מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פספוס גלולה - דחוף?החרד11/03/2011
אני בן 23, חברתי (20) לוקחת גלולות מזה כחודש וחצי, שבוע שעבר היא שכחה גלולה, ומסתבר שהיא לא לקחה את אותה הגלולה כאשר היא נזכרה, פשוט דילגה על יום.
אני לא בטוח לגבי ימי המחזור, אבל אני יכול להגיד כמעט בודאות שהיא סיימה את המחזור ממש בסמיכות לגלולה שהיא פספסה (פספסה את הגלולה של חמישי, ובודאות ביום שלישי היא הייתה במחזור)
אתמול שכבנו, בהתחלה היה עם קונדום אבל השפיכה הייתה כשכבר השתמשנו בקונדום.
מה עלינו לעשות? פוסטינור? להפסיק עם הגלולות על מנת לזרז את המחזור?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פספוס גלולה - דחוף? - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן12/03/2011ראה את תשובתי לחברך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מאחר המחזוור ...שאלה דחופה...מעיין11/03/2011
אני וחבר שלי שכברנו לפני משהו כמו חודשיים וקצת ואז נקרע הקונדום
אז יום למחרת לקחתי פוסטינור ופעמיים קבלתי מחזוור בסדר כמעט מתי שאני צריכה
אבל עכשיו מאחר לי בטרוף המחזור וחשבנו שאני בהריון אבל עשיתי 3 בדיקות וכולם אומרות שאני לא
אז למה זה מאחר לי ?
יכול להיות בגלל הכדור או מה?
מה לעשות אני פוחדת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מאחר המחזוור ...שאלה דחופה... - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן11/03/2011דבר ראשון - בדיקה אצל רופא נשים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- 3 חפיסות גלולות רצוףר11/03/2011
שלום,
האם ניתן להמשיך 3 חפיסות גלולות (מרסילון) ברצף, על מנת לדחות מחזור (בגלל חתונה)?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 3 חפיסות גלולות רצוף - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן11/03/2011כן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחיית מחזור לילדה בת 12 ו 8 חודשיםאנונימית11/03/2011
שלום,
ילדתי בת 12 ו 8 חודשים, בתחילת חודש הבא, יש לה טיול שנתי,(טיול שהיא מצפה לו מאוד) לפי תאריכי המחזור הקודמים שלה, היא אמורה לקבל בתאריכי הטיול, (דרך אגב המחזור שלה תמיד ביום הראשון מלווה בכאבי בטן וכאבי רגלים חזקים ) האם ניתן לעשות דבר מה כדי לאחר /להקדים את המחזור כדי שזה לא יפול בתאריכי הטיול?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דחיית מחזור לילדה בת 12 ו 8 חודשים - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן12/03/2011נא לפנות לרופא נשים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולת מינסאורן11/03/2011
חברתי התחילה לקחת גלולות מינס רציתי לדעת מתי נוכל לקיים יחסי מין ללא קונדום ומתי נהיה מוגנים מפני הריון?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה לא עונים לי?
אלון11/03/2011אשמח אם תעזרו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגלולת מינס - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן12/03/2011מיד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אקנה כתוצאה מהפסקת גלולות דיאנהרויטל10/03/2011
שלום,
לפני כחודשיים וחצי הפסקתי לקחת גלולות דיאנה, בהמלצת גניקולוג.
נטלתי אותם כ- 16 שנה בעקבות שחלות פוליציסטיות (שנעלמו כיום ולכן הומלץ לי להפסיק) ואקנה חריף. כיום אני בת 33.
כתוצאה מההפסקה חזר האקנה וחלה הזדקנות מואצת של עור הפנים.
אני במצב קשה נפשית מכך בעקבות הטראומה שחוויתי מאקנה בעבר וטיפול ברואקוטן 4 פעמים בחיי. האם לחזור לדיאנה? האם זה עלול ליצור השמנה או שהגוף "זוכר" ויתרגל במהרה (עברו רק 2.5 חודשים מאז ההפסקה)? האם להחליף לסוג גלולות אחר?
