מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חשש להריון....בתי29/03/2011
אני נוטלת גלולות באופן קבוע אך שחכתי יום אחד גלולה ובאותו יום קיימתי יחסים לא מוגנים..האם יש סיכוי לקליטת הריון??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חשש להריון.... - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב29/03/2011יש סכוי, הוסיפי קונדומים בשבועיים הקרובים ואם לא עברו 72 שעות מאותו משגל לא בטוח קחי פוסטינור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בבקשה- צריכה עזרה, ואין מענה!!ברברה29/03/2011
שלום
אני נוטלת גלולות יאז כבר 3 חודשים, לאחר סיום החפיסה האחרונה לא קיבלתי מחזור, האם להתחיל חפיסה חדשה או לאפשר קבלת מחזור?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בבקשה- צריכה עזרה, ואין מענה!! - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב29/03/2011התחילי חפיסה חדשה אך עשי בדיקת הריון לשלילה אם יש חשש להריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- וסת מוקדמתדניאלה29/03/2011
שלום ! האם יתכן שתאריך הוסת הקדים ב 10 ימים ואם כן מה יכולות להיות הסיבות הנני בת 44 ובד"כ מקדים לי הכי הרבה ב 5 ימים אודה לכם על תשובה !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר וסת מוקדמת - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב29/03/2011יכולה להיות הפרעה הורמונלית החודש ולכן מקדים המחזור. פני לרופא הנשים שלך להערכה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שכחתי גלולה- דחוףnoname28/03/2011
שכחתי לקחת את הגלולה הראשונה בחפיסה, אחרי שסיימתי חפיסה קודמת עם 4 גלולות סרק (של יאז), התחלתי את החפיסה ביום שאחרי (יום שבת) והמשכתי לקחת את הגלולות כרגיל.. האם אני כבר לא מוגנת? מה לעשות? להפסיק עם הגלולות ולהתחיל חפיסה חדשה? או שאני כן מוגנת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתי גלולה- דחוף - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב29/03/2011המשיכי כרגיל אך השתמשי בקונדומים בשבועיים הקרובים ליתר בטחון,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לוקחת מינס ולא מקבלת מחזורדינה28/03/2011
שלום
אני לוקחת מינס כבר 3 שנים.לעיתים קרובות מאחרת או שוכחת גלולות והמחזור לא מגיע.
הוסבר לי עם מינס צריך לדייק בשעה כדי למנוע הריון ,החודש לקחתי את כולן במדויק אך אין לי מחזור.כל חודש חווה את כל תופעות הטרום מחזור,כאבי ראש כאבי בטן תחתונה,כאבים בחזה,תיאבון מוגבר אך ללא דימום בכלל.לאחר שלילת הריון כל פעם מחדש אני לא מבינה מה לעשות.התחושה לא טבעית ולא נעימה
מה לעשות??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לוקחת מינס ולא מקבלת מחזור - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב29/03/2011פני לרופא הנשים שלך להחלפת גלולות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שינויים במחזור - דחוף!ניצן28/03/2011
שלום
לקחתי גלולות יסמין במשך תקופה ארוכה והפסקתי לפני חודשיים בגלל תופעות לוואי.
בחודש הראשון של ההפסקה לא קיבלתי מחזור, ועכשיו החודש השני (ובאמת בימים אלו אני אמורה לקבל) והיה לי מן דימום מועט מאוד שהיה כמעט חד פעמי במשך היום.
אני לא יודעת אם זה באמת מחזור, ואני חייבת לדעת כי אני רוצה להכניס טבעת נוורינג - שחייבת להכנס אך ורק ביום הראשון של המחזור...!
מה כדאי לי לעשות?? (והיום עוד רגע נגמר...)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שינויים במחזור - דחוף! - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב29/03/2011החדירי את הטבעת היום אך הוסיפי קונדומים בשבועיים הקרובים כי אי אפשר לדעת אם זה באמת היה מחזור או לא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה!!
ניצן30/03/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם יכולה לחזור להתאמן?dannacoh28/03/2011
שלום רב,
לפני כ3 שבועות עברתי ניתוח להפרדת שפתיים קטנות.
