מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- המשך לקודם אתם מתעלמים?רוני03/02/2011
זה חשוב בבקשה תענו !
אני זקוקה לתשובתכם בהקדם! יש לי עוד יומים להחליט אם ללכת לביקור אצל גניקולוג או לא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך לקודם אתם מתעלמים? - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב04/02/2011מה השאלה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלוםםם..רוני03/02/2011
יש לי שפות בפות גדולות משל האחרים ! נפוחות ושמנות זה ממש מוזר ואני יודעת שלכל הנשים יש שפות אחרות אבל שלי יבשות גדולות ומגרדות האם יש לי דלקת? אני צריכה לבקר גניקולוג?
מה הגניקולוג עושה בביקור? הוא חייב לגעת כדי לדעת?
תענו מהר בבקשה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלוםםם.. - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב04/02/2011לכל אישה מבנה אחר של שפתיים והכל נורמלי ותקין. אבל אם יש יובש וגרד ונפיחות זה דורש הסתכלות של רופא נשים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פיענוח פיופסיה צוואר הרחםיפה03/02/2011
שלום רב לכם
אני בת 53
לפני כחודש ביצעתי ביופסיה של צוואר הרחם והתשובה היא
squmaous dysplasia cin1
hpv change chronic cervictis
הרופא המליץ לי טיפול ב lletz
מבקשת לדעת בבקשה מה זה אומר
מה זה בדיוק הטיפול שאני צריכה לעבור האם יש סיכונים בזה ומה?
מה מידת הדחיפות לטיפול זה?
האם חייבים הרדמה מלאה, כי זה מה שאמרו לי
האם זו המחלה שאפילו קשה לי לציין את שמה
אודה לתשובתכם
מהמודאגת ולחוצה מאוד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פיענוח פיופסיה צוואר הרחם - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן04/02/2011שלום רב,
אנחנו לא מפענחים שום בדיקות.
טיפול LLETZ - זו כריתה חלקית של צוואר הרחם אותה ניתן לבצע בהרדמה מקומית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוףחנוש03/02/2011
שלום,
אני באיחור של 10 ימים במחזור..כבר כמה ימים שיש לי כאבים בחזה,גודש ורגישות בפיטמות..עשיתי בדיקת הריון ביתית אתמול בערב והיום בבוקר ובשניהם יצאו שליליות.
מה עליי לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דחוף - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן05/02/2011לבצע בדיקת דם להריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות בדיקת פאפרס02/02/2011
שלום,
אשמח להבהרה לגבי תוצאות בדיקת הפאפ שערכתי.
הרופא אמר לי כי בבדיקה התגלתה "פעילות דלקתית", אך כי זה לא רציני,
אשמח לקבל הבהרה לכך מאחר והתור לרופא רק בשבוע הבא,
האם דלקת (ממה שהבנתי בצוואר הרחם) הינה מסוכנת? ממה היא עלולה להיגרם?
כיצד מטפלים בזה?
אני חולת קרוהן, האם יכול להיות לכך קשר? האם הטיפול אמור להשתנות עקב כך?
אשמח לתשובתכם.
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוצאות בדיקת פאפ - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן05/02/2011תמיד חייבת להיות קורלציה בין התשובה "דלקת" לבין התלונות של המטופלת או ממצאים בביקרה גינקולוגית. ממליץ לך לחזור לבדיקה אצל הרופא המטפל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שאלה..
רס05/02/2011קודם כל תודה על ההתיחסות,
שנית, הגעתי לרופא לבדיקה שגרתית לא מאחר וחשתי במשהו מוזר או לא נוח, ובבדיקה התגלתה כביכול ה"פעילות הדלקתית", האם ישנו סיכוי כי הבדיקה טועה? עד כמה שידוע לי בדיקה זו אמורה לגלות תאים סרטניים ולא דלקות ולכן מהי הסבירות שבדיקה זו אכן צודקת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איחור במחזור החודשיליאור02/02/2011
המחזור החודשי מאחר 13יום.
עשיתי שתי בדיקות ביתיות והתשובה הייתה חיובית. (2 פסים)
כשהלכתי לקופ"ח ערכתי בדיקת שתן וזו הייתה שלילית.
טרם עשיתי בדיקת דם.
מה יכולות להיות הסיבות לכך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איחור במחזור החודשי - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין02/02/2011כדאי לבצע בדיקת דם על מנת לקבוע אם נקלטת להריון, לעיתים יתכן שבדיקה לא תקינה או לחילופין הריון לא הצפתח ובשלב מוקדם מאוד הפסיק
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קנדידה גלברטה-דחוףאנונימית02/02/2011
שלום
קיבלתי טיפול לקנדידה גלברטה. נטלתי כדור פלוקאנזול 150 מ"ג אחת ל- 3 ימים. סה"כ 3 כדורים. אתמול נטלתי את הכדור השלישי והאחרון. הבוקר שמתי לב כי עדיין מופיעים תסמינים של אודם וצריבה, אך שאר התסמינים פחתו.