איזו גלולה לא יוצרת תופעת לוואי של השמנה ופותרת את בעיית האקנה?
האם השיבוש ההורמונלי עשוי לעבור מעצמו ללא חזרה לגלולות ואם כן תוך כמה זמן?
אני זקוקה לעזרה דחופה!!!
אשמח לתגובתכם המהירה
תודה מראש,
רויטל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אקנה כתוצאה מהפסקת גלולות דיאנה - תגובה
ד''ר יואב פלד12/03/2011לאור גילך ומצבך אני מציע לך לפנות ליעוץפרטני ולא לקבל תשובה כוללנית דרך הפורום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון בהנקהיעלי10/03/2011
שלום רב!
נטלתי סרזט מזה 6 חודשים כיון שאני מניקה.
כעת הפסקתי כי הבנתי שהכדורים אינם בריאים.אך חודש וחצי לאחר ההפסקה ועדיין לא היתה ווסת.
יש לציין כי אני מניקה.
האם יש סיכוי שאני בהריון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון בהנקה - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן10/03/2011האם את יודעת שניתן לבדוק את זה ע"י בדיקת הריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור לא סדירנטלי10/03/2011
שלום רב,
אני בת 21 ומגיל קטן המחזור שלי לא סדיר. כל 30 עד 40 ימים מופיע לי מחזור. לאחרונה היה לי מחזור ואחרי 54 ימים שוב ואחרי 50 ימים שוב. שיבוש שלא היה לי הרבה זמן כמותו.
המחזור של אמא שלי תמיד היה סדיר ולצערנו לפני 5 שנים חלתה בסרטן השד.
תמיד זה הטריד אותי שהמחזור שלי לא סדיר.
בעבר הלכתי לגנקולוג והוא שלח אותי לUS ולבדיקות דם , בדיקת הUS הייתה תקינה ובבדיקת הדם נמצא טוסטסטרון קצת גבוה.
מאז לא עשיתי בדיקותי יותר, כל גנקולוג שפניתי אליו שלח אותי מיד לקנות גלולות מבלי לבדוק מה הבעיה שלי.
לאחרונה אישה אחת שבעלה רופא המליצה לאמא שלי שאני אוכל מוצרי סויה.
ומאז אני שותה כל בוקר כוס חלב סויה. האם אני עושה בסדר?
דבר שני, אמא שלי ראתה בטלוויזיה שמי שיש לה בעיה במחזור היא בסוף תהיה עקרה. האם זה נכון?
בנוסף לאחרונה התגלה לי גוש שפירי בשד שמציק לי נורא...
האם זה קשור לזה שהמחזור שלי לא סדיר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי, גם לי קרה..
שני10/03/2011היי לך.
גם לי הייתה בעיה דומה ואני בת 22, זה אולי זה קטע של בעיות בסגנון הזה שקורות בגיל 20 פלוס :)
בכל מקרה, גם לי היה מחזור מאוד לא סדיר ובעייתי, ופשוט התייעצתי עם הרופאה שלי והיא אמרה לי לנסות להתחיל לקחת גלולות ושזה יכול לעזור.
אני ממש לא חושבת שאת חס וחלילה יכולה להיות עקרה או משהו דומה בגלל שהמחזור שלך לא סדיר, אין לך מה לדאוג, זה קורה להמון בנות :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגלולות זה לא פתרון הבעיה אלא ההפך
נטלי11/03/2011להתעלם מהבעיה ולהחמיר אותה...
גלולות זה רעל איטי...
אני מעוניינת לפתור את הבעיה ולא להוסיף לי עוד צרות...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחזור לא סדיר - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן11/03/2011אנחנו לא מומחים במאכלי סויה. ישנה אפשרות שיש לך שחלות פוליציסטיות, לכן כדי שתקחי גלולות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחזור לא סדיר - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן12/03/2011ייתכן שקיים קשר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרישי דם במחזור - האם תקין?אתי10/03/2011
שלום,
אני אחרי 3 מחזורי הזרעות עם איקאקלומין, שבחודש האחרון לקחתי הפסקה, מאחר ועברתי צילום רחם. הכל היה תקין.
