מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ביוץ בזמן וסתאא01/04/2011
המחזור שלי בשנה האחרונה [ללא גלולות=מנסה להכנס להריון] הוא כל 28 יום.
הייתי אמורה לקבל רק מחר וסת.
הוסת הקדים והגיעה ביום ראשון [ביום ה21] והוא עדיין ממשיך.
הדימום שלי בדרכ 5 ימים [היום הוא היום ה6 לדימום].
1] האם הביוץ יכול להיות בזמן הוסת?
2] האם שווה לעשות בדיקות ביוץ ביתיות לבדיקה?
3] מה יכולה להיות הסיבה להקדמה בוסת???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה...
אא02/04/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהביוץ בזמן וסת - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן02/04/2011אין ביות בזמן המחזור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם זה אומר...
אא02/04/2011שכל עוד יש לי דימום וסתי אני לא מבייצת?
מה יכול להיות הסיבה להקדמה בוסת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה
אא04/04/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי וירוס הפפילומה האנושייעל31/03/2011
עברתי בדיקת PAP לפני 3 חודשים שהראתה על ASCUS והופנתי ע"י רופא הנשים לקולסקופיה נלקחה בדיקת HPV TYING.
אחרי חודש הגיעו התוצאות שמראות על TYPE 18 חיובי . לפי בירורים באינטרנט הבנתי שמדובר בוירוס הפפילומה ושזן 18 עלול לגרום לסרטן, אתמול הייתי אצל הרופא של קולסקופיה לקבלת התוצאות והוא אמר שאין טיפול לוירוס והגוף יכול להתמודד איתו לבד.. האם זה נכון?
ודבר שני הרופא הפנה אותי ל ECC.. ברצוני לדעת מה זה? האם זה מסוכן? האם זה נחוץ בכלל?
רצוי לציין שאני בת 22 וקיים בי החשש שגם הוירוס וגם הטיפול ישפיעו או יפגעו בכניסה להריון בעתיד..
אשמח לקבל יעוץ
יעל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תיקון טעות
יעל31/03/2011קולסקופיה =קולפוסקופיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה לגבי וירוס הפפילומה האנושי - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן31/03/2011אמליץ לך מספר דברים:
1. לחזור לבדיקת פאפס בעוד 6 חודשים (משום שאת צעירה)
2. לקבל חיסון נגד HPV - חיסון CERVARIX
3. לא למהר עם ECC (מדובר בביופסיה מתוך תעלת צוואר הרחם)
4. ברוב המקרים הנגיף ( שלך HPV-18) נעלם מעצמו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפסקת המחזוררחל31/03/2011
היי אני בת 20, אוכלת נורמלי (שוקלת 60) אבל כבר חודשיים וקצת שלא קבלתי מחזור, עד עכשו היה לי די מסודר. (אני דתיה ולכן אין סיכוי שנכנסתי להריון..)
ממה הדבר יכול לנבוע? ומה עלי לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה,הלוואי ותענו לי..
רחל01/04/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה בקשר לבדיקת פאפme31/03/2011
שלום,
רציתי לדעת עשיתי בדיקה לפני חודש וחזרה תוצאה בה מבקשים לחזור על הבדיקה בעוד שלושה חודשים.
האם זה נפוץ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה בקשר לבדיקת פאפ - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן31/03/2011די נפוץ.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עובי רירית הרחםנורית31/03/2011
האם זה תקין שביום הרביעי של המחזור (עדיין יש שרידי דימום) עובי הרירית הוא 6 מ"מ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עובי רירית הרחם - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן31/03/2011כן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סיכוי להריון-תענו אני בלחץץץחסויה31/03/2011
שלום לכם,
רציתי לדעת אם יש סיכוי להריון. לפני כשבועיים שכבתי בפעם הראשונה עם החבר החדש שלי. החדר היה חשוך עם אור מעומעם כזה...התנשקנו אח"כ התפשטנו וירדתי לו ואז הוא ירד לי, ואז אמרתי לו לשים קונדום, הוא הוציא מהתיק שלו את הקונדום ושם, אח"כ סובב אותי ונכנס בדוגי סטייל, איבר מינו יצא כמה פעמים משם והכנסתי שוב, נזהרתי כמובן מהציפורניים שלי, אח"כ התחלתי להרגיש שאיבר מינו נפול, אמרתי שיצא משם יוריד את הקונדום והמשכתי לעשות לו מין אוראלי והוא גמר לי בפה.לא עלה בדעתינו לבדוק אם הקונדום קרוע או לא, פשוט לקח את הקונדום והאטיפה וזרק אותו מחוץ לבית. למרות שלא נראה לי , מדוע שיקרע?