השאלה: האם עליי להמתין עוד כמה ימים עד שהכדור יפעל או שמא עליי לחזור לרופא ולקבל המשך טיפול? אציין כי לאחר שהרופא בחן את תוצאות המשטח הוגינאלי אמר כי הטיפול הזה מספיק וכי אין צורך לחזור בשנית ו/או לערוך בדיקת משטח חוזרת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קנדידה גלברטה-דחוף - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב02/02/2011המתיני עוד מספר ימים אם לא תהיה הקלה משמעותית פני שוב לרופא הנשים שלך. הגלברטה יכולה להיות מאוד עקשנית ועמידה לטיפול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם ואיך משפיע ניתוח של חיץ הנקביםמיכאלה02/02/2011
האם ואיך משפיע ניתוח של חיץ הנקבים על לידה בעתיד? (במקרה שטיפול בוסטיבוליטיס לא מצליח)האם יש פרוצדורה חילופית לא פולשנית?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם ואיך משפיע ניתוח של חיץ הנקבים - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב02/02/2011הניתוח לא משפיע על הלידות הבאות. טיפול חלופי אפשרי זה משחות מקומיות, טיפול בפיזיותרפיה של רצפת אגן או טיפול התנהגותי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום עם מיקרולוטמורן02/02/2011
שלום,
התחלתי לקחת מיקרולוט לפני כחודש. שבועיים וחצי לאחר מכן התחיל דימום (קל יותר מדימום של מחזור, אך לא "כתם" בלבד) שנמשך שבוע. לאחר מכן הפסיק ל4 ימים ושוב המשיך, הפעם ליותר זמן.
רופא הנשים המליץ לי לקחת שתי גלולות ביום. האם מינון זה מקובל? הסיכון לת"ל של הגלולות עולה עם העלייה במינון?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום עם מיקרולוט - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב02/02/2011תופעות לואי עולות עם העליה במינון, אך יכול להיות שהדימום יפסיק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי גלולותאביטל02/02/2011
אני לוקחת גלולות (יסמין) באופן קבוע מיזה מספר שנים (מעל 5) . האם קלקול קיבה/שלשול סמוך לנטילת גלולות (בערב) עלול לסכן את השפעת הגלולות באותו יום/חודש? לא היו הקאות.
תודה רבה אביטל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לגבי גלולות - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב02/02/2011יכול להיות שפגע בספיגה. השתמשי ביתר בטחון בקונדומים שבועיים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבהרה
אביטל02/02/2011התחלתי את החפיסה האחרונה של הגלולות ביום שישי האחרון (המחזור הסתיים לפני שבוע), וקלקול הקיבה אירע ביום שלישי - האם עדיין יש צורך בשימוש בקונדומים? שוב תודה אביטל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביוץימית02/02/2011
בתאריך 27.1.11 עברתי בדיקת אולטרסאונד והרופא אמר לי שעובי הרירית שלי 8 מ"מ ואני אחרי הביוץ. האם על סמך זה ניתן לדעת מתי אני יקבל מחזור(המחזור אף פעם לא סדיר)תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביוץ - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב02/02/2011בדרך כלל מחזור קורה שבועיים אחרי ביוץ אם לא היה הריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היימיכל02/02/2011
כתוצאה מפעילות גופנית נהיה לי חיכוך באזור הפות
באזור של שערות הערווה יש לי אדום וכאב שלא עובר
שמתי ואזלין ובייבי פסטה שום דבר מתכשירים אלה לא עוזר לי והכאב והאודם שם
אני דיי רגישה למשחות סטוראידיות ואגיסטן יש למישהו אולי רעיון על משחה אחרת
שאני יכולה למרוח שתעזור לי להעלים את האודם והכאב כדי שאוכל לחזור לפעילות גופנית?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב02/02/2011נסי משחה להצלת העור של מורז, אם לא יעזור פני לרופא נשים לבדיקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מירנהרונית02/02/2011
שלום רב,
לפני כשבועיים החדרתי מירנה - חשתי את החוט בתוך הנרתיק. היום בבוקר חשתי כאב לזמן קצר בבטן התחתונה וכעת החוט נמצא ממש בפתח הנרתיק.
האם המירנה נפלטת? האם עלי לפנות לרופא?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מירנה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב02/02/2011פני לרופא לבדיקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דלקת בצוואר הרחם- טיפולרוני01/02/2011
שלום,
אובחנתי היום עם דלקת בצוואר הרחם- קיבלתי טיפול שכולל 2 כדורי פלוקנול בהפרש של 72 שעות ועוד שתי משחות וגינליות: זידובל ג'ל עם אפליקטור 7.5 מ"ג , ומשחה וגינלית דאלאסין 2% .
הבעיה הגדולה היא שמרוב לחץ אני לא ממש זוכרת את הוראות הרופא לשימוש בשתי המשחות- אחת מהן הוא אמר לי לאחר הווסת הבאה ואחת מהן לשימוש מיידי אבל לא זוכרת איזה מהם לאיזה זמן ומהו משך זמן הטיפול בכל אחת מהמשחות??
תוכלו לעזור לי בפתרון הבעיה?
תודה מראש,
רוני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דלקת בצוואר הרחם- טיפול - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב02/02/2011פני לרופא שלך לקבלת הנחיות מדויקות אני לא יודעת למה הוא התכוון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פמינט ומוקסיפןשאלה01/02/2011
אני לוקחת גלולות פמינט מזה כחודש. במהלך שבוע ההפסקה שלי (שבו קיבלתי מחזור בצורה תקינה) התחלתי לקחת אנטיביוטיקה מסוג מוקסיפן 3 פעמים ביום, במשך שמונה ימים. התחלתי לקחת את הגלולות מהחפיסה השנייה תוך כדי הטיפול באנטיביוטיקה.
הבנתי שסוגים מסויימים של אנטיביוטיקה פוגעים ביעילות הגלולה. ממתי, בעצם, אני מוגנת לחלוטין והאם כדאי להשתמש באמצעי הגנה נוסף?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פמינט ומוקסיפן - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב02/02/2011השתמשי בשבועיים הקרובים בקונדומים בנוסף
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)