היום קבלתי מחזור. וזה מלווה בקרישי דם (פעמיים יצאו קרישי דם דיי גדולים). וכאבים חזקים.
האם אני צריכה לדאוג?
אגב, מפעם לפעם במהלך השנים היו לי תופעות כאלה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרישי דם במחזור - האם תקין? - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן11/03/2011בד"כ אין מקום לדאגה. ומידה והדימום לא פוסק - תפני לחדר מיון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חיסון אדמת בהריוןמאיה10/03/2011
שלום דר'
לא היתה לי אדמת בעבר. בגיל 12 קבלתי חיסון שכנראה כבר אינו יעיל ואני בתחילת הריון בת 39.
האם מותר לחסן בהריון לאדמת וזה לא מסכן את העובר?
מה צריך להיות הערכים של החיסון בדם כדי לדעת שיש נוגדנים?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חיסון אדמת בהריון - תגובה
ד''ר יואב פלד12/03/2011לא מקובל לחסן כנגד אדמת במהלך ההריון
הרמה בדם צריכה להיות מעל 16 יחידות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תחתוניות- בריא או לא?לילי10/03/2011
שלום,
רציתי לדעת פעם אחת ולתמיד, האם שימוש יומיומי בתחתוניות הנו בריא יותר מללכת בתחתוני
כותנה בלבד מבחינת פטרייה. משום מה אני נמצאת תחת הרושם כי ברגע שהולכים עם תחתוניות הן חוסמות מעבר של אויר ושומרות על לחות מיותרת באיזור שדווקא מעודדת היווצרותה של פטרייה. האם אני טועה?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תחתוניות- בריא או לא? - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב23/06/2013בעקרון תחתוניות זה פחות בריא מאשר ללכת רק עם תחתונים אבל בבנות שסובלות מהפרשות מרובות זה הרה יותר נעים ללכת עם תחתונית. אם יש חשש מפטריות אפשר לקנות בחנויות טבע תחתוניות מכותנה נקייה שהןם ה[כי פחות מזיקות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתחתוניות לפח!!!
רותם10/03/2011היי...
שלוש שנים סבלתי מדלקות ופטריות , הרופא היה אומר" יש לך קצת דלקת ואין לך שום בעיה "( הוא עשה לי כמה פעמים בדיקת מעבדה )..... אבל אחרי תקופה קצרה עוד פעם מתחיל, תחושת שריפה, כאבי בטן תחתונה, גירוד, מלא הפרשות ......
ניסיתי מלא דברים כמו: משחות, כדורים , פרוביוטיקה , דיאטה למרות שאני נורא רזה ...
שום דבר מזה לא עזר ..
עכשיו אני שנה בלי כלום ( חמסה , חמסה , :)) פשוט הפסקתי להשתמש בתחתוניות!
באסה שאף אחד לא אמר לי לפני ושלוש שנים כל חודש סבלתי ...
תזרקי אותם....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמלצה חמה
הרגישה10/03/2011אני ממליצה לך בחום להשתמש בתחתוניות החדשות של קוטקס או של קרפרי... יש סדרה חדשה בה התחתוניות עשויות מ- 100% כותנה. אני עברתי אליהן וכל תופעות הלוואי נעלמו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנסי תחתוניות מבד, רב פעמיות
לימור12/03/2011זה פתרון מעולה ונשים רבות שכחו מה זה גרד ופטריה אחרי שעברו אליו... הן עשויות 100% כותנה , זה כמו להיות עם תחתונים מבחינת אוורור ומגע עם חומרים ומצד שני אפשר להחליף, לא להסתובב עם תחושת רטיבות לא נעימה (הן סופגות קצת)
קונים כמה, מכבסים אותם (לא בעיה) וזה גם חסכון כלכלי כי לא קונים יותר תחתוניות לעולם!