בוצעה פתיחת חלק עליון ותחתון עד לגבול הקליטוריס מלמעלה ועד למוקוזת הנרתיק מלמטה.
רציתי לדעת אם ומתי אני יכולה לחזור להתאמן (חדר כושר, טניס...). אני כבר לא חשה כאבים אבל אני מרגישה עדיין את התפרים.
תודה,
דנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם יכולה לחזור להתאמן? - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב29/03/20116 שבועות אחרי, עד שיספגו התפרים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריוןג'ני28/03/2011
שלום,
אני כרגע נמצאת באיחור עשיתי בדיקת הריון ביתית ויצאה חיובי.
המחזור האחרון שלי היה ב- 23/2(מחזור סדיר). מתי אפשר ללכת לרופא לבדוק שיש דופר עוברי ושהכל בסדר?
תודה ג'ני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה
ג'ני28/03/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההריון - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב29/03/2011דופק עוברי יהיה בערך בעוד שבוע - שבועיים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך...
ג'ני29/03/2011תודה על התשובה. קבעתי תור לרופא לעוד שבוע אני אהיה שבוע 1+6 זה בסדר או כידי לדחות בעוד שבוע?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאביםסיון28/03/2011
שלום!
לפני כ3 חודשים התחלתי לקחת גלולות שאיני זוכרת את שמן, בעקבות כך החלו לי כאבים.
הלכתי לרופא נשים שבדק ואמר שאין דלקת אך החליף לי את הגלולות לגלולות בשם פליים.
מאז הכאב פחת אך עדיין יש כאב והוא רק בשעות הבוקר.
כאשר אני הולכת להתפנות הכאב חולף.
יש מין מחסום באזור למטה ורק כאשר הנוזל משתחרר משם הכאב חולף.
הנוזל הוא בצבע לבן וללא ריח.
איני מצליחה לקיים יחסים מכיוון שנורא נורא כואב לי.
מה לעשות?אני די מיואשת כי רופא הנשים לא מצא כלום!
תודה רבה על העזרה!
סיון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין28/03/2011ניתן לפנות למומחים בנושא:
אזור מרכז ד"ר ליאורה אברמוב- איכילוב
באזור הצפון ד"ר אירנה גרטמן- רמב"ם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איחור במחזור ומחזור לא סדיר -כניראהמישהי28/03/2011
מחזור אחרון 20.2 מחזור לפני 18.1
מחזורים עדיין בגדר סימן שאלה אם מסודרים או לא (לפי החישוב האחרון כל 33 יום אבל שוב - לא בטוחה כי בדקתי רק פעם אחת)
היום עדיין לא קיבלתי מחזור. עשיתי הבוקר בדיקת הריון - יצא שלילי
אבל הביוץ (לפי החישוב) יכול היה להיות בין ה 6.3 - 11.3
יש טעם לעשות עוד בדיקה...? האם יכול עדיין להיות שאני כן בהריון?? עד מתי הגיוני לחכות בציפייה שעוד יש סיכוי שאני בהריון? מתי לדבר עם רופא אם המחזור לא יגיע?
המשך "ארועים" - עשיתי הבוקר(28.3.11) שוב בדיקת הריון ביתית, יצא שלילי... אני לא בהריון ומסתמן מזה שהמחזור שלי למרות הכל לא ממש מסודר בזמנים שלו..
מה לעשות...? היום עברו 36 ימים מיום המחזור הראשון של המחזור האחרון שהיה לי. האם עדיין נורמלי? האם צריכה ללכת לראות רופא? כמה לדאוג וכמה לא...? אנחנו כבר ממש רוצים לנסות להיכנס להריון למרות שהתחלנו לנסות רק לפני חודש.... עדיין....
אשמח לתשובות בבקשה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איחור במחזור ומחזור לא סדיר -כניראה - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין28/03/2011הסיכוי להרות בכול מחודש ללא כול בעייה של פוריות הינו סביב 20%, כך שעדיין מוקדם לבצע בירורים אחרי חודש אחד
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהומה בנוגע לזמנים
מישהי28/03/2011בין מחזור למחזור? היום זה כבר 36 ימים ועדיין לא קיבלתי מחזור....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שכחתי גלולהתמר28/03/2011
אני לוקחת גלולות כבר שנה ובחודש האחרון עקב לחץ של מבחנים יצא לי לשכוח כבר שתי גלולות. רציתי לדעת אם זה יקדים לי את המחזור ואם יחסי המין עם החבר עדיין מוגנים או שלא?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתי גלולה - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין28/03/2011שכיחה של גלולה אחת בלבד לא מפרה את האפקט המגן של הגלולות
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הוצאת התקן - דחוף!דבורה מאיה28/03/2011
מזה שנה וחצי השתמשתי בהתקן תוך רחמי (הסוג הבסיסי ולא ההורמונלי). בעקבות סדרת תופעות לוואי כגון פיגמנטציה, פצעים על הפנים, כאבי גב ותחושה כללית לא טובה הוסק כי מדובר בתגובה אלרגית והוא הוצא מגופי. בעת ההוצאה הרופא ציין שאין חוט. לא קיבלתי ממנו תשובה ברורה לגבי משמעות הדבר ורציתי לשאול האם זה מסוכן? לא יכול היה החוט להיעלם? ומה אפשר לעשות בנושא.
כמו כן, אם אכן אני אלרגית למתכות האם קיימת אלטרנטיבה כאמצעי מניעה פנימי וקבוע שאינו מכיל כל סוג של מתכת ו/או הורמונים.
בתודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הוצאת התקן - דחוף! - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין28/03/2011בעבר היה מקובל דיאפרגמה לא בשימוש בשל בעיית יעילות
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבל מה עם החוט?
דבורה מאיה28/03/2011לא בעייתי שנעלם החוט? מה זה אומר? זה נמצא לי בגוף איפה שהוא?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שואלת שוב בקשר למחזורמיטל27/03/2011
שלום, אני בת 22 אחרי 2 לידות רגילות ותקינות, הלידה האחרונה לפני 7 חודשים, קיבלתי מחזור חודש וחצי לאחר הלידה, המחזור שלי תמיד היה סדיר. החודש קיבלתי מחזור ב14/03 והוא נגמר ב20/03, אתמול כשהייתי בשירותים ראיתי דם בצבע חום כמו סוף של מחזור ועדיין זה לא הפסיק. (לא קיימתי יחסי מין בשבוע האחרון אז לא ניראה לי שזו הסיבה) האם יש סיבה לדאגה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שואלת שוב בקשר למחזור - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין28/03/2011לא ניתן לקבוע האם מדובר באי סדיקרות של מחזור או בדימום ממקור הריון, האבחנה המבדלת גדולה כדאי להיוועץ ברופא אשר יבצע גם בדיקה
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור מאחר אני בפאניקהשלי27/03/2011
המחזור שלי מאחר כבר כמעט בחודש
לפני כמעט חודש הייתי עם מישהו אבל לא הייתה חדירה.
אבל למה אני לא מקבלת מחזור? ולא רק זה , זה גם מלווה בצרבות בבוקר ובחילות וכאבי בטן שדומים מאוד לכאבי מחזור.
מה עושים? אני מתה מפחד
אשמח שתענו לי בהקדם
שלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחזור מאחר אני בפאניקה - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן27/03/2011עושים בדיקת הריון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור שונה לאחר לקיחת פוסטינוראליזבת27/03/2011
קיימתי יחסי מין עם חבר שלי והקונדום ניקרע, אז ליתר ביטחון לקחתי פוסטינור והמחזור הגיע בערך שבוע לאחר התאריך שהוא היה צריך להגיע (בכל מקרה הוא לא סדיר אצלי) כשהמחזור הגיע הזרם היה מאוד חלש והוא כבר נמשך אצלי 10 ימים בזרם פחות חלש אבל עדיין יורד דם ופשוט לא מפסיק ובדרך כלל הוא לכל היותר 5 ימים עם זרם די חזק על ההתחלה, מה אני צריכה לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחזור שונה לאחר לקיחת פוסטינור - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן27/03/2011להמתין. אחרי פוסטינור המחזור בד"כ מוזר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכשאני לקחתי נורלבו
מרין28/03/2011כשאני לקחתי נורלבו המחזור הופיע אחרי זה ממש רגיל, נכון שזה גם בסדר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)