עוד לא קיבלתי מחזור, למרות שגם ככה הוא לא סדיר אצלי. האם יש סיבה לדאגה????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סיכוי להריון- תענו בבקשה
חסויה03/04/2011שלום לכם,
רציתי לדעת אם יש סיכוי להריון. לפני כשבועיים שכבתי בפעם הראשונה עם החבר החדש שלי. החדר היה חשוך עם אור מעומעם כזה...התנשקנו אח"כ התפשטנו וירדתי לו ואז הוא ירד לי, ואז אמרתי לו לשים קונדום, הוא הוציא מהתיק שלו את הקונדום ושם, אח"כ סובב אותי ונכנס בדוגי סטייל, איבר מינו יצא כמה פעמים משם והכנסתי שוב, נזהרתי כמובן מהציפורניים שלי, אח"כ התחלתי להרגיש שאיבר מינו נפול, אמרתי שיצא משם יוריד את הקונדום והמשכתי לעשות לו מין אוראלי והוא גמר לי בפה.לא עלה בדעתינו לבדוק אם הקונדום קרוע או לא, פשוט לקח את הקונדום והאטיפה וזרק אותו מחוץ לבית. למרות שלא נראה לי , מדוע שיקרע?
עוד לא קיבלתי מחזור, למרות שגם ככה הוא לא סדיר אצלי. האם יש סיבה לדאגה????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסיכוי להריון- תענו בבקשה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב04/04/2011סבירות להריון אם הקונדום לא נקרע ולא נפל נמוכה. אם את רוצה להיות בטוחה עשי בדיקת שתן להריון - ניתן לקנות בכל בית מרקחת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מבולבלת לגמרי...נועה31/03/2011
שלום !
לפני 4 חודשים הפסקתי ליטול גלולות יסמין,ואני מנסה להיכנס להריון.
המחזור האחרון היה ב-26.2 והוא מאחר לי ב-13 ימים (המחזור שלי מגיע כל 22/23 יום).
עשיתי 3 בדיקות הריון אחת שבוע אחרי האיחור, השניה 9 ימים אחרי האיחור ,ואחת 12 ימים אחרי האיחור- והכל שלילי.
האם זה אומר שאני לא בהיריון או שכדאי לעשות בדיקות דם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מבולבלת לגמרי... - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן31/03/2011בדיקות שתן די אמינות, תפני לבדיקת אולטרסאונד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרשותרינה31/03/2011
בת 30 אימא ל3 ילדים לידה אחרונה לפני שנה ו5 חודשים ועדיין מניקה בניתוח קיסרי הבעיה היא שיש לי הרבה הפרשות בצבע לבן וזה ממש לבן אני אחרי מחזור קיבלתי וסת אחורונה בתאריך 3_16 שנמשכה 7 ימים אני לא יודעת אם זה בגלל הביוץ והאם בזמן ביוץ מרגישים קצת כאבי מחזור או כאבים אחרים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרשות
רינה31/03/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפרשות - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן31/03/2011מה השאלה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפרשות
רינה31/03/2011השאלה שלי האם בזמן ביוץ מרגישים כאבים זה אפילו לא כאב זה כמו אי נעימות ברחם ויש לי הרבה הפרשות בצבע לבן האם ייתכן כאב בזמן ביוץ? זה פעם ראשונה שזה קורה לי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביוץ וכאבי ביוץדנה31/03/2011
שלום
מידי חודש, ביום ה-14 למחזור(נמשך 29 יום) אני חשה בכיווצים בנרתיק וכאב חד בבבטן התחתונה בצד השמאלי. האם אלו כאבי הביוץ, כלומר האם הביוץ מתרחש באותו רגע? או שאלו כאבים שיכולים גם לסמן על בוא הביוץ(יום יומיים לפני)?
