מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הפרשה חומהשיר13/03/2011
שלום
אני לוקחת גלולות פמינט כבר חצי שנה ופעם האחרונה שקיימתי יחסי מין אחרי חצי שעה בערך הופיע לי על התחתון הפרשה חומה.....
מה זה???
יש לציין כי לא עשיתי הפסקה של שבוע בגלולות אלא המשכחתי לעוד חפיסה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זו אחת התופעות לוואי של הגלולות.
אנונימי13/03/2011תקראי בעלון של הגלולות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביוץ והריוןמנסה12/03/2011
אני ובעלי מנסים יותר משנה להכנס להריון.
יש לי 2 בנות מקסימות בבית ואיתן נכנסתי די בקלות להריון.
המחזור שלי סדיר כל 29 יום.
וסת אחרונה הייתה מוזרה = טיפת דם ביום ה29 בתאריך 1/3. למחרת עוד טיפת דם.
ובתאריך 3/3 וסת עם דימום של ממש שנמשך עד יום שלישי ה8/3. במשך יומים אחרי זה היו טיפות טיפות של דם וסתי.
השאלות שלי:
איך לחשב ביוץ.
האם כדאי לקנות ערכת ביוץ ולעבוד לפיו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה
למה?14/03/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה שוב
למה?20/03/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לחץ בחזה ושתן מוגברמיכאלה שרמן12/03/2011
ערב טוב,
אני בחורה בת 36 וכבר 4 חודשים אני סובלת ממתן שתן מוגבר ולחץ בחזה.
בבדיקות שעשיתי גילו דלקת בדרכי השתן וקיבלתי זינת.
אבל מאז הדלקת נעלמת וחוזרת ואני לא יודעת האם זה קשור...
אבל יש לי הרבה פעמים לחץ בחזה שאני משחררת בעזרת שיעול.
אני אודה אם ניתן יהיה לומר לי מה כדאי לעשות בעניין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחץ בחזה ושתן מוגבר - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן12/03/2011לפנות לרופא משפחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טוב פונה שוב כי לא נעניתי לפני יומינ.ל12/03/2011
לום רב,
בהריון שבוע 33+3. כבר כשבועיים שלושה מרגישה, בכל פעם שאני הולכת לשירותים, כאילו אני פתוחה לגמרי, או אותה תחושה שהייתה לי כשבועיים אחרי הלידה הראשונה, כשהתפרים כבר התחילו להחלים.
בשבוע הבא אהיה אצל רופאת הנשים, אבל בעיקרון, כשבדקו אותי לפני 5 שבועות, לא אמרו משהו מיוחד על צוואר הרחם או משהו כזה. ההריון שלי סבבה. משעמם כרצוי.
גם ההריון הקודם היה משעמם,וילדתי אפילו ב-41+4.
מה זה אומר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טוב פונה שוב כי לא נעניתי לפני יומי - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן12/03/2011לפנות לרופא המטפל מחר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים עזים ברגלייםפנינה12/03/2011
שלום רב,
אמי סובלת מכאבי רגליים במיוחד לאחר שכיבה או ישיבה ממושכים. נעשה לה CT ונאמר לה שיש לה תזוזה כלשהי בצואר.הכאבים שלה הם בלתי נסבלים ואורכים מס' שעות.
מה הטפול הממולץ במקרה זה והאם הוא הפיך?
האם המצב יכול להחמיר?
איזה טפול מלבד אקמול מומלץ בהתחשב בכך שהיא לוקחת אספירין ותרופות ללחץ דם?
האם יש קשר אפשרי בין כאבים אלה לתרופת הקומדין אותה נטלה כחודש לאחרונה?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים עזים ברגליים - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן12/03/2011זה פורום גינקולוגי. תפני בבקשה לפורום מתאים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולות ואנטיביוטיקהיובל12/03/2011
קיבלתי היום את הגלולות מוקסיפן לקחת במשך שבוע. רציתי לדעת אם זה יכול לפגוע ביעילות של הגלולות? אני לוקחת גלולות פמינט.
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות ואנטיביוטיקה - תגובה
ד''ר יואב פלד12/03/2011אין בעיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפסקת גלולות באמצעלי12/03/2011
הפסקתי לקחת גלולות באמצע אני כבר במשך שלושה שבועות לא מקבלת מחזור עשיתי 2 בדיקות הריון ויצאו שליליות מה זה אומר ומה עלי לעשות??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפסקת גלולות באמצע - תגובה
ד''ר יואב פלד12/03/2011בעיקורון כלום תוך זמן קצר המחזור יסתדר מעצמו אם היה סדיר לפני נטילת הגלולות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
לי19/03/2011עדיין לא קיבלתי מחזור ואני מקיימת יחסי מין ללא אמצעי הגנה, מה הסיכוניים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה דחוף
לי20/03/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפסקה בין חפיסותורד12/03/2011
שלום,
אני בת 24 וכבר שלוש שנים נוטלת גלולות יסמין. לאחרונה גילית שצריך לעשות הפסקה של שמונה ימים בין חפיסה לחפיסה שזה בניגוד למה שאני עושה, כלומה אם נטלתי את הגלולה האחרונה ביום ראשון אז התחלתי חפיסה חדשה ביום ראשון ולא שני.
רציתי לדעת אם יש בכך סיכון כלשהו והאם כדאי בפעם הבאה לעשות הפסקה של שמונה ימים או להמשיך עם שבעה ימים?
