשר בין הדברים?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיות הורמונליות ובלוטת התריס - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב24/03/2011אי סדירות במחזור יכולה להיות קשורה להפרעות בבלוטת התריס
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)