יש לציין שהמחזור שלי סדיר ומדוייק.
במידה ואלו כאבי ביוץ עכשוויים, האם קיום יחסי מין כ-12 שעות לאחר הרגשת הביוץ יכול להוביל להריון?
דנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביוץ וכאבי ביוץ - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב31/03/2011האם הכאבים נמשכים 29 יום?.... אם כן אלו לא כאבי ביוץ
בעקרון גם אם הכאבים חלפו יכול להיות כניסה להריון אם היחסים קרו ב24 שעות של חריגת הביצית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
דנה31/03/2011הכאבים נמשכים בערך 4 שעות לסירוגין רק ביום ה-14 של המחזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תשובה מהירה.מחזור אחרי הפסקת הריוןרורו31/03/2011
שלום..
אני בת 22 וחצי ביצעתי הפסקת הריון עם גלולות מפג'ין וציטוטק בתאריך 1.3.2011 לאחר כל התהליך בבדיקת האולטרסאונד שביצעתי לא נשאר תוכן הריוני והכל בסדר
והדמום נמשך כ4 שבועות..
רציתי לדעת מתי אני אמורה לקבל מחזור???ומתי מותר לכנס להריון??אחרי כמה חודשים.??
מקווה שאקבל תשובה כמה שיותר מהר
ותודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה מהירה.מחזור אחרי הפסקת הריון - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב31/03/2011את אמורה לקבל בימים הקרובים מחזור אם הוא סדיר כל חודש ואז לנסות להרות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קיום יחסי מין לאחר 10 שבועות מהלידהדנה31/03/2011
שלום רב,
ילדתי לידת ואקום לפני 10 שבועות, ומאז עדיין יש לי כאבים קלים כשאני יושבת בפיסוק בשירותים שבאים מצדי השפה הימנית.. הרופא בדק ואמר שמדובר באודם ונתן לי פוליקוטן. העניין שזה לא ממש עובר לי...... ואני רוצה גם לשוב לקיים יחסי מין, אך כל האיזור מאד כואב כשאני מפסקת רגליים.
האם משחת אלחוש תעזור במקרה כזה?
במידה וכן, האם ניתן למרוח עזרקאין לעת עתה עד שהמצב ישתפר או שזה לא מתאים לשם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה לא ענו להודעה שלי??
דנה31/03/2011אשמח להתיחסות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקיום יחסי מין לאחר 10 שבועות מהלידה - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן31/03/2011פשוט תתחילי לקיים יחסי מין "בעדינות" והכל יסתדר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזהו שניסיתי אבל
דנה01/04/2011בכלל לא יכלנו להגיע למצב של חדירה, כי הכאב הוא שטחי ולא פנימי... ממש כואב לי בשפה עצמה...
ומה לגבי העזרקאין או חומר מאלחש אחר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סליחה..אבל זה מאוד חשוב בבקשה להגיברורו31/03/2011
שלום..
אני בת 22 וחצי ביצעתי הפסקת הריון עם גלולות מפג'ין וציטוטק בתאריך 1.3.2011 לאחר כל התהליך בבדיקת האולטרסאונד שביצעתי לא נשאר תוכן הריוני והכל בסדר
והדמום נמשך כ4 שבועות..
רציתי לדעת מתי אני אמורה לקבל מחזור???ומתי מותר לכנס להריון??אחרי כמה חודשים.??
מקווה שאקבל תשובה כמה שיותר מהר
ותודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עברתי את מה שאת מתארת
תמר31/03/2011הפלה באמצעות ציטוטק בשבוע 22.