תודה רבה,
שבת שלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפסקה בין חפיסות - תגובה
ד''ר יואב פלד12/03/2011אין סיכון
ההפסקה היא של שבוע
ואת לוקחת גלולה ביום השמיני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימוםשרון12/03/2011
שלום
אני בת 23 ונוטלת גלולות בשם "פליים" (קופסא אדומה) כבר כמעט שנה
ביומים האחרונים התחילו להופיע אצלי דימומים קטנים מלווים בפרשה חומה וקצת חולשה ברגליים,
האם יש חשד להיריון למרות שלא שכחתי אף גלולה החודש?
בנוסף לפני חודשים היה לי חיידק אי כולי וטופלי באנטיביוטיקה ולאחר הטיפול החיידק נעלם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום - תגובה
ד''ר יואב פלד12/03/2011הסיכוי להריון קלוש
המתיניי לוסת והיא תגיע כרגיל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לאחר קיסרילימור12/03/2011
חודש וחצי לאחר קיסרי הייתי בבדיקה אצל רופא נשים הכל תקין יום לאחר מכן הפרשות ירוקות כמו נזלת האם זה תקין??
אציין שעד לפני שבוע היו הפרשות חומות . אירוע של רחם לא מכווץ לאחר הניתוח
האם הפרשות אלו מצריכות בירור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאחר קיסרי - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן12/03/2011כן, יש צורך להבדק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נובה טיהגר12/03/2011
בת 31 ילדתי לפני כחמישה חודשים ואני עם התקן מסוג נובה טי כבר חודשיים וחצי , מחזורי הווסת היו סדירים בפעמיים האחרונות והחודש המחזור מאחר לי כבר יותר משבוע , האם יש לי סיבה לדאגה או שמחזור הווסת יחד עם התקן אינו סדיר בדרך כלל, אין לי איזה שהן תופעות .
אודה לתגובתכם המהירה .
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נובה טי - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן12/03/2011במקרים מסוימים התקן תוך רחמי עלול לגרום לדימום יותר או דימומים בלתי סדירים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היימיגל12/03/2011
בעקבות פטריות חוזרות ונשנות וטיפול לא נכון אני סובלת מוולדיניה ולוקחת אטרול הסיפטום העיקרי היה רק צריבה והפרשות לא הייתה לי פטריה כבר המון זמן בשבוע האחרון אני סובלת בעיקר בלילה מגירודים בפות אני בטוחה כי לא מדובר בפטריה כי מפעמים קודמות זה לא היה הסיפטום וגם אין לי הפרשות,אני רגישה לאגיסטן או כל קרם סטרואידי
איני מקיימת יחסי מין כבר חודשיים,מה זה יכול להיות? ואיך אני נפטרת מהגרד?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן12/03/2011אי אפשר לטפל בך בהתכתבות האינטרנטית ללא בדיקה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי רגלים וחום גבוהיהודית12/03/2011
ברצוני לדעת בני בן 10 וחצי מתלונן על כאבי רגלים ויש לו כבר יומים חום גבוה הוא לא מוכן לבלוע תרופה מה עלי לעשות וממה נובעים כאבי רגלים קשה לו ללכת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי רגלים וחום גבוה - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן12/03/2011תפני לפורום הנכון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פוסטינור וקונדום קרוע...לירון12/03/2011
קודם כל- שלום לכולם!!! אני חדשה כאן בפורום
אני מקווה שאוכל למצוא כאן מענה ותמיכה.
אני בת 21 מירושלים מגיעה מבית שומר (אני לא).
אתמול בלילה (חמישי) שכבתי עם חבר שלי ו...נקרע הקונדום!!!
היום בבוקר רצנו לקנות פוסטינור בבית מרחקת, עברו 7 שעות בין הקריעה עד שלקחתי את הכדור... קנינו גם בדיקת הריון בהמלצת הרוקח... הדאגה שלי, אני הייתי אמורה לקבל מחזור במהלך השבוע הקרוב (החל מיום ראשון) ואני יודעת שזה סיכון, כי זה תקופה של לפני מחזור וקל יותר להיכנס להריון- ורציתי לדעת, מהי יעילות הכדור ובכמה אחוזים היא מונעת הריון? קבעתי תור לרופאת נשים שלי ביום חמישי הקרוב... האם בזמן הזה עלי לבצע את הבדיקת הריון שהרוקח המליץ? מתי אני עתידה לקבל את המחזור שלי?
אגב, אם זה לא היה מובן, אני לא נוטלת גלולות...
אני מאד מבולבלת ומודאגת אשמח לקבל מענה.
ערב טוב!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פוסטינור וקונדום קרוע... - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן12/03/2011קחי פוסטינור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם לקחת פוסטינור?ליטל11/03/2011
היי,
אני נוטלת גלולות מזה חודש וחצי...
החודש שכחתי לקחת גלולה אחת ודילגתי עליה- הדילוג קרה לפני שבוע.
אתמול אני וחבר שלי קיימנו יחסי מין וחלקו היה ללא קונדום.
האם יש חשש להריון?
האם יש לקחת פוסטינור?
ואם כן, אז להמשיך עם הגלולות כרגיל??
תודה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם לקחת פוסטינור? - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן12/03/2011כן ליטול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה בנושא הזה!
חן14/03/2011קראתי איפשהוא שאת גלולות נורלבו אפשר ליטול עד 72 שעות אחרי הסקס, האם זה ככה בכל הגלולות של יום המחרת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)