חפשי rosepads בגוגל, יצרנית ישראלית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתחתוניות מכותנה מלאה בארץ
מדלן20/06/2013בארץ ישנם תחתוניות בשם אניון אשר עשויות משמונה שכבות כאשר יש בו סרט טעון ביונים שליליים. מיועד למצבים של דלקות חיידקים ופטריות אשר משתחרר לגוף ומרפא גם מחלות קשות רבים. אנשים מדווחים על שיפור והטבה ואף העלמת בעיות כגון פיסורה,דלקות חוזרות ונישנות, ריחות, בריחת שתן, דלקות ועוד עדויות מדהימות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זריקה נגד הריוןאור10/03/2011
לצערי הרב , לאחר לידתי הראשונה המליץ רופא הנשים שלי על זריקה נגד הריון בגלל שהנקתי .
הרופא הנחמד לא טרח לספר לי על ההשלכות של זריקה זו .- ואני מטיפשותי ומכך שסמכתי על הרופא לא בדקתי לבד .
את הזריקה עשיתי פעמיים
הזריקה האחרונה שקיבלתי הייתה ב- תחילת ספטמבר .
מאז לא קיבלתי מחזור - ניגשתי לרופא נשים אחר אשר ביקשתי ממנו את עצתו מה עליי לעשות על מנת לקבל את המחזור שלי בחזרה .
הרופא - נתן לי כדורים בשם provera במינון של 5 מילגרם .לקחת במשך 5 ימים 3 כדורים בתקווה שזה יזרז את המחזור - זה היה בחודש ינואר .
לא דובים ולא יער ,עדיין מחכה בציפייה למחזור שלי , אני רוצה לחזור להיות אישה כהלכה .
מה עליי לעשות?
האם ישנן תופעות אשר מסכנות את כנסיתי שוב להריון ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זריקה נגד הריון - תגובה
ד''ר יואב פלד12/03/2011הדבר היחידי אותו עליך לעשות הוא למתין
הפוריות שבה עד שנה חצי שנה ממתן הזריקה לרמה הרגילה שלה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת papסיגל09/03/2011
שלום.
אמורה לעבור בדיקת pap (משטח צוואר רחם) .
ברצוני לדעת האם אפשר לקיים יחסי מין עד לבדיקה?
או שצריך להימנע עד למועד הבדיקה?
אשמח להתעדכן, עדי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת pap - תגובה
ד''ר יואב פלד12/03/2011רצוי לא לקיים יחסים יום יומיים לפני הבדיקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור קבוע.בעיות במחזור.09/03/2011
שלום, כבר בערך חמישה חודשים אני נוטלת גלולות יסמין. יש לי לפחות חצי מהחודש מחזור וגם שאני מסיימת את חודש שתיית הכדורים אני מקבלת מחזור בשבוע שאני אמורה.
המחזור תמיד בכמויות גדולות ולפעמים עם כאבים.בדר"כ שנפסק המחזור ואני מקיימת יחסי מין אז הוא חוזר הייתיי אצל הרופא הוא אמר פשוט תמשיכי לשתות את הכדורים,מה עליי לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זה הזמן
תמר10/03/2011לחזור לרופא נשים ולהתייעץ איתו לגבי החלפת גלולה. בד"כ נדרשת לגוף תקופת הסתגלות של 3 חודשים אבל במקרה שלך כבר עבר יותר זמן.
ישנן גלולות במינונים נמוכים יותר כמו פמינט למשל שאני לוקחת, המחזור מסודר (אצלי הן גם מטפלות באקנה) ואני מאוד מרוצה מהן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התקן תוך רחמי ותופעות לוואיהילה09/03/2011
לפני כ4 חודשים הותקן לי התקן תוך רחמי נחושתי. מאז המחזור שלי התארך מ5 ימים לשבועיים ויש לי לעיתים הפרשות של דימומים בהירים ( כמו לפני הגעת המחזור ) בנוסף אני סובלת מכאבי מחזור חזקים, אך נסבלים. שאלתי היא האם רצוי להוציאו? האם תופעות אלו הן נורמאליות? והאם הן צפויות לעבור?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התקן תוך רחמי ותופעות לוואי - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין09/03/2011יש בהחל טלהתייעץ עם רופא נשים אודות האפשרויות של הוצאת התקן לעומת טיפולים אחרים
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)