הרופא אמר לי לחכות חודשיים עד שאנסה שוב להכנס להריון כדי לתת לגוף זמן להתאושש.
בדיוק אחרי חודשיים נכנסתי שוב להריון!
הגוף מאוד פורה אחרי הפלה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מבקשת תשובהסוזי31/03/2011
בוקר טוב לכולם
אני בת 29 שנות
יש לי 3 בנות
המחזור האחרון היה 24.2.11
בתאריך 09.3.11 התחלתי לקחת תרופות להרזיה שם החברה אמאנה קיר
המחזור לא בא במועד שלו אני חשבתי כי אני לוקחת תרופות הרזיה אז היום עשיתי בדיקת שתן להריון בבית התשובה היתה חיובית
1) רציתי לשאול האם יש סכנה על העובר .?
2) האם יש בדיקות עלי לעשות אותה .?
3) האם יש בדיקת מיוחדת לדעת מין העובר בשבועים הקרובים ?
תודה רבה לכלם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מבקשת תשובה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב31/03/2011לא מכירה את התרופה. התיעצי עם החברה שמשווקת את התרופה. את מין העובר ניתן לדעת רק בסוף חודש שלישי באולטראסאונד.
פני לרופא נשים לגבי בדיקות של תחילת הריון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולות יום אחרוןעזרה דחווףף30/03/2011
רציתי לדעת אם זה בסדר לעשות סקס ביום האחרון של הגלולות (ביום של בגלולה האחרונה) ואם יש סיכוי להכנס להריון?
וגם אם זה בשבוע הפסקה בין החפיסות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות יום אחרון - תגובה
ד''ר יואב פלד30/03/2011אפשר לקיים יחסים כל הזמן וגם בשבוע ההפסקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההכוונה זה בלי קונדום
עזרה דחווףף30/03/2011או כל אמצעי מניעה אחר מלבד הגלולות שכרגע אני לא לוקחת כי זה שבוע הפסקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התקן מירנהמ30/03/2011
שלום,
אני בת 33 נשואה +2. שתי ההריונות והלידות שי עברו בהצלחה וללא סיבוכים.כמו כן אין לי עבר של הפלות.לאחר הלידה השנייה לפני כ- 3.5 שנים הותקן ברחמי ההתקן נובה טי,לאחר תק' (סה"כ חודשיים) של דימומים לא סדירים ניגשתי לרופא נשים בחר"פ (אני אשת קבע) אשר קבע כי ההתקן לאחר 3 שנים מתפוגג תוקפו ועל כן יש להסירו ולהתקין במקומו את המירנה.וכך עשיתי ,אך במשך חודשיים לא קיבלתי ווסת וחששתי כי משהו לא תקין.ולכן הלכתי להתייעץ עם רופא באופן פרטי ,ראשית הכל היה תקין אך הוא הסביר לי כי למרינה יש תופעה של ווסת מאוד מאוד קצרה ולעיתים ללא ווסת כלל.חשוב לציין כי לפני התקנת המירנה הייתה לי ווסת סדירה באופן כללי ולמשך שמונה ימים ועם דימום חזק וכאבים (כמו בגיל 16...)וכעת מדצמבר האחרון כשאני עם המירנה אין לי דימום כלל בתק' הווסת כלל!!! אלא רק כאבים בחזה בזמן ימי המחזור , חזה נפוח ומעט כאבים בבטן התחתונה.אך אני מרגישה שהשמנתי (ואני שומרת באופן קבוע על תזונה מאוזנת מאוד מתמיד) מאז והתנפחתי וכן כי העובדה כי אין לי דימום כלל למעשה לא נותנת לגוף להתנקות והוא גם באופן תמידי נפוח.האם זה בגלל המירנה ? והאם המלצתך להסירו ולהחזיר שוב את הנובה טי שבסה"כ עשה את עבודתו.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התקן מירנה - תגובה
ד''ר יואב פלד30/03/2011את בין המאושרות שבשל המירנה אין להם דימום חודשי
השאירי